اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمائی در مورد شروع کار با ارم !!!چند سوال ساده داشتم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمائی در مورد شروع کار با ارم !!!چند سوال ساده داشتم

نوشته اصلی توسط zamanyad
    مشکل من اینه که سی بلدم اما بعضی از دستورات مربوط به اتصال و تنظیمات ریجیستری و ورودی خروجی رو نمیدونم

مثلا تو avr شما میخاستی یک ال سی دی رو وصل بکنی
    میومدیم پایه ها رو مشخص میکردیم که ورودی هستن یا خروجی بعد تو برنامه مینوشتیم که ما از فلان پایه ها برای ورودی یا خروجی و اتصال به فلان پایه های ال سی دی استفاده کردیم
    الان تو ارم برای مثال برای اتصال ال سی دی 2*16 باید چیکار کنیم؟
    لطفا برای مثال کدشو اینجا بیارین و شرح بدین تا بفهمیم
    ممنون
    میکرو شما چیه؟
    رفرنس مانوال و پروگرمینگ مانوال و دیتاشیت میکروتون رو خوندین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zamanyad
      مشکل من اینه که سی بلدم اما بعضی از دستورات مربوط به اتصال و تنظیمات ریجیستری و ورودی خروجی رو نمیدونم

مثلا تو avr شما میخاستی یک ال سی دی رو وصل بکنی
      میومدیم پایه ها رو مشخص میکردیم که ورودی هستن یا خروجی بعد تو برنامه مینوشتیم که ما از فلان پایه ها برای ورودی یا خروجی و اتصال به فلان پایه های ال سی دی استفاده کردیم
      الان تو ارم برای مثال برای اتصال ال سی دی 2*16 باید چیکار کنیم؟
      لطفا برای مثال کدشو اینجا بیارین و شرح بدین تا بفهمیم
      ممنون
      توی انجمن کد مربوط به این برنامه ها هست و هر کدوم یه تاپیک مختص خودش داره
      اکثر برنامه ها رو توضیح هم دادیم ولی بعضیا توضیح نداره
      شما توی تاپیک مربوطه بپرس من میام جواب میدم
      با چه میکرویی میخای کار کنی؟
      زندگی یعنی امید و حرکت
      کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
      سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
      برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
      به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
        میکرو شما چیه؟
        رفرنس مانوال و پروگرمینگ مانوال و دیتاشیت میکروتون رو خوندین؟
        نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
        توی انجمن کد مربوط به این برنامه ها هست و هر کدوم یه تاپیک مختص خودش داره
        اکثر برنامه ها رو توضیح هم دادیم ولی بعضیا توضیح نداره
        شما توی تاپیک مربوطه بپرس من میام جواب میدم
        با چه میکرویی میخای کار کنی؟
        با سلام خدمت علی اقای گل
        علی جان شما بچه کجا هستین؟

منمیخاهم فردا پس برم هدر بردlpc2367 بگیرم و با اون شروع کنم
        نظرتون چیه؟
        چون همه چیز داره چیزهای که من میخاهمو همشو یکجا داره

من فهمیدم مشکل من کجاست
        مشکل من سر همون ریجیسترهای مربوط به تنطیمات هستش که نمیدونم چی به چیه مثلا cmsis
        من باید اونها رو یاد بگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zamanyad
          با سلام خدمت علی اقای گل
          علی جان شما بچه کجا هستین؟

منمیخاهم فردا پس برم هدر بردlpc2367 بگیرم و با اون شروع کنم
          نظرتون چیه؟
          چون همه چیز داره چیزهای که من میخاهمو همشو یکجا داره

