اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راست چین کردن منوی ساخته شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راست چین کردن منوی ساخته شده

سلام

من با استفاده از قابلیت ایجاد منو در labview یک منو با قابلیت های مورد نیاز خودم ساختم و کاملاً کار می کند اما مشکل اینجاست که در زبان انگلیسی منوها در سمت چپ صفحه قرار دارند ولی در فارسی منو باید سمت راست باشد چطور میشه اینکار رو کرد؟
    property node نداشت اصلاً برای این پلت چیکار باید کرد؟

با تشکر

پاسخ : راست چین کردن منوی ساخته شده

یعنی کسی با منوها و فارسی نوشتن و این مشکلی که من دارم برخورد نکرده؟ :angry: چطور ممکنه؟ جایی نیست که منو را راست چین کرد؟ :cry2:

دیدگاه

عزیز جان لب ویو رو برای زبان فارسی که طراحی نکردن... لب ویو یه نرم افزار عمومی هست و در ضمن بهترین حالت هم همون چیدمان منوها از سمت چپ هست.. من خودم شخصا با منوهای سمت راست مشکل دارم.

دیدگاه

والا منم دیشب یه سرچی کردم چون برام جالب بود اما چیزی پیدا نکردم. اصلا بیخیال فارسی نوشتن بشید خیلی خزه

دیدگاه

از دوستان مننونم اما وقتی دارید برنامه ای برای کارکردن اپراتور با سطح سواد پایین می نویسید مجبورید کل برنامه را فارسی طراحی کنید اما مسئله دیگه اینجاست که من بعید می دونم لبویو پیش بینی اینو نکرده باشه وقتی یونیکد رو پشتیبانی می کنه. منم خیلی سرچ کردم نبود اما اگه نشه باید toolbar طراحی کنم که real time کار کنه و با event باید نوشت. خواستم بدونم کسی نیازش نبوده
          وقتی آقای حسین وردی با اینهمه اطلاعات لبویو که دارند می فرمایند نه پس نیست ! :smile: باشه یکار دیگه می کنم مرسی

دیدگاه

ببین هر کاری اصول خودشو داره.. لب ویو فقط چند تا زبان عومی رو پشتیبانی میکنه. شما در حالت عملی نیازی به toolbar نداری.. میتونی خودت منوی خودت رو طراحی کنی و کاربر هم فقط اونو ببینه.. فارسی هم میشه نوشت خیلی راحت. ولی اگه دوست داری برنامت عمومی باشه همون انگلیسی بنویس و یه راهنما واسش بزار.

دیدگاه

آقا فارسی بنویس فونت بزرگ و بولد استفاده کن واسه کاربر !!!!
              این راست چین کردن رو هم پیدا کردی ؛ بذار ببینیم چیکار کردی.

دیدگاه

منم همین به ذهنم رسید که toolbar درست کنم و با دکمه هایی که طراحی می کنم شبیه نرم افزار office امکانات رو در اختیارش قرار بدم به هر حال ممنونم فعلاً توی این پروزه بدون منو هم میتونم کار کنم و با toolbar کارم رو راه بندازم اگرم چیزی پیدا کردم حتماً اینجا اطلاع میدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X