اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آشنائی با میکروهای stm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آشنائی با میکروهای stm

با سلام

دوستان من با میکروهای سری lpc کار کردم ولی با گشت و گذار تو اینترنت و مخصوصا سایتهای چینی دیدم از سری stm خوب استقبال شده البته نه تو ایران که دلیلشو نمی دونم؟به هر حال چون با این سری اشنا نیستم به همین منظور چند تا سوال داشتم.

1-این پسوند اخر این میکروها نشون دهنده چیه؟مثلا stm32f2 که مشخصه ولی این 4 تا کلمه اخرش چیو نشون میده(05ve) و یا فرق بین این دو تو چیه stm32f205vf با stm32f205vg .البته اینو میدونم که بعضی هاش نوع پکیجش bga هستش و یا 64 پایه هستن.

2-از کجا میشه تهیشون کرد؟

3-بهترینش برای شروع کدومه؟به روز باشه و بشه پیداش کرد؟

4-سخت افزار خاصی که نیاز ندارن؟مثل همین سری lpc خودمون هستن؟

5-به صورت کلی مزیتشون تو چیه؟

با تشکر
    دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

پاسخ : آشنائی با میکروهای stm

سلام

اقا مدینه گفتی و کردی کبابم

من بیش از یک سال هست دارم داد میزنم مدیران محترم یک قسمت مخصوص میکروهای STM32 باز کنند که به صورت تخصصی به این شرکت پرداخته بشه ولی کسی گوش نداده تا حالا ..

اما این آی سی در تهران زیاد نیست جوان الکتریک یکی دو مدل داشت
    اما
    این شرکت به صورت تخصصی روی cortex 3 کار میکنه و امکانات خیلی خوبی روی میکروهاش قرار داده هم از نظر کمیت هم از نظر کمیت ..
    مثل بقیه آرمها با پروگرامرهای مرسوم بازار برنامه ریزی میشه

من قسمت نشده که هنوز باهاشون کار جدی کنم ولی stm32f103 تور بازار بود قبلا حالا هم بگردی هست ..
    موفق باشید

دیدگاه

از اینجا میتونین تهیه کنید
      http://www.iccom.co/92-stm
      باید یک بردم براش طراحی کنید مثل همون lpc اما یک مشکل اساسی که داره اینکه توی dxp یک کتابخونه راست درست براش موجود نیست .یعنی از stm32f103 به بالاترو نداره همین یکم کارو سخت میکنه.اما کار کردن باهاشون خالی از لطف نیست

دیدگاه

خیلی ممنون از دوستان اطلاعات خوبی بود.خودم هم یه چیزهائی یاد گرفتم.ودنبال یه برد خوب براش هستم البته واسه سری stmf103 یه چیزائی پیدا کردم بدک نیست ولی دلم می خواد برای سری بالاترش مثل f2 یه برد پیدا کنم
        دنبال کار هستم و نتیجه رو اینجا می زارم.(البته اگه به نتیجه رسیدم)
        دکتر شریعتی:

دیدگاه

به نظر شما سرعت تولید محصولات جدید بالاتره یا سرعت یادگیری ما

به نظر شما کدوم سختتر هست

http://www.st.com/internet/mcu/class/1734.jsp

دیدگاه

سلام

یه برد برای شروع واسه میکرو STM32F103RBT6 از انجمن ایران میکرو پیدا کردم برای شروع بد نیست (البته HEADER BOARD هستش)
            برد مورد نظر یه سری معایب داره یه سری مزایا.دوستان نظرشون درباره شروع با این میکرو چیه و البته در مورد برد؟
            برد های دیگه ای هم بود ولی یا میکروشون پیدا نمیشه و یا شماتیک ندارن و ............

http://s2.picofile.com/file/7183153224/STM32_4_.7z.html
            دکتر شریعتی:

دیدگاه

سلام

ممنون از پیگیر شما.. به نظر من هر بردی که شروع بشه خوبه .. اما خوب هر چه کاملتر باشه بعدا کمتر نیاز به تغییر خواهد بود ..

میتونید از بردهایی که در فروشگاه فروخته میشه هم ایده بگیرید. من ترجیح میدهم از LCD , Touch موبایل که هم زیاد هست و هم ارزانتر و هم قدرت بالاتری نسبت به Graphic LCD ها دارند استفاده بشه .. وهمچنین پورت برای اتصال ورودیهای انالوگ و دیجیتال بیشتر باشه و سوکت قرار گرفتن حافظه فلش و همچنین USB استفاده بشه .. اگر برای نصب سیستم عامل هم برنامه دارید از RAM خارجی هم استفاده بشه خوبه
              احتمالا سوکت شبکه خیلی لازم نباشه اما اگر میخواهید مثلا یه دانلودر بسازید که کامپیوترتون همیشه روشن نباشه خب مفیده

اما فراموش نکنیم که مته به خشخاش نزاریم که از کل قضیه عقب میمونیم ..دیدید که به سرعت تکنولوژی در حال تغییر هست و ما در یادگیریهم سعی کمی میکنیم
              موفق و شاد

دیدگاه

سلام.
                این میکرو های stm32 با میکرو های AT91 چه فرقی دارن؟

دیدگاه

شما دوتا دیتا شیت باز کنی چهار تا سرچ بکنی کلی مطلب گیر میاری ..

سرعت بیشتر .. صنعتیتر بودن .. امکانات جانبی بسیار بالا .. و..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X