اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت خازن برای آمپلی ماشین جهت تامین افت آمپر باتری ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ساخت خازن برای آمپلی ماشین جهت تامین افت آمپر باتری ماشین

نوشته اصلی توسط saeidkhers
    با تشکر از شما و داداش سام
    درسته من سیستمم حرفه ای نیست و فقط در شب که چراغ روشنه با هر کوبش ساب نور کم و زیاد میشه واسه همین گفتم شاید به باطریم آسیب برسونه ،گه به نظر شما دوستان بهش آسیبی نمیرسه و نیازی به خازن نیست ،خازن نخرم
    اگه من جای شما باشم یه خازن می بندم که کلا هیچ مشکلی پیش نیاد اگه هم نبندی فکر کنم عمر مفید باتری بیاد پایین یعنی اگه شما مثلا بعد از 3سال باتری ماشین رو عوض کنی این دفعه مثلا باید 2ساله عوض کنی
    بعد یه سوال ازتون دارم چندتا ساب رو ماشین دارید؟ مدل ساب رو هم بگید لطف می کنید
    امتحان گرفتن گواهینامه داشتم ،افسر پرسید کجا دور زدن ممنوعه ؟
    گفتم تو رفاقت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      :eek:
      ساخت خازن؟! اونم تو رنج فاراد :surprised:
      شما یکم دوباره به نوشته های خودت فکر کن...
      حالا اینا به کنار مدار و PCB میخواد خازن؟ برای کجاش؟ مدارش چی هست؟!
      مهدی جان حاجی ساخت خازن که کار..
      دوستمون منظورش احتمالا سر هم بندی خازن ها بوده
      اون پی سی بی هم فقط واسه ولتمترشه
      خازن 1 فاراد یعنی خیلی..
      اما مهدی چند ماه پیش دیدم تو یه سایتی که خازن 1 فارادی ساختن اما خازن نبود یه ساختمون بود :agree:
      . ترسو پرخاش میکند .
      و
      قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
        منم درست نمیدونم ، اما فکر میکنم اون سون سگمنت روی خازن ولتاژ رو نشون میده .

اما ساخت خازن تو این رنج بصورت خونگی امکان پذیر نیست .

اما شما میتونی بری و ببینی خازن 16 ولت تو بازار ظرفیت نهاییش چقدره (مثلا 16 ولت 6200 میکرو فاراد ) بعد بسته به بودجه تون ازش بخرید و همه رو با هم موازی کنید. اما گرون تر در میاد...

ولت متر هم مدارش تو انجمن زیاده . یه سرچ لازم داره...
        داداشی ما همین حقه رو واسه ماشین پیاده کردیم اصلا جواب نداد
        حالا نمیدونم دلیلش چیه
        اما فکر کنم بستگی به ساختار درونی خازن داره
        که شاید مال ماشین دی الکتریتش یا صحاتش فرق میکنه یا..
        . ترسو پرخاش میکند .
        و
        قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dasht
          اگه من جای شما باشم یه خازن می بندم که کلا هیچ مشکلی پیش نیاد اگه هم نبندی فکر کنم عمر مفید باتری بیاد پایین یعنی اگه شما مثلا بعد از 3سال باتری ماشین رو عوض کنی این دفعه مثلا باید 2ساله عوض کنی
          بعد یه سوال ازتون دارم چندتا ساب رو ماشن دارید؟ مدل ساب رو هم بگید لطف می کنید
          من فقط یک ساب باکس کنوود 3013 دارم که پیک 1200 وات و 400 وات ار ام اس هست

حالا میشه چند خازن رو موازی کرد یا نه؟
          برای کسب علم هیچ وقت دیر نیست،همیشه تلاش کن مطمئن باش پیروزی از آن توست

دیدگاه

من فقط یک ساب باکس کنوود 3013 دارم که پیک 1200 وات و 400 وات ار ام اس هست

حالا میشه چند خازن رو موازی کرد یا نه؟
            میشه ولی بخر
            گفتم تو رفاقت

دیدگاه

LEO جان منظور منم همینه ساختن خازن به این سادگی ها نیست و تکنولوژی پیشرفته ای میخواد و چیزی نیست که بشه ساختش موازی کردنشم فایده انچنانی نداره اگه واقعا نیاز هست باید خریداری بشه ولی برای یه ساب به نظر من نیازی نیست خازن رو برای سیستم های سنگین توان بالا بیشتر میزارن

دیدگاه

قیمت خازن رو با باتری مقایسه کنین اگه قابل توجهه بهتره یه باتری بخرین و نزدیک آمپلی فایر نصبش کنین

دیدگاه

سرراه باطری یک تقویت کننده امیتر مشترک قوی بنداز من شنیدم تقویت کننده امیتر مشترک هم ولتاژ تقویت می کند هم جریان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirezaavm
                    سرراه باطری یک تقویت کننده امیتر مشترک قوی بنداز من شنیدم تقویت کننده امیتر مشترک هم ولتاژ تقویت می کند هم جریان
                    ؟؟؟؟
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74633.msg446490#msg446490

پانوشت : ببخشید اینقدر رک بودم

دیدگاه

مهم این نیست که چه سابی رو ماشین هست

مهم اینه با چه امپی درایو میشه !

