اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت آمپلی فایر

نوشته اصلی توسط jooly
    سلام
    این هم عکس ببخشید دیگه اندازه شو نتونستم بگیرم:
    jooly جان باید یه خط کشی، کولیسی چیزی بذاری کنار ترانس که ابعادش مشخص بشه. اینجوری که معلوم نیست سایز اصلیش چقدره. یه ترانس کوچیکم از نزدیک عکس بگیری شبیه ترانس های بزرگ دیده میشه.
    یا مثل عکس زیر مساحت داخلی قرقره رو اندازه بگیر و بگو :

مقدار X و Y رو بگو.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
      وجود کراس اور هم ضروریه؟؟
      درباره ی فیلتر اکتیو چیزی دستگیرم نشد یکم توضیح میدید؟
      اگه میخوای ساب جدا گانه بزاری وجود کراس اور ضروریه.فیلتر اکتیو همون کراس اور خودمونه.اکتیو یعنی فعال و توی این گونه مدارات به این دلیل استفاده میشه که مدار پس از جدا سازی فرکانسها توسط فیلتر هر کدوم از فرکانسهارو به صورت جداگانه تقویت میکنه.سهیل جان اگه میخوای بلندگوی ایستاده بسازی استفاده از ساب جداگانه خرج بی خودیه چون به اندازه کافی بیس توی صدا وجود داره

دیدگاه

mebk جان چطوری ؟
        مدارت ردیف شد یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988

سهیل جان مدارایی که گذاشتی خوب هستند ولی نظر من استفاده از مدار ولوم و تن کنترل دیجیتال استاد کاخکی هست.این مدار واقعا عالی کار میکنه من و خیلی از دوستان دیگه هم ساختیمش.رو حالت لودنس میتونه تا 12.5 دسیببل سیگنال رو تقویت کنه.من جسارت کردم و تو برنامه استاد کاخکی تغییراتی دادم و از امکانات کامل این ای سی استفاده میکنم.اگه تصمیم به ساخت این مدار گرفتی بگو تا برنامه کامشو برات بزارم .موفق باشی
          ممنون میشم اگر لطف کنید و بزارید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
            اره سهیل جان stkدارای توانهای خیلی عالی هستن همین تور که استاد گفتن 4432 عالیه قویتر هم مثلا stk4192II تو دیتا شیتش زده دوتا 50W ولی ولی در کیتهای اماده زدا 200 وات استریو من گرفتم قدرت خیلی خوبی داره فقط یه مشکل داره که تو یکی کانالاش نویز داره که باید حلش کنی... مداهای دیگه هم هست که قدرت بالاتری دارند...
            gh.kh عزیز اون مدار 200 وات که فرمایش میکنید با stk4151یا 4161 میسازند.اونی که شما میگی 400 واته و البته با stk4181 که اونم 45*2 وات قدرت داره.البته این ای سی های که ذکر شد همه 1جور مدار راه انداز دارن ومیشه به جای هم ازشون استفاده کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
              لطفا مدار آمپلی فایر با 4432رو یکی از دوستان برام بزاره
              ورودی آیسی 4432 چند ولت باید باشه؟
              منظورتون رو از استفاده نکردن از باند خربزه ای نفهمیدم!یعنی باید از باند گرد استفاده کنم یا کلا باند های ماشین
              بدرد خونه نمیخوره؟
              لطفا نظر خودتون رو در مورد اون تون کنترل های صفحه ی قبل هم بگید
              کلا باندهایی که برای ماشین ساخته میشن شرایط و طراحی های خاص خودشونو دارن.مثلا بلندگو هایی که توی خونه استفاده میشه ثابت هستند ولی ماشین کلی تکون میخوره و لرزش زیادی داره بلندگوهای ماشین طوری ساخته میشن که بتونن با این لرزش ها مقابله کنن که باعث تلفات و پاسخ فرکانسی بد میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                mebk جان چطوری ؟
                مدارت ردیف شد یا نه؟
                سلام
                من که اصلا خوب نیستم درسا خیلی فشار اوردن.حال مدارم مثل خودمه گذاشتم بعد امتحانات تعمیرش کنم :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
                  ممنون میشم اگر لطف کنید و بزارید!
                  سهیل جان اول بگو تا حالا با میکرو کنترولر کار کردی؟؟؟
                  به روی چشم برنامشو میزارم اما باید صبر کنی تا پیداش کنم اخه روی این سیستم ندارمش.تا دو سه ساعت اینده برات میزارمش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                    سلام
                    من که اصلا خوب نیستم درسا خیلی فشار اوردن.حال مدارم مثل خودمه گذاشتم بعد امتحانات تعمیرش کنم :NO:
                    درستو بخون، اون واجبتره. من الان کلی مدار هست که میخوام بسازم ولی کارو بار نمیذاره. اتفاقا قطعاتشونم چند ماهه گرفتم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                      درستو بخون، اون واجبتره. من الان کلی مدار هست که میخوام بسازم ولی کارو بار نمیذاره. اتفاقا قطعاتشونم چند ماهه گرفتم!
                      اره من هم دهتایی سفارش دارم ولی با اینکه قطعات همرو گرفتم به همه گفتم ماه اینده تحویل میدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                        سهیل جان اول بگو تا حالا با میکرو کنترولر کار کردی؟؟؟
                        به روی چشم برنامشو میزارم اما باید صبر کنی تا پیداش کنم اخه روی این سیستم ندارمش.تا دو سه ساعت اینده برات میزارمش
                        بله کارکردم!
                        یه زمانی سرگرمیم ساخت ربات تعقیب خط بود از 5سنسور ساختم تا 24تا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
                          بله کارکردم!
                          یه زمانی سرگرمیم ساخت ربات تعقیب خط بود از 5سنسور ساختم تا 24تا!
                          باشه پس تا چند ساعت دیگه برنامشو برات میزارم :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                            gh.kh عزیز اون مدار 200 وات که فرمایش میکنید با stk4151یا 4161 میسازند.اونی که شما میگی 400 واته و البته با stk4181 که اونم 45*2 وات قدرت داره.البته این ای سی های که ذکر شد همه 1جور مدار راه انداز دارن ومیشه به جای هم ازشون استفاده کرد
                            من کی گفتم 400 w :eek:
                            من گفتم تو دیتاش زده 50 wولی در کیتهای اماده بازار زده200w استریو
                            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                            امروز رو کامل زندگی کن...
                            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                              کلا باندهایی که برای ماشین ساخته میشن شرایط و طراحی های خاص خودشونو دارن.مثلا بلندگو هایی که توی خونه استفاده میشه ثابت هستند ولی ماشین کلی تکون میخوره و لرزش زیادی داره بلندگوهای ماشین طوری ساخته میشن که بتونن با این لرزش ها مقابله کنن که باعث تلفات و پاسخ فرکانسی بد میشه
                              شما چه باندی رو پیشنهاد میکنید که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم
                              توی بازار پیدا بشه؟
                              البته ساب ووفر هم میخوام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                                من کی گفتم 400 w :eek:
                                من گفتم تو دیتاش زده 50 wولی در کیتهای اماده بازار زده200w استریو
                                چرا عصابانی می شی gh.kh عزیز؟؟؟ :-SS
                                من گفتم مداری که فرمایش میکنید با stk4192 ساخته شده و به صورت اماده موجوده روی بستش زده 400 وات همین :icon_razz:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X