اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع stm و مشخص نبودن راه!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شروع stm و مشخص نبودن راه!!!

سلام
    نرم افزار پرتئوس ورژن 8.6 بهش میکروکنترلر stm32 اضافه شده
    پروژه سمپلش هم با کتابخانه HAL نوشته شده
    امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روح الامین نمایش پست ها
      سلام
      نفرمایید. ما کی باشیم. دارم کم کم خوشحال میشم. میبینم که دوستان دیگه هم دارن بهمون ملحق میشن.
      اون کسی که به بقیه یاد بده از قبل خودش اول بهتر از همه یاد میگیره.
      فقط می خوایید نحوه کار با اجزا رو آموزش بدید؟ کاش از دیتاشیت شروع میکردید و کامل در موردشون صحبت میکردید.
      در مورد اونا هم در جای خود توضیح داده میشه دارم روی یک سری مسائل کار می کنم و وقت بشه ویدیوهاشم اماده می کنم تا دوستان راحت تر باشن. متاسفانه چون کارهای خودم یه مقدار زمانبر هست مدتی طول می کشه تا یه روال منظم بگیره به خودش.
      هدف قرار دادن یک سری اموزش کامل و پایه ای هستش تا دوستان بتونن به راحتی هر میکروکنترلری رو خواستن انتخاب کنن نه اینکه فقط محدود به موردی باشن که تو اموزش بیان میشه.
      چرا ناراحتی پاتریک!
      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
      - از دیدنش ناراحت شدی؟
      + نه
      پس چی ناراحتت کرده
      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      محصولات

دیدگاه

حالا جدا از اینا . من اگه بخوام از پورت یو اس بی توسط جاوا یا سی شارپ یا ... - بیام میکرو رو کنترل کنم باید چیکار کنم؟
        مثلا یه سری دستور برای پین ها بفرستم.
        خیلی وقته درگیر این موضوع هستم هنوز هم راهی پیدا نکردم.
        با stm میشه در این مورد کاری کرد!!؟؟
        به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

با سلام و درود
          - در سایت شرکت STMicroelectronics بخشی به نام STM32 Education وجود دارد که در قسمت Text Books ؛ تعدادی کتاب مرتبط با STM32 معرفی شده است.
          در این صفحه، کتاب های مرتبط همراه با مشخصات معرفی شده اند:
          Text Books - STMicroelectronics

در صفحه معرفی شده کتابی به نام Discovering the STM32 Microcontroller که توسط شخصی به نام Geoffrey Brown تألیف شده است به صورت رایگان در دسترس است.
          توضیحات این کتاب:
          منبع: Text Books - STMicroelectronics

This book is intended as a hands-on manual for learning how to design systems using the STM32 F1 family of microcontrollers. It was written to support a junior-level computer science course at Indiana University. The focus of this book is on developing code to utilize the various peripherals available in STM32 F1 micro-controllers and in particular the STM32VL Discovery

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
          حالا جدا از اینا . من اگه بخوام از پورت یو اس بی توسط جاوا یا سی شارپ یا ... - بیام میکرو رو کنترل کنم باید چیکار کنم؟
          با سلام و درود
          1- شرکت TARA Systems GmbH ابزاری به نام Embedded Wizard را ارائه نموده است که برای ساخت رابط کاربری دیداری[1] برای میکروکنترلرها قابل استفاده است.

منبع: GUI Builder - Embedded Wizard

Sophisticated GUI for Your Embedded Platform
          Embedded Wizard is TARA Systems' embedded GUI technology that enables you to create platform-independent and high-performance graphical user interfaces (GUI), even on resource constrained microcontrollers

- نشانی صفحه اصلی Embedded Wizard :
          GUI Builder - Embedded Wizard

- در این صفحه سخت افزارهایی که توسط Embedded Wizard پشتیبانی می شود معرفی شده است که در بخش میکروکنترلرهای STM32 چنین نوشته شده است:
          Platforms - Embedded Wizard

