اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک پروژه در زمینه ی فرکانس بالا : ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یک پروژه در زمینه ی فرکانس بالا : ARM

کسی میدونه در مورد Frequency Stability عبارت 50ppm چه معنایی میده . اصلا این عدد بیشتر باشه بهتره یا کمتر .
    دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

به به. می بینم که تغییر نام دادی دوست من :agree:
      کریستالها عملاً رزوناتورهای مکانیکی هستند و بسته به شرایط دما و شتاب و جاذبه و غیره، پایداریِ فرکانسیشون تغییر می کنه.
      PPM مخففِ Part Per Million اِ و هر چی کمتر باشه بهتره. 50 تاش یعنی که 50 تا عدم قطعیت، یا خطا، یا Jitter، یا اختلاف فاز، یا هر چی دیگه که اسمشو بذاری! توی یک میلیون پالس وجود داره. می شه به عبارتی %0.005 خطا.

اینم اولین نتیجه جستجو که خوندمش و به نظرم مفید اومد:
      http://www.best-microcontroller-projects.com/ppm.html
      بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

بله دوست خوبم . دیدم عنوان جالبی نبود گفتم یه چیزی بذارم که هم بیانگر واقعیت باشه هم مودبانه باشه و هم یه مفهومی داشته باشه .
        لینکی که گذاشتید فوق العاده بود
        این مطلب رو تو مشخصات تراشه نوشته بود :
        NOTE
        It is strongly recommended to use a ceramic oscillator. Exactly because a quartz needs much longer to settle than a ceramic oscillator. This costs a lot current, but using a quartz oscillator has no advantage.
        حال با این وجود دقیقترین اسیلاتوری که میشه خرید چیه ؟

دیدگاه

اوسیلاتوری که من نیاز دارم می بایست مشخصات زیر رو داشته باشه :
          Frequency Stability VS All Features should be less than 0.25ppm
          تا جایی که امکان داره Rise/Fall Time کوچکی داشته باشه ( کمتر از یه نانو ثانیه باشه عالیه )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نمیدونم به بعضی پایه ها چی باید وصل بشه :
          Power Supply که همون VCC خودمونه
          Reference Voltage و به خصوص Control Voltage نمیدونم چی هستن و برای چی هستن .

دیدگاه

اطلاعاتی ندارم.
            نمی دونم اون پایه ها چی چی هستن.

فقط می دونم این Oven یعنی که توش المنت گرم کن و دماسنج داره و دمای اون داخل رو توی یه مقدار ثابتی نگه میداره تا تغییرات فرکانسی به کمترین مقدار ممکن برسه.

دیدگاه

یعنی بین دوستان کسی نیست که با این نوع اوسیلاتور ها کار کرده باشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Always Student
                یعنی بین دوستان کسی نیست که با این نوع اوسیلاتور ها کار کرده باشه ؟
                1و2و3 معلومه. واسه 5 هم یه سطح ولتاژ تعیین میکنی و با تغییر ولتاژ روی 4 می تونی فرکانس رو کنترل کنی. فکر کنم درست گفتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                  1و2و3 معلومه. واسه 5 هم یه سطح ولتاژ تعیین میکنی و با تغییر ولتاژ روی 4 می تونی فرکانس رو کنترل کنی. فکر کنم درست گفتم.
                  ممنون از پاسختون .
                  یعنی با ولتاز فرکانس خروجی رو تایین میکنن یا برای تثبیت فرکانس خروجی به کار میره ؟

دیدگاه

عزیز دل برادر، من بلد نیستم چیزی

دیدگاه

همونطور که میدونید میکروها پایه ی XTAL Out و XTAL In دارند .
                      سوال :
                      نمیشه یه سر اوسیلاتور رو مستقیما به ولتاژ تغذیه وصل کرد و سر دیگه رو به XTAL In و XTAL Out رو به چیزی وصل نکرد ؟

قصدم اینه که اکثر جریان اوسیلاتور از منبع تغذیه خارجی تامین بشه و در حد چند میکرو آمپر بیشتر از میکروکنترلر جریان کشیده نشه .

