سلام به همه . من 2تا سوال داشتم. :question: در مورد تایمر 7x256 اینکه وقتی می خواهیم از تایمر به عنوان تایمر استفاده کنیم ، مثلان یک زمان 50 میلی ثانیه ....
1- تنضیمات تایمر رو برای مد WAVE وقتی که کی خوایم از وقفه تایمر استفاده کنیم چطوریه ؟
2- تو این میکرو t چطور محاسبه می شه ؟.... یعنی یک تقسیم بر 18.432 هستش یا تقسیم بر مثلا 55 MHZ ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام . من در حال حاظر در خدمت سربازی هستم . فعلا شهر خودمم . مشهد . بنا به دلایلی دارم شروع میکنم به یادگیری آرم . اگه کاری از دستم بر بیاد در خدمتم .
سابقه :
87 تو خوارزمی - انواع مسابقات رباتیک سرپرست تیم - مهندس طراح انواع سیستم های امنیتی - مخترع - عضو بنیان نخبگان ( جهانی نه این ملی !) - چندتا ثبت اختراع - pic و avr و 8051 رو له کردم - به زبان های basic , assembly, pascal کار کردم برای برنامه نویسی - پروتئوس رو میبلعم ! حالم از پروتل به هم میخوره - تو کامپیوتر با labview کار میکنم . البته تازه کارم - بقیشم یادم نمیاد . اگه موافق بودین با ذکر مورد یا موردها ممنون میشم پیام بدین . با تشکر .
if all men are the same
then
why do women take so long to choose one ?
دوستان ما برای مرحله دوم کارها و طراحی بردهای سخت افزاری مربوط به تراشه ها و ادامه کارهای تحقیقاتی تیم نیاز به نیروی های کاری بیشتری داریم.
فقط یک نکته در مورد دوستانی که اعلام آمادگی میکنند بگم و اون اینکه بعضی کاربرا با تعداد پست زیر 20 اعلام آمادگی میکنند و ما بر حسب تجربه این اعضارو نمیتونیم عضو تیم بکنیم چون نشون میده دوستان سابقه فعالیت مناسب در انجمن رو ندارند و معمولا بعد از چند روز فعالیت از گروه کنار میرند.برای همین از همه دوستان تازه وارد خواهش میکنم تا قبل از عضویت در تیم های تحقیقاتی موجود مقداری در انجمن فعالیت کنند تا هم با جو کاری موجود آشنا بشند و هم اینکه سطح توانایی ها مشخص بشه سپس میتونند در این گروه ها همکاری کنند.
خوشبختانه این چند وقته مطالب فارسی در مورد arm فراوان شده است ولی مطمئنا اذعان دارید که انگیزه حرکت از avr به arm برای اکثر ما توانایی این میکرو در ساپورت کردن سیستم عامل بود که متاسفانه هنوز هم کسی به درستی به آن واقف نیست و اکثر مطالب بیان شده برای arm 7 بوده که عموما سیستم عامل ساپورت نمیکنند پرداختن به هسته های 9 و10 و11 اون چیزیه که ما نیاز داریم تا انگیزه کافی برای حرکت به آرم را به دست آوریم والا آرم 7 آنقدر توانایی های جذابی ندارد که avr را با این همه ریفرنس فارسی و پروژه های کامل شده رها کنیم و انرژی خود را معطوف این میکرو کنیم
دوستان در این مورد لطفا نظر خود را بیان کنند.
سلام من پروژه کارشناسیم به ارم مربوط میشه
در موردش زیاد تحقیق کردم
بردش رو دارم می سازم
چند تا برنامه که با خود keil بشه شبیه سازی کرد هم نوشتم ان شائ الله برد اماد شه سعی میکنم روی بقیه امکااتش کار کنم
من به اترنتش تو پروژم نیاز دارم
ممنون
خوشبختانه این چند وقته مطالب فارسی در مورد arm فراوان شده است ولی مطمئنا اذعان دارید که انگیزه حرکت از avr به arm برای اکثر ما توانایی این میکرو در ساپورت کردن سیستم عامل بود که متاسفانه هنوز هم کسی به درستی به آن واقف نیست و اکثر مطالب بیان شده برای arm 7 بوده که عموما سیستم عامل ساپورت نمیکنند پرداختن به هسته های 9 و10 و11 اون چیزیه که ما نیاز داریم تا انگیزه کافی برای حرکت به آرم را به دست آوریم والا آرم 7 آنقدر توانایی های جذابی ندارد که avr را با این همه ریفرنس فارسی و پروژه های کامل شده رها کنیم و انرژی خود را معطوف این میکرو کنیم
دوستان در این مورد لطفا نظر خود را بیان کنند.
