اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار این پایه ها چیه ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار این پایه ها چیه ؟

سلام
    کم کم دارم شروع می کنم برم جلو برای خورم داشتم یه برد ساده به صورت dip module می سازم می خواستم ببینم این پایه های در lpc2000 چین ؟
    برای پایه ها این اسم رو نوشته ممنون میشم بگین کارش چیه یعنی برای کدوم قسمته ؟

TRACEPKT : از این چندتایی هست
    CAP0
    MAT0
    PIPESTAT
    TRACESYNC
    TDI
    TDO
    CONNECT
    UP_LED

ممنون ازتون من تا دیروز با avr کار می کردم این پایه ها رو در اون ندیده بودم

یه سوال دیگه میشه همه ی این 3-4 تا تغزیه و 4-5 تا زمین رو به هم وصل کرد ؟ چرا این ها رو یکی نکرده خود سازنده ؟

پاسخ : کار این پایه ها چیه ؟

سلام .
    TRACEPKT : دقیق نمیدونم ولی trace یه روشیه برای پیگیریه اجرای برنامه (یه چیزی تو مایه های debug )
    CAP0 : این پایه ، پایه ورودی ماژول capture هستش .
    MAT0 : پایه خروجی ماژول compare هستش.
    PIPESTAT: نمیدونم چیکار میکنه ولی تا اونجایی که فهمیدم میتونه شرایط و وضعیت pipline میکرو رو نشون بده .
    TRACESYNC : این هم مربوط میشه به همون بخش trace .
    پایه های tdi, tdo , tms , ... برای پروگرم کردن میکرو توسط jtag می باشد . (باید به پروگرمر وصل بشن .)
    CONNECT : من کلمه connect رو ندیدم . ولی usb_connect هستش . اونم برای قطع و وصل اون مقاومت ١.٥ کیلو اهمیه هستش . (برای شناسایی پورت usb توسط کامپیوتر .)
    up_led :آ‌ این هم یه پایه مشخص کننده وضعیت پورت usb هستش . (شرح توضیحاتش رو میتونی تو دیتاشیت بخونی)

دیدگاه

محمد جان ممنون

در مورد اون 3-4 تا منبع تغذیه روضه ای نداری ؟ موردی نداره همشون رو به هم وصل کنم ؟

دیدگاه

آره میتونی همرو به هم وصل کنی . این روش (تعداد زیادی پایه تغذیه گذاشتن) روشیه برای کاهش اثرات نویز رو سیستم . چون آرم ها تو رنج فرکانسی بالایی کار می کنند ، شرکت سازنده مجبوره که اینکار رو بکنه .
        خازن های 100n رو فراموش نکن . مهمه .

دیدگاه

محمد جان جایی خوندم که نوشته بود باید حتما بین هر vcc و زمین یه خازن مجزا باشه ایا یه دونه برای همشون کافیه ؟ اخه وقتی به هم وصل می شن که در واقع یکی هستن دیگه

دیدگاه

نه دیگه ! نکته انحرافیه همینجاست :mrgreen:
            برای هر vcc باید یدونه خازن مجزا بزاری . چرا؟ :question: به خاطر حذف نویز . :biggrin:
            تو طراحی pcb ات هم باید تا جایی که میتونی این خازن ها رو نزدیک پایه های vcc خودشون بزاری . نباید فاصلشون با آی سی زیاد بشه .

دیدگاه

خوب اینطور که نمیشه !!! از یه طرف همه ی vcc ها به هم وصلن از یه طرف هم همه خازن مجزا می خوان / ؟ خوب خازن ها همه اون وقت موازی میشن با هم !!! دیگه معنی خازن مجزا رو نمی ده !

دیدگاه

آره دیگه موازی میشن . مشکلش کجاست؟ :nerd:
                فدای سرت :mrgreen: مهم اینه که هر خازن باید نویز های روی پایه vcc مربوط به خودش رو بگیره . برای بهتر انجام شدن این وظیفه ، خازن باید در نزدیک ترین نقطه به آی سی باشه . :agree:

دیدگاه

تا اونجا که من اطلاع دارم Trace هم ماژولی هست برای دیباگ کردن که علاوه بر jtag قرار داده شده، و اختیارات و تنظیمات به مراتب قویتر و بلادرنگ برای دیباگ کردن در اختیار شما میگذاره، در واقع برای دیباگ کردن پیشرفته تر از این ماژول استفاده میشه.همونطور که آقا محمد اشاره کردند اون پایه هایی که شما فرمودید مربوط به این ماژول هستند.
                  پایه های pipestat هم نشاندهنده های pipeline status وضعیت خط لوله )هستند که هنگام دیباگ کردن هم مورد استفاده قرار میگیرند، در واقع این پایه ها سیگنالهایی میفرستند ( مثلا هنگام دیباگ کردن با trace ) که وضعیت خط لوله رو در هر مرحله از پردازش به صورت سیکل به سیکل نشون میده.
                  من با arm کار عملی انجام ندادم اگر جایی اشتباه توضیح دادم دوستان مجرب لطفا اصلاح کنند.
                  ممنون
                  از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
                  هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
                  اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
                  اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
                  شاد و موفق باشید

دیدگاه

به این خازن ها میگن Decoupling Cap و باید بین هر VCC و GND جدا وصل بشن. موازی شدن اونا اهمیتی نداره، مهم اینه که خازن ها با شارژ شدن و تامین بار به صورت محلی، باعث کم شدن Current Loop و در نتیجه Pick up کمتر تغذیه از محیط میشن. یه وظیفه ی دیگه این خازن ها اینه که مطابق رابطه Ldi/dt باعث کم شدن افت و خیزهای تغذیه میشن (چون مسیر تزریق بار کوتاهتر شده و اندوکتانس مسیر کمتر میشه).
                    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

می خواستم تغزیه رو از usb بگیرم به رگولاتور بدم یکی گفت باید در مسیر تغزیه یه Ferrite_bead بذاری که چون در لحظه وصل شدن اول خیلی جریان شاید بکشه و usb نتونه بده

درسته ؟ باید این کار رو بکنم ؟

دیدگاه

تا جایی که من شنیدم فریت ها برای حذف نویز به کار میرن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X