دیدگاه

دوست خوبم همینکه سر می زنی به تاپیک جای تشکر داره
                        کفریش کردی، ها! :mrgreen:
                        مهندس، دقیقا مشکل چیه؟ شما هنوز سرگردون داری توی فروم میگردی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                          کفریش کردی، ها! :mrgreen:
                          مهندس، دقیقا مشکل چیه؟ شما هنوز سرگردون داری توی فروم میگردی.
                          دیدم کسی به داد ما نمیرسه از اقای رستمی خواستم کمک کنه
                          که اینطوری شد oo:
                          به هر حال تو ارسال قبلی سوالمو نوشتم .

دیدگاه

سلام
                            همیشه دانشجوی عزیز، انگاری بعضی مباحث رو با بعضی چیزای دیگه همه ش قاطی می کنی. گفتی می خوای لیزر قطع و وصل کنی، گفتی می خوای فرکانس خفن ترین میکرو رو بدونی، گفتی روش اندازه گیریِ فرکانس چیه، یه اسیلاتورِ خفن با گرمکن نشونمون دادی، الآن هی می گی جریان از فلان جا کشیده نشه!
                            می دونم همه اینا به هم ربط داره، ولی برای تو همه ی اینا به هم مربوط میشه. لااقل برای من یکی قابل فهم نیست چرا انقدر سوالای مختلف می پرسی و اصلاً راجع به اصلِِ مطلب توضیح نمیدی! :angry:
                            بچه های بوشهر هم بندگان خدا میان سوالای شما رو جواب میدن. هی سوال می پرسی، هی اونم جواب میده. هی همینجور سوال می پرسی... هی همینجـــــور :mrgreen:

خروجی اسیلاتور رو به X-in وصل کن. X-out رو به جایی وصل نکن.
                            می تونی تغذیه اسیلاتور رو از پشتِ بومِ خونه تون بگیری و از میکروکنترلر نگیری فقط زمینشون رو به هم وصل کن. اینجوری هیچ میکروآمپر از تغذیه میکروکنترلر جریان کشیده میشه.

جان اون که دوسش داری راجع به کلیات پروژه ای که ما رو توش درگیر کردی یکم توضیح بده. ضرر نداره ها...

دیدگاه

آخه برای هر سوالم یه تاپیک بزنم که بدتره :smile:
                              دیگه ما جز شما و بچه های بوشهر کسی و نداریم که به سوالاتمون پاسخ بده
                              تلفن میزنیم به فلان استاد دانشگاه یه بار میگه رفته فلان کشور یه بار میگه تو اتاق ایزولس
                              میری دانشگاه اون استاده همه جا هست جز اونجایی که تو هستی
                              ایمیل میزنی بهشون از ایمیل دوم به بعد رو جواب نمیدن
                              اینجا هم که سوالاتمون رو میپرسیم اینطوری میشه
                              ای خاک وچوک ! ای خاک وچوک ! ای خاک وچوک ! ... پس من کجا سوالامو بپرسم -O<
                              من هرچی تو سرم میگذشت رو نوشتم باز اگه چیزی یادم اومد که باید می نوشتم و ننوشتم حتما اضافه میکنم .

دیدگاه

همونطور که میدونید میکروها پایه ی XTAL Out و XTAL In دارند .
                                سوال :
                                نمیشه یه سر اوسیلاتور رو مستقیما به ولتاژ تغذیه وصل کرد و سر دیگه رو به XTAL In و XTAL Out رو به چیزی وصل نکرد ؟

قصدم اینه که اکثر جریان اوسیلاتور از منبع تغذیه خارجی تامین بشه و در حد چند میکرو آمپر بیشتر از میکروکنترلر جریان کشیده نشه .
                                سر در نمیارم، چرا باید اینجوری بکنی؟ این کارو نکن! اصلا منطقی نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X