اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت خازن برای آمپلی ماشین جهت تامین افت آمپر باتری ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ساخت خازن برای آمپلی ماشین جهت تامین افت آمپر باتری ماشین

نوشته اصلی توسط shork
    ایران میکرو 16 ولت 10 میلی فاراد داره 700 تومان 100 تاش میشه 1 فاراد 70 هزار تومان
    داداش یه لینکی بده ببینم..
    داری اشتباه میکنی..
    الان 10 میکرو حدود 10 15 تومنه..
    . ترسو پرخاش میکند .
    و
    قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
      اون سگمنت های روی خازن ولتاژ رو نشون میدن که با ی ترانزیستور که ولتاژ تحریک کنندش از پایه ریموت پخش میاد روشن میشه.

خازن های ماشین 16 ولت نیستن 25-20 ولت هستن چون خیلی پیش میاد تو ماشین که ولتاژ از 16 بالاتر بره

ولی چیزی که همیشهبرای من سوال بوده اینه که اصلا چجوری ممکنه 1 فاراد رو تو پکیج به اون کوچیکی جا داد ؟ :eek:
      فکر نکنم حجم واقعی 1 فاراد باشه
      بهنام یه خازنی داشتیم این مدار ولت مترش سوخت خیلی ساده با یه ولتمتر با ایسی فک کنم 7107 عوضش کردیم جواب داد از اینایی که اندازه ی میکروئه 8051 هست
      بهنام نوشته 1 فاراد اما اسمیه..
      یه خازن من دارم به سامم گفتم المانیه 22000 کنووده
      22000 نه 1 فاراد
      بزن تو نت خازن 1 فاراد یه عکسی واست میاره یه ساختمونه 3 طبقه هست که سال 2010 ساختن در رنج 1 فاراد
      . ترسو پرخاش میکند .
      و
      قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidkhers
        با تشکر از شما و داداش سام
        درسته من سیستمم حرفه ای نیست و فقط در شب که چراغ روشنه با هر کوبش ساب نور کم و زیاد میشه واسه همین گفتم شاید به باطریم آسیب برسونه ،گه به نظر شما دوستان بهش آسیبی نمیرسه و نیازی به خازن نیست ،خازن نخرم
        داداش اول حساب کن ببین چند امپر میکشه سیستمت
        بعد ببین دینامت چند واته اگه زیر 600 واته دینام عوض کن
        اما در کل خازن بذاری سیستمت سر حال تر میاد
        رو دینام و باتریت فشار کمتری میاد
        . ترسو پرخاش میکند .
        و
        قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidkhers
          من فقط یک ساب باکس کنوود 3013 دارم که پیک 1200 وات و 400 وات ار ام اس هست

حالا میشه چند خازن رو موازی کرد یا نه؟
          100 %نصب کن..
          از من به تو نصیحت
          ساب هاس کنوود بد جو میکشن از امپلی..=امپر بیشتر..=خسارت بیشتر به باتری و دینام..
          . ترسو پرخاش میکند .
          و
          قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
            قیمت خازن رو با باتری مقایسه کنین اگه قابل توجهه بهتره یه باتری بخرین و نزدیک آمپلی فایر نصبش کنین
            عزیز گیریم که باتری بذاره وقتی که دینامش ضعیف باشه بزور 60 امپر خود باتریشو شارژ میکنه چه برسه بشه 120 امپر(2باتری)
            . ترسو پرخاش میکند .
            و
            قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirezaavm
              سرراه باطری یک تقویت کننده امیتر مشترک قوی بنداز من شنیدم تقویت کننده امیتر مشترک هم ولتاژ تقویت می کند هم جریان
              عزیز یه توضیحی بده ببینم یعنی چی؟
              تقویت جریانه این چیزی که گفتی؟
              . ترسو پرخاش میکند .
              و
              قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

خازن هم زیاد ضروری نیست ولی بودنش بهتر از نبودنشه
                اتفاقا داداشی خیلی مهمه خازن
                خازن ها یه مدار سفت استارت هم دارن
                که اول شارژ میشن بعد جریان میدن امپلی که یهو با کوبش اول از ماشین جریان شدید نکشه که احیانا خاموش شه که به حالت خاموش(مثه نیم کلاچ) بره
                . ترسو پرخاش میکند .
                و
                قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
                  عزیز گیریم که باتری بذاره وقتی که دینامش ضعیف باشه بزور 60 امپر خود باتریشو شارژ میکنه چه برسه بشه 120 امپر(2باتری)
                  کیان با دینام 2 امپر هم میشه شارژ کرد جای دیگه نگو :biggrin: :icon_razz:

