اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آرم در صنعت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آرم در صنعت

سلام. می خواستم بدونم آیا از میکرو های با هسته آرم میشه در پروا¾ا¾ژه های صنعتی که قطعا در محیط های با نویز بالا هستند ،آ‌استفاده کرد؟
    683
    ميزان حساسيت به نويز ميكرو هاي ارم چقدر است؟
    0%
    368
    ميزان مصونيت در برابر نويز ؟
    0%
    315

پاسخ : آرم در صنعت

نوشته اصلی توسط elpise
    سلام. می خواستم بدونم آیا از میکرو های با هسته آرم میشه در پروا¾ا¾ژه های صنعتی که قطعا در محیط های با نویز بالا هستند ،آ‌استفاده کرد؟
    سلام
    این که مدار میکروی شما توی محیط های صنعتی کار کنه یا نه فقط به مهارت و دانش شما در طراحی مدار چاپی و رعایت نکات emc بر میگرده و ربطی به نوع میکروی شما نداره
    به سراغ من اگر می آیید

نرم و آهسته بیایید، مبادا که ترک بر دارد

چینی نازک تنهایی من

دیدگاه

سلام تو کی پدهای تاچ اسکرین که برای plc استفاده می شود از مکروی 32 بیتی استفاده شده اما دقیق نمی دانم که arm isj dh ki

دیدگاه

نوشته اصلی توسط warrior
        سلام
        این که مدار میکروی شما توی محیط های صنعتی کار کنه یا نه فقط به مهارت و دانش شما در طراحی مدار چاپی و رعایت نکات emc بر میگرده و ربطی به نوع میکروی شما نداره
        البته یه کمی هم به میکرو بستگی داره

دیدگاه

من این مورد رو در یک تاپیک دیگه هم قید کرده بودم. دوستی دارم که روی یک پروژه مهم صنعتی کار میکنه. قبلا برای اون با AVR خیلی کارها کرده بودم. ولی این دفعه با دو سه شرکت خارجی (آلمانی و تایوانی) که هماهنگی کرده بود بهش گفته بودن که : ما اینجا بیشتر از همه به ترتیب به اجناس میکروکنترلری شرکت های تکزاس - فیلیپس و موتورولا برای اینجور کارها اعتماد داریم و اجناس میکروکنترلری شرکت هایی مثل اتمل ولو خیلی جا ها هم استفاده بشن از نظر ما قابل اعتماد محسوب نمیشن.
          البته موارد طراحی سخت افزار - PCB و حتی نرم افزار بسیار مهم هستن ولی خوب کیفیت جنس تولید شده هم خیلی حائز اهمیته.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X