سلام . من می خواهم از طریق اترنت میکرو lpc2368 را به اینترنت وصل کنم و اطلاعاتش را ببینم . مثلا اگر یه شمارنده داره می شماره
تعداد شمارش شده را در اینترنت بشه دید .
آقا شما به شبکه وصلش کن من حتی می تونم بدون آیپی ولید به اینترنت وصلش کنم !
قسمت شبکش با من!
اگرم خواستی بهت توضیح می دم.
ولی من چون این میکرو شما رو ندارم نمی تونم اقدامات قبلش یعنی وصل کردن به شبکرو انجام بدم. :(
ولی از اون به بعدش خوراک خودمه.
اکسس پوینت دارید ؟
تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
موفق باشیدددددد!!
نوشتن یک همچین کدی برای مقاصدی مثلا مانیتورینگ مقادیر متغیر های داخل یک سیستم کار سختی نیست. ولی اترنت یک پروتکل نسبتا حجیم و کندیه (البته نسبت به بار زمانیی که به میکرو تحمیل میشه). شاید بهتر باشه که از یک لینک سریال برای این کار استفاده کنین. من عین این کار رو برای مانیتورینگ اطلاعات در runtime با استفاده از یک پورت سریال انجام میدم. چون به هر حال شما نمیتونین با استفاده از این روش مقادیر لحظه ای رو که سریع سوئیچ میشه رو ببینین و فقط یک مقدار نمونه برداری شده در دسترس هست؛ استفاده از اترنت هیچ فرقی با سریال نمیکنه. جز اینکه وقت میکروتون رو برای یک کار ساده بشدت حروم میکنه.
نوشتن یک همچین کدی برای مقاصدی مثلا مانیتورینگ مقادیر متغیر های داخل یک سیستم کار سختی نیست. ولی اترنت یک پروتکل نسبتا حجیم و کندیه (البته نسبت به بار زمانیی که به میکرو تحمیل میشه). شاید بهتر باشه که از یک لینک سریال برای این کار استفاده کنین. من عین این کار رو برای مانیتورینگ اطلاعات در runtime با استفاده از یک پورت سریال انجام میدم. چون به هر حال شما نمیتونین با استفاده از این روش مقادیر لحظه ای رو که سریع سوئیچ میشه رو ببینین و فقط یک مقدار نمونه برداری شده در دسترس هست؛ استفاده از اترنت هیچ فرقی با سریال نمیکنه. جز اینکه وقت میکروتون رو برای یک کار ساده بشدت حروم میکنه
میشه بیشتر توضیح بدید که چطوری با پورت سریال به جای اترنت استفاده کردید؟
ببین آقا جون؛ اشتباه نشه. کسی نمیخواد بجای کابل اترنت از کابل سریال استفاده کنه. شما میخوای برای مقاصد مانیتورینگ از یک لینک ارتباطی استفاده کنی. خود اترنت ممکنه سریع باشه. اما کلی بار پردازشی به میکرو تحمیل میکنه. یعنی عملا برای دیدن یک متغیر یک بایتی باید کلی کار انجام بشه. که ربطی به انجام این کار نداره. بنا براین قاعدتا بایستی از فرمی استفاده کنی که کمترین بار زمانی رو به میکرو تحمیل کنه. تا در شرایط کاری میکرو اختلالی بوجود نیاره. میشه یک سرویس بر اساس سریال ایجاد کرد که بتونی متغیر های داخلی برنامه رو لیست کنی. مقدارشون رو بگیری یا عوض کنی. کل این کار رو میشه با یک پروتکل ساده سریال هم انجام داد.
ضمنا در مرحله عیب یابی به این صورت خوندن متغیری که مدام داره عوض میشه و خیلی هم سریع کار میکنه مثلا با سرعت 100 بار در ثانیه به درد نمیخوره چون باید چشمی انجام بشه. چشم شما هم نمیتونه تعویض یک عدد رو با نرخ بیش از 4 هرتز اصلا متوجه بشه. بنا براین خیلی احتیاجی به مثلا پهنای باند 100 مگا بیتی نداری. با همون 9600 هم کارت راه میفته.
برای پیاده سازی این کار هم (که حتی روی مگا هشت هم قابل پیاده سازی هست و کد کمی میخواد) همین سه یا چهار تا سرویس کافیه.
1- اخذ اطلاعات اولیه سیستم. مثل ورژن این پیاده سازی. نوع میکرو. حجم فلش و ایپرام و رم. و غیره.
2- اخذ اسم متغیر ها و ثوابت publish شده در سیستم.
3- اخذ مقدار یک متغیر یا ثابت در سیستم.
4- تغییر مقدار یک متغیر یا یک منطق. بعضی جاها نباید مقدار یک متغیر مستقیما عوض بشه. بلکه باید به یک تابع اطلاع داده بشه تا اون این کارو انجام بده. چون طبیعت یک متغیر رو برنامه میدونه. نه شما!
دیدگاه