اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی بخش FCM میکرو STM32F

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی بخش FCM میکرو STM32F

سلام دوستان
    من یک رم MT48LC32M16A2 درام می خوام اونو با STM32F407 راه اندازی کنم
    الان درگیر کشیدن PCB هستم . نمی دونم از کدوم پایه ها میکرو برای اتصال به این رم استفاده کنم
    کسی تا حالا رمو با میکرو مچ کرده . می شه از تجربیاتتون بگید . و این که چه رم هایی پیشهاد میدید ؟ ممنون
    می خوا م باهاش کارای پردازش گرافیکی تصویر ، ضبط صدا ،ریکورد سریع ADC ، .... انجام بدم

پاسخ : راه اندازی بخش FCM میکرو STM32F

نوشته اصلی توسط antipa نمایش پست ها
    سلام دوستان
    الان درگیر کشیدن PCB هستم . نمی دونم از کدوم پایه ها میکرو برای اتصال به این رم استفاده کنم
    کسی تا حالا رمو با میکرو مچ کرده . می شه از تجربیاتتون بگید . و این که چه رم هایی پیشهاد میدید ؟ ممنون
    می خوا م باهاش کارای پردازش گرافیکی تصویر ، ضبط صدا ،ریکورد سریع ADC ، .... انجام بدم
    سلام
    توی کیوب واحد FSMC فعال کن مشخص میکنه کدوم پین ها هستند

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی بخش FCM میکرو STM32F

نوشته اصلی توسط antipa نمایش پست ها
      سلام دوستان
      سلام.
      شما توی کیوب قسمت SDRAM فعال کن و اتوماتیک برنامه پایه های مشخص میکنه اونه به آیسی رم وصل کنی .میتونی توی این عکس پایه رم مشخص شده به پایه های میکرو وصل کنی

و آموزش راه اندازی SDRAM می تونی اینجا دنبال کنی

جدیدترین ویرایش توسط MM320; ۱۸:۱۵ ۱۳۹۹/۰۳/۰۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X