اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو روان یا تابلو تبلیغاتی یا تابلو LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو روان یا تابلو تبلیغاتی یا تابلو LED

سلام دوستان من برای پروژهی دانشگام باید یک تابلو روان 16*40 بدم که می خواستم اول کیبرد وصل کنم ولی از بعضی دوستان پرسیدم تصمیم گرفتم اگه بشه از MMC استفاده کنم که متنو تو یه برنامه تو کامپیوتر بنویسه و MMCرو به تابلو وصل کنم و متنو نشون بده اگه میشه راهنمائی کنید که من پروژمو زودتر بدم :cry2:
    " علت هر شکستی عمل کردن بدون فکر است" الکس مکنزی

[move](---> موسیقی ایرانی <---) [/move]

دیدگاه

سلام
      تابلوهای شرکت تتا کاملا طراحی شده و ساخت خود شرکت می باشد چه از لحاظ نرم افزاری و چه از لحاظ سخت افزاری
      و در مورد رفرش شدن تابلوهای فول کالر عرض کنم که در این تابلوها از اسکن صفحه ای استفاده می شود یعنی اطلاعات کل صفحه بعد از این که کاملا به شیفت رجیسترها ارسال شد نمایش داده می شود
      gli

دیدگاه

سلام.
        اول تشکر به جناب قلینزاد بابت این پستش که به نکته جالبی اشاره کرد.منم چند وقته بهش فکر می کردم ولی میگفتم شاید عملی نباشه...
        بعد هم می خواستم از دوستان تقاضا کنم که یک بخشی را شروع کنن فقط برای طراحی نرم افزار طراحی فونت که امثال من بی سواد هم بفهمن دقیقا برای نوشتن یک برنامه طراحی فونت که با فونت های خود ویندوز بتونه فونت طراحی کنه برای تابلو به چه صورت هستش و کمی توضیح درباره این بحث... :angry:

دیدگاه

سلام دوستان.
          من چندوقت پیش یه تابلو روان 64*16 ساختم که با کیبرد ورودی فارسی و انگلیسی میگیره.همه چیز از جمله فونت رو دستی طراحی کردم.
          تجربه خوبی بود ولی توی ساخت دردسر زیاد داره.اگر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم.

دیدگاه

سلام اگه کسی دنبال نرم افزار طراحی متن یا انیمیشن با انواع افکت میگرده میتونه از swichmax استفاده کنه موفق باشید
            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

خب من با این نرم افزار کار کردم . منظورتون اینه که این نرم افزار کد هگز میده ؟
              موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
              (ادیسون)

دیدگاه

نه از دوستان گفتند نرم افزاری بشه پیدا کرد که بشه باهاش افکت و انیمیشن برا تابلو درست کرد با فنتهای زیاد و من این نرم افزارو برای تولید افکت معرفی کردم که خروجی swf میده و برا نمایش تابلو مناسبه که خودمم الان از همین نرمافزار استفاده میکنم
                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.M.-T
                  سلام دوستان.
                  من چندوقت پیش یه تابلو روان 64*16 ساختم که با کیبرد ورودی فارسی و انگلیسی میگیره.همه چیز از جمله فونت رو دستی طراحی کردم.
                  تجربه خوبی بود ولی توی ساخت دردسر زیاد داره.اگر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم.
                  سلام میشه در مورد نحوه برنامه نویسیش (نوع و تعداد آرایه هایی که انتخاب کردی و نحوه تغییر متن و نمایش و ...) توضیح بدین؟

دیدگاه

منم تو چندتا اندازه تابلو روان زدم خواستید میتونم بهتون کمک کنم

دیدگاه

gholinazhad_h
                      من با استفاده از سیستم فایل میتونم از mmc بخونم ولی تبدیل کردنش به کد تابلو روان رو نمیدونم
                      اگه خواستی میتونم کمکتون کنم

دیدگاه

پاسخ : تابلو روان یا تابلو تبلیغاتی یا تابلو

سلام
                        من تازه کارم و تونستم با ماتریس 8*8 و یک avr 32 هر جای ماتریس که خواستم می تونم روشن یا خاموش کنم سوالم اینه که چطور میتونم هر شکلی که روی این ماتریس قرار دادم متحرکش کنم.
                        بیسکام باشه لطفا!

دیدگاه

دس شما ندرده
                          تونستمیده شدم که کشفش کنم
                          یه درخواست دیگه دارم
                          آیا میتونم فقط با این دو یعنی ماتریس و ای وی آر ساعت سازیده کنمندش
                          oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X