اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما چه بردهایی برای ساخت پیشنهاد میکنید؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شما چه بردهایی برای ساخت پیشنهاد میکنید؟

با سلام
    مدتی است که تلاش بر ارائه برخی محصولات آموزشی و کمک آموزشی برای میکروهای ARM داریم و هدربوردهای اتمل اولین سری محصولاتمان می باشند.

AT91SAM7S64 Header Board
    http://eshop.eca.ir/product_info.php?cPath=28&products_id=519

AT91SAM7X256 Header Board
    http://eshop.eca.ir/product_info.php?cPath=28&products_id=601
    این تاپیک برای این زده شد تا نظر شما درمورد این سبک محصولات کمک آموزشی سنجیده شود و موارد دیگری که مد نظر شما و یا مورد نیاز شماست را پیشنهاد بدید.
    قطعا برای پیشنهاد نیاز به توضیحات پیچیده ای ندارید و با گفتن خواسته هاتون ایده های مناسبی برای تولید محصولات جدید به ما خواهید داد.

منتظر نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستم.
    متشکرم
    685
    بلی
    0%
    401
    خیر
    0%
    284
    I ❤️ ECA

پاسخ : شما چه بردهایی برای ساخت پیشنهاد میکنید؟

وجود همچین قطعات واسه کسانی که تئوری (یعنی با شبیه ساز) کار کردن و می خواهند در عمل ببینند کار می کند یا نه و یا برای کسانی مبتدی هستند و بخواهند بدون اطلاعات کمی از سخت افزار از این گونه میکروها کار بکشند بسیار مفید خواهد بود
    اما مطلبی که باید توجه کنید این کار باعث تنبل شدن کاربر می شود و دانشش از سخت افزار در حد همون چیزی که شما در برد آموزش قرار داده اید چون واقعا بصورت مستقیم با میکرو سر و کله نمی زنه و واقعا متوجه نمی شه برای اتصال یک قطعه چه قطعاتی مورد نیاز هست.
    به عنوان یک پیشنهاد ، سخت افزار های جانبی رو بصورت ماژول ، ماژول ایجاد کنید که حداقل وقتی با یک LCD می خواهد کار کنند بدونند چگونه به میکرو متصل می شوند و اصلا برای اتصال چی قطعاتی لازم دارد. اینجوری کاربر مثل خونه سازی قسمتهای مختلف را به هم وصل کنند. منظورمن از ماژول قطعه و چیزهایی که نیاز داره بطوری که فقط با کانکتور به میکرو متصل باشه (حداقل یه کم کاربر با سخت افزار هم آشنا میشه)
    ماژول مالتی پلکسر
    ماژول LCD گرافیکی
    .
    .
    یا می توانید این ماژول ها توسط اعضای همین سایت برای عموم گذاشته بشند
    به نظر من حالا که تازه شروع کردید بهتره یک چارچوب مشخص برای ساختن این بردهای آموزشی ایجاد کنید که تغییر میکرو به معنای تغییر برد آموزشی نشود (تا جایی که امکان داره)
    هیچ کس و هیچ چیز نمی تونه مانع رسیدنت به آرزوهات بشه مگر خودت

دیدگاه

دوست من فکر کنم یکم زود قضاوت کردید
      این هدر برد ها اصلا بردآموزشی نیستند و به نوعی اولین و تنها مدل موجود در کشور هستند که بدین شکل تولید میشند.
      من هم دقیقا با شما موافقم که بردهای آموزشی کاربرو رو خیلی محدود میکنند و باعث ناآشنایی با سخت افزار میشوند ولی ما در این بردهای خیلی کوچک و ارزان فقط مدار راه انداز میکرو را پیاده کردیم و با بیرون کشیدن پورت ها راه را برای هرگونه استفاده ای باز گذاشته ایم.
      به نظر شخصی من این روش خیلی بهتر از بردهای آماده با یک موتور و ال سی دی هستند زیرا هدف از کار با آرم بستن LCD نیست و این برد فقط سختی نسبی لحیم کاری میکرو SMD و سایر قطعات شاید کمیاب در شهراستان هارا ررفع میکند و امکان استفاده کامل از امکانات میکرو را فراهم میکند.

