اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدوم میکروی آرم امکانات و سرعتش خوبه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کدوم میکروی آرم امکانات و سرعتش خوبه؟

میشه به من مفهوم این کلمات رو بگید
    MMU
    MCU
    FPU
    اگر میشه توضیح کامل بگید من با بعضی هاش آشنا هستم
    در ضمن میشه بگید تفاوت سری های Cortex-M و Cortex-A و ARM9 و ARM11 رو بگید و اینکه روی کدومشون سیستم عامل نصب میشه؟سری دیگه ای هست که من نمیدونم؟
    در مورد برد آرم هم به نتیجه نرسیدم یه چیزی میخوام که جای لپ تاپ برام باشه

دیدگاه

MMU یعنی واحد مدیریت حافظه . از اسمش هم مشخصه که چیکار میکنه. سیستم عاملهای پیچیده مثل ویندوز و لینوکس و مک و سولاریس و ... با این قسمت از پردازنده ارتباط برقرار میکنن تا بتونن برنامه ها رو اجر ا کنن.
      MCU یعنی MicroControllerUnit . به عبارت دیگه همون ic میکروکنترلر .
      FPU هم واحد پردازش و عملیات ممیز شناور هست. پردازنده های ساده مثل 8051 , avr این واحد رو ندارن . بنابر این برای انجام عملیات روی اعداد ممیز شناور (متغییر های نوع float) باید چندین سیکل پردازش انجام بدن . در صورتی که اگه این واحد باشه تو یه سیکل این کار ها انجام میشه . اعداد ممیز شناور توی پردازش سیگنال و عملیات ریاضی اهمیت دارن و پردازنده های قوی و DSP ها این واحد رو دارن تا پردازش سیگنال رو بتونن سریع انجام بدن.
      ازنظر قدرت به این صورت هستن:
      Cortex-A >> ARM11>ARM9>Cortex-M
      آرم 9 و سری های قوی تراز اون ، mmu دارن و میشه روشون سیستم عامل مثل ویندوز و لینوکس نصب کرد.
      سری های دیگه هم هستن ولی به صورت چیپ و آماده خرید ، پیداشون نمیکنید .
      اگه میخواید از برد به عنوان جایگزین لپتاپ استفاده کنید و دقیقا همون کار هایی که با لپتاپ انجام میدید رو انجام بدید ، بهتره این کار رو نکنید چون لپتاپ نسبتا ارزونتر و امکانات بیشتری هم داره و درد سر برنامه نویسی و درایور و غیره رو هم نداره. ولی اگه برای یه کاری به قدرت پردازشی یه لپتاپ به صورت embedded نیاز دارید ، cortex-a8 فعلا بهترین گزینه هست.

دیدگاه

یعنی به هیچ شکلی نمیشه روی اون ها MMU رو پیاده کرد؟منظورم Cortex-M3 هستش شنیدم Cortex-M4 هم هست اون به چه صورته؟
        راستی میدونستید توی AVR32 ها FPU هم پیدا میشه؟رنج نمایش اعداد هم بین 38-^10 تا 38^10 میباشد؟
        راستی یادم رفت بپرسم MPU چیه؟

دیدگاه

MPU هم همون micro processor unit هست .
          coterx-m ها کلا mmu ندارن
          حتی اگه mmu هم داشتن با فرکانس 90 مگا هرتز سیستم عامل رو نمیتونستن درست و روون اجرا کنن . چه برسه که mmu هم ندارن
          همه میکروهای arm9 و جدیدترهم FPU دارن . این چیز عجیبی نیست.

دیدگاه

یه سوال این MPU چه چیز خاصیه؟به چه درد میخوره؟منظورم اینه که خوب مفهوم MPU یه چیزیه که توی همه ی میکروکنترلرها و پردازنده ها وجود داره

دیدگاه

یه سوال این MPU چه چیز خاصیه؟به چه درد میخوره؟منظورم اینه که خوب مفهوم MPU یه چیزیه که توی همه ی میکروکنترلرها و پردازنده ها وجود داره
              آقا فرزاد گفت دیگه
              MPU هم همون micro processor unit هست .
              مگه میکروکنترلر بدون CPU هم میشه؟
              البته یک MPU دیگه هم هست حالا من نمی دونم شما دقیقا منظورتون کدوم یکی هستش
              micro processor unit
              Memory protection unit

دیدگاه

من منظورم همون هایی که توی آرم هستش
                یه سوال دیگه MPU چیه چی کار میکنه فرقش با MCU چیه؟چه قابلیت هایی داره؟

دیدگاه

با سلام میکرو های ارم cortex-a8 یا a9 تو بازار پیدا میشه؟ اگه اره ادرس فروشگاه رو میگید و قیمت ش رو ؟
                  با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط silentshout
                    با سلام میکرو های ارم cortex-a8 یا a9 تو بازار پیدا میشه؟ اگه اره ادرس فروشگاه رو میگید و قیمت ش رو ؟
                    با تشکر
                    اگر تبلیغات نباشه سایت کویر 2 تا برد داره برای A-8
                    اولیش mk802 هست که قیمتش حدود 35 دلار هست اما تا اینجا رسیده 300-350 تومن شده.خیلی برد جالبی هست و خود من هم خیلی دوست دارم یکی بگیرم اما زور داره اینقدر برای برد 35 دلاری بدی....
                    mk802 mini pc for android کرتکس A8 با cpu1GHZ و GPU500Mhz
                    http://www.kavirelectronic.ir/eshop/...roduct=1200133
                    اون یکی برد رو هم تازه اوردن. نمیدونم قیمت اصلیش چنده اما 280 میدن:
                    http://www.kavirelectronic.ir/eshop/...roduct=1200160

سخت افزار این برد ها واقعا ادم رو وسوسه میکنه......
                    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X