نوشته اصلی توسط -LEO-
                  عزیز یه توضیحی بده ببینم یعنی چی؟
                  تقویت جریانه این چیزی که گفتی؟

منظورش بستن ترانزیستور هست
                  همونی که تو امپلی فایر ها کاربرد داره

نوشته اصلی توسط -LEO-
                  اتفاقا داداشی خیلی مهمه خازن
                  خازن ها یه مدار سفت استارت هم دارن
                  که اول شارژ میشن بعد جریان میدن امپلی که یهو با کوبش اول از ماشین جریان شدید نکشه که احیانا خاموش شه که به حالت خاموش(مثه نیم کلاچ) بره
                  کیان اصلا ضروری نیست ولی بهتره باشه

اصلا ضروری نیست

نوشته اصلی توسط -LEO-

بزن تو نت خازن 1 فاراد یه عکسی واست میاره یه ساختمونه 3 طبقه هست که سال 2010 ساختن در رنج 1 فاراد
                  منم میدونم اندازش اندازه ی ساختمون میشه فقط ی لحظه شک کردم و گفتم شاید نانو ای چیزی بکار برده باشن :redface:

راستی کیان تکاوری اتک میزنی پست میدیا :biggrin:
                  زکات علم نشر آن است
                  بیشتر با من اشنا بشین :
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                  ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
                    داداش یه لینکی بده ببینم..
                    داری اشتباه میکنی..
                    الان 10 میکرو حدود 10 15 تومنه..
                    کیان سعید جان قیمت 10000 میکرو فاراد را درست میگه لینک زیر رو ببین
                    http://iran-micro.com/product_info.p...oducts_id/5086
                    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

کیان با دینام 2 امپر هم میشه شارژ کرد جای دیگه نگو :biggrin: :icon_razz:

منظورش بستن ترانزیستور هست
                      همونی که تو امپلی فایر ها کاربرد داره

کیان اصلا ضروری نیست ولی بهتره باشه

اصلا ضروری نیست

منم میدونم اندازش اندازه ی ساختمون میشه فقط ی لحظه شک کردم و گفتم شاید نانو ای چیزی بکار برده باشن :redface:

راستی کیان تکاوری اتک میزنی پست میدیا :biggrin:
                      سید 2 امپر چیه؟
                      من به سام گفتم میدونه سیستمم چیه
                      سام تو بگو
                      تو حالت ماکزیموم توان ماشینم خاموش میکنه 670 700 وات توان دیناممه که جواب نمیده
                      دینام یه توان داره که دینام های بیس هر ماشین تا 65 امپرو خوب شارژ میکنن
                      کربلایی خازن خیلی ضروریه :rolleyes: از هرکس میخوای بپرس من الان حدود 7 8 ساله تو کار امپلی ماشینم
                      یعنی کل کل دارم با همکارام
                      خوف ترین سیستم صوتی الان رو ماشین منه تو شهر ( قصد تعریف ندارم )
                      از زمانی که امپلی های جی بی ال 50 وات اومد بازار من سیستم بستم تا الان
                      هر 3 4 ماه یه دف سیستم ماشین اپگریت میکنم
                      اگر خازن نباشه رو ماشینم یه ماه باتری به..میره.
                      خازن مال امپلی هایی هست که شدید مصرف دارن..
                      تو میتونی 2 تا 100 وات ببندی و خازنم نبندی اما سیستم های پر توان یعنی خراب کردن دینام باتری ( بدون خازن)
                      . ترسو پرخاش میکند .
                      و
                      قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                        کیان سعید جان قیمت 10000 میکرو فاراد را درست میگه لینک زیر رو ببین
                        http://iran-micro.com/product_info.p...oducts_id/5086
                        اها بخدا حاجی فکر کردم 100 ولتو میگه..
                        نه من دارم 200 واتو میسازم فکر کردم 10000 میکرو 100 ولتو میگه
                        شرمنده من اشتباه کردم :agree:
                        . ترسو پرخاش میکند .
                        و
                        قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
                          سید 2 امپر چیه؟
                          من به سام گفتم میدونه سیستمم چیه
                          سام تو بگو
                          تو حالت ماکزیموم توان ماشینم خاموش میکنه 670 700 وات توان دیناممه که جواب نمیده
                          دینام یه توان داره که دینام های بیس هر ماشین تا 65 امپرو خوب شارژ میکنن
                          کربلایی خازن خیلی ضروریه :rolleyes: از هرکس میخوای بپرس من الان حدود 7 8 ساله تو کار امپلی ماشینم
                          یعنی کل کل دارم با همکارام
                          خوف ترین سیستم صوتی الان رو ماشین منه تو شهر ( قصد تعریف ندارم )
                          از زمانی که امپلی های جی بی ال 50 وات اومد بازار من سیستم بستم تا الان
                          هر 3 4 ماه یه دف سیستم ماشین اپگریت میکنم
                          اگر خازن نباشه رو ماشینم یه ماه باتری به..میره.
                          خازن مال امپلی هایی هست که شدید مصرف دارن..
                          تو میتونی 2 تا 100 وات ببندی و خازنم نبندی اما سیستم های پر توان یعنی خراب کردن دینام باتری ( بدون خازن)
                          راستش سیستم تو که فوق وحشه داداشی :eek:

