اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مسیریاب

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مسیریاب

نوشته اصلی توسط navard
    اگر سوال پرسیدنم باعث ناراحتی دوستان شده است معذرت میخواهم هدفی جز کسب تجربه و یادگیری نداشتم
    چون همه جا دیدم مدل 8 سنسور میگذارند اینجا یه مدل دیگر تعریف کردند مزیتش را خواستم
    ناوارد جان کی گفته سوال نپرس ؟
    خوب مزیت تعداد بیشتر سنسور چیزی جز ثبات بیشتر ربات نیست !
    البته با استفاده از ارایش مناسب سنسورها !
    اگر سنسور ها در یک ردیف و در جلو ترین جای ربات باشند همانند این است که عرض خط برابر با تعداد سنسور های ردیف میباشد بنا براین
    ربات در پیچهای تند و .... دارای ثبات بیشتری میشود !
    البته شما میتوانید با ارایش های مختلف و برنامه نویسی خوب به نتایج بهتری دست یابید !
    معذرت خواهی هم جایز نیست !
    و باز هم همان جمله معروف :
    ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است ! :agree:
    خواستن توانستن است !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
      باز معذرت و شرمنده اگر باعث مشکل شدم
      نه داداش چه مشکلی
      کسایی که شاید اطلاعات دارند و با جواب دادن مشکل دارن باید شرمنده باشن
      این آرایش طوریه که تقریبا میشه باهاش شکل المانی که روبات روشه رو تشخیص بدی مثلا میتونی بفهمی پیچی که روبات روشه 90 درجه است یا بیشتر که باعث میشه بتونی عدد های مناسبی رو به موتورهات بدی همچنین لوپهایی با زاویه 45 رو خیلی راحت رد میکنه و تشخیص اینورس هم باهاش خیلی راحته
      این عکسو ببین
      DSC_0055.jpg - 570 KB
      میدونم اینو تاحالا چند بار گفتم اما بازم میگم تنها روباتی که تونست تمام المان ها رو رد کنه این روبات بود البته مسلمه که همش هم آرایش سنسور نیست و چیزایه دیگه هم مهمه اما به عنوان یه رکن اصلی این آرایش خوبیه البته دارم برای مسابقات شریفکاپ بخش ویژه آماده میشم و ممکنه کمی هم آرایش سنسور هام رو تغییر بدم ولی هنوز فکر نکردم که چطوری تغییرش بدم
      AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
        شرمنده اگر مشکل نداشتم که سوال نمیپرسیدم
        و اگر سوال پرسیدنم باعث ناراحتی دوستان شده است معذرت میخواهم هدفی جز کسب تجربه و یادگیری نداشتم
        چون همه جا دیدم مدل 8 سنسور میگذارند اینجا یه مدل دیگر تعریف کردند مزیتش را خواستم
        باز معذرت و شرمنده اگر باعث مشکل شدم
        اصلا بحث شرمنده بودن و ناراحتی و ... نیست.

حرف من این بود که در این بحثی که مطالب و سوالات و طراحی ها در یک سطح بسیار بالاتر از مبتدی و متوسط مطرح شده است ، وقتی شما سوال می کنید که هر سنسور به یک پین میکرو می رود ، مثل این است که از قانون اهم سوال می کنید. به هر حال بهتر است در تمامی قسمت های انجمن این مورد رعایت شود.

یک کسی میاد در مورد یک پروژه بزرگ و پیچیده سوال می کند و دیگر دوستان در مورد پیچیده ترین و ظریف ترین قسمت های آن به بحث و گفتگو می نشینند. حالا شما فکر کنید من بیام در اون جمع یک دفعه از قانون اهم و بایاس ترانزیستور سوال کنم!!!!!!!!!!!

من هم حرفم به شما این بود که سوالات پایه و مشکلات جزئی را از دیگر منابع اطلاعاتی حل کنید و در این گفتگو بهتره که از بحث های پیچیده و سطح بالا استفاده شود.