واسه ی ساب هم اگه یکم فقط نورش کم میشه :
                      اول بگو ماشین چیه
                      بعد چه دینامی داره؟ چند امپر؟
                      چه باطرری ای روش سواره ؟ چند امپر ؟
                      چه امپ / امپ هایی بستی رو ماشین؟ باهاش چیارو درایو کردی؟
                      سیم گیج چند استفاده کردی از باطری تا صندی عقب؟

خازن هم زیاد ضروری نیست ولی بودنش بهتر از نبودنشه
                      زکات علم نشر آن است
                      بیشتر با من اشنا بشین :
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                      ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirezaavm
                        :eek: :surprised:
                        داداش منظورت چیه؟! شما خوبی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                          مهم این نیست که چه سابی رو ماشین هست

مهم اینه با چه امپی درایو میشه !

میدونم داداش ارتباطی نداره این سوال رو خودم پرسیدم چون مشتاق بودم ببینم ساب روی ماشین ایشون چی هست
                          گفتم تو رفاقت

دیدگاه

ماشینم پژو هست{405} و باطری هم باطری فابریکی ماشین هست و دینام نمیدونم چندآمپره،من یه آمپلی jvc ax3300 رو به سابم وصل کردم و یک جفت باند مارشال آمریکایی 6942 به ضبط وصل کردم،سیم برق از نوع شیلددار به قطر 8 یا 10 استفاده کردم خیلی سیم خوبی هست و برای باکس هم از سیم شیلددار 1.5 یا 2 هست استفاده کردم
                            برای کسب علم هیچ وقت دیر نیست،همیشه تلاش کن مطمئن باش پیروزی از آن توست

دیدگاه

ماشینم پژو هست{405} و باطری هم باطری فابریکی ماشین هست و دینام نمیدونم چندآمپره،من یه آمپلی jvc ax3300 رو به سابم وصل کردم و یک جفت باند مارشال آمریکایی 6942 به ضبط وصل کردم،سیم برق از نوع شیلددار به قطر 8 یا 10 استفاده کردم خیلی سیم خوبی هست و برای باکس هم از سیم شیلددار 1.5 یا 2 هست استفاده کردم
                              باطری ماشینت رو عوض کن + اینکه با این امپ از نصف توان سابت هم استفاده نمیکنی

یا باطری ایراد داره یا خوب شارژ نمیشه.
                              ببر پیش باطری ساز چک کنه اگه شارژ نمیکنه درستش کنه اگه نه که باید باطریو عوض کنی

دینام و باطری پزو و سمند یکیه . منم رو ماشین سیستم دارم با جریان کشی 3-4 برابر سیستم تو.

قطر قسمت مسیش 10 میلیمتره یا با قسمت پلاستیکی؟؟
                              زکات علم نشر آن است
                              بیشتر با من اشنا بشین :
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                              ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
                                ارزون تر از خازن آماده، نمیتونی بسازی حتی به گرد پای قیمت این خازنا هم نمیتونی برسی .. حتی و حتی نمیتونی خازن در حد میلی فاراد بسازی .. منم یه زمانی مثل شما به سرم زده بود اینکار رو بکنم ولی وقتی رفتم سراغ انتخاب ماده و بسته بندی و فاصله ی صفحات و فرمولا و ... دیدم کار حضرت فیله ..
                                مخصوصا ساخت خازن ولتاژ پایین (مثل 12 یا 20 ولت) با امکانات کارگاهی غیر ممکنه چون باید فاصله صفحات خیلی کم باشه ..
                                ولتاژ رو هم اگر زیاد بگیریم بحث امنیت پیش میاد (خالی شدن چند هزار ژول در یک لحظه)

خلاصه کار منو شما نیست ..
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51132.0
                                عزیز کاملا حرف شما صحیحه
                                ما همه در دانشگاه بطور تئوری وار این مباحث ساخت خازن رو خوندیم که اگه از فلان دی الکتریک و صفحه باشه در فلان اندازه A اینقدر میکرو فاراد میشه
                                حال اگه بخوای اینکه رو چه بیسی میخوا بسازیش؟
                                مگه قوطی پپسی
                                دی الکتریتت چی باشه
                                با کدام دستگاه سوار کنی
                                بقول شما کار حضرت پیله..
                                . ترسو پرخاش میکند .
                                و
                                قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X