اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

proteus شبیه ساز میکرو و قطعات دیجیتالی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : proteus شبیه ساز میکرو و قطعات دیجیتالی

ورژن پروتوس شما چند هست؟
    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام.خوبین؟ میشه لطف کنید سوالات زیر رو پاسخ بدید تا راه حلی که به نظرم میرسه رو بگم
      1) مسیر نصب رو درست انتخاب/مشخص کردید؟
      2) ورژن پروتئوسی که استفاده میکنید؟
      3) کدوم یک از پک های ارائه شده رو دانلود کرده و نصب کرده اید؟ آخری رو که امیرجان داده بودن؟ (پک 5 مگابایتی؟)

:bye
      BNTSTBNT

دیدگاه

خدمتتون عرض کنم من از ورژن 6.9 استفاده میکنم و قبلا باش مشکلی نداشتم.بله همون فایل 5 مگی رو دانلود کردم و فایلهای مربوط به کتابخونه رو تو فولدر کتابخونه خود نرم افزار و فایلهای مربوط به مدل ها رو تو فولدر مدل ها کپی کردم.من مدل 74181 رو می خواستم که مدل سیمولیشن نداشت ولی این مدل ها رو که نصب کردم اونو اضافه کرد.بعد از اضافه کردن قسمت category رو به هم ریخت و شکل بعضی از component ها رو هم عوض کرد.اینا مشکلی نداره مشکل اینه که وقتی می خوا قطعه ای رو انتخاب کنم صفحه رو سیاه میکنه!!
        اگر انسان از همه خطر ها پرهیز کند ، هرگز راه به جائی نخواهد برد...

دیدگاه

تعجب میکنم، من تو 6.7 و 6.9SP5 کپی کردم مشکلی نداشت
          اگه براتون ممکنه یه بار دیگه پروتئوس رو نصب کن و موقع کپی کردن مدلها، نزار فایلای قبلی پاک بشن(replaceشون نکن)
          {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nanoware
            تعجب میکنم، من تو 6.7 و 6.9SP5 کپی کردم مشکلی نداشت
            اگه براتون ممکنه یه بار دیگه پروتئوس رو نصب کن و موقع کپی کردن مدلها، نزار فایلای قبلی پاک بشن(replaceشون نکن)
            I ❤️ ECA

دیدگاه

آقا پروتیوس رو دوباره نصب کردم و فایل های تکراری رو کپی نکردم.فعلا که مشکل بر طرف شده.ممنون

دیدگاه

یه سوال:وقتی صفحه برنامه پروتیوس رو باز میکنم و دکمه inter-sheet terminal رو میزنم در بالای کادر سفیدی که باز می شه دکمه p وجود.داره با عنوان pick terminals وقتی میزنمش یه صفحه باز می شه.می خواستم بدونم این صفحه چیه و به چه دردی می خوره.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mypalex
                  یه سوال:وقتی صفحه برنامه پروتیوس رو باز میکنم و دکمه inter-sheet terminal رو میزنم در بالای کادر سفیدی که باز می شه دکمه p وجود.داره با عنوان pick terminals وقتی میزنمش یه صفحه باز می شه.می خواستم بدونم این صفحه چیه و به چه دردی می خوره.ممنون
                  سلام. کتابخونه ترمینال های موجود رو باز میکنه. اونجا دو تا گزینه دارین.
                  system
                  usersys
                  اولیش همون ترمینال های موجود در کتابخانه ها هستش. دومی اش برای مدل هایی هستش که خودتون تعریف کرده باشید. یعنی توسط Graphics تریمنالی رو تعریف میکنیدو بعدش وقتی میخواهید به کتابخانه ای« ترمیتال تازه رو اضافه کنید، می تونید به کتابخونه USERSYS اضافی اش کنید.
                  BNTSTBNT

دیدگاه

صفحه من اینطوری باز می شه.لطفا بیشتر توضیح بدین.

دیدگاه

مثل اینکه لینکش باز نشد.آدرسش اینه:
                      http://www.4shared.com/dir/1576940/1...3/sharing.html

دیدگاه

لیبل زدن چند تایی

ببخشید من اینقدر سوال میکنم.
                        من طبق مطالبی که تو سایت بود روی باس ها label میزارم.می خواستم بدونم چه جوری میشه روی باس ها به طور یک جا label بزارم و در جای دیگه هم به طور یکجا ازش استفاده کنم..یه چیزایی دیدم که فرمت دستورش به شکل روبرو هست: [ a[1..7

دیدگاه

سلام دوست عزیز. فکر کنم اگر PDF زیر رو بخونید مفید هستش، مشکلتون حل میشه. ولی اگر باز هم سوالی بود من در خدمتم تا جایی که بتونم.

http://www.4shared.com/file/7783654/...S_Library.html

BNTSTBNT

دیدگاه

سلام.

برچسب زنی یک BUS و ویرایش آن:
                            1) آیکون برچسب زنی سیم ( ) را انتخاب کنید.
                            2) بر روی BUS در مکان دلخواه کلیک چپ کنید. پنجره Edit Wire Label باز خواهد شد.

3) در قسمت String متن برچسب مربوطه را وارد کنید.
                            4) توجه کنید که متن برچسب باید ساختاری بفرم :

[تعداد بیت های گذرگاه به عدد] نام
                            به عنوان مثال، D[o…7] که نمایانگر یک گذرگاه 8 بیتی می باشد. در صورتی تعداد بیت های گذرگاه را مشخص نکنید، در این صورت مقدار پایه گذرگاه صفر فرض کرده و پهنای آن، بیشترین پهنای موجود بین اتصالات گذر گاه انتخاب خواهد شد.
                            5) گزینه Ok یا Enter را بزنید.
                            توجه کنید که:
                            1) جز برای گذرگاه (BUS) و سیم به المان دیگری نمی توانید برچسب بزنید، تنها می توانید نام آن را تغییر دهید.
                            2) هر سیم یا گذرگاهی حداکثر یک برچسب خواهد داشت. در صورتی که سیمی برچسب داشته باشد و شمات قصد برچسب زنی برای بار دوم را دارید، تنها برچسب اول ویرایش خواهد شد و برچسب جدیدی به سیم یا گذرگاه اضافه نخواهد شد.
                            3) ISIS مکان و جهت برچسب را مـتـنـاظـر بـا جـهـت و زاویـه سـیـم تـنـظـیـم مـی کـنـد. در صـورت تـمـایـل مـی تـوانـیـد از قـسـمـت Edit Wire Label Dialogue تغییرات را در این مورد ایجاد کنید.
                            BNTSTBNT

دیدگاه

نوشته اصلی توسط یاشار ب. شکوهی
                              سلام دوست عزیز. فکر کنم اگر PDF زیر رو بخونید مفید هستش، مشکلتون حل میشه. ولی اگر باز هم سوالی بود من در خدمتم تا جایی که بتونم.

http://www.4shared.com/file/7783654/...S_Library.html
                              آقا این پسورد فایل رو هم بذار. با www.eca.ir کار نداد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mypalex

آقا این پسورد فایل رو هم بذار. با www.eca.ir کار نداد.
                                سلام
                                من فایل رو دانلود کرددم هیچ مشکلی نداشت پسورد هم www.eca.ir درسته
                                خیلی هم جالب بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X