اگر ناراحت شدید ، ببخشید منظوری نداشتم. :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
          نه داداش چه مشکلی
          کسایی که شاید اطلاعات دارند و با جواب دادن مشکل دارن باید شرمنده باشن
          این آرایش طوریه که تقریبا میشه باهاش شکل المانی که روبات روشه رو تشخیص بدی مثلا میتونی بفهمی پیچی که روبات روشه 90 درجه است یا بیشتر که باعث میشه بتونی عدد های مناسبی رو به موتورهات بدی همچنین لوپهایی با زاویه 45 رو خیلی راحت رد میکنه و تشخیص اینورس هم باهاش خیلی راحته
          این عکسو ببین
          DSC_0055.jpg - 570 KB
          میدونم اینو تاحالا چند بار گفتم اما بازم میگم تنها روباتی که تونست تمام المان ها رو رد کنه این روبات بود البته مسلمه که همش هم آرایش سنسور نیست و چیزایه دیگه هم مهمه اما به عنوان یه رکن اصلی این آرایش خوبیه البته دارم برای مسابقات شریفکاپ بخش ویژه آماده میشم و ممکنه کمی هم آرایش سنسور هام رو تغییر بدم ولی هنوز فکر نکردم که چطوری تغییرش بدم
          ممنون
          از راهنمایتون
          ایا امکان دارد چند سوال را با پیام خصوصی ازتون بپرسم؟
          نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده
          اصلا بحث شرمنده بودن و ناراحتی و ... نیست.

حرف من این بود که در این بحثی که مطالب و سوالات و طراحی ها در یک سطح بسیار بالاتر از مبتدی و متوسط مطرح شده است ، وقتی شما سوال می کنید که هر سنسور به یک پین میکرو می رود ، مثل این است که از قانون اهم سوال می کنید. به هر حال بهتر است در تمامی قسمت های انجمن این مورد رعایت شود.

یک کسی میاد در مورد یک پروژه بزرگ و پیچیده سوال می کند و دیگر دوستان در مورد پیچیده ترین و ظریف ترین قسمت های آن به بحث و گفتگو می نشینند. حالا شما فکر کنید من بیام در اون جمع یک دفعه از قانون اهم و بایاس ترانزیستور سوال کنم!!!!!!!!!!!

من هم حرفم به شما این بود که سوالات پایه و مشکلات جزئی را از دیگر منابع اطلاعاتی حل کنید و در این گفتگو بهتره که از بحث های پیچیده و سطح بالا استفاده شود.

اگر ناراحت شدید ، ببخشید منظوری نداشتم. :redface:

جای خونده بودم که سنسورها دو تا به یه پایه وصل میشوند برا همین پرسیدم
          حرف شما هم متین ما را چه بخواهیم سوال از ربات های حرفه ای داشته باشم
          ناراحت هم نشدم و نمیشوم چون شما هم امده اید اطلاعات کسب کنید یکی مثل من پا برهنه میاد کارتون بهم میریزد حق دارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
            ایا امکان دارد چند سوال را با پیام خصوصی ازتون بپرسم؟
            مشکلی نداره ؟
            AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
              ممنون
              از راهنمایتون
              ایا امکان دارد چند سوال را با پیام خصوصی ازتون بپرسم؟جای خونده بودم که سنسورها دو تا به یه پایه وصل میشوند برا همین پرسیدم
              حرف شما هم متین ما را چه بخواهیم سوال از ربات های حرفه ای داشته باشم
              ناراحت هم نشدم و نمیشوم چون شما هم امده اید اطلاعات کسب کنید یکی مثل من پا برهنه میاد کارتون بهم میریزد حق دارید
              اقا شما سوالت رو بپرس کاری به این نداشته باش که کی ناراحت می شه اگه هر کسی ناراحت می شه کسی اجبارش نکرده بیاد پست بزاره ما کمکت می کنیم بقیه رو بیخیال ما هم عضو تیم هستیم ولی کمک می کنیم .

زکات علم در یاد دادنش هست .

تمام
              Sometimes life's going to hit you in the head with a brick. Don't lose faith
              Steven Paul Jobs
              --------------------------------------------------------------
              aH ProgrammeR

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirdifraxe1
                اقا شما سوالت رو بپرس کاری به این نداشته باش که کی ناراحت می شه اگه هر کسی ناراحت می شه کسی اجبارش نکرده بیاد پست بزاره ما کمکت می کنیم بقیه رو بیخیال ما هم عضو تیم هستیم ولی کمک می کنیم .

