اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
از انتخاب LPC1768 پشیمونم
Collapse
X
-
پاسخ : از انتخاب LPC1768 پشیمونم
نوشته اصلی توسط aminpower7 نمایش پست هابا صحبت هایی که کردین الان موندم تو دو راهی بین بین همین lpc و stm....
ولی خوب بنظر میاد stm ها از بقیشون برتر هستن...
سلام به همه سر فصل موضوعی: 1-توضیح اولیه در مورد نرم افزار STM32CubeMX (در پست اول) (http://www.eca.ir/forums/thread73889.html#post634758) 2-روش دانلود نرم افزار و Frimware یا pack های مورد نیاز(در پست اول) (http://www.eca.ir/forums/thread73889.html#post634758) 3-روش آماده سازی نرم افزار یا نصب pack های دانلود شده (http://www
یاد بگیرید چطور خیلی ساده یه برنامه Blink بنویسید. با STM32CubeMX عین گلوله باید بتونید یه برنامه Blink(چشمک زن با LED) بنویسید. با همون کیل. آموزش رو نگاه کنی کم کم فرق بین STM32 و LPCها رو میفهمی.
اگه می تونید این کار رو انجام بدید و نظرتون رو در پایان کار اینجا بگید.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط روح الامین نمایش پست هاسلام
تاپیک رو یه نگاه کلی کردم. حالا اگه خواستین یه تاپیک برای رفع اشکال میکروتون بزنید ولی شاید بهتر باشه به STM32 هم فکر کنید. الان براش هدربرد با قیمت 10هزار تومن هم توی بازار گیر میاد. با برنامه های کمکی و جانبی که داریه و کتابخونه HAL در عرض چند دقیقه یه برنامه Blink بنویسی. حقیقتش تا حالا ندیدم کسی بد STM32 رو بگه. من خودم تا حالا با خیلی از قسمت هاش کار کردم. واقعا هیچ ایرادی ندیدم. از USART بگیر تا CAN و USB و ADC و... فقط I2C یه مقدار اذیتم کرده. یه قسمت هایی از این واحد انگار قاطیه. شایدم من اشتباهی انجام می دادم(دوتا میکرو STM32 رو وصل کردم به هم. میکروی Slave درست کار نمیکرد. با دیباگر J-link کار میکرد ولی عادی نه). در هر صورت شاید بد نباشه یه محکی بزنید. قیمت مناسب، رنج در دسترس خیلی خوب(فروشگاه همین ECA رو نگاه کن)، کیفیت کاری قابل قبول اجزا خصوصا واحدهای آنالوگ، تنوع بر اساس نیاز های مختلف، اشتیاق و تمایل بازار ایران برای این میکرو ها و جذب کارشناسای این نوع میکرو و...
دیدگاه
-
11 یا 13؟؟؟ والا من برا این lpc ها تا 130هزار تومن (جی لینک و هدر برد و...)خرج کردم..والا برد های stm ارزونترینش تو بازار تهران قیمتی حدود 40 ت داره که اونم شرکت eca تولید میکنه.کجا این هدر برد میشه تهیه کرد بعد اینترنت گشتم راست میگین خیلی درباره stm ها گفتن ...خدا کنه مثل اتمل ها بتونم یادشون بگیرم....چون من عاشق کار با ای سی ها هستم..
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط aminpower7 نمایش پست ها11 یا 13؟؟؟ والا من برا این lpc ها تا 130هزار تومن (جی لینک و هدر برد و...)خرج کردم..والا برد های stm ارزونترینش تو بازار تهران قیمتی حدود 40 ت داره که اونم شرکت eca تولید میکنه.کجا این هدر برد میشه تهیه کرد بعد اینترنت گشتم راست میگین خیلی درباره stm ها گفتن ...خدا کنه مثل اتمل ها بتونم یادشون بگیرم....چون من عاشق کار با ای سی ها هستم..
ECA با اونا فرق میکنه. ECA یه ویژگی هایی داره که اونا ندارن. بخاطر همین یه مقدار گرونتر هستن. پشتیبانی میکنه. همچنین نوع بردها فرق میکنه. هدربرد های ECA با توجه به امکانات(حتی نوع میکرو) و خدمات پشتیبانی یه قیمت داره اونا هم یه قیمت دیگه.
منم کار با میکرو و دنیای امبدد رو خیلی دوست دارم.
لطفا اگه خریدید و تست کردید نتیجه رو اینجا بگید. بگید که کدوم رو بیشتر دوست دارید.
موفق باشید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط aminpower7 نمایش پست هاسپاسگذارم.
فقط ی سوال؟؟با lpc1768 میشه هر lcd لمسی راه اندازی کرد؟؟یا stm32 ها بهتر هستن؟؟؟
اگه خدا بخاد میخام با هردوشون کار کنم اما اول همین lpc که خرج کردم براش...
دیدگاه
دیدگاه