اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محیط برنامه نویسی شخصی ؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محیط برنامه نویسی شخصی ؟؟؟

نوشته اصلی توسط md3848 نمایش پست ها
    1) گفتم دیگه - از MinGW باید استفاده کنی - فایل gcc manual رو دانلود میکنی - لیست تمام دستورات توش هستش - شما فقط ازشون باید استفاده کنی - همین.
    2) نمیدونم - من یه روشی که میدونستم اونم به صورت ناقص و محدود به شما گفتم.
    خودم برم یه کد نمونه ببینم میتونم بنویسم - البته با VS2019

قبلش یه سوال - فقط میخوای تو نرم افزارت یه کدی نوشته بشه و بعد 1 دکمه رو بزنی و نتیجه/جواب کد نمایش داده بشه؟ ( در مرحله شروع کار )
    در مورد سوالتون بله می خواهم کدی نوشته بشه بعد کامپایل و بعد هم اجرا
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
    در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

دانلود سورس پروژه در VS2019

جدیدترین ویرایش توسط md3848; ۱۶:۰۸ ۱۳۹۸/۰۴/۳۰.
      اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
      1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
      2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

عالیه
        من هم بلاخره تونستم کاری کنم که CMD دیده نشه و به اصطلاح hidden باشه
        فقط یه سری مباحث هست که نمی دونم چه طور میشه پیداشون کرد
        مثلا شما اگر نرم افزار های دیگه ای که از این کامپایلر ها استفاده می کنند رو ببنید یه بخشی هم دارند به نام لینکر اون قسمت چیکار می کنه
        شما الان اگر بخواهید می تونید برای arm هم IDE خودتون رو بنویسید
        من keil رو اجرا کردم و task manager هم باز بود دیدم وقتی یه برنامه داخل keil کامپایل میشه به هیچ وجه cmd داخل تسک منیجر دیده نمیشه و فقط کامپایلرهای خود arm
        به نام armcc باز میشن
        یعنی ارتباط مستقیم با خود کامپایلر دارند و از cmd استفاده نمی کنند حالا باید برم روی atmel studio هم چک کنم
        در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seyed saeed نمایش پست ها
          عالیه
          من هم بلاخره تونستم کاری کنم که CMD دیده نشه و به اصطلاح hidden باشه
          فقط یه سری مباحث هست که نمی دونم چه طور میشه پیداشون کرد
          مثلا شما اگر نرم افزار های دیگه ای که از این کامپایلر ها استفاده می کنند رو ببنید یه بخشی هم دارند به نام لینکر اون قسمت چیکار می کنه
          شما الان اگر بخواهید می تونید برای arm هم IDE خودتون رو بنویسید
          من keil رو اجرا کردم و task manager هم باز بود دیدم وقتی یه برنامه داخل keil کامپایل میشه به هیچ وجه cmd داخل تسک منیجر دیده نمیشه و فقط کامپایلرهای خود arm
          به نام armcc باز میشن
          یعنی ارتباط مستقیم با خود کامپایلر دارند و از cmd استفاده نمی کنند حالا باید برم روی atmel studio هم چک کنم
          فعلا برو GCC Manual رو بخون - از فصل سه GCC Command Options شروع کن - یه 200 صفحه اول شو بخون - بیا اینجا یاد بده ببینیم چی یاد گرفتی - بعد درباره avrdude هم تحقیق کن - بعد بیا اینجا آموزش بده ( مدیونی اگه فک کنی دارم شیرت میکنم )

راستی یه چی رو من نفهمیدم - چرا دنبال این داستان هستی؟ IDE میخوای بسازی برا چی؟ بگو شاید راه ساده تری برا کارت باشه.
          جدیدترین ویرایش توسط md3848; ۱۷:۱۸ ۱۳۹۸/۰۴/۳۰.

