اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توافق برای ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : توافق برای ARM

در یک پروژه یا به USB نیاز داریم یا به Ethernet .

معمولا هم زمان هر دو را نمی خواهیم.

انهایی که هر دو را می خواهند باید یک مدل USB دار بخرند و یک مدل ethernet دار.(دو نوع)

[glow=red,2,300]پیشنهاد:
    LM3S8938 ----> Ethernet+CAN
    LM3S5769------> USB+CAN
    [/glow]

========

پشتیبانی نرم افزاری luminary از atmel , ST خیلی بهتر است philips هم که پشتیبانی ندارد!

======

دیدگاه

سلام
      من با LM3S5768 یا LM3S5769 که usb دارن موافقم. امکانات 69 از 68 بهتره.
      اللهمَ اغفرلیَ الذنوبَ التی تحبسُ الدعاء

دیدگاه

LM3S5769 به نظر منم o.k هست . دوستان در مورد قیمت تموم شده هم صحبت کنند .
        آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
        سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avr1100
          در یک پروژه یا به USB نیاز داریم یا به Ethernet .

معمولا هم زمان هر دو را نمی خواهیم.

انهایی که هر دو را می خواهند باید یک مدل USB دار بخرند و یک مدل ethernet دار.(دو نوع)
          پیشنهاد:
          LM3S8938 ----> Ethernet+CAN
          LM3S5768------> USB+CAN

========

پشتیبانی نرم افزاری luminary از atmel , ST خیلی بهتر است philips هم که پشتیبانی ندارد!

======
          منم موافقم فقط نمیشه از هر کدوم1یا2 تا بگیریم :mrgreen: نظر بقیه چیه فکر کنم بهترین راه باشه .راه دیگه ای نیست :sad: :mrgreen: :redface: یکی برای کارای usb .یکی هم برای کارایه شبکه :nice:
          هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

:nice: :nice:
            USB<--->LM3S5769
            Ethernet<--->LM3S8938
            صبح است ساقیا قدحی پر شراب کن دور فلک درنگ ندارد شتاب کن

دیدگاه

فکر خوبیه

پس من یه دونه LM3S5769 میخوام و یه دونه هم LM3S8938
              چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام
                من فکر میکنم اگر روی یک چیپ خاص تمرکز کنیم خیلی بهتره تا اینکه از ابتدا دو تا چیپ بخریم. به دو دلیل اولا احتمال اینکه تعداد درخواستها برای دو تا چیپ به حد نصاب برسه کمتره ثانیا اگر انشالله چیپها به دستمون برسه اگر همه روی یک چیپ کار کنیم اینجوری سریعتر به نتیجه میرسیم و اگه اشکالی بوجود بیاد میتونیم به هم کمک کنیم، ضمن اینکه مطمئنا اگه یکیش راه بیوفته بعد از اون هرکس میتونه بر حسب نیازش اقدام کنه.
                من خودم نظرم روی LM3S5769 است و انشالله از فردا برای قیمت اقدام میکنم.
                اللهمَ اغفرلیَ الذنوبَ التی تحبسُ الدعاء

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hrhgroup
                  سلام
                  من فکر میکنم اگر روی یک چیپ خاص تمرکز کنیم خیلی بهتره تا اینکه از ابتدا دو تا چیپ بخریم. به دو دلیل اولا احتمال اینکه تعداد درخواستها برای دو تا چیپ به حد نصاب برسه کمتره ثانیا اگر انشالله چیپها به دستمون برسه اگر همه روی یک چیپ کار کنیم اینجوری سریعتر به نتیجه میرسیم و اگه اشکالی بوجود بیاد میتونیم به هم کمک کنیم، ضمن اینکه مطمئنا اگه یکیش راه بیوفته بعد از اون هرکس میتونه بر حسب نیازش اقدام کنه.
                  من خودم نظرم روی LM3S5769 است و انشالله از فردا برای قیمت اقدام میکنم.
                  به نظر من عمده مزیت Cortexهای Luminary نسبت به ST همینه که نه تنها MAC Controller دارند (STM32ها متاسفانه ندارند) بلکه PHY رو هم به صورت سخت افزاری دارند و در واقع یک Stand-alone Ethernet controller به صورت On-chip در اختیار شماست. البته این مسئله باعث افزایش مصرف Chip میشه (چون Manchester encoder مصرفش بالاست و احتمالا یکی از دلایلی که سازنده، USB و PHY رو با هم ارائه نمی کنه همین مسئله است) که در مواردی که سیستم پرتابل نیست اهمیت چندانی نداره.
                  در مورد LM3S8938 روی من هم حساب کنید :smile: قیمت PDIUSBD12 حدود 2500 تومان است اما یک کنترلر Ethernet مثل ENC28J60 حدود 7500 تومان :smile:

There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

با توجه به اینکه همه اینها USB2 در مود 12mbps رو فقط ساپرت میکنن ،آ‌توصیه میکنم از میکرو هایی که رابط اترنت رو دارند استفاده کنید ، لااقل اترنتش 100 مگابیت هست . (آ‌ البطه فکر نمیکنم 100 مگا رو پر کنه ولی از 12 مگابیت قطعا بیشتر خواهد بود ) .
                    فتو بلاگ من
                    کاردستی ها :
                    روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
                    فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
                    کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

منم چون به Ethernet بیشتر از USB علاقه مندم انتخابم LM3S8938 هست
                      البته من در نهایت تابع نظر جمع هستم .