من فهمیدم مشکل من کجاست
          مشکل من سر همون ریجیسترهای مربوط به تنطیمات هستش که نمیدونم چی به چیه مثلا cmsis
          من باید اونها رو یاد بگیرم
          سلام
          من بچه شاهرودم و در حال حاضر ساکن شیراز
          پیشنهاد میکنم به جای LPC2367 بهترش که LPC1768 رو بگیری چون توی انجمن براش مثال بیشتره
          من خودم در حال حاضر AT91SAM7X256 کار میکنم و مثالایی که من گذاشتم همه برای سری AT91SAM7 هست ولی برای 1768 هم کلی مثال هست توی انجمن
          CMSIS یه جورایی نیاز تو به دونستن رجیستر ها برطرف میکنه و میتونی بدون یادگیری رجیستر ها برنامتو بنویسی
          کار با رجیسترها اولش سخته ولی یکم بری جلو آسون میشه
          زندگی یعنی امید و حرکت
          برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راهنمائی در مورد شروع کار با ارم !!!چند سوال ساده داشتم

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
            سلام
            من بچه شاهرودم و در حال حاضر ساکن شیراز
            پیشنهاد میکنم به جای LPC2367 بهترش که LPC1768 رو بگیری چون توی انجمن براش مثال بیشتره
            من خودم در حال حاضر AT91SAM7X256 کار میکنم و مثالایی که من گذاشتم همه برای سری AT91SAM7 هست ولی برای 1768 هم کلی مثال هست توی انجمن
            CMSIS یه جورایی نیاز تو به دونستن رجیستر ها برطرف میکنه و میتونی بدون یادگیری رجیستر ها برنامتو بنویسی
            کار با رجیسترها اولش سخته ولی یکم بری جلو آسون میشه
            با تشکر از مدیر محترم انجمن
            یعنی شما میگین که وفتی پردازنده عوض میشه نوع برنامه نویسی مربوط به اونم عوض میشه؟
            یعنی کد روی ارم 7 روی فیلیپش کار نمیکنه؟
            پس این یک مشکل خیلی اساسی میتونه باشه که باعث میشه کسانی که میخاهن روش مانور بدهن بیخیالش بشن یعنی چی این کار اخه!!

من بخاطر این که دارای خروجی شبکه هست و مموری رو بصورت مستقیم ساپورت میکنه میخاهم باهاش کار کنم اما اگر شما اینو صلاح نمیدونین باشه با همون کار میکنم
            CMSIS و امثال اینو که نیاز به دونستن ریجیستر داره رو چجوری یاد بگیرم؟

دیدگاه

سلام
              من سریع مواردی را که مطرح کرده بود را نگاه کردم. با توجه به این مطالب شما دنبال یه نقطه شروع می گردید ولی چون سی کمتر کار کردید می خواهید ببینید چطور میشه با همون چیزهایی که بلدید این آرم را راه بندازید و چه آرمی انتخاب کنید
              به صورت مختصر و مفید
              در حال حاظر میکروی مناسبی که آموزش هاش هم باشه lpc1768 هست و زبان برنامه نویسی هم C و کامپایلر هم برای شروه keil . اگر می خواهید کار خیلی خاصی با میکرو کنترلر انجام دهید این میکرو و امکانتش را بررسی کنید ببینید چطور هست. برای برد هم مگه چند تا فروشگاه این برد را دارند بررسی کنید همه انها را ببینید چه نیازی دارید یکی را انتخاب کنید. اگر هم می خواهید بسازید که بحث دیگری است.
              سری فیلیپس رجیسترهاش شبیه هم است ولی عین هم نیست به طوری که به همین سری کورتکس 1768 که مسلط بشید بسیار راحت تر سری های دیگر مثل 1788 و 1313 و .. را کار خواهید کرد. و بستر مناسبی خواهد بود برای میکروهای سری stm
              فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
              فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
              فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
              فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راهنمائی در مورد شروع کار با ارم !!!چند سوال ساده داشتم

نوشته اصلی توسط zamanyad
                با تشکر از مدیر محترم انجمن
                یعنی شما میگین که وفتی پردازنده عوض میشه نوع برنامه نویسی مربوط به اونم عوض میشه؟
                یعنی کد روی ارم 7 روی فیلیپش کار نمیکنه؟
                پس این یک مشکل خیلی اساسی میتونه باشه که باعث میشه کسانی که میخاهن روش مانور بدهن بیخیالش بشن یعنی چی این کار اخه!!

