اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ساعت دیجیتالی به کمک ال ای دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت ساعت دیجیتالی به کمک ال ای دی

نوشته اصلی توسط electronicnarm2010
    لطف کردی خیلی خیلی ممنون بابت طراحی pcb فقط چندتا سوال با عرض شرمندگی بهتر نبود بخش کنترلی (میکروو...) در فیبری جدا میزدی الان بخش پایین رو باید بپوشونیم تا پیدا نباشه و در ضمن شما از چه روشی استفاده کردی و در ضمن بگید اون ای سی های 8 پایه و 16 پایه چیه بازم ممنون بابت طراحی
    سلام داداش این پشت تابلو هست . نه روی تابلو
    ما اون طرف تابلو رو میبینیم که با رنگ سیاه باید رنگ بشه و به جزء ال ای دی چیز دیگه اونطرف نیست
    نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
    barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام بهمه دوستان اول اینکه ایم مدار بصورت اند مشترک بسته شده
      اند لد های هر سگمنت میاد به ترانزیستورها ه جهت تقویت جریان نات شدند ودر بخش کاتدها همه A ها بهم و همه B ها بهمه و الی اخر و از A تا G رو میدیم به یه uln2803 که باز برا تقویت جریان هست . حالا یه سوال ما 5لد رو سری کردیم و چون مدار هم رفرشی هست جریان کمی داریم چرا از uln استفاده کردیم ؟
      جواب اینه که ما اگه از uln استفادهه نکنیم نمیتونیم به طرف اندها بیشتر از 5ولت بدیم .
      ای سی 8پایه همون ای سی ساعت ds1307 هست و ایسی 16پایه یدونه 74595 گذاشتم برا نمایش روزهای هفته که فعلا منتاژاین قسمت نیازی نیست .
      برد مین رو چرا میشه جدا زد ولی به چند علت من اینکارو نمیکنم :
      1:سیم کشی و گذاشتن فلت و ...زمانبره در منتاژ
      2:ضریب اطمینان رو پاییم یاره و احتمال قطی در مدار بیشتر میشه و احتمال داره یا سیمها قطع بشن یا ای دی سی اگه بزنیم چون معمولا از پرس مخصوص استفاده نمیکنن و با چکش و انبردست و ... کارو راه میندازن درست منتاژ نمیشه و به مسکل بر مییهوریم
      3:با اینکار اگه دادی به منتاژکار برات بزنه تمومش میکنه تحویلت میده ولی ای دی سی بذاریم یا سیمکشی باشه نمیتون و یا خراب میکنن یا میگن نمیتونیم و باید خودتون انجام بدین .
      4: قابهایی که من استفاده میکنم که مخصوص ساعتامه اگه ای دی سی بذارم تو قاب نمیره و درش بسته نمیشه و اگه بخوام سیم بکشم1ساعت حداقل وقت منو میگیره و گاها قطع میشن و ... .
      5الان ای دی سی هاخیلی گرون شدن و هزینه رو با احتساب دستمزد منتاژ و فلت و ای دی سی حدود2000تومان میاریم پایین با ضریب اطمینان خیلی بالاتر و هزینه کمترو حجم کمتر و ... .که این گزینه اخر برا من همیشه مهم بوده . :mrgreen:
      قابی که میذاریم از پلکسی دودی جلوش استفاده میکنیم که قطعات پیدا نباشه
      حتما از لدهای قرمز یا زرد استفاده بشه چون 5تا سری هست رنگهای دیگه روشن نمیشن مگر از 17ولت استفاده کنید که من خودم اینکارو میکنم با 12فقط فرمز و زرد روشن میشن و نور خوبی هم دارن .
      مقاومتها رو میتونین جامپر بذارین 100اهم نورشو کم میکنه چون مدار رفرشی هست و فقط در حد چند میلی ثانیه ولتاژ رو میدیم به لدها هیچ مشکلی نداره نورشو کم نمیکنه پس جامپر بذارید .
      همونطور که میدونید pcb میرور شده برای چاپ
      فکر میکنم همه سوالات رو جواب دادم بازم اگه سوالی بود من در خدمتم
      تشکر کردید من بدم نمیاد :mrgreen: :redface:
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

