دوست عزیز به چند روش میشه میکرو را پروگرم کرد یکی H-Jtag است و دیگری هم SAM-BA است(البته موارد دیگری هم هست که سخت تره و هزینه بر هم هست)
اگه میخوای H-JTAG رو بسازی باید بگم که برنامه و شماتیک بوردش Free است .
اگه میخوای با SAM-BA کار کنی نیاز به هیچی نیست فقط باید پایه های USB مبکرو ات را به پورت USB کامپیوترت وصل کنی و برنامه پروگرمر رو اجرا کنی
همونطور که متوجه شدی پروگرم کردن میکروهای ARM زحمت زیادی نمی بره. اصل کار کشیدن برد و کار با کامپایلرشه. گروه ما (ZILLION) مدتیه که داره روی راه اندازی ARM کار میکنه و نتایج خوبی هم بدست آورده می تونی از یکسری نتایج گروه استفاده کنی.
ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید
ولی کل تاپیک های ARM رو سر فرصت با همه لینکهاش بخونید فکر کنم دو ریال هم نمی ارزه
اینجا فقط یه سری لینک دانلود برنامه ست یه سری سوال جواب که شاید چند بار هم تکرار شده ولی آخرش معلوم نیست چی شد زلیخا کیه من کیم زلیخا مرد بود پس زنه که بود oo:
نه راه حل مشخصی نه سمت و سوی مشخصی نه راه حل مناسبی... هیچی
بهتر نیست اگه کسی بلده یه تاپیک بذاره بگه مثلا 91sam7s رو اینجا با راه حل و سورس میذارم که مثلا ملت خواستن تایمر راه بندازن توش چیکار کنن. خواستن با SPI کار کنن چه کار باید بکنن البته اگه بلده
شاید شما راجع به آرم به اندازه ی کافی بدونید و نیازی به این بخش نداشته باشید و باز هم دلیل نمیشه پست های دیگران رو زیر سئوال ببرید ...
با این حال تنها مرجع درست و حسابی آرم توی ایران همین بخش از فروم هست .
ولی فعلا تاپیک در مرحله ی getting started with ARM به سر میبره و برای افرادی مثل من که هنوز نمیدونند آرم چیه و به چه دردی میخوره و از کجا باید شروع کرد ، پروگرامر هاش چیا هستند .و و و و ...خیلی مفیده
و بعد هم کمی صبر داشته باشید... تاپیک به جاهای میرسه که تجدید نظر خواهید کرد ... فعلا شروع کاره ///
شاید شما راجع به آرم به اندازه ی کافی بدونید و نیازی به این بخش نداشته باشید و باز هم دلیل نمیشه پست های دیگران رو زیر سئوال ببرید ...
با این حال تنها مرجع درست و حسابی آرم توی ایران همین بخش از فروم هست .
ولی فعلا تاپیک در مرحله ی getting started with ARM به سر میبره و برای افرادی مثل من که هنوز نمیدونند آرم چیه و به چه دردی میخوره و از کجا باید شروع کرد ، پروگرامر هاش چیا هستند .و و و و ...خیلی مفیده
و بعد هم کمی صبر داشته باشید... تاپیک به جاهای میرسه که تجدید نظر خواهید کرد ... فعلا شروع کاره ///
من خودم ARM رو بلد نیستم و ادعایی روش ندارم ولی توی این تاپیک ها جمله بندی ها طوریه که بعضیا میخوان بگن ما بلدیم
خیلی خوب اگه بلدید رو کنید
توی این تاپیک ها بیشتر سوال میشه لحیم چه جوری بکنم منبع تغذیه چند ولت میخواد کجا PCB میزنن
ولی کسی نیست بگه برای شروع میکرو کنترلر نیاز داره که اول PLL تنظیم بشه این چه جوریه چه کار باید بکنید توی IAR یا KEIL چه کار باید کرد(ولی از صحبتها بر میاد که همه امروز یا فردا دارن پولو میفرستن هوا ولی دریغ از یک بحث علمیه مشخص)
توی تاپیک کسی ادعا نکرده ما بلدیم. زیاد به جمله بندی ها دقت نکنید . هدف اینه که همکاری میکینم که با هم دیگه یاد بگیریم..