ولی بنظرم هرچه سریعتر تصمیممونو بگیریم بهتره
                      چون قضیه دیگه داره لوس میشه :redface:
                      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار

به نظر من عمده مزیت Cortexهای Luminary نسبت به ST همینه که نه تنها MAC Controller دارند (STM32ها متاسفانه ندارند) بلکه PHY رو هم به صورت سخت افزاری دارند و در واقع یک Stand-alone Ethernet controller به صورت On-chip در اختیار شماست. البته این مسئله باعث افزایش مصرف Chip میشه (چون Manchester encoder مصرفش بالاست و احتمالا یکی از دلایلی که سازنده، USB و PHY رو با هم ارائه نمی کنه همین مسئله است) که در مواردی که سیستم پرتابل نیست اهمیت چندانی نداره.
                        در مورد LM3S8938 روی من هم حساب کنید :smile: قیمت PDIUSBD12 حدود 2500 تومان است اما یک کنترلر Ethernet مثل ENC28J60 حدود 7500 تومان :smile:

[/quote]
                        با توجه به اینکه همه اینها USB2 در مود 12mbps رو فقط ساپرت میکنن ،آ‌توصیه میکنم از میکرو هایی که رابط اترنت رو دارند استفاده کنید ، لااقل اترنتش 100 مگابیت هست . (آ‌ البطه فکر نمیکنم 100 مگا رو پر کنه ولی از 12 مگابیت قطعا بیشتر خواهد بود ) .

[/quote]

[/quote]
                        منم چون به Ethernet بیشتر از USB علاقه مندم انتخابم LM3S8938 هست
                        البته من در نهایت تابع نظر جمع هستم .

ولی بنظرم هرچه سریعتر تصمیممونو بگیریم بهتره
                        چون قضیه دیگه داره لوس میشه

[/quote]
                        اولتیماتوم تمام شد چیکار میکنید :sad:
                        منم با نظر اقا رضا و اقا ابراهیم موافقم چون واقعآ دلایلشون منطقیه که ادمو توجیح میکنه 8938 استفاده کنه :wow:
                        ولی چیزی که هست که 5769 داره ولی 8938 یه جورائی نداره room saftware libreri
                        و در کل به نظر من 8938 به صرفه تر هم از لحاظ حجم فلش/کنترل اترنت بدون هیچ رابطی/uart3...........
                        البته 5769 خوبه ولی فقط usb داره و بازم بهترین راه به نظر من خرید هر دوتاشه دلیلش اینه که تو ایران ازاین ارما حداقل تا 100 سال oo: شایدم 1000 یا 2000 سال دیگه :redface: :mrgreen: وارد نمیشه حالا که من و شما میخوایم بخریم و هیچ کدوم هم تا حالا ارم نخریدیم بهتر نیست از فرصت استفاده کنیم و حداقل از هر کدوم 1 تا 2 تا بخریم
                        بلاخره مطمئن باشید که همین ارم 8939 یا 5769 در یک پروژه ای لازمتون میشه چون از نظر قیمت وامکانات هر دو بیرقیب هستند و وقتی نداشته باشید یا باید سفارش بدید با قیمت وحشتناک واستون بیارن(چون تک میخواید این جوریه) یا خودتون از یک سایت خارجی خرید کنید که براتون بفرستن که ایا به بدستتون برسه یا نه
                        من تجربه دومی رو داشتم متاسفانه :cry2: .{بگذریم}من نظرم روی 8938 است ولی طبق دلایل بالا وهمراهی با جمع با 5769 هم مخالفت ندارم و موافقم فقط سریعتر نتیجه گیری کنید :nice:
                        موفق و موید باشید
                        هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

LM3S5749 ------> 10.5$ @ QTY=25

LM3S8938---------> 12.0$ @ QTY=25

in digikey

LM3S5769 نبود فقط USB OTG را اضافه دارد نسبت به LM3S5749

LM3S5749 دارای USB HOST/DEVICE است.

==============
                          LM3S8938 ----------> 22$ @ 10
                          ان یکی را هم ندارد

دلار سنگاپور است که حدود 750 تومن است
                          =================

پایا الکترونیک - جوان الکترونیک - RFPHONE خرید را انجام می دهد.

قیمت تمام شده برای ما 50 تا 100 درصد بیشتر است.