دیدگاه

فعلا برو GCC Manual رو بخون - از فصل سه GCC Command Options شروع کن - یه 200 صفحه اول شو بخون - بیا اینجا یاد بده ببینیم چی یاد گرفتی - بعد درباره avrdude هم تحقیق کن - بعد بیا اینجا آموزش بده ( مدیونی اگه فک کنی دارم شیرت میکنم )

راستی یه چی رو من نفهمیدم - چرا دنبال این داستان هستی؟ IDE میخوای بسازی برا چی؟ بگو شاید راه ساده تری برا کارت باشه.
            نترس من شیر نمیشم
            بخشی از اینکه می خواهم IDE بسازم کنجکاوی است ولی شاید در نهایت یه زبان من درآوردی نوشتم و بعد پشت صحنه تبدیل به c کردم و کامپایل
            زبان من در آوردی هم به خاطر اینه که تو حوزه آموزش کار می کنم و بعضی اوقات ممکنه اینترفیس یا وسیله داشته باشیم که نیاز به برنامه نویسی داشته باشه
            و نمی خواهیم کاربر را درگیر کارهای پیچیده بکنیم
            قبلا هم تجربه چنین کاری را داشته ایم مثلا بردی داشتیم که باید کار بر در محیطی که در کامپیوتر در اختیارش بود یک سری پارامتر میداد و بعد برد رو پروگرم می کرد
            در واقع اینجا یک سری command از پیش تعیین شده بود که میکروی روی برد میومد اجراش می کرد و برنامه هم داخل یک حافظه جانبی بود

دیدگاه

سلام,, اگر شما خواستید یک برنامه برای سیستم عامل(مثلا ویندوز) بنویسید, باید یک رابط کاربری بسازید که اگر روزی خواستید یک رابط کاربری(GUI) بسازید به نظرم اگر از جاوا اسکریپت(اگر خواستید بگید بیشتر توضیح بدم) استفاده کنید بهتره و بعد میتوانید با دستور هایی فایل رو به کامپایلر معرفی کامپایل کنید.
              من هم اوایل که برنامه نویسی یاد گرفته بودم یه جای این که سعی کنم از کتابخانه های آماده استفاده کنم و تمرکز اصلی خودم رو روی توسعه برنامه بزارم, دوست داشتم هر چه پایه ای تر یاد بگیرم. مثلا دوست داشتم زبان اسمبلی یاد بگیرم و بعد با اون کد بزنم, ولی خوشبختانه سرم به سنگ خورد و با کتابخانه های آماده کار میکردم.(این حرف رو زدم چون فکر کردم شما هم مثل هستید.)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط malmal2694 نمایش پست ها
                سلام,, اگر شما خواستید یک برنامه برای سیستم عامل(مثلا ویندوز) بنویسید, باید یک رابط کاربری بسازید که اگر روزی خواستید یک رابط کاربری(GUI) بسازید به نظرم اگر از جاوا اسکریپت(اگر خواستید بگید بیشتر توضیح بدم) استفاده کنید بهتره و بعد میتوانید با دستور هایی فایل رو به کامپایلر معرفی کامپایل کنید.
                جاوا اسکریپت؟ ویندوز؟ IDE؟...
                من هم اوایل که برنامه نویسی یاد گرفته بودم یه جای این که سعی کنم از کتابخانه های آماده استفاده کنم و تمرکز اصلی خودم رو روی توسعه برنامه بزارم, دوست داشتم هر چه پایه ای تر یاد بگیرم. مثلا دوست داشتم زبان اسمبلی یاد بگیرم و بعد با اون کد بزنم, ولی خوشبختانه سرم به سنگ خورد و با کتابخانه های آماده کار میکردم.(این حرف رو زدم چون فکر کردم شما هم مثل هستید.)

من باشم میگم اول کتابخونه های آماده - بعد ریز شدن تو داستان.

دیدگاه

جاوا اسکریپت؟ ویندوز؟ IDE؟...

من باشم میگم اول کتابخونه های آماده - بعد ریز شدن تو داستان.
                  نگاه کنید, یک پلتفرمی هست به اسم node.js که بر مبنای زبان جاوا اسکریپت هست و جاوا اسکریپت رو میشه یک زبان همه کاره دونست که یک دلیلش بواسطه node.js است. مثلا با جاوا اسکریپت میتوانید برای سمت سرور یا برای یک سیستم عامل رابط گرافیکی نوشت و یا کارهای دیگر انجام داد.
                  اگر خواستید برای سیستم عامل یک رابط گرافیکی(GUI) با زبان جاوا اسکریپت بنویسید می توانید جاوا اسکریپت و node.js را یاد بگیرید و سپس با فریمورک Electron, یک GUI بنویسید

