اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت آمپلی فایر

سلام داش soheil اونقدر حساس نباش نسبت به آمپلی شما الان نیاز به یه سیستم 2.1 داری درسته ؟

درضمن بهت قول میدم که اگه av400 رو راه بندازی و بزنی به اون ساب JVC که عکسشو گذاشتی قول مردونه میدم به محض اینکه صدا رو زیاد کنی یدفه دیدی صفحه ساب از جاش کنده شد محکم اومد خورد تو صورتتاااااااااااااا از ما گفتن بود

ببین رفیق بازم میگم این نظر منه اگه با کیفیت میخوای و میخوای ترانزیستوری باشه خوب از ماسفت استفاده کن ولی نه در حدّ av400 بلکه اون مدار 50 واتی که مهندس علم - فردا گذاشته بود و تستش هم کرده بود رو بساز ولی اگه ترانزیستوری حال نمیکنی برو stk بگیر من الان خودم 4392 رو زدم به دوتا بلندگو 8 اهم که خداییش تاحالا همچین کیفیتی نشنیده بودم در ضمن واسه اون خربزه ایا میخوای بهتره یه stk بگیری که 4 اهمم راحت ساپورت کنه
    برای ساب هم که اصلا کیفیت لازم نیست از من میشنوی همون دارلینگتونه رو بساز چون خیلی راحت و بی دردسر راه می افته و دیگه مثل ماسفتا تیتیش مامانی تشریف ندارن که هی بترکن (جنبه ندارن که )
    برای تغذیش هم بده برات یه ترانس 35 دوبل هر سر 3 آمپر برات بپیچن بهت قول میدم راضیت کنه
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

برادر سهیل واسه خونه از خربزه ای استفاده نکن. اگه خواهان کیفیت هستی، باند مخصوص خونه بگیر. خربزه ای به درد خونه نمیخوره.

دیدگاه

جناب مصطفی من چیز زیادی سرم نمیشه ولی آمپر یه ترانس به قطر سیمش و ولتاژش به طول سیمش بستگی داره .(منظورم سیم پیچ دوم هست نه اون 220 ولتیه)

اگه یه ترانس سه سر باشه دوسر کناری و یا سر کناری با وسط هدو شون یه جریان دارن ولی ولتاژ دوسر کناری بیشتره که باعث میشه توان از نظر وات بیشتر بشه نه جریان. چون طول سیم زیاد شده و به طبع ولتاژش افزایش یافته که حاصل ضرب اون ولتاژ بیشتر تو جریان ثابت افزایش توان رو در بر داره.

اگه من با این اشتباه دارم زندگی میکنم لطفآ دوستان دیگه من رو از ظلمت نادانی نجات بدن.

هیچ کس نبود منو نجات بده؟
        دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

یه جمع بندی بکنم فعلا بد نیست
          av400 رو نمیسازم
          قرار این مدار رو برای باند ها بسازم

هنوز برای ساب های تصمیم نگرفتم که چه مداری باشه
          ولی احتمالا مجبور برای ووفرها یه مدار دیگه بسازم
          دوتا پری آمپ هم صفحه قبل گذاشتم که کسی نظرش رو بهم نگفت
          برای فیلتر های ساب هم مدار آقا مازیار رو میسازم
          اگر موردی هستش لطفا دوستان راهنمایی کنند
          ضمنا 2-3مدل باند خوش قیمت و با کیفیت خوب هم معرفی کنید

دیدگاه

سهیل جان برای ساخت این آمپی که گذاشتی این موارد زیر رو که جناب علم فردا قبلآ فرمودن رعایت کنید:

نقل قول از جناب علم فردا:

حتما دو تا پتانسیومترهای مدار، باید مولتی ترن باشن.
            اول P1 رو در حالت وسط، بطور دقیق تنظیم کنید. یعنی امپدانس هر کدوم از سرهای کناری نسبت به سر وسط پتانسیومتر یک اندازه باشه.
            دوم اینکه P2 رو روی کمترین مقدار ( اتصال کوتاه ) قرار بدید.

روش اول ( استفاده از ولتمتر ):
            ولتمترو روی رنج 200mV DC قرار بدید ، پروب مثبت رو به سورس T7 ( همون پایه T7 که به R14 وصله ) وصل کنید و پروب منفی ولتمترو به سورس T8 ( پایه ای که به R15 وصله ) اتصال بدید. بعد تغذیه ( نهایتا دوبل 45 ولت برای تست ) رو وصل کنید. با تغییر P2 ، سعی کنید مقدار ولتمترو به 16.5mV برسونید.

روش دوم (استفاده از آمپرمتر ):
            آمپرمترو روی حالت 200mA DC قرار بدید و با ترانزیستور T7 سری کنید. بعد تغذیه ( نهایتا دوبل 45 ولت برای تست ) رو وصل کنید. P2 رو برای دیدن مقدار 50mA رو آمپرمتر تنظیم کنید.

