اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت خازن برای آمپلی ماشین جهت تامین افت آمپر باتری ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ساخت خازن برای آمپلی ماشین جهت تامین افت آمپر باتری ماشین

بعضی ها حتی تا هزار و خورده ای آمپر هم میتونن بدن ولی بیشترشون تا اونجایی که من دیدم چند صد آمپر رو میتونن راحت ایجاد کنن ...
    زندگی پر ز وجود است ولی ..
    ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
      پس یعنی این خازن ها جریان لحظه ای زیاد هم میتونن بدن؟
      بله و عمرشون هم حدود 10 برایر (اگر اشتباه نکرده باشم) باطری هستش ولی قیمتشون هموز خیلی بالاست ... برای یه دستگاه ذخیره و ارسال پارامترهای هواشناسی که توی کوهستان قرار بود نصب بشه گزاشته بودن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidkhers
        از تمام وستان برای راهنمایی که میکنن ممنونم،من دارم از شما درس یاد میگیرم پس هرچی بیشتر آموزش بدید من بیشتر از شما کسب علم و دعاتون میکنم،پاداششم که خدا بهتون میده

بازم از همه ممنون
        قربونت داداشم
        حتما بحث میکنیم
        شما یه دعایی بجون ما و خانوادمون بکنی کافیه
        . ترسو پرخاش میکند .
        و
        قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
          بله شما درست میگین همچین خازنایی هم وجود داره که بهشون supercapacitor یا ultracapacitor میگن. اینم چندتا عکس ازشون:

اینم 3000 فاراد 2.7ولت که roboeq داره.:
          http://roboeq.ir/#/products/detail/خ...د 2.7 ولت/
          دوستان یه مقداری همچین..
          من که فک نمیکنم اینا واقعا..
          اخه سال 2010 بود خاز 1 میکرو درس کردن یه ساختمون 3 طبقه بود
          ظاهران مهدی هم دیده بودش
          خوف بود..
          حالا اینا چجور اینا و درس کردن..
          خدا داند..
          . ترسو پرخاش میکند .
          و
          قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8

اینم 3000 فاراد 2.7ولت که roboeq داره.:
            http://roboeq.ir/#/products/detail/خ...د 2.7 ولت/
            اوففففففففففففففففففففففففف :eek: 200 هزار...
            خو اینا اصن نمیصرفن هیچی..
            اقا برین خازنه ماشین بخرین 150 هزار

. ترسو پرخاش میکند .
            و
            قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
              البته این خازنها کاربردشون فرق داره و برای تامین ولتاژ حافظه های سیستمها هنگام قطع برق ساخته شده اند ( تامین جریانی در حد میکروآمپر ) و نمیشه از اونا جریان لحظه ای زیاد گرفت ( مشابه کاربرد سیستمهای صوتی پرقدرت ماشین )
              دقیقا خیلی این معقول تره
              تازه عزیز اگه از ایسی های AVR که دینامیک مموری هستن استفاده شه بصرفه تره :agree:
              نوشته اصلی توسط b e h n a m
              تا جایی که من میدونم اینا در واقع یک نوع باطری هستن که میتونن ب سرعت بسار بالاتر از سایر باطری ها شارژ بشن و در مواقع لزوم هم دشارژ بشن
              درسته ؟

قبلا یجایی در موردشون خونده بودم ولی شکل ظاهریش رو ندیده بودم.
              اما اینا دشارژشونم باحاله
              فکر کنم صاعقه هست
              . ترسو پرخاش میکند .
              و
              قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
                قربونت داداشم
                حتما بحث میکنیم
                شما یه دعایی بجون ما و خانوادمون بکنی کافیه
                باشه داداش،خدا میدونه که هرکس بهم یک چیزی یاد بده دعاش میکنم ولی اینجا به صورت مجزا دعاتون میکنم

خدایا به دوستانی که به من علم می آموزند و مرا یاری میکنن به خود وخانوادشان صبر و سلامتی عطا کن به خصوص دوست منظوره{LEO}
                برای کسب علم هیچ وقت دیر نیست،همیشه تلاش کن مطمئن باش پیروزی از آن توست

