ممنون / کلا فکر خوبی است :applause: اگر بعد از این پروژه برید سراغ ساعت های عقربه ای که یک ردیف ال ای دی بیشتر نداره که با موتور میچرخه و روی هوا کلمه مینویسه و یا ساعت عقربه ای بوجود میاد خیلی عالی میشه / اون دیگه واقعا دیدن داره :nice:
اونموقع منم میتونم یه طرح کوچیک برای اماتورها بذارم تا با صرف نصف روز یک مدل ساده بسازن :icon_razz:
با سلام منم هستم.راستش من به کمک یکی از دوستام اطلاعات کاملی از ساعتهای که با چرخش درست میشه پیدا کردم و هنوز تو حد در اوردن یه اسمه.اگه عملیش کنم .بهتون خبر میدم.ولی این عکسایی که صفحه اول دیدم محشرن
a happy person is one who wants happiness for other
با سلام منم هستم.راستش من به کمک یکی از دوستام اطلاعات کاملی از ساعتهای که با چرخش درست میشه پیدا کردم و هنوز تو حد در اوردن یه اسمه.اگه عملیش کنم .بهتون خبر میدم.ولی این عکسایی که صفحه اول دیدم محشرن
از سر تعریف نباشه
یه بار تصمیم گرفیم با دوستان بسازیم / من انالوگ و ایشون با میکرو / در عرض یک نصفه روز تونستم دقیقا یک کلمه بنویسم اونم با مدارات انالوگ :biggrin:
در حالی که سال ها پیش پشت ویترین که میدیدم فکر میکردم اینا فقط و فقط کار ژاپنی هاس
سلام بچه ها ما قصد داریم به کمک هم اینجا از این ساعتهای دیجیتالی درست کنیم
کسانی که تجربه ای دارن لطفا به ما بپیوندند و ما رو کمک کنند
این هم نمونه ساعت
ساعتهایی که توی طبقه ی دوم هستش
بابا عکسی نیست یه بررسی بکن ممنون
راستی من یه دونه از این ساعت های 7segment اماده داشتم بازش کردم جالب بود توش قالب سون سگمنت رو در اورده بود با پلکسی و بعد توی هر قسمتش مثلا a یه دونه led گذاشته بود خیلی جالب بود به نظرم این طوری هم به صرفه تر هم مصرف انرژی میاد پایین نظرتون چیه ؟
ببخشید اولا این تصویر به این بزرگیرو که خودت نقل قول کردی نمیبینی؟
دوا من از اینکار زیاد خوشم نمیاد و تا الانم اینکارو نکردم چون اصلا ازش سفارش نداشتم و هرکیم سفارش داده خواسته اینجوری نباشه سگمنتاش و فکر کنم ledبزنیم قشنگتر در بیاد نهایتش شما با ابعاد15*40در بیارید و ال ای دی هارو بجا دوبل یک ردیفه بذارید بدرد خونه ها و اینا میخوره یا اینکه مث عکس که نمیدونم چرا شما نمیبینید 2ردیف ال ای دی بذارید که هم باکلاسه هم مشتری داره و هم ...که این نکتهاخر از همش مهم تره :mrgreen:
بابا عکسی نیست یه بررسی بکن ممنون
راستی من یه دونه از این ساعت های 7segment اماده داشتم بازش کردم جالب بود توش قالب سون سگمنت رو در اورده بود با پلکسی و بعد توی هر قسمتش مثلا a یه دونه led گذاشته بود خیلی جالب بود به نظرم این طوری هم به صرفه تر هم مصرف انرژی میاد پایین نظرتون چیه ؟
سلام خدمت دوستانی که عکس ها رو نمیبینند.
باید توی تنظیمات سایت یه قسمتی هست که نوشته نمایش عکس باید تیکش زده بشه
قبلا من توی یه انجمن دیگه عکس ها برام نمایش داده نمیشد به مدیر اون سایت گفتم بهم یاد داد اما الان یادم نیست.
این هم لینک عکس
http://s3.picofile.com/file/7454510963/Image029.jpg
ببخشید . موفق باشید
نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
با درود
من یه جورایی برنامه نویس شرکت دوستمون اقای باغبانزاده محسوب میشم و گفتن این طرحو بزنیم
دوستان یه سوال من مدار را طراحی کردم (ساعت + تاریخ + دما )با یه مگا هشت و یه پورت از اون و چهار تا بافر :agree:
از دوستان برای تقویت جریان بافر از چه بافری و ایا uln را پیشنهاد میکنید و یا tr ؟
ارزون ترین راه کدومه و بهرتین راه کدومه
دیدگاه