ممنون بابت پاسخ جامع و کاملتون
        قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
          سلام بهمه دوستان اول اینکه ایم مدار بصورت اند مشترک بسته شده
          اند لد های هر سگمنت میاد به ترانزیستورها ه جهت تقویت جریان نات شدند ودر بخش کاتدها همه A ها بهم و همه B ها بهمه و الی اخر و از A تا G رو میدیم به یه uln2803 که باز برا تقویت جریان هست . حالا یه سوال ما 5لد رو سری کردیم و چون مدار هم رفرشی هست جریان کمی داریم چرا از uln استفاده کردیم ؟
          جواب اینه که ما اگه از uln استفادهه نکنیم نمیتونیم به طرف اندها بیشتر از 5ولت بدیم .
          ای سی 8پایه همون ای سی ساعت ds1307 هست و ایسی 16پایه یدونه 74595 گذاشتم برا نمایش روزهای هفته که فعلا منتاژاین قسمت نیازی نیست .
          برد مین رو چرا میشه جدا زد ولی به چند علت من اینکارو نمیکنم :
          1:سیم کشی و گذاشتن فلت و ...زمانبره در منتاژ
          2:ضریب اطمینان رو پاییم یاره و احتمال قطی در مدار بیشتر میشه و احتمال داره یا سیمها قطع بشن یا ای دی سی اگه بزنیم چون معمولا از پرس مخصوص استفاده نمیکنن و با چکش و انبردست و ... کارو راه میندازن درست منتاژ نمیشه و به مسکل بر مییهوریم
          3:با اینکار اگه دادی به منتاژکار برات بزنه تمومش میکنه تحویلت میده ولی ای دی سی بذاریم یا سیمکشی باشه نمیتون و یا خراب میکنن یا میگن نمیتونیم و باید خودتون انجام بدین .
          4: قابهایی که من استفاده میکنم که مخصوص ساعتامه اگه ای دی سی بذارم تو قاب نمیره و درش بسته نمیشه و اگه بخوام سیم بکشم1ساعت حداقل وقت منو میگیره و گاها قطع میشن و ... .
          5الان ای دی سی هاخیلی گرون شدن و هزینه رو با احتساب دستمزد منتاژ و فلت و ای دی سی حدود2000تومان میاریم پایین با ضریب اطمینان خیلی بالاتر و هزینه کمترو حجم کمتر و ... .که این گزینه اخر برا من همیشه مهم بوده . :mrgreen:
          قابی که میذاریم از پلکسی دودی جلوش استفاده میکنیم که قطعات پیدا نباشه
          حتما از لدهای قرمز یا زرد استفاده بشه چون 5تا سری هست رنگهای دیگه روشن نمیشن مگر از 17ولت استفاده کنید که من خودم اینکارو میکنم با 12فقط فرمز و زرد روشن میشن و نور خوبی هم دارن .
          مقاومتها رو میتونین جامپر بذارین 100اهم نورشو کم میکنه چون مدار رفرشی هست و فقط در حد چند میلی ثانیه ولتاژ رو میدیم به لدها هیچ مشکلی نداره نورشو کم نمیکنه پس جامپر بذارید .
          همونطور که میدونید pcb میرور شده برای چاپ
          فکر میکنم همه سوالات رو جواب دادم بازم اگه سوالی بود من در خدمتم
          تشکر کردید من بدم نمیاد :mrgreen: :redface:
          واقعا ممنون pcb تون خیلی تمیزه.فقط یه سوال من تو pcbضعیفم میخواستم بپرسم به جز اونای که گفتین وسایل لازم دگه که تو pcbهستند چیه :job:
          a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

سلام
            مگا 8 --ds1307
            uln2803و bc547 مقاومت 1کیلو و 4.7کیلو
            جای گذاری قطعاتم براتون رو pcb بعدی میذارم و رو خودpcb مینویسم
            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

دوستان ادامه اموزش کدوم بخششه؟
              **** k i n j ****

دیدگاه

سلام
                با عرض پوزش از همه دوستان عزیز بابت این چند روز
                راستش چندتا پروژه بزرگ بهم خورد که پوستمو کند و تا اومدم انجامشون بدم طول کشید و شبا هم تا نصف شبشرکت بودم و نرسیدم که بیام اینجاو فایلارو بذارم ایشالا تو این تعطیلیها درستش میکنم بازم منو ببخشید
                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

مرسی استاد.منتظرتیم.
                  **** k i n j ****

دیدگاه

http://www.4shared.com/file/MavIDoCn/kochik_takmil.html
                    سلام دوستان بابت تاخیر عذر میخوام این pcb رو دانلود کنید قطعاتو داخلش نوشتم چی بکجاست
                    اگر سوالی بود من درخدمتم
                    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

کسی هیچ نظری نداشت؟اگه میدونید که ادامه ندیم
                      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                        کسی هیچ نظری نداشت؟اگه میدونید که ادامه ندیم
                        چرا ادامه میدهیم انشالله تا شنبه پی سی بی رو آماده میکنم
                        ببخشید چند تا کار ضروری پیش اومده بود که داره تموم میشه :read: oo:
                        نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                        barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

پی سی بی که عالی و زحمت زیادی هم کشیدی
                          فقط یه چیه.حالا که داریم وقت میذاریم یه سنسور دما هم بذاریم کامل میشه
                          حالا شاید بعدا اضافه کنید ولی تو پی سی بی جایه علامت درجه نیست
                          مرسی
                          **** k i n j ****

دیدگاه

سنسور دما داره دقیقا بالای ای سی مگا8 چسبیده به ای سی دقیقا با نام lm35 اومده و اون رو هم بعدا درست میکنم نیازی به اون علامت نیست
                            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

مرسی.واسه علامت هم میشه از یکی از اون دو نقطه بین ساعت و دقیقه استفاده کرد.
                              ادامه اموزش کی شروع میکنید؟
                              مرسی
                              **** k i n j ****

دیدگاه

سلام
                                اندازش چرا کوچیکه؟
                                هر اقدام بزرگی ابتدا محال به نظر میرسد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X