اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

JTAG USB OCD Programmer

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

JTAG USB OCD Programmer

با سلام
    من میخوام یک پروگرامر برای arm بخرم و 2 تا پروگرامر دیدم یکی همین که در سایت هست و همه چیز ساپورت میکنه j-link و یک JTAG USB OCD Programmer که در سایتهای خارجی دیدم
    اگر JTAG USB OCD Programmer داشته باشم میشه از داخل خور نرم افزارهای keil و iar مستقیم برنامه روی میکرو ریخت؟ یا اینکه کلی بدبختی داره؟
    j-link داخل سایت قابلیت پدیت داره؟
    اصلا پدیت کردن یعنی چی؟ :mrgreen:

با تشکر

پاسخ : JTAG USB OCD Programmer

کسی نیست جوابی بده؟

دیدگاه

jtag کلاً برای دیباگ کردنه !
      شما بوسیله این jtag می تونین از طریق نرم افزارهای keil یا iar بصورت مستقیم میکرو رو پروگرام کنید یا اینکه اون رو دیباگ کنید.
      پدیت کردن یعنی هر بار که شرکت سازنده فریم ور رو تغییر داد بتونین نرم افزار سخت افزار خودتون رو پدیت بکنین. برای اینکه بتونین پدیت کنین باید نسخه اصل ( اورجینال) پروگرامر رو خریداری بکنین. نسخه های کلون شده قابلیت پدیت با نرم افزار اصلی رو ندارند( البته تا الان ! )
      پروگرامر داخل فروشگاه نسخه کلون شده هست و فقط قابلیت پدیت با فریم ور های خود شرکت رو داره و با فریم ور های دیگه پدیت نمیشه

دیدگاه

اینکه گفتم مستقیم میتونه از داخل keil یا ... پروگرام کنه منظور من با پروگرامر JTAG USB OCD Programmer هست؟ JTAG USB OCD Programmer رو توی اینترنت دیدید؟

دیدگاه

بله دیدم !
          و جواب سوالتون رو دادم
          شما منظورتون این پروگرامره دیگه http://www.olimex.com/dev/arm-usb-ocd.html
          بند 9 نوشته : Works with IAR EW-ARM 5.50 or newer

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X