من بخاطر این که دارای خروجی شبکه هست و مموری رو بصورت مستقیم ساپورت میکنه میخاهم باهاش کار کنم اما اگر شما اینو صلاح نمیدونین باشه با همون کار میکنم
                CMSIS و امثال اینو که نیاز به دونستن ریجیستر داره رو چجوری یاد بگیرم؟
                ببین آرم 7 رو شرکتهای مختلف میزنن مثلا NXP و ATMEL که محصولاتش توی فروشگاه هم هست ولی کد مربوط به این دوتا هیچ ربطی بهم نداره. درسته که بیس همه یکیه ولی هر کدوم با نام گذاری رجیسترهای مخصوص خودشون کار میکنن و ممکنه یکسری ویژگی ها توی یکی باشه و توی دیگری نه.
                بعدشم قرار نیست یک برنامه که نوشته میشه روی همه میکروها جواب بده (البته میشه کاری کرد که بعضیهاش جواب بده ولی در حال کلی نه)
                این موضوع یک مشکل اساسی نیست چون ده ها شرکت که تولید کننده هستن همه نمیتونن یک جور فکر کنن
                بله بهتره همون 1768 رو بگیرین که نمونه کداش هم بیشتره و کمکتون میکنه
                زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mzarkoob
                  سلام
                  من سریع مواردی را که مطرح کرده بود را نگاه کردم. با توجه به این مطالب شما دنبال یه نقطه شروع می گردید ولی چون سی کمتر کار کردید می خواهید ببینید چطور میشه با همون چیزهایی که بلدید این آرم را راه بندازید و چه آرمی انتخاب کنید
                  به صورت مختصر و مفید
                  در حال حاظر میکروی مناسبی که آموزش هاش هم باشه lpc1768 هست و زبان برنامه نویسی هم C و کامپایلر هم برای شروه keil . اگر می خواهید کار خیلی خاصی با میکرو کنترلر انجام دهید این میکرو و امکانتش را بررسی کنید ببینید چطور هست. برای برد هم مگه چند تا فروشگاه این برد را دارند بررسی کنید همه انها را ببینید چه نیازی دارید یکی را انتخاب کنید. اگر هم می خواهید بسازید که بحث دیگری است.
                  سری فیلیپس رجیسترهاش شبیه هم است ولی عین هم نیست به طوری که به همین سری کورتکس 1768 که مسلط بشید بسیار راحت تر سری های دیگر مثل 1788 و 1313 و .. را کار خواهید کرد. و بستر مناسبی خواهد بود برای میکروهای سری stm
                  از نطر شما خیلی ممنونم و تشکر میکنم
                  من این میکرو رو بررسی کردم اما 2368 بیشتر به دردم میخوره تا این چون شبکه هم نیاز دارم
                  ایا سایتی هست که کدهای براش نوشته شده باشه و کامل باشه تقریبا؟ که من بتونم ازش استفاده کنم؟
                  برای مثال من میخاهم تو پروزژه ام از ساعت استفاده کنم این سری 2368 یا 1768 هردوشون کلاک ساعت داره من چجوری میتونم ازش استفاده کنم چجوری راه بندازمش

اگر بخاهم در مورد ریجیسترهاش اطلاعاتی بدست بیارم به کجا مراجعه کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zamanyad
                    از نطر شما خیلی ممنونم و تشکر میکنم
                    من این میکرو رو بررسی کردم اما 2368 بیشتر به دردم میخوره تا این چون شبکه هم نیاز دارم
                    ایا سایتی هست که کدهای براش نوشته شده باشه و کامل باشه تقریبا؟ که من بتونم ازش استفاده کنم؟
                    برای مثال من میخاهم تو پروزژه ام از ساعت استفاده کنم این سری 2368 یا 1768 هردوشون کلاک ساعت داره من چجوری میتونم ازش استفاده کنم چجوری راه بندازمش