دیدگاه

سلام
                            من به تازگی تونستم at91sam7x256 رو راه بندازم
                            علتی هم که باهاش کار کردم یکی اینکه تنها arm موجود در اصفهان بود ثانیا اینکه نقشه پروگرامرش یعنی hjtag رو پیدا کردم و خلاصه راه افتاد

این مقدمه رو گفتم تا بپرسم آیا در انتخابتون مورد پروگرامر این میکروها رو هم لحاظ می کنید
                            و نقشه ای برنامه ای چیزی سراغ دارید یا می خواید یه پروگرامر مثل ulink هم از خارج سفارش بدید

چون راستش من یه LM3S2410 از استادم که خیلی ازشون تعریف می کرد یادگاری گرفتم
                            ولی هنوز چون پروگرامر براش پیدا نکردم همین طوری افتاده یه کناری

در ضمن at91sam7x256 هم ,.., usb ,can,mac Eth داره ولی من هنوز راش ننداختم
                            اما فکر کنم به سرعت هم نشه راشون انداخت حالا وقتی انقدر سر این مسئله انجا بحث هست
                            لابد دوستان خیلی به این امور واقفند پس لطفا اگه براشون امکان داره توی سایت به صورت مقاله برای بقیه هم
                            بنویسند تا لازم نباشه همه این راه رو طی کنند

یه مسئله دیگه اینکه من خیلی علاقه مندم اگه بشه arm رو با win ce راش بندازم
                            تا لازم نباشه برای هر مدل دوباره با تمام جزئیات سر وکله بزنم البته تا الان هنوز کاری نکردم
                            ولی اگه بنا به همچین کاری داشته باشیم بهتره مدلی رو انتخاب کنیم که بشه یا بهتر بشه روش این کار رو هم کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avr1100
                              پایا الکترونیک - جوان الکترونیک - RFPHONE خرید را انجام می دهد.

قیمت تمام شده برای ما 50 تا 100 درصد بیشتر است.
                              با سلام
                              به نظر میآ‌رسه که دوستان اکثرا نظرشون روی مدل ethernetدار است که به نظر هم منطقی میآ‌رسه. من پیشنهاد میآ‌کنم که در صورت امکان سفارش این کانکتورها که توشون ترانس و ledهم داره بدیم (به نظر میآ‌رسه توی بازار ما نیست). به این صورت دوستان خیلی راحتآ‌تر میآ‌تونیم بورد برای این میکرو درست کنیم.
                              (حتی شاید بشه یه بررسی هم کرد حداقل بورد احتمالی آیا قطعه خاصی میآ‌خواهد که توی بازار ما نیست و یا سخت گیر میآ‌آید اون رو هم سفارش بدیم البته فکر نکنم چیز خاصی بخواهد شاید رگولاتورآ‌های تغذیه؟)

علاوه بر این احتمالا باید یک راهآ‌حل ارزانآ‌تری هم برای وارد کردن این قطعهآ‌ها باشد من یادمه که جوان میآ‌آ‌گفت ۱۰۰ دلار بابت پست ۲۰ درصد هم سهم خودش است یعنی برای این خرید هر کدام از تراشهآ‌ها باید حدود ۱۹ تومن بشه. تازه یادمه میآ‌گفت در صورتی که جنس شما در چین باشه وگرنه یه هزینه پست دیگه هم اضافه میآ‌شه!

کد:
                              25 * 12 * 1.2 + 100 = 460
                              460 / 25 = 18.4
                              من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

به سه تا لینک پائین یه نگاه بندازید
                                اولی برایه 5752
                                http://parts.digikey.com/1/parts/1486129-ic-arm-cortex-mcu-128k-100-lqfp-lm3s5752-iqr50.html
                                دومی برایه 8938
                                http://parts.digikey.co.uk/1/1/1296790-ic-arm-cortex-mcu-256k-100-lqfp-lm3s8938-iqc50.html
                                سومی هم برای 8938 که نوشته برای 10 تا به بالا 83 kr که نمیدونم واحد پول کدوم کشوره
                                http://dk.farnell.com/jsp/search/productdetail.jsp?sku=1564416

IC ARM CORTEX MCU 256K 100-LQFP - LM3S8938-IQC50 Details Technical/Catalog Information LM3S8938-IQC50
                                Vendor Luminary Micro
                                Category Integrated Circuits (ICs)
                                Program Memory Size 256K x 8
                                RAM Size 64K x 8
                                Number of I /O 38
                                Package / Case 100-LQFP
                                Speed 50MHz
                                Controller Series Stellaris®
                                Oscillator Type Internal
                                Packaging Tray
                                Program Memory Type FLASH
                                EEPROM Size -
                                Lead Free Status Lead Free
                                RoHS Status RoHS Compliant
                                Other Names LM3S8938 IQC50
                                LM3S8938IQC50
                                726 1125 ND
                                7261125ND
                                726-1125
                                قیمت 8938 رو میدونید چند زده :eek: :nice: بری 25 تا 6.6 دلار که فکر کنم دلار امریکا باشه
                                که با گفته های avr1100 برای ما دونهای 9 تومن در میاد :wow: :applause: واقعآ عالیه تا پشیمون نشدن سریعتر بگیریم فکر کنم میخوان حراج کنن :bye
                                از دوستان میخوام یه نگاهی بندازن یه موقع توهم نزده باشم oo: :biggrin:
                                هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X