یکی از هدف های این بردها نوشتن یک سری برنامه های خاص برمبنای این بردها در سایت هست تاکاربران بر مبنای سخت افزار واحد و ساده ای (و البته ارزان) بتونند کار کردن حرفه ای با آرم رو شروع کنند.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

من شخصا از این بورد ها که برای استفاده از اونها باید از بردبورد استفاده بشه زیاد خوشم نمی یاد و به نظرم بهتره که یه بورد کامل درست بشه مثل اونچه که اقای تروشه قرار دادند . به خاطر اینکه دیگه شخصا حوصله سروکله زدن با سیم و بردبورد و این جور چیزا رو ندارم . من خودم قصد دارم بورد mcb1700 keil رو بزنم . البته اینم بگم که استفاده از بوردهای کامل نباید باعث بشه که فرد کاری به سخت افزار بورد نداشته باشه . اول سخت افزار و اینکه چرا بورد اینطوری طراحی شده و بعد شروع کار نرم افزاری با بورد . مثلا خودم با طراحی بورد mcb1700 خیلی چیزا دستگیرم شد . کار طراحی شم تموم شد و مونده سفارش قطعات و لحیم کاری که اونم بعد امتحانات .

دیدگاه

سلام
          این برد هایی که زدین جالب هستن از همه مهم تر قیمت مناسبی دارن و فکر کنم که همه بتونن اونا رو تهیه کنن
          فقط به نظرم بهتره برای این که به حیثیت(!) آرم لطمه نخوره از smd استفاده کنین تا ظاهری قشنگ تر و خشگل و , تر و تمیز داشته باشه
          هم ارزون تر میشه و هم سایز برد کوچیکنر میشه البته میدونم که مشکل مونتاژ کردنشون زیاده ولی به فوایدش میارزه

با میکرو های فیلیپس هم خوبه کار بشه و براشون برد زده بشه که دیگه این بستگی به خودتون داره که بخواین با کدومش شروع کنین

موفق باشین

دیدگاه

پاسخ : شما چه بردهایی برای ساخت پیشنهاد میکن&

سلام
            ضمن تشکر از تمام دوستان
            من تو کار ARM نیستم ولی بنظر من بهتره تو برد های بالا قطعات بخصوص رگولاتور و مقاومتها از حالت ایستاده در بیاد و بصورت خوابیده رو برد قرار بگیره با این کار استحکام اونا و دوام برد بیشتر میشه

یه مساله هم در مورد AT91SAM7S64 Header Board
            تجربه من نشون داده که این جنس کلیدی که در این برد کنار کانکتور USB بکار رفته کلید خیلی بادوامی نیست

دیدگاه

سلام،
              هدر برد ها معمولاً ارزون هستند و مفید. من خودم چند روز پیش یکیش رو برای LPC1114 گرفتم و در حدود 30 دقیقه راهش انداختم!
              راستی من تو این برد خازن های دیکوپلینگ رو نمی بینم (100 نانوی با ESR پایین، نزدیک به VCC و GNDها).
              There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
                سلام،
                هدر برد ها معمولاً ارزون هستند و مفید. من خودم چند روز پیش یکیش رو برای LPC1114 گرفتم و در حدود 30 دقیقه راهش انداختم!
                راستی من تو این برد خازن های دیکوپلینگ رو نمی بینم (100 نانوی با ESR پایین، نزدیک به VCC و GNDها).
                برد خازن دیکوپلینگشون هم گذاشته شده منتها چون برد دولایه هست و فضا مهم هست خیلی بالا پایین شدند و در اطراف برد قرار گرفته شده.
                I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                  این بردها بسیار عالی می باشد برای یادگیری و کار کردن با میکروکنترلرهای arm7 و قیمت آنها هم مناسب می باشد مخصوصا برای کسانی که در شهرستان می باشند و نمی توانند به راحتی به این میکروکنترلرها دسترسی داشته باشند. فقط یک سوال داشتم اگه شما از AT91SAM7X512 استفاده کنید تفاوت قیمتی آن فکر می کنید خیلی بیشتر بشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد AT91
                    سلام
                    این بردها بسیار عالی می باشد برای یادگیری و کار کردن با میکروکنترلرهای arm7 و قیمت آنها هم مناسب می باشد مخصوصا برای کسانی که در شهرستان می باشند و نمی توانند به راحتی به این میکروکنترلرها دسترسی داشته باشند. فقط یک سوال داشتم اگه شما از AT91SAM7X512 استفاده کنید تفاوت قیمتی آن فکر می کنید خیلی بیشتر بشه ؟
                    اگر AT91SAM7X512 گیر بیاد در حد چند هزار تومن !