دیدگاه

نگاه کنید, یک پلتفرمی هست به اسم node.js که بر مبنای زبان جاوا اسکریپت هست و جاوا اسکریپت رو میشه یک زبان همه کاره دونست که یک دلیلش بواسطه node.js است. مثلا با جاوا اسکریپت میتوانید برای سمت سرور یا برای یک سیستم عامل رابط گرافیکی نوشت و یا کارهای دیگر انجام داد.
                    اگر خواستید برای سیستم عامل یک رابط گرافیکی(GUI) با زبان جاوا اسکریپت بنویسید می توانید جاوا اسکریپت و node.js را یاد بگیرید و سپس با فریمورک Electron, یک GUI بنویسید

سلام
                    ممنون
                    فعلا جاوا اسکریپت بلد نیستم
                    فعلا تونستم به همین روش کارم رو به صورت آماتوری راه بندازم تا این جا مثل غنی سازی 20 درصده یعنی اول هر چیزی سخته وقتی راهش مشخص شد راحت تر میشه
                    الان تنها مسئله ای که دارم همینه که نمی دونم چه طور بدون cmd این کار رو میشه انجام داد چون کامپایلر arm هم شما می تونید دانلود کنید و باهاش کامپایل کنید
                    و IDE هایی مثل کیل فقط میان با این کامپایلر ارتباط می گیرن
                    کاری که من کردم از یه واسطه اضافه استفاده شده البته بد نیست ولی می خواستم ببینم دیگه چه طور میشه این کار رو کرد
                    اصلا فرض کنید شما یه برنامه نوشتید و می خواهید مقادیری را به اون از طریق برنامه دیگه ارسال کنید و ازش جواب بگیرید کلیتش میشه همین

دیدگاه

سلام
                      ممنون
                      فعلا جاوا اسکریپت بلد نیستم
                      فعلا تونستم به همین روش کارم رو به صورت آماتوری راه بندازم تا این جا مثل غنی سازی 20 درصده یعنی اول هر چیزی سخته وقتی راهش مشخص شد راحت تر میشه
                      الان تنها مسئله ای که دارم همینه که نمی دونم چه طور بدون cmd این کار رو میشه انجام داد چون کامپایلر arm هم شما می تونید دانلود کنید و باهاش کامپایل کنید
                      و IDE هایی مثل کیل فقط میان با این کامپایلر ارتباط می گیرن
                      کاری که من کردم از یه واسطه اضافه استفاده شده البته بد نیست ولی می خواستم ببینم دیگه چه طور میشه این کار رو کرد
                      اصلا فرض کنید شما یه برنامه نوشتید و می خواهید مقادیری را به اون از طریق برنامه دیگه ارسال کنید و ازش جواب بگیرید کلیتش میشه همین
                      بدون cmd رو متوجه نشدم, برای کامپایل یک کد به زبان C می*توانید از کد زیر در Command Line استفاده کنید:
                      gcc name-of-file.c -o name-of-program.exe

name-of-program.exe هم فایل اجرایی و کامپایل شده است. این کد بالا رو میتوانید بدون استفاده از محیط Command Line استفاده کنید و در داخل برنامه خودتون این کد رو اجرا کنید. اگر خواستید بیشتر راهنمایی کنم, لطفا بگید برنامه ای که دارید مینویسید برای زبان C هست و با چه زبانی دارید برنامه تون رو مینویسید.

دیدگاه

بدون cmd رو متوجه نشدم, برای کامپایل یک کد به زبان C می*توانید از کد زیر در Command Line استفاده کنید:
                        gcc name-of-file.c -o name-of-program.exe

name-of-program.exe هم فایل اجرایی و کامپایل شده است. این کد بالا رو میتوانید بدون استفاده از محیط Command Line استفاده کنید و در داخل برنامه خودتون این کد رو اجرا کنید. اگر خواستید بیشتر راهنمایی کنم, لطفا بگید برنامه ای که دارید مینویسید برای زبان C هست و با چه زبانی دارید برنامه تون رو مینویسید.
                        cmd همون command line خودمونه
                        ببینید الان شما می تونید برنامه ای بنویسید و مثلا اینترنت اکسپلورر خودتون رو باز کنید و بهشم بگید که چه صفحه ای رو بالا بیاره
                        بدون اینکه نیاز باشه شما برید به cmd بگید برو اکسپلورر رو صدا کن و cmd در ضمن بهش بگو که صفحه فلان رو بیاره بالا
                        یعنی چی یعنی ارتباط مستقیم با اون نرم افزار بدون هیچ واسطه ای
                        متوجه منظورم شدید ؟؟

