اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی هارد با سیستم فایل و ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی هارد با سیستم فایل و ARM

سلام
    یه راهنمایی کوچیک می خوام!!!
    برای یه پروژه می خوام داده های تصویر رو ذخیره کنم.زیاد گشتم و کمی هم گم شدم.چون نیاز دارم تا دیتا های تصویر رو توی کامپیوتر بخونم نیاز دارم هارد رو به صورت فایل سیستم مثل fat32 ذخیره کنم . کتابخانه های آماده برای کار با میکرو ها دیدم ولی زیاد با arm کار نکردم بهتر بگم اصلا کار نکردم.
    میشه گفت دو تا راه دارم:
    1- استفاده از میکرو arm و کار با اون کتابخانه ها
    2- استفاده از میکرو arm و نصب یک سیستم عامل مختصر مثل RTOS ها و یا Linux های کوچیک
    ولی متاسفانه نمی دونم با چی شروع کنم :sad: تا حالا با میکرو های avr و pic و fpga ها کار کردم ولی این arm خیلی پیچیده است.
    یه کمکی بکنین

پاسخ : راه اندازی هارد با سیستم فایل و ARM

حالا باید حتما هارد باشه یا SD هم میشه استفاده کرد؟
    استفاده از sd و نوشتن برنامه برای اون راحت تره (مورد 1 )

*شما که با fpga کار کردید ، این arm دیگه کاری نداره !

دیدگاه

سلام دوست عزیز لطفا کمی بیشتر توضیح دهید تا بهتر بتوانیم کمک کنیم . مثلا اینکه برات قالب و فرمت تصویر مهم است mpeg و غیره .حجم اطلاعات در هر ثانیه چقدر است . ورودی تصویر چیست : دوربین , دستکاه های پخش کننده تصویر . و مدت زمان کلی که باید اطلاعات ذخیره شوند.

دیدگاه

با تشکر از توجه شما
        چون مدت زمان ضبط و پخش ممکن زیاد بشه نمیشه از sdram استفاده کرد. تصویرم از دوربین توسط یه adc با رزولوشن 720*576 و با فریم ریت 25 فریم در ثانیه هستش که قصد داریم با همون fpga فشرده اش کنیم تا حجم داده ها کمتر بشه.
        توی یه میکرو فکر کنم ar9rm9200 امکان راه اندازی هارد رو داره و اینکه چه جوری با سیستم عامل یا بدون اون بشه فایل سیستم رو رعایت کرد برام خیلی گنگه.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          در مورد اینکه امکان حجم کم بارید با mmc یاید یگم فکر نمی کنم چون الان تا 8GB هم هست . اما به هر حال شما بعد از فشرده سازی باید این فایل رو ذخیره کنی که حتما میزان فرکانسی که برای این کار لازم است بسیار بیشتر از فرکانسی است که شما می خواهید اطلاعات را روی هارد قرار دهید . پس اول دنبال این باشید که پردازنده ای را که مد نظر دارید انتخاب کنید . و بعد از پیاده سازی ماژول پردازشتون رو ان اگر جای اضافه داشت یک کنترلر هارد که فکر نمی کنم خیلی سخت باشد رو در کنار برنامه قرار دهید . خوب تا اینجا شما اطلاعات رو می توانید روی هارد داشته باشید .
          اما در مورد فرمت قابل خواندن در کامپیوتر شما باید اول با جدول fat اشنایی داشته باشید . دوم شما باید جزئیاتی که مربوط به پسوند مورد نظری که می خواهید فایلتون رو ذخیره کنید پیدا کنید ( می توانید از wiki pedia استفاده کنید ) . منظورم از جزئیات (header وغیره .... ) می باشد . البته اگر جا داشته باشید می توانید داخل همان fpga قرار دهید .
          البته من رو به خاطر حرافی ببخشید :biggrin:
          موفق باشید.

دیدگاه

ضمنا من چند وقت است که دارم روی fat کار می کنم . در این قسمت بیشتر می توانم کمکتان بکنم.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز.
              من هم مشکلی(مساله ای) مشابه دارم و اون اینه که می خوام اطلاعاتی که دوربین های مدار بسته میگیرن رو به وسیله ی ARM توی یک هارد External بریزم.
              اول اینکه از کدوم مدل ARM استفاده کنم که فرکانسش جوابگوی کارم باشه؟
              دوم اینکه آیا این امکان تو یک مدل ARM هستش که به یه هارد External وصل بشه؟و اگه نه چجوری میشه این کارو کرد.
              ممنون از راهنماییتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X