اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرم کردن ARM7 با مکینتاش

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرم کردن ARM7 با مکینتاش

این مشخصات سیستم منه:
    کد:
    Model Name:	MacBook Pro
     Model Identifier:	MacBookPro9,2
     Processor Name:	Intel Core i5
     Processor Speed:	2.5 GHz
     Number of Processors:	1
     Total Number of Cores:	2
     L2 Cache (per Core):	256 KB
     L3 Cache:	3 MB
     Memory:	4 GB
     Boot ROM Version:	MBP91.00D3.B08
     SMC Version (system):	2.2f38
    تا امشب وایسا منم رو پاراللزم یه تست بگیرم بهت خبر میدم.
    ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

سمبا نصب شد، میکرو هم توسط ویندوز روی پاراللز شناخته شد، درایورش هم نصب شد ولی برنامه رو که باز میکنم و میکرو رو انتخاب میکنم و کانکت رو که میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته.... :-?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
        سمبا نصب شد، میکرو هم توسط ویندوز روی پاراللز شناخته شد، درایورش هم نصب شد ولی برنامه رو که باز میکنم و میکرو رو انتخاب میکنم و کانکت رو که میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته.... :-?
        پس شما هم به مشکل خوردی!؟
        من از یکی شنیدم jlink از این دنگ و فنگا نداره.نظر شما راجع به jlink چیه؟

دیدگاه

اونم شنیدم که عالیه، ولی نه خودم دارم و نه کسی از دوستام که رو مک تست کرده باشه.
          وقتی میکرو به سیستم وصل بود (مک) رفتم پورتای شناخته شده توسط سیستم رو دیدم

این گزینه پورتیه که توسط میکرو معرفی شده
          اگه بشه اطلاعاتی بدست آورد که چه دیتاهایی با میکرو رد و بدل میشه و ارتباط با چه پارامتر هایی برقرار میشه اونموقع نوشتن یه برنامه برای این کار فکر نکنم کار سختی باشه، قبلا تجربه نوشتن برنامه کار با پورت سریال تو مک رو داشتم.

دیدگاه

اینو از تو سیستم پروفایلر آوردی؟؟
            من تو پستای قبلی هم گفتم.تو یه سری از سایتای خارجی خوندم، درایور واسه مک نوشتن.این سایتو ببین:http://ghostwood.org/software/macSamba.html

دیدگاه

این ماله یه نرم افزاریه به نام goSerial، خیلی عالیه، اگه نباشه خیلی جاها لنگم.
              اونم دیدم، طرف با C نوشته و زیاد هم براش توضیح نداده!
              و تو لابه لای کدش دیدم که فقط مدل های AT91SAM7X و AT91SAM7XC رو ساپورت میکنه، شما با چی تستش کردین؟

دیدگاه

sam7x256
                موفق نشدم باهاش پروگرم کنم فقط بوردم دیتکت شد.

دیدگاه

شنبه هفته بعد یکم باهاش سرو کله میزنم ببینم چی میشه، این چند روز یکم سرم شلوغه

دیدگاه

واسه مک که نمیتونیم استفاده کنیم
                    برای استفاده از سامبا در پارالل اول چک کنید که درایور درست نصب شده باشه و پورتی رو که میکرو میخواد استفاده کنه همونی باشه که تو تنظیمات سامبا هست
                    در ضمن مطمین شید که usb رو توسط پارالل دارید استفاده میکنید نه مک
                    معمولا سامبا یه دنگوفنگ هایی داره که پیشنهاد میشه از jlink استفاده کنید اما اگر مجبورید از سامبا استفاده کنید معمولا باید هربار میکرو رو توسط پایه ریستش پاک کنید تا ویندوز اونو درست بشناسه و بشه با سامبا پروگرمش کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zumbez
                      برای استفاده از سامبا در پارالل اول چک کنید که درایور درست نصب شده باشه و پورتی رو که میکرو میخواد استفاده کنه همونی باشه که تو تنظیمات سامبا هست
                      همه اینها رعایت شده، شما تو پاراللز جواب گرفتین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zumbez
                        معمولا سامبا یه دنگوفنگ هایی داره که پیشنهاد میشه از jlink استفاده کنید اما اگر مجبورید از سامبا استفاده کنید معمولا باید هربار میکرو رو توسط پایه ریستش پاک کنید تا ویندوز اونو درست بشناسه و بشه با سامبا پروگرمش کرد.
                        من همه کارهایی که گفتین رو انجام دادم! و همونطور که قبلا هم گفتم،بورد شناخته می شه ولی ویندوز در vm حالا چه تو پاراللز و چه در vmware موقع نصب درایور،ناگهان وارد صفحه آبی مرگ میشه. :evil:
                        من نتونستم مشکل usb رو حل کنم، ولی با jlink خیلی خوب جواب گرفتم.البته تو vmware و پاراللز.خود مک سخت بود و حوصله سر و کله زدن باهاش رو نداشتم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X