اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

! Bascom ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ! Bascom ARM

ببخشید اول این کتاب نوشته که at91sam7s ارم های با کمترین امکانات داخلی میباشند.اینجوری هم که معلومه ارم های مختلف با هم فرق دارن و مثل avr نیست که همش مثل هم باشه!حالا چرا میگید باید از این سری شورع کنیم؟

دیدگاه

من هم همین کتابو دارم ولی دارم با AT91SAM7X256 کار می کنم و با همین کار عملی با آرم را شروع کردم، مهمترین فرقش اینه که 2تا پورت 31بیتی داره، یعنی 62تا ورودی و خروجی که خیلی بهتر از S هست، هیچ فرقی هم تو کد نویسیشون نیست. قیمتشون هم اختلاف کمی داره.
      ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hunybal
        ببخشید اول این کتاب نوشته که at91sam7s ارم های با کمترین امکانات داخلی میباشند.اینجوری هم که معلومه ارم های مختلف با هم فرق دارن و مثل avr نیست که همش مثل هم باشه!حالا چرا میگید باید از این سری شورع کنیم؟
        دوست عزیز منظور از کمترین امکانات این سری در مقابل arm های دیگه هست مثلا سری 7x دارای پروتکل های can,ethernet می باشد که سری 7s ندارد و در مقایسه با میکروهای arm9 که دارای پروتکل های جدید و امکانات بیشتری هست این سری کمترین امکانات را تقریبا دارد. اما در کل این سری در مقایسه با AVR ها دارای امکانات بیشتری می باشد. می شود گفت تقریبا سری 7s یک سری پایه محسوب بشود مثلا در avr ها مثل atmega16 یا در 8051 مثل at89s51 ,...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
          من هم همین کتابو دارم ولی دارم با AT91SAM7X256 کار می کنم و با همین کار عملی با آرم را شروع کردم، مهمترین فرقش اینه که 2تا پورت 31بیتی داره، یعنی 62تا ورودی و خروجی که خیلی بهتر از S هست، هیچ فرقی هم تو کد نویسیشون نیست. قیمتشون هم اختلاف کمی داره.
          دوست عزیز این رو بگم که این میکرو ها دو تا پورت 32 بیتی دارند. از 0 تا 31! :mrgreen:
          دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
            دوست عزیز این رو بگم که این میکرو ها دو تا پورت 32 بیتی دارند. از 0 تا 31! :mrgreen:
            نه خیر! دو تا پورت 31 بیتی.
            ضمنا قیمت سری x دو برابر s و مهترین برتریش ethernet و can
            https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

http://zakhar.blog.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد حسینی
              واقعاً پورت هاش 31 بیتیه مثکه! :mrgreen:

خب من بر اساس این هدر S64 جلوم گفتم. بازم شرمندم
              دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد حسینی
                من قیمت هدر برد را ملاک قرار دادم که 5000 تومن بین XوS زیاد نیست و برای ما تازه کار ها 31 I/O اضافه از مهم تر هم مهمتره! ولی اترنت و کن هم بله به موقعش سر جای خودش.
                ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

واقعا فکر نمیکنید جای بحث و اموزش سی تو این تاپیک نیست
                  بهتره یه بار دیگه اسم این تاپیک رو بخونید
                  خسته شدم از بس گفتید سی بهتره و فلان و بهمان
                  اگه دوست دارید به چندتا مثال برای مقایسه این دوتا باهم انجام بدیم
                  ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام حال شما چطوره ؟ :-j
                    یه سوال داشتم.
                    اگه کسی برنامه نویسی با Keil رو بلد باشه میتونه با IAR برنامه نویسی کنه ؟ یعنی همون کدهای C که تو KEIL نوشته میشه رو میشه تو IAR نوشت ؟
                    خیلی ممنون؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
                      آقا رضا هدف ما مختل کردن بحث نبود. دوستان سوال پرسیده بودند و من هم تا اونجائیکه بلد بودم جواب دادم. در ضمن من نظر شخصی خودم رو گفتم. شما خودتون اگه عادلانه قضاوت کنید می بینید که کامپایلرهای c الان خیلی بیشتر و قوی تر هستند. می تونید توی انجمن سرچ کنید، کلی بحث راجع به اینها شده. وگرنه در اینکه زبون بیسیک خیلی راحتتره درش شکی نیست، کسی هم اینجا نگفته زبون سختیه.

نوشته اصلی توسط ATI RADEON
                      سلام حال شما چطوره ؟ :-j
                      یه سوال داشتم.
                      اگه کسی برنامه نویسی با Keil رو بلد باشه میتونه با IAR برنامه نویسی کنه ؟ یعنی همون کدهای C که تو KEIL نوشته میشه رو میشه تو IAR نوشت ؟
                      خیلی ممنون؟
                      خوشبختانه کامپایلر keil و IAR زبان c بسیار استانداردی دارند که همین باعث میشه بشه به راحتی از کتابخونه ها و کدهای keil توی IAR یا برعکس استفاده کرد. خود من همین الان از خیلی از کتابخونه های keil دارم توی IAR استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم.

