با سلام خدمت همه دوستان گلم کسی اطلاعاتی درباره کتابهای منتشر شده باری arm ها از همه نوع یا یک نوع پر کاربرد که ترجیحآ فارسی باشه و نخوایم ترجمش کنیم نداره من واقعآ علاقه مند شدم با این میکروها کار کنم فقط نمیدونم باید از کجا شروع کنم یکی بگه چه جوری با چه زبانی میشه با اینا کار کرد تا بقیه دوستانم استفاده کنن و در کل کشور عزیزمون ابادتر بشه وپوز این خارجیها رو بزنیم که همگی ما فرزندان کورشیم وخون اریائی تو بدن ما جریان داره پس نباید نسبت به مسائل اطرافمون بیتفاوت باشیم و از هر ابزاری برای ضربه زدن به دشمن که چشم پیشرفت ما رو نداره استفاده کنیم نمونش همین تحریمی که دوستمون تو یکی از تاپیک ها گفتن که نمیتونیم arm های جدید از امریکا وارد کنیم متاسفانه..... :cry2: :angry:
خلاصه کمک کنید که پیشرفت کنیم البته با هم نه انفرادی که تا ابدودهر با پیشرفت انفرادی به جائی نمیرسیم باید به هم کمک کنیم تا مثل المان به اوج قدرت برسیم هر دو ملت اریائی هستند .
چرا یکی در این قهقرا وان یکی در اوج؟؟؟چرا؟؟؟چرا؟؟؟چرا؟؟؟
خلاصه کمک کنید که پیشرفت کنیم البته با هم نه انفرادی که تا ابدودهر با پیشرفت انفرادی به جائی نمیرسیم باید به هم کمک کنیم تا مثل المان به اوج قدرت برسیم هر دو ملت اریائی هستند .
چرا یکی در این قهقرا وان یکی در اوج؟؟؟چرا؟؟؟چرا؟؟؟چرا؟؟؟
دیدگاه