خودتون میدونین که نام این تیم "گروه تحقیقاتی آرم" هستش یعنی باید از صفر شروع کنیم که بقیه هم بتونن راه بیوفتند
دلیل این که arm7 رو برای شروع انتخاب کردیم این بود که اولا هزینه تمام شده پایین در بیاد و دوما کار باهاش ساده تر هستش و شاید هم به عنوان یک پیش نیاز برای میکروکنترلر های جدیدتر باشه
در ضمن حتما هم نیازی به استفاده از سیستم عامل نیست دوستانی در گروه هستن که یک rtos uc/cos ii رو روی stm32 ها نصب کردن و دارای محیط گرافیکی با استفاده از ماژول های uc/gui بودش پس بنابراین اگر کسی بخاد میتونه یک rtos رو روی آرم7 نصب کنه
افراد دیگه ای هم هستن که سیستم عامل های linux 2.6 یا win ce 6 رو روی برد خودشون قرار دادن
نکته ی دیگه این هم هستش که پس از این که arm 7 رو به اتمام رسوندیم سراغ میکروکنترلر های arm9 arm11 نخاهیم رفت و انشاالله سراغ میکرکنترلر هایی مثله cortex a8 میریم ، این میکروکنترلر بعد از cortex a9 جدیدترین پردازنده آرم هستش و نسل 11 به حساب میاد
بنا بر گفته دوست عزیز آقای حسینا اگر این یک نقطه شروع محسوب بشه و مطلب به بیان مسائل پایه ختم نشه بسیار عالیست پرداختن به هسته های جدید که به نوعی ایجاد یک تمایز و تفاوت در پروژه های ما بکنند باید هدف قرار گیرد
حالا بعد از این همه داستان که عرض کردم من هم به نوبه خودم آماده همکاری در زمینه ترجمه متون میباشم به هر حال
اگر کاری از دست من بر بیاد کوتاهی نخواهم کرد نمیخوام یک مصرف کننده صرف باشم .
من با جناب محمدرضا حسینا صحبتی کردم در زمینه ی این کار . اما با توجه به ارائه ی توضیحات مربوطه و مطالب مرتبط هنوز همکاری خیلی خوبی رو در گروه نمیبینم . به نظر من اول شما باید بدونید و مشخص کنید که برای چی این کار رو میخواین انجام بدید . صرفا این که سیستم عامل روی میکرو نصب کردن نمیشه بهش اتکا داشت . از اول باید همه مطلع بشن که در نهایت به چه دستگاه یا دستگاه هایی میخواهید برسید . حتا اگه سیستم عامل میخواهید راه اندازی کنید باید بدونید که بعدش میخواهید باهش چیکار کنید .
مطلب بعدی باز به نظر من صرفا کار کردن انحصاری روی یک قطعه خوبه اما کامل نیست . برای ساخت و نتیجه گرفتن یک پروژه ی حرفه ای باید روی سایر قطعات هم اشعاف داشت . بله میشه با یه آرم 11 یک سیستم عامل لینوکس داشت . اما مطلب مهم اینجاست که بعدش چی ؟ این چیزیه که الانش هم هست . و آیا گروه به کل عملکرد برنامه آشناست یا نه ؟ و آیا گروه این سیستم عامل رو طراحی کرده یا نه . و در نهایت آیا قدرت انجام کارهای مورد نیاز رو داره یا خیر . که مطمئنن جواب آخری منفی هست . لطفا بعضیا نیان بگن سرعت فلان فلانقدره . وقتی سیستم عامل در حال انجامه و کنترل و نمایش و گرافیک و .... همگی داره روی یک پردازنده انجام میشه بعید میدونم حتا سرعتش از یه ماشین حساب معمولی هم بیشتر باشه ! برای توجیه این قضیه به کامپیوتر خودتون یه نیگا بندازین تا مطلب رو متوجه بشید . برای هر قسمتی یک بخش مربوطه داره و این قدرت اصلی هست . اگه آرم پردازشش خوبه در عوض کنترل سخت افزاری ضعیفی داره یا پردازش سیگنال ضعیفی داره و ... اما میکروهای دیگه ای هستن که میتونن ضعف های آرم رو پوشش بدن . در نهایت مشخص شدن شدن این فاکتورها همگی مرتبط به نوع کاربرد مورد نیاز داره . امیدوارم در همه ی کارهاتون موفق باشید و من هم به دلیل انجام امور شخصی نمیتونم دیگه در این ضمینه فعالیتی داشته باشم . با تشکر
if all men are the same
then
why do women take so long to choose one ?
با عرض سلام و خسته نباشید . دوستان می خواستم بدونم کار این گروه به کجا کشیده ؟ نتیجش چی بوده ؟ اصلا با کدوم تراشه کار میکنید ؟ بردی طراحی شده ؟ اصلا قصد این کار رو دارید ؟
دیدگاه