تا اینجا جریان حالت سکون آمپلی رو تنظیم کردیم. فقط تنظیم ولتاژ آفست DC در خروجی باقی مونده.
            برای اینکار ، ولتمترو روی رنج 200mV DC قرار بدید و دوسرش رو به خروجی وصل کنید. با تغییر آهسته P1 ، سعی کنید ولتاژ DC خروجی رو به کمتر از 50mV برسونید.

نکته : چرخش پتانسیومترهای مولتی ترن رو در هر یک از حالات، به اهستگی انجام بدید.

ضمنا در نمونه اصلی این مدار ، برای ماکزیمم ولتاژ تغذیه، دوبل 55 ولت و جریان مورد نیاز با ولتاژ دوبل 45 ولت، 3 آمپر برای سرهای کناری ترانس توصیه شده است.
            توان خروجی مدار برای بار 8 اهم ، 100 وات و برای 4 اهم ، 160 وات Hi-Fi درج شده است.
            اعوجاج خروجی کمتر از %0.1 و حساسیت ورودی 1.2 ولت هستش.

دیدگاه

hs جان و جناب علم فردا،مازیار جان و دیگر دوستان،بلاخره قضیه ترانسی که بالا تر راجع بهش بحث شد چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

من نمیدونم :icon_razz:

اقای سهیل عزیز اولا بهت حق میدم که گیج بشی چون خداییش تنوع آمپلی ها خیلی زیادن ولی نظر من فلوچارت زیره :

http://www.upsara.com/images/3cmwtjsdvpxeus7xmrbk.jpg

حالا دیگه تصمیم با خودت :agree:

اگه جوابت مثبته پس pcb آمپلی دارلینگتونه رو گذاشتم (تو پست خودش)

علت ویرایش : بچه ها یه اشتباهی تو عکس بود که درست شد دوباره دان کنید
                AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                  hs جان و جناب علم فردا،بلاخره قضیه ترانسی که بالا تر راجع بهش بحث شد چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  الان بحثتون سر چیه ؟ اون بنده خدا که از خیر AV400 گذشته!!!!
                  فقط اینو بگم که بازدهی آمپلی های کلاس AB ( مثل همونی که nn جان پیشنهاد کرده ) حدود %50 درصده. یعنی برای خروجی 100 وات واقعی، حدود 200 وات توان DC نیازه. البته این موضوع بیشتر جنبه تئوری داره ، ولی به واقعیت خیلی نزدیکه. به همین دلیل هم هست که تو توانهای بالا ، خنک کردن ماسفت ها خودش یه دردسره، چون تلفات بالاست. همین موضوع باعث استفاده از آمپلی های کلاس D و غیره در سری های جدید تولیدات حرفه ای شده تا هم تغذیه رو کمترش کنن و هم توان خروجی رو بالا ببرن.
                  بعدا در مورد ترانس و توانش صحبت میکنیم. اینجا جاش نیست!

دیدگاه

اره سهیل جان نظر من هم همین دارلینگتونه که مازیار گذاشته هم تست شده هست هم توان کافی داره گذشته از اینها مثل ماسفت تنظیم مولتی ترنو اینجور چیزارو نداره
                    تجربه خوبی هم میشه برا بعدا تا اگر خواستی مدارات قویتری بسازی دچار مشکل نشی.
                    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                    امروز رو کامل زندگی کن...
                    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

موضوع فقط اینه که آیا جربان دوسر کناری باجریان یه سر با سر وسط یکی هست یا نه ؟ من میگم یکیه ولی منظور آقا مصطفی نه هستش.

توانشون فرق میکنه اونم بخاطر اینکه ولتاژشون فرق داره. نه به خاطر جریان.

پس یعنی فرموده آقا مصطفی"وقتی میگن 12.5 یعنی هر سر 6.25 امپر که 70 در 12.5 میشه 875 یا 140 در 6.25 میشه 875 وات" رویه یه ترانس غلطه.

با عرض پوزش :cry2:

دیدگاه

nnجان مصطفی درست میگه دیگه اینم مصل امپلیه دیگه وقتی میگیم 200وات استریو یعنی هر کانال 100وات در ترانس هم همینه توان بین دو سر تقسیم میشه... :NO:
                        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

منم دارم میگم توان تقسیم میشه نه آمپر

دیدگاه

خوب عزیز دل برادر توان حال ضرب جریان در ولتاژه دیگه v*i=p وقتی توان تقسیم بشه جریان هم به همون نسبت تقسیم میشه...
                            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

تو این ترانس سه سر وقتی توان تقسیم بشه ولتاژ به همون نسبت تقسیم میشه نه جریان

من دارم گیج تر میشم . منو ببخشید.

دیدگاه

میگم علم فردا داستان چیه ؟ چرا تو نقل و قولی که گداشتی اسم من نیست ولی تو پست قبلش که nn نوشته چرا اسم من هست ؟ :-?

نکنه اسم منو از تو نقل و قولت پاکیدی ؟ :angry: آخه مگه من چه هیزم تری بهت فروختم ؟
                                :cry2:
                                AV Maziton 100

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X