منبع: Platforms - Embedded Wizard

STM32 like F4, F7, F1, L4

- در این صفحه آموزش کار با نرم افزار Embedded Wizard ارائه شده است:
          Welcome to Embedded Wizard

- نسخه ی آزمایشی نرم افزار Embedded Wizard به صورت رایگان قابل دریافت می باشد:
          Try Out - Embedded Wizard

- تصویر زیر یک بازی از نوع جورچین را نشان می دهد که در نرم افزار Embedded Wizard Eval 8.10 ازفهرست PROJECT گزینه ی ... Open example در دسترس است:

(تصویر1: نمونه ای از بازی جورچین تصویر- چنین موردی از بخش مثال های نرم افزار Embedded Wizard Eval 8.10 در دسترس است)

2- ابزارهای متعددی که توسط شرکت SEGGER Microcontroller GmbH & Co ارائه شده است را نیز بررسی نمایید.
          - به عنوان مثال برای ساخت رابط کاربری دیداری ابزار emWin را مورد بررسی قرار دهید:
          emWin | SEGGER - The Embedded Experts

- همچنین ابزاری به نام Embedded Studio توسط این شرکت ارائه شده است:
          Embedded Studio | SEGGER - The Embedded Experts

3- این موارد را نیز مورد بررسی قرار دهید:
          1- STM32 Embedded Software - STMicroelectronics
          2- STM32 Standard Peripheral Libraries Expansions - STMicroelectronics
          3- STemWin - Professional graphical stack library enabling the building up of Graphical User Interfaces (GUIs) (AN4323) - STMicroelectronics - STMicroelectronics

[1]- رابط کاربری دیداری ==> Graphical User Interface به اختصار GUI نیز نامیده می شود.
          جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۰:۲۴ ۱۳۹۶/۰۴/۱۰.

دیدگاه

خب چرا نشه؟ با AVR یا هر میکرو دیگه هم میشه.
            از سمت کامپیوتر می تونی با پورت با مثلا خروجی یکی از USB ها کار کنی و روش اطلاعات رد و بدل کنی(پورت سریال یا شبکه هم هست). اکثر STM32ها هم خدا بهشون یه USB داده. حالا دوایس یا هاست یا OTG یا همه شون با هم. یه پروتکول برای خودت تعریف میکنی و از طرف میکرو هم این فرامین رو می خونی و باهاش کاری رو که گفته انجام میدی.
            فکر کردی
            IoT از کجا اومده. اونم تقریبا همین جوریه. ببین حسین این اینترفیس های USB و Ethernet و یه مقدار کمی هم CAN پیچیدگی داره که باید یادشون بگیری. من خودم با USB و CAN کار کردم ولی چون مدت زیادی میگذره باهاشون کار نکردم و پیچیده هستن(خصوصا USB) یادم رفته. خوب یادشون بگیر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
              - شرکت TARA Systems GmbH ابزاری به نام Embedded Wizard را ارائه نموده است که برای ساخت رابط کاربری دیداری[1] برای میکروکنترلرها قابل استفاده است.
              خیلی متشکرم از توضیحات شما - مطالب و خوندم ُ ولی به طور کامل نفهمیدم منظور از این نرم افزارها چیه و چیکار میشه کرد .
              اگه لطف بفرمایید یکم بیشتر توضیح بدید ُ بسیار ممنون میشم.