اگر بخاهم در مورد ریجیسترهاش اطلاعاتی بدست بیارم به کجا مراجعه کنم
                    هر شئ که توی دنیای الکترونیک و برق وجود داره یه دیتاشیت واسه خودش داره. تا اینجا دیتاشیت میکروها دارن. میکروها یه رفرنس مانول(refrence manual) هم دارند. پروگرمینگ مانوال(programming manual) هم دارند.
                    توی دیتاشیت بیشتر در مورد ویژگی ها و پارامترهای الکترونیکی و مباحث مربوطه پرداخته.
                    توی رفرنس مانوال هم در مورد نحوه کارکرد اجزا و جیک و پیک میکرو گفته(همه چیز رو گفته خصوصا راجب کارکردشون).
                    توی پروگرمینگ مانوال هم در مورد اجزایی که با استفاده از کدنویسی در دسترس هستند صحبت کرده + نمونه کدهای اسمبلی.
                    اگه دقت کرده باشید توی سری AVR همه اینا توی دیتاشیت 300 صفحه ای بود. اونم عالی و روون! ولی اینجا دیتا شیت حدودا 350 صفحه + رفرنس مانوال 1000 صفحه + پروگرمینگ مانوال 300 صفحه ای هستش. :biggrin:
                    حدودا 1700 صفحه رو برو بخون.
                    برو حالشو ببر. :mrgreen:

دیدگاه

هر شئ که توی دنیای الکترونیک و برق وجود داره یه دیتاشیت واسه خودش داره. تا اینجا دیتاشیت میکروها دارن. میکروها یه رفرنس مانول(refrence manual) هم دارند. پروگرمینگ مانوال(programming manual) هم دارند.
                      توی دیتاشیت بیشتر در مورد ویژگی ها و پارامترهای الکترونیکی و مباحث مربوطه پرداخته.
                      توی رفرنس مانوال هم در مورد نحوه کارکرد اجزا و جیک و پیک میکرو گفته(همه چیز رو گفته خصوصا راجب کارکردشون).
                      توی پروگرمینگ مانوال هم در مورد اجزایی که با استفاده از کدنویسی در دسترس هستند صحبت کرده + نمونه کدهای اسمبلی.
                      اگه دقت کرده باشید توی سری AVR همه اینا توی دیتاشیت 300 صفحه ای بود. اونم عالی و روون! ولی اینجا دیتا شیت حدودا 350 صفحه + رفرنس مانوال 1000 صفحه + پروگرمینگ مانوال 300 صفحه ای هستش. :biggrin:
                      حدودا 1700 صفحه رو برو بخون.
                      برو حالشو ببر. :mrgreen:
                      جسارتا میشه کمی بیشتر کمک کنین؟ در مورد تاریخ و ساعت هم چیزی نگفتین

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : راهنمائی در مورد شروع کار با ارم !!!چند سوال ساده داشتم

سلام استاد
                        هدر برد lpc1768 با lpc2368 چه فرقی داره؟
                        تو بحث برنامه نویسی اینها چه تفاوتی دارن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zamanyad
                          جسارتا میشه کمی بیشتر کمک کنین؟ در مورد تاریخ و ساعت هم چیزی نگفتین
                          تمامی موارد در منابعی که گفتم توضیح داده شده. اگه برنامه نمونه ای هم خواستین اینجا:
                          RTC
                          نوشته اصلی توسط zamanyad
                          سلام استاد
                          هدر برد lpc1768 با lpc2368 چه فرقی داره؟
                          تو بحث برنامه نویسی اینها چه تفاوتی دارن؟
                          میکروشون فرق میکنه. اگه منظورت میکروشون هست که دیتاشیتشون رو بگیری متوجه میشی چی کم و زیاد داره و core چه فرقی دارن.
                          در مبحث برنامه نویسی اگه کامپایلرهای C باشن نه اینجا بلکه همه جا یه طوره. فقط ریجسترها ممکنه یه مقدار فرق کنه که اونم با مراجه به رفرنس مانوال حله.