دیدگاه

سلام دوست عزیز R.BABAZADEH
                        اون وقتی که من این تاپیک رو زدم نمی خواستم C یاد بگیرم ولی وقتی که دوستان عزیزم C Language رو به من معرفی کردند من رفتم یه چند جلد کتاب درباره برنامه نویسی ARM خریدم وحالا با Basic language خداحافظی کردم و تا حالا C رو خیلی خوب یاد گرفتم و دلم نیومد این تاپیک رو عوض کنم
                        می دونی چرا ؟

دیدگاه

دوستان به دوتا نکته توچه کنید
                          1. بیسیک یا سی زبان میکرو نیست و یک واسط است پس این حرف که سی حرفه ای تره به نظر من اشتباه شما میتونی تو بیسکام هم اماتور کار کنید هم حرفه ای در ضمن بیسکام خیلی کارار رو راحت کرده به طور مثال شما اگر بخواهید رجیستر ها رو تو سی ست کنید خیلی بیشتر از بیسکام طول میکشه یا خیلی کارای دیگه مثلا شما با iar نمیتونی یه رجیستر رو روتیت بدی چون سی از روتیت و شیف پشتیبانی نمیکه در صورتی که اینا از دستورات اسمبلی میکرو هست حالا با بیسکام راحت و خیلی سریع تر میتونید روتیت یا شیفت بدید یا دستور shiftin و shiftout بیسکام خیلی عالیه شما با سی نمیتونید به سرعت اون برسید چون داره با سرعت اسمبلی کار میکنه نه سرعت یه زبان واسط
                          2. من با اموزش سی به دوستان مشکلی ندارم ولی نه تو این تاپیک که اسمش بیسکامه
                          موفق باشید
                          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
                            دوستان به دوتا نکته توچه کنید
                            1. بیسیک یا سی زبان میکرو نیست و یک واسط است پس این حرف که سی حرفه ای تره به نظر من اشتباه شما میتونی تو بیسکام هم اماتور کار کنید هم حرفه ای در ضمن بیسکام خیلی کارار رو راحت کرده به طور مثال شما اگر بخواهید رجیستر ها رو تو سی ست کنید خیلی بیشتر از بیسکام طول میکشه یا خیلی کارای دیگه مثلا شما با iar نمیتونی یه رجیستر رو روتیت بدی چون سی از روتیت و شیف پشتیبانی نمیکه در صورتی که اینا از دستورات اسمبلی میکرو هست حالا با بیسکام راحت و خیلی سریع تر میتونید روتیت یا شیفت بدید یا دستور shiftin و shiftout بیسکام خیلی عالیه شما با سی نمیتونید به سرعت اون برسید چون داره با سرعت اسمبلی کار میکنه نه سرعت یه زبان واسط
                            2. من با اموزش سی به دوستان مشکلی ندارم ولی نه تو این تاپیک که اسمش بیسکامه
                            موفق باشید
                            دوست عزیز برای مورد 1 که گفتید مثلا << یا >> برای شیفت به راست و چپ در زبان c می باشد که iar هم پشتیبانی می کند. در ضمن کارایی زبان c خیلی بیشتر از بیسیک هست اگر امکانات زبان بیسیک بیشتر بود سیستم عامل ها رو به زبان بیسیک می نوشتند نه با c,c++,c# .

دیدگاه

و باید در تصحیح حرف جناب بابازاده و تکمیل حرف جناب حامد AT91 عرض کنم که واضحه که بیسیک از زبان های سطح بالاست. ولی c از زبون هایی هست که به واسطه دسترسی مستقیم به منابع سخت افزاری و مخصوصاً دسترسی مستقیم به حافظه یه جایی بین زبان های سطح بالا و سطح پائین قرار گرفته. بنابراین فکر کنم بحث در مورد مقایسه این دو زبون بی فایده است.

فکر می کنم بهتره در این رابطه بحث نکنید تا تاپیک به انحراف کشیده نشه. دوستان در مورد c سوال پرسیدند و من هم تا جایی که بلد بودم جواب دادم.

در نهایت فکر کنم خوبه برای بقیه عزیزان که شاید در مورد c و basic ندونن این دو لینک رو معرفی کنم تا بیشتر با اینها آشنا بشن:
                              http://en.wikipedia.org/wiki/C_(programming_language)
                              http://en.wikipedia.org/wiki/BASIC

دیدگاه

الان من یه برنامه به زبان C نوشتم و آمادس
                                حالا من چندتا سوال دارم :question:
                                اولی که از همه مهم تره اینکه میکروی SAM7X256 در هنگام پروگرم باید چه کریستالی بهش وصل کنم اصلا باید وصل کنم؟ :eek: (آیا برنامه هم نیازی به تنظیم فرکانس میکرو داره یا نه)
                                دومی اینکه کد سری X با کد سری S چقدر فرق داره (مثلا از رجیسترهای پینهای ورودی خوروجی که برای S استفاده میکنیم میشه برای سری X استفاده کرد بقیه چیزها چطور مثل (UART , SPI , I2C) این ارتباطها برای من بیش از حد و اندازه مهمه oo:
                                سومی رو میزارم واسه بعدا
                                :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X