خیلی ها هستند که بلد هستند ولی باید ازشون سئوال پرسید تا جواب بدند .. خود شما مسلما نمیاین تمام مطالبی رو که بلدین بزارین توی فروم ولی هر موقع سئوالی پرسیده شد جواب میدید .. توی همین فروم افراد با تجربه ای هستند که با ارم کار کردند ولی تا سئوالی پرسیده نشه جوابی در کار نیست ...
هدف این بخش همکاری در یادگیریه و با بخش های دیگه که فقط سئوال و جواب هست فرق داره .
مثلا برد آموزشی که توسط گروه طراحی شده ... اگه کسی قصد داشت خودش به تنهایی این برد رو طراحی کنه مسلما خیلی سخت بود و بیشتر طول میکشید که با تقسیم کار خیلی بهتر طراحی شد و جواب هم داد ....
بعدش هم..... راجع به مقالات و آموزش ها صبر داشته باشید ... فعلا در مرحله ی تحقیق به سر میبریم ..
درسته که راه اندازی آرم پولو هوا کردن نیست ولی همون راه اندازی یک چشمک زن برای خیلی ها مثل من ارزش زیادی داره ...
من 8051 و ای وی آر رو با چشمک زن شروع کردم. PIC رو هم همینطور ... CPLD رو هم همینطور . برنامه نویسی ویژوال رو با یک OK button ساده شروع کردم . بلاخره باید از یه جایی شروع کرد ....
تازه روی مونتاژ برد داره کار میشه و هنوز وارد برنامه نویس نشدیم .. نمیشه که یکدفعه از تایمر و سیستم عامل و .... شروع کرد که ...
مقالات getting started گروه توسط در حال تهیه شدن است ..
:job:
اول از آقای احمدی تشکر می کنم که اینقدر صمیمانه و با حوصله سوءتفاهم ها را برطرف میکنن.
دوست عزیز همانطور که آقای احمدی گفتند اکثر افرادی که در گروه ما هستند دانشجویانی هستند که همه علاقه مند به یادگیری ARM دارند. و فکر نمی کنم کسی ادعایی کرده باشد. در ضمن کسی هم تمایل به مسابقه دادن ندارد. البته خیلی خوب است اگر بتوانیم در آخر وقتی همه IAR را یاد گرفتن یک رقابت دوستانه بین اعضا بگذاریم. اتفاقا فکر جالبی است.
در ضمن شما اگر یک سوال کاملا واضح در گروه بپرسید تا حدی که بتوانیم جواب میدهیم. (کسانی بودن که یک سوال کلی پرسیدن و انتظار جواب هم داشتن خوب مشخص است که جوابی نگیرن).
راستی اگر شما با ARM کار کردین میتونین با ما همکاری کنید تا هم سرعت پیشرفت گروه مان بیشتر شود و هم شاید بتوانیم کار های بهتری و گروهی انجام دهیم. اگر ایده ای دارید و یا چیزی به نظرتان میرسد که جالب است میتوانید مطرح کنید. ما همه علاقه مند شنیدن آنها هستیم.
برام سوال ایجاد شده هنوز جوابی براش پیدا نکردم چرا؟
من اولش با lpc2106 کار کردم ولی نمیدونم چرا این موجود نازنین که هیکلش اندازه مگا32 smd هست با سرعت 60مگاهرتز و کلی امکان دیگه چرا توی ایران نیست
لینک های زیر برنامه هاییه که من براش نوشتم(از همون چشمک زنهای مذکور)
خوبیش این بود که توی پروتئوس شبیه سازی میشد ولی شاید بدرد شما بخوره:
http://alitaroosheh.parsaspace.com/eca/ARM/UART%20LPC2106.rar
http://alitaroosheh.parsaspace.com/eca/ARM/lcd%202x16%20lpc2124.rar
البته برای LCD با 2124 نوشته شده که با 2106 رو پیدا نکردم شرمنده
سلام به همه
من یه برد برای at91sam7s64 از روی کتاب انتشارات نص زدم
اول اینکه وقتی با usb وصلش می کنم usb device not recognised میاد
وقتیم که با jtag وصلش می کنم هسته آرم رو میشناسه ولی موقع چک کردن عبارت cant halt target.. میاد
دوستان اگه نظری دارن بدن
اگه لازم باشه pcb هارو هم up می کنم
دیدگاه