قضیه آمپر دینام هم باید شبیه شارژر های معمولی باشه . من از سیستم برق ماشین زیاد سر در نمیارم ولی برق برقه دیگه
                          مثلا برای شارژ باطری 2 آمپر گوشی موبایل که نمیشه شارژر 700 میلی آمپر گذاشت.
                          خازن هم صددرصد نقش جبران کننده داره و برای سیستم های قوی لازم هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
                            اها بخدا حاجی فکر کردم 100 ولتو میگه..
                            نه من دارم 200 واتو میسازم فکر کردم 10000 میکرو 100 ولتو میگه
                            شرمنده من اشتباه کردم :agree:
                            آخ آخ از اون 10000 100 ولت که میگی جیگرم کباب میشه :cry2:
                            من که آخرش از اون بزرگ های قدیمی زیمنس آلمان خریدم با چونه دونه ای 11000 البته رو تعداد 16 عدد به این قیمت راضی شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                              راستش سیستم تو که فوق وحشه داداشی :eek:

قضیه آمپر دینام هم باید شبیه شارژر های معمولی باشه . من از سیستم برق ماشین زیاد سر در نمیارم ولی برق برقه دیگه
                              مثلا برای شارژ باطری 2 آمپر گوشی موبایل که نمیشه شارژر 700 میلی آمپر گذاشت.
                              خازن هم صددرصد نقش جبران کننده داره و برای سیستم های قوی لازم هست
                              سیستم نیس که امپرتوره
                              در صندوقو که میذارم باز ذوق میکنم
                              اما خونواده فوش میدن
                              جدی؟ برق برقه؟ من فک کردم برق ابه :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                              دقیقا حرفت صحیحه
                              اخه سام این خازنا یهو برق نمیدن سیستم که جریان لحظه ای پدر باتری و دینامو دراره
                              یه سافت استارت دارن که..
                              حساب کن سیستمایی مثه من حتی تو ولومه وسط 40 امپر میکشه اگه خازن نباشه سنکوب میکنه ماشینم0..
                              . ترسو پرخاش میکند .
                              و
                              قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
                                سیستم نیس که امپرتوره
                                در صندوقو که میذارم باز ذوق میکنم
                                اما خونواده فوش میدن
                                جدی؟ برق برقه؟ من فک کردم برق ابه :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                                دقیقا حرفت صحیحه
                                اخه سام این خازنا یهو برق نمیدن سیستم که جریان لحظه ای پدر باتری و دینامو دراره
                                یه سافت استارت دارن که..
                                حساب کن سیستمایی مثه من حتی تو ولومه وسط 40 امپر میکشه اگه خازن نباشه سنکوب میکنه ماشینم0..
                                از دست تو

پس اون بردی که بالای خازن هست باید مدار سافت استارت هم توش باشه ؟ درسته؟ :-?

دیدگاه

لطفا صبر کنید...