دیدگاه

cmd همون command line خودمونه
                          ببینید الان شما می تونید برنامه ای بنویسید و مثلا اینترنت اکسپلورر خودتون رو باز کنید و بهشم بگید که چه صفحه ای رو بالا بیاره
                          بدون اینکه نیاز باشه شما برید به cmd بگید برو اکسپلورر رو صدا کن و cmd در ضمن بهش بگو که صفحه فلان رو بیاره بالا
                          یعنی چی یعنی ارتباط مستقیم با اون نرم افزار بدون هیچ واسطه ای
                          متوجه منظورم شدید ؟؟
                          متوجه شدم. اگر کمک بیشتری خواستید بگید که زبان برنامه نویسی شما چی هست و برای چه زبانی دارید ویرایشگر میسازید.

دیدگاه

متوجه شدم. اگر کمک بیشتری خواستید بگید که زبان برنامه نویسی شما چی هست و برای چه زبانی دارید ویرایشگر میسازید.
                            ممنون
                            من با سی شارپ ویرایشگرم رو می نویسم البته تو محیط wpf و برای زبان سی می خواهم این کار رو بکنم و بعدا می خواهم میکروکنترلر arm رو بهش اضافه کنم اگر بشه
                            تو سی شارپ هم حرفه ای نیستم ولی از این ور اون ور بلاخره مشکل رو حل می کنم

دیدگاه

سلام . معمولا کامپایلرها و خیلی از برنامه های دیگه که پیشبینی میشه در اینده ابزارهای زیادی حول اون برنامه نوشته خواهد شد برنامه هاشون رو تحت cmd مینوسن که یکسری command تعریف میکنن تا ابزارهای دیگه راحتر بتونن باهاش ارتباط برقرار کنن در اصل این برنامه ها به عنوان یه core در دیگر برنامه ها استفاده میشه و میتونه حتی به تنهایی هم مورد استفاده قرار بگیره . این روش انعطاف پذیره و باعث میشه تا بجای دسترسی مستقیم به کد اون برنامه که ممکنه تحت قوانین کپی رایت محافظت بشه بتونیم از امکانات برنامه استفاده کنیم . متاسفانه و یا خوشبختانه امکان استفاده مستقیم از کدهای یه فایل اجرایی مثه بعضی کامپایلرها که تحت لیسانس های انحصاری تولید میشن وجود نداره مگه اینکه شما بیایی و کد رو مهندسی معکوس کنی که اونم مشکلات حقوقی و فنی خودشو داره یعنی شما باید بیایی و توسط بررسی کدهای اون برنامه با ابزارهای مختلف مهندسی معکوس عملا یه کامپایلر بنویسی . واقعیت اینه که نوشتن کامپایلر کامل که کار توسعه دهنده های مختلف رو راه بندازه چه بخوایی مهندسی معکوس کنی و چه بخوایی از اول بنویسی ( ما کامپیوتری ها بهش میگیم اختراع دوباره چرخ ) کار بی معنیه و مطمئن باش همین مبحث طراحی کامپایلر اونقدر پیچیده و عجیب غریب هست که قول میدم قشنگ ده سالی وقتتو بگیره اخرش هم به شکست منجر میشه شک نکن . پس بهترین روش همون استفاده از command هایی هست که خود تولیدکنندگان کامپایلر ارائه دادن .

دیدگاه

ممنون
                                من با سی شارپ ویرایشگرم رو می نویسم البته تو محیط wpf و برای زبان سی می خواهم این کار رو بکنم و بعدا می خواهم میکروکنترلر arm رو بهش اضافه کنم اگر بشه
                                تو سی شارپ هم حرفه ای نیستم ولی از این ور اون ور بلاخره مشکل رو حل می کنم
                                من سی شارپ بلد نیستم, ولی شاید لینک پایین کمکتون کنه که یک system command(مثل دستور کامپایل) رو در سی شارپ بنویسید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X