اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خواندن/نوشتن روی حافظه فلش میکرو LPC1768 از طریق پورت اترنت(کمک)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خواندن/نوشتن روی حافظه فلش میکرو LPC1768 از طریق پورت اترنت(کمک)

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
    راستش تا حالا بهش فکر نکرده بودم. احتمالاً شدنیه. من که نظری ندارم :rolleyes:
    ممنون ولی شما گفتین که از راه دور پروگرمش کردی، خوب چطور این کار رو کردید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emiwire
      ممنون ولی شما گفتین که از راه دور پروگرمش کردی، خوب چطور این کار رو کردید؟
      واسه ما 100-200 متر میشه راه دور. واسه شما چند صد کیلومتر... مقیاس هامون با هم فرق داره :icon_razz:
      بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

واسه ما 100-200 متر میشه راه دور. واسه شما چند صد کیلومتر... مقیاس هامون با هم فرق داره :icon_razz:
        اقا شما همون 15 متر رو توضیح بده.البته بدونه کابل USB 15 متری :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdia1968
          آفرین بر تو
          شما باید Help کامپایلر رو خوب و دقیق بخونی. برای Keil این لینک رو نگاه کن:
          http://www.keil.com/support/man/docs...f_BABGJHDC.htm

مرسی از لینک مفیدی که دادی دوست عزیز
          اون مشکلم هم زیاد مهم نیست و تا حدودی حل شد.
          الان با توابع IAP عمل PrepareSectors و EraseSectors رو انجام میدم ولی عمل CopyRAMToFlash رو درست انجام نمیده و تابعش خروجیه خطا رو میده(این خروجی توابع رو با یه شرط ساده چک میکنم)
          کسی میدونه مشکل کجاست؟؟؟؟
          با سلام
          اگه امکان داره میشه تا همین جایی رو که جواب گرفتید رو برای ما هم بزاریید.
          من میخوام یه قفل نرم افزاری بزارم برای میکرو که حتما باید از روش IAP استفاده کنم بروی LPC1768
          خیلی ممنون میشم اگه برنامه رو بزارید
          یا علی گفتیم و عشق آغاز شد.

دیدگاه

ما که دیر به این بحث رسیدیم
            حالا اگه شما هم می خوای مثل اون دوستمون عکس برزی رو فلش نشون بدی نکن این کار رو چون فلش میکرو تعداد محدودی اریز و پروگرام میشه بعد خراب میشه
            بریز روی MMC هروقت هم خراب شد یکی دیگه بخر بزار جاش
            ولی اگه برای بوت لودر می خوای من که بلد نیستم امیدوارم بقیه دوستان کمکت کنن

دیدگاه

نه من نمیخوام عکس بریزم روی فلش
              من همش 5 تا عدد 8 بیتی به عنوان پسورد سیستم میخوام روش بریزم که قابل عوض کردن باشه
              اگه دوستان پیشنهادی دارن بگن ممنون میشم :agree:
              یا علی گفتیم و عشق آغاز شد.

دیدگاه

1788 خودش eeprom داره ببین شاید 1768 هم داشت

دیدگاه

سلام دوست گرامی
                  من دیروز سعی کردم مثالی که در فلش مجیک بود رو بریزم رو برد LAnd Tiger
                  برنامه بوت لودر رو ریختم و LED پین P2.6 شروع به چشمک زدن کرد.
                  ولی برنامه دوم که یک چشمک زن ساده بود ( BLINKLY) رو نمیتونم بریزم. لطفا راهنمایی کنید شما چطور این کار رو انجام دادید؟
                  ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X