دیدگاه

پاسخ : شما چه بردهایی برای ساخت پیشنهاد میکن&

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
                      اگر AT91SAM7X512 گیر بیاد در حد چند هزار تومن !
                      دقیقا قیمت ندارم گفتم اگه 512 بشه بهتر هست.

دیدگاه

خیلی کار مناسبی کردید. هدر بردها واقعا کارا هستند و حتی میشه مستقیم اون ها رو توی بردهایی اصلی که خود بچه ها طراحی می کنن قرار دادشون.
                        برای lpc ها هم اینکار رو حتما بکنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا حسینی
                          سلام
                          این برد هایی که زدین جالب هستن از همه مهم تر قیمت مناسبی دارن و فکر کنم که همه بتونن اونا رو تهیه کنن
                          فقط به نظرم بهتره برای این که به حیثیت(!) آرم لطمه نخوره از smd استفاده کنین تا ظاهری قشنگ تر و خشگل و , تر و تمیز داشته باشه
                          هم ارزون تر میشه و هم سایز برد کوچیکنر میشه البته میدونم که مشکل مونتاژ کردنشون زیاده ولی به فوایدش میارزه
                          قیمت تمام شده قطعات smd غیر قابل مقایسه با through hole هست. عجیبه که میگین ارزون میشه.
                          در ضمن در برد سری x256 قطعات قابل جایگزینی با smd هستند حتی led پاور.
                          It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

من که تا حالا با ARM کار نکردم ولی این ایده بسیار جالب بود و واقعا زحمت لحیمکاری رو کمتر کرده و باعث زیبایی کار میشه.در مورد بوردهای آموزشی هم باید بگم که متنفرم و دانشجو رو بیسواد میکنن
                            جانم به فدای ائمه اطهار
                            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

قیمت تمام شده قطعات smd غیر قابل مقایسه با through hole هست. عجیبه که میگین ارزون میشه.
                              در ضمن در برد سری x256 قطعات قابل جایگزینی با smd هستند حتی led پاور.
                              میتونم بپرسم برای چی توی همه لوازم الکترونیکی که جدیدا داره تولید میشه فقط از smd استفاده میشه؟؟(اعم از تلوزیون , موبایل و...)
                              دیگه کاملا معلومه که smd مطمئنا از thd ها ارزونتر در میاد ! البته توی ایران هنوز خوب جا نیفتاده ولی همین چند مدت پیش یه سری مقاومت smd خریدم
                              سایر 0402 دونه ای 30 ریال (این سایز رو هر کی هر کی نمی تونه لحیم کنه! خوذمم همین جوری خریدمشون !) سایز 0603 دونه ای 35 ریال , سایز 0805 دونه ای 4 ریال , 1206 رو هم دونه ای 50 ریال گرفتم _ البته تعداد بالا باید بگیرین(مثلا از هر کدوم 500 تا)
                              خازن عدسی سایز 0805 رو هم فکر میکنم دونه ای 10 تومن گرفتم , خازن تانتال 10 میکرو هم دونه ای 50 تومن ...
                              حالا با یک نگاه کوچیک میتونین قیمت ها رو مقایسه کنین !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X