نوشته اصلی توسط روح الامین نمایش پست ها
              خب چرا نشه؟ با AVR یا هر میکرو دیگه هم میشه.
              از سمت کامپیوتر می تونی با پورت با مثلا خروجی یکی از USB ها کار کنی و روش اطلاعات رد و بدل کنی(پورت سریال یا شبکه هم هست). اکثر STM32ها هم خدا بهشون یه USB داده. حالا دوایس یا هاست یا OTG یا همه شون با هم. یه پروتکول برای خودت تعریف میکنی و از طرف میکرو هم این فرامین رو می خونی و باهاش کاری رو که گفته انجام میدی.
              فکر کردی IoT از کجا اومده. اونم تقریبا همین جوریه. ببین حسین این اینترفیس های USB و Ethernet و یه مقدار کمی هم CAN پیچیدگی داره که باید یادشون بگیری. من خودم با USB و CAN کار کردم ولی چون مدت زیادی میگذره باهاشون کار نکردم و پیچیده هستن(خصوصا USB) یادم رفته. خوب یادشون بگیر.
              روح الامین جان راستش مشکل من اینه که نمیدونم از کجا باید مطالب مربوطه رو پیدا کنم. اگه یه مسیر مشخصی رو بهم نشون بدی برای اینکار - منم بگیرمش و برم خیلی ممنون میشم. از کجا شروع کردی خودت برای این ارتباط؟؟!
              البته میشه یو اس بی رو تبدیل به ریال کرد و ارتباط رو به راحتی برقرار کرد . ولی خوب از نظر من این ضعف یه برنامه نویس و امبدد کار که بخاد از این طریق ارتباطشو با خارج از کامپیوتر برقرار کنه. ولی وقتی تو بفهمی یو اس بی رو دیگه میتونی با هر دیوایسی یا ... کار کنی.
              فکر میکنم stm برای این کار بسیار عاالی باشه.
              ممنونم ازت.
              به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

روح الامین جان راستش مشکل من اینه که نمیدونم از کجا باید مطالب مربوطه رو پیدا کنم. اگه یه مسیر مشخصی رو بهم نشون بدی برای اینکار - منم بگیرمش و برم خیلی ممنون میشم. از کجا شروع کردی خودت برای این ارتباط؟؟!
                البته میشه یو اس بی رو تبدیل به ریال کرد و ارتباط رو به راحتی برقرار کرد . ولی خوب از نظر من این ضعف یه برنامه نویس و امبدد کار که بخاد از این طریق ارتباطشو با خارج از کامپیوتر برقرار کنه. ولی وقتی تو بفهمی یو اس بی رو دیگه میتونی با هر دیوایسی یا ... کار کنی.
                فکر میکنم stm برای این کار بسیار عاالی باشه.
                ممنونم ازت.
                برای کار با هر پروتکل/اینترفیس باید اول خوب بشناسیش که چه از لحاظ فیزیکی و چه اطلاعاتی چطور کار میکنه. خصوصا وقتی بحث یه چیزی مثل USB پیش میاد که کلی مد و حالت کاری داره و هر کدوم یه طوری هستن. معمولا به عبارت هایی مثل پایین می تونی به منابع خوبی در مورد USB بررسی:

"How does USB work?"

"USB data frame"

مثلا این سایت ها و صفحات برای شروع بد نیست:

The USB is a serial bus that will plug and play peripheral devices.

Introduces the Lower Level Protocols of the Universal Serial Bus. This includes the make-up of Token, Data and Status Packets.

توضیحات صفحه ویکی پدیا هم خوبه ولی معمولا برای شروع سنگینه. خودت صلاح می دونی اگه می خوای بخونیش. جستجو کنی هنوز مطلب هست. شرکت های مثل همین ST و تگزاس و رنسانس و میکروچیپ و ... هم معمولا در مورد این چیزا خیلی اپلیکیش نات و تکنیکال نات می ذارن. خوب که فهمیدی برو فایل های اپلیکیش نات و تکنیکال نات و رفرنس مانوال و دیتاشیت میکروت قسمت USB رو بخون. البته ST کلی برنامه و توضیحات و چیز میز برات گذاشته:

حالا تا این قسمت یاد میگیری چطور با USB میکروت کار کنی. مطلب خیلی هست. خودت بگرد پیدا میکنی. برای قسمت کامپیوتر هم باید بگیردی با توجه به زبان برنامه نویسی و کامپایلرت و... برنامه نمونه گیر بیاری تا بفهمی چطور این کار رو انجام بدی. مثلا:

دیدگاه

سلام
                  به نظر من افرادی مثل مهندس روح الامین باید که تو زمینه stmتجربه دارند باید بیان وبه پچه های انجمن کمک کنن برای مثل این بنده خدا که امده و بدون هیچ چشم داشتی داره تو سایت خودش میکروهای سری nxp رو اموزش میده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X