سلام من کتابخانه lcd.c و lcd.h رو برای at91sam7x برای کار با lcd 2x16 با IAR لازم دارم اگه کسی داره ممنون میشم لینکشو برام بزاره یا برام Email کنه
ممنون
ممنون از جوابتون و فایل هایی که دادین
ولی مشکل اینجاست که این فایل ها برای keil هستش و وقتی که توی IAR فایل "lib_AT91SAM7X256.h" رو include می کنم
با قسمت inline__ مشکل پیدا می کنهو ERROR می ده لطفاً یک فایل مناسب IAR معرفی کنید
من خودم یک فایل برایLCD با IAR دارم ممنون میشم اگه برام چکش کنید
ممنون از جوابتون و فایل هایی که دادین
ولی مشکل اینجاست که این فایل ها برای keil هستش و وقتی که توی IAR فایل "lib_AT91SAM7X256.h" رو include می کنم
با قسمت inline__ مشکل پیدا می کنهو ERROR می ده لطفاً یک فایل مناسب IAR معرفی کنید
من خودم یک فایل برایLCD با IAR دارم ممنون میشم اگه برام چکش کنید
ببین مشکل اینجاست که اکثرا با keil کار میکنن و IAR خیلی طرفدار نداره
اگه فقط به inline__ گیر میده پاکش کن چون inline__ باعث میشه موقع کامپایل کامپایلر بیاد عین محتویات تابع رو جای اسم تابع توی برنامه قرار بده که این کار باعث افزایش سرعت اجرا و همچنین افزایش حجم برنامه میشه
زندگی یعنی امید و حرکت
کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود. برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
مرسی از راهنمایی تون اگه inline رو پاک کنم error ها بیشتر میشه
فکر کنم بهتره خودم برای راه اندازی lcd یه کتابخونه بنویسم :cry:
ببین
گاهی شما اولین error رو برطرف کنی بقیه هم از بین میرن
البته گاهی و من با IAR کار نکردم و نمیتونم نظر دقیقی بدم
زندگی یعنی امید و حرکت
کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود. برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
با تشکر از همه دوستان من خودم مشکلم رو حل کردم
خودم از روی دیتا شیت کدش رو نوشتم
کد کامل رو اینجا میزارم اکه کسی خواست استفاده کنه
اینم کد راه اندازی LCD 2*16 کاراکتری برای میکروی at91sam7x256 با نرم افزار IAR پیوست شد
دیدگاه