زکات علم در یاد دادنش هست .

تمام
                ممنون
                من مفاهیم پایه الکترونیک بد نسیتم ولی قوانین ساده رباتیک را نمیدونم
                شما با این ارایش که چینده اید از pwmاستفاده میکنید درسته؟
                فقط متوجه نشدم چرا این روش بستن بهتر از حالت هشت هست؟

دیدگاه

قطعا از pwm استفاده میشه :agree: و تمام موضوع هم سر همون آرایش سنسور ها و مقدار این pwm هاست
                  تفاوت این دو آرایش اینه که شما با ساختار 8 نمی تونید یه المان مثل پیچ 90 درجه رو تشخیص بدید اما با این ساختار میشه البته من در روبات های قبلی از این ساختار استفاده میکردم و یه کمی هم سنسور ها رو شیب میدادم عین همون آرایش دوستمون amindifrex که چند صفحه قبل گذاشتند و توی این روبات جدیدام همون شیب رو هم برداشتم و دیدم هیچ تفاوتی نکرد برای همین دیگه سنسورهام رو توی یه ردیف میذارم البته به غیر از اون دوتا سنسور جلو اون وسط که یکم جلوتر از بقیه هستند
                  AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
                    ممنون
                    من مفاهیم پایه الکترونیک بد نسیتم ولی قوانین ساده رباتیک را نمیدونم
                    شما با این ارایش که چینده اید از pwmاستفاده میکنید درسته؟
                    فقط متوجه نشدم چرا این روش بستن بهتر از حالت هشت هست؟
                    نگاه کن دوست عزیز این روش بهترین حالته چون اگه اهم تو مسابقات بزارن قشنگ سنسورهای اخرت می بینن و ... این روش بهترینه من خودم از این روش استفاده می کنم.
                    Steven Paul Jobs
                    aH ProgrammeR

دیدگاه

ممنون از همگی
                      در مورد مسیری که یک حلقه میشود باید دور بزند بعد ادامه مسیر را برود چطور کار میکنیم

دیدگاه

سلام
                        نوشته اصلی توسط bstar2
                        کی گفته سوال نپرسید ؟
                        معذرت خواهی هم جایز نیست !
                        و باز هم همان جمله معروف :
                        ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است ! :agree:
                        نوشته اصلی توسط navard
                        در طراحی برد که میکرو روی ان قرار میگیرد ایا باید شرایط خاصی در نظر گرفت یا طراحی خاصی ندارد
                        مثلا برای رگلاتور باید خازن و دیود گذاشت
                        نمیدونم چرا بین پایه ریست و زمین خازن میگذارند و ریست را به رگلاتور وصل میکند
                        صرفا جهت اطلاع :
                        بهتر است قبل از مطرح کردن سوالات مقداری در نت جستو جو نمایید و در صورت پیدا نکردن جواب تایپیکی جدید ایجاد نمایید .
                        در این صورت بحث تایپیک منحرف نخواهد شد !
                        با تشکر از دوستان

خواستن توانستن است !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                          شما با ساختار 8 نمی تونید یه المان مثل پیچ 90 درجه رو تشخیص بدید

کاملا درسته ، خیلی مشکل میشه.

دیدگاه

شما هم مدل پیشنهادیتون رو بگید
                            AYRIC

دیدگاه

چینش راست سنسورها خیلی خوبه ، فقط ربات نرم حرکت نمیکنه.

کلا هر کدومش یه ایراد داره. من زیاد وقت نمیکنم روی نرم افزار کار کنم. اگر می شد توسط نرم افزار مشکل هر کدام از چینش ها را حل کرد ، خیلی خوب میشد.

من الآن از چینش ساده و 8 دارم و هر کدام یک ایراد داره.

دیدگاه

دوست عزیز همون چیدمان رو بزار خودتو راحت کن

اگه بد بود که ما نمی زاشتیم
                                Steven Paul Jobs
                                aH ProgrammeR

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X