این مدار بغیر از اینکه برا کاره اول مناسبه برا استفاده مداوم به عنوان اسپیکر کامپیوتر کاملا مناسبه ولی اگه بخوای سیستم حرفه ای بسازی اولا باید فکر خرجش رو بکنی دوما کلی مدار قدرت هست که میتونی بسازی مثلا av400 pa300 و کلی نقشه های دیگه هست که بخوای بسازی
av400مگه از نظر کیفیت هم با این مدارا فرق میکنه ؟ یا فقط قدرتش بیشتره؟
مگه درایورش چقدر حرفه ای هست ؟
اگه تو همین مدارات کمتر حرفه ای (بقول شما) ترانزیستورای قدرتشون رو به اندازه ی av400 زیاد کرد(با در نظر گرفتن افزایش تغذیه) همون قدرت av400 رو خواهند داشت . کیفیت چی ؟؟؟
اگه av400 حرفه ای محسوب بشه که دیگه شرکتای سازنده سیستم صوتی باید برن پی بازی!!!!
فقط که این مدار نیست میشه کلی مدار امپلی طراحی کرد با قدرتای مختلف مثلا برا جاهایی که طول سیم کشی زیاده باید مداری طراحی بشه که بتونه جریان کافی رو تامین کنه تا افت جریان نداشته باشی بعد همین مدار رو باید شبیه av400 هست ولی با درایو کمتر و قدرت کمتر اگه بخوای ترانزیستوراشو بیشتر کنی خوب برو همون av400 رو بساز دیگه بعد av400 ماسفته کلاس ab هست pa300 ترانزیستور معمولی کلاسab هست طراحیشون با هم کلی فرق میکنه
این مدار بغیر از اینکه برا کاره اول مناسبه برا استفاده مداوم به عنوان اسپیکر کامپیوتر کاملا مناسبه ولی اگه بخوای سیستم حرفه ای بسازی اولا باید فکر خرجش رو بکنی دوما کلی مدار قدرت هست که میتونی بسازی مثلا av400 pa300 و کلی نقشه های دیگه هست که بخوای بسازی
مصطفی جان ما در مورد اسپیکر برای خونه صحبت میکنیم.نمی خوایم زمین فوتبال تغذیه کنیم که از av400 استفاده کنیم.برای خونه 20+20 هم زیاده.حتما راجب دامنه شنوایی ما که به صورت لگاریتمی هست میدونی....
اگه فقط برای میکس ومونو کردن بخوام مدارش چجوری میشه؟
nnجان در قسمت سوال های مربوط به تاپیک تصاویر 1 میکسر عالی که با tl072 هست برای یکی از دوستان گذاشتم.طراحیش مال خودمه شما به هر تعداد که خواستی میتونی کانالها را کم زیاد کنی وازش لذت ببری :agree:
پیداش کردم اینجاست
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56272.60
برای ترانس هم بده برات 35 دوبل هر سر 3 آمپر بپیچن که دیگه مشکلی نباشه
و اما برای اون دوتا خریزه که پیشنهاد من استفاده از دوتا tda2030 که hi fi هم هست ینی کیفیتش راضیت میکنه
و برای ترانس این 2030 ها هم برای هر کدوم یک ترانس 12 دوبل هر سر 1 آمپر سفارش بده
خوب تا اینجا تکلیفت معلوم شد
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
ممنون از شما
دوستان چند جا زنگ زدم tip142و147 رو نداشتن
آیا جایگزینی داره؟
اگر بجای مقاومت 5وات 0.33 مقاومت 0.39 بزارم مشکلی نداره؟
اگه تهرانی برو ایران آی سی ترانزیستورارو داره. دونه ای 1000 تومن و 0.33 اهم 5 واتم از کوچه فرشته ( بین امجد و آلیک ) بگیر.
0.39 اهم هم میتونی استفاده کنی، مشکلی نداره. اما مقدار اصلیش 0.33 اهم 7 واته.
دوست عزیز بعضی درایورها ممکنه جواب بده بعضی ها هم نه. من خودم روی یه مدار که با ترانزیستور معمولی کار میکرد ماسفت بستم خیلی عالی جواب میداد. البته یه تغییر خیلی کوچیک لازم داشت که انجام دادم ولی بدون اون تغییر هم کار میکرد. ولی مثلا av400 رو نمیشه با ترانزیستور معمولی راه انداخت. 1001 مدل و آرایش برای درایور وجود داره که خیلی هاشو نه من و نه خیلی دوستان اینجا نمیدونیم. شما باید کم کم وارد این موارد بشی وگرنه برات سنگین جلوه میکنه و از کار زده میشی. من خودم از tda2003 و tda2005 شروع کردم و کم کم طی چند سال وارد مدارات گسسته شدم. اولین مدار گسسته من 50 وات بخت آور بود.
نمیشه یک شبه همه چیز رو در مورد مدارات صوتی یاد گرفت چون برخلاف ظاهر ساده ای که دارند نکات بسیار ظریف پیچیده ای درونشون نهفته است. وگرنه فکر میکنی آمپلی که fbt میزنه از فضا اومده. نه حتی شاید در حد av400 هم نباشه که نیست. من خودم نمونه از ev یا همون الکترو ویس رو دیدم که شاید 100 وات هم به زور قدرت داشت ولی چنان صدای پخته و کاملی داشت که دلت نمیخواست دستگاه رو خاموش کنی. دلیلش همین دانش و علم کار است. در ضمن فراموش نکن بیشترین عامل موثر در کیفیت صوت مدارت واسط هستند نه خود آمپلی. یه تن کنترل عالی با 90% آمپلیها صدای عالی میده ولی بهترین آمپلفایر دنیا بدون تن کنترل خوب صداش قابل تحمل نیست. من الان 3 ساله دارم روی تن کنترل و میکسر کار میکنم هنوز اونی که میخوام در نیومده. وگرنه آمپلی که مشکلی نیست من av800 رو ساختم و جواب گرفتم بریجش کنی حداقل حداقل 1000 وات واقعی رو میده که میشه باهاش یه زمین فوتبال رو پوشش داد. ولی مداری که صدای واقعی از این مدار بگیره رو هنوز پیدا نکردم. صدای واقعیش رو زمانی شنیدم که خروجی یه میکسر دایناکورد رو بهش وصل کردم. صداش از خود دایناکور قشنگتر بود و به مراتب قویتر. البته چندی پیش یکی از دوستان نقشه یه مدل داینا رو قرار داد که تو فکر آنالیز وساختش هستم. ولی یه مدار دیگه و کمی ساده تر از اون هم دارم که تازه pcb اش دراومده اگر جواب نده میرم سراغ اون و از سایر دوستان هم خواهش میکنم اگر نقشه هایی از این دست دارند قرار بدهند تا بتونیم الگو بگیریم و بفهمیم از چه جور مداراتی و طراحیهایی بهره میبرند.
شما هم انقدر سخت نگیر. اون بلندگوها با یه 1557 راه میافتند در حدی که نمیتونی صداش رو تا آخر زیاد کنی.
نمونه صداش روی پخش فابریک پژو405 های قدیمی هست. پخشهای LG پنل جدا دارای 2 تا 1557 بودند که صدای قابل قبولی داشتند. نظر من برای اونها یا stk4432 یا 2030 که دوستان گفتند مناسبه. بیخودی خرجی نکن که نتونی ازش استفاده کنی.شما آمپلی 60 وات بسازی وقتی باندت 30 وات هم به سختی بده به چه دردی میخوره.
شرمنده خیلی حرف زدم و وقتتون رو گرفتم . موفق باشید. :bye
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
دیدگاه