دیدگاه

تمامی موارد در منابعی که گفتم توضیح داده شده. اگه برنامه نمونه ای هم خواستین اینجا:
                            RTCمیکروشون فرق میکنه. اگه منظورت میکروشون هست که دیتاشیتشون رو بگیری متوجه میشی چی کم و زیاد داره و core چه فرقی دارن.
                            در مبحث برنامه نویسی اگه کامپایلرهای C باشن نه اینجا بلکه همه جا یه طوره. فقط ریجسترها ممکنه یه مقدار فرق کنه که اونم با مراجه به رفرنس مانوال حله.
                            ممنونم ازتون
                            یعنی اگه من این RTC رو روی 2368 بزنم کار میکنه؟(البته با تغییر دادن ریجیستر ها)

واقعا سخته یعنی مصیبته اخه این چیه خیلی مکافات داره چجوری میشه باهاش کار کنیم اخه

یعنی جوری شده که میخاهم کلا بیخیالش بشم
                            میدونین مشکل چیه
                            شما اموزشهای کافی میدین اما چون ما با این ارم پدر سوخته کلا غریبه هستیم اصلا نمیفهمیم چی به چیه!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zamanyad
                              ممنونم ازتون
                              یعنی اگه من این RTC رو روی 2368 بزنم کار میکنه؟(البته با تغییر دادن ریجیستر ها)

واقعا سخته یعنی مصیبته اخه این چیه خیلی مکافات داره چجوری میشه باهاش کار کنیم اخه

یعنی جوری شده که میخاهم کلا بیخیالش بشم
                              میدونین مشکل چیه
                              شما اموزشهای کافی میدین اما چون ما با این ارم پدر سوخته کلا غریبه هستیم اصلا نمیفهمیم چی به چیه!!!
                              خواهش میکنم.
                              بله(لبته اگه لازم باشه، چون ممکنه اصلا لازم نباشه :redface.
                              سخت نیست، شما هیچکدوم از کارایی که من گفتم رو انجام ندادی. من روز اول به شما نگفتم این ARM با میکروهای 8 بیتی که ما بهش بچه بازی میگیم فرق میکنه و پیچیده تره؟ تازه فقط من هم نگفتم بقیه هم گفتن. تازه شما می خوای یه شبه همه چیز رو یاد بگیرید. من خودم هم ARM کار میکنم و هم AVR ولی بازم حرفه ای نیستم. بعضی چیزا وقت میگیره. حالا خوبه این میکرویی که پیشنهاد دادیم بهتون کلی منابع فارسی هم داره. حتی یه کتاب خوب و تقریبا جامع فارسی هم داره که بچه ها واسه دانلود گذاشته بودن. می تونید پیدا کنید و بخونید. اینقده هم نق نزنید که می خوام ARM رو ول کنم. چون یه چند وقت دیگه اون 8بیتی ها میمیرن.

دیدگاه

سلام
                                ببخشید منم چند تا سوال خیلی ساده داشتم که اینجا مطرح می کنم:
                                -آرم دقیقا چیه؟ D: یه شرکته یه نوع میکرو ؟ (البته خودم با خواندن مطالب به این نتیجه رسیدم که یه نوع هسته است که شرکت های مختلف میکرو های مختلفی با این هسته می سازند.)
                                - lpc و cortexa و cortexm و stm32 یه نوع میکرو هستند از شرکت های مختلف با هسته ی آرم یا چیز دیگه؟(اگه میشه یه توضیح مختصری دربارشون بدین.)
                                -اگه اینا میکرو هستند با چه برنامه هایی میشه پروگرمشون کرد و یه برنامه و یه پروگرمر میتونه برای همه ی اینها جواب بده؟
                                ببخشید اگه سوالام خیلی پیش پا افتادسD:
                                با تشکر
                                چه زود دیر می شود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X