دیدگاه

باشه داداش،خدا میدونه که هرکس بهم یک چیزی یاد بده دعاش میکنم ولی اینجا به صورت مجزا دعاتون میکنم

خدایا به دوستانی که به من علم می آموزند و مرا یاری میکنن به خود وخانوادشان صبر و سلامتی عطا کن به خصوص دوست منظوره{LEO}
                  بقول سام ا قربان
                  عزیز انشا ا.. که خدا اول سلانتی به خودتو خونوادت عطا کنه سپس موفقیت
                  در ضمن خدا همه ی ما رو عاقبت به خیر کنه
                  دم همه ی بچه های فروم گرم
                  . ترسو پرخاش میکند .
                  و
                  قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
                    بقول سام ا قربان
                    عزیز انشا ا.. که خدا اول سلانتی به خودتو خونوادت عطا کنه سپس موفقیت
                    در ضمن خدا همه ی ما رو عاقبت به خیر کنه
                    دم همه ی بچه های فروم گرم
                    مخلسیم داداش کیان
                    اهورا مزدا نگهدار همه این دوستان و کاربران انجمن باشه که همشون عالی هستن و با مرام
                    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                      مخلسیم داداش کیان
                      اهورا مزدا نگهدار همه این دوستان و کاربران انجمن باشه که همشون عالی هستن و با مرام
                      به مولا عزیز منی با اون وطن پرستیت
                      عشق من میام تو فروم اون نقشه مال زمان هخامنشیانه که زدی امضات..
                      . ترسو پرخاش میکند .
                      و
                      قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
                        به مولا عزیز منی با اون وطن پرستیت
                        عشق من میام تو فروم اون نقشه مال زمان هخامنشیانه که زدی امضات..
                        قربونت برم داداشی
                        آره نقشه هخامنشیان هست...

بالاخره دوستمون نگفت با این خازن چه کرد ؟ سعید جان خریدی ؟ کارت راه افتاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                          قربونت برم داداشی
                          آره نقشه هخامنشیان هست...

بالاخره دوستمون نگفت با این خازن چه کرد ؟ سعید جان خریدی ؟ کارت راه افتاد؟
                          دوستان ببخشید که دیر جواب دادم،آخه 20 اردیبهشت کنکور دارم و دارم دنبال جزوه هام برای خوندن میگردم،نه خازن نخریدم چون مشکلش رو حل کردم،مشکلش به دلیل این بود که سیمی که از دینام به باطری میاد فیشش یکم لق شده بود که فیشش رو جذب کردم و مشکلم حل شد، خداییش وقتی میبینم اینقدر با مرام هستین از ته قلب خوشحال میشم و براتون آرزوی بهترین ها رو میکنم

دیدگاه

دوستان ببخشید که دیر جواب دادم،آخه 20 اردیبهشت کنکور دارم و دارم دنبال جزوه هام برای خوندن میگردم،نه خازن نخریدم چون مشکلش رو حل کردم،مشکلش به دلیل این بود که سیمی که از دینام به باطری میاد فیشش یکم لق شده بود که فیشش رو جذب کردم و مشکلم حل شد، خداییش وقتی میبینم اینقدر با مرام هستین از ته قلب خوشحال میشم و براتون آرزوی بهترین ها رو میکنم
                            درود بر سعید عزیز

خوشحال شدم که کارت بدون هزینه راه افتاد
                            امیدوارم در کنکور پیروز شوی و برایت آرزوی بهترین ها را دارم

داداشی چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضو ها را نماند قرار

دیدگاه

قربانت داداشی
                              راحت باش..
                              امیدوارم در همه ی مراحل زندگیت موفق باشی
                              خازن خودت مشخصاتش چیه؟
                              . ترسو پرخاش میکند .
                              و
                              قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
                                قربانت داداشی
                                راحت باش..
                                امیدوارم در همه ی مراحل زندگیت موفق باشی
                                خازن خودت مشخصاتش چیه؟
                                داداش من که خازن نخریدم!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X