اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار فیلتر پایین گذر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه]مدار فیلتر پایین گذر

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
    سلام
    بله ترانزیستور درست بسته شده و کار تقویت رو انجام میده
    احتمالا طبیعت این ترانزیستور اینجوریه توی دیتا شیتش نگاه کردم
    موفق باشید
    چ ربطی به طبیعت ترانزیستور داره
    من فک میکنم کلا مدارتون رو اشتباه بستین چون با این مقادیر مقاومت ها ترانزیستور حتی گرم هم نمیشه . . . . چون جریانی از کلکتورش نمیکشیم همش در حد چند میلی ولته . . . مثل خروجی گوشی و لپ تاپ
    موفق باشید
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط real_ahmadi نمایش پست ها
      چ ربطی به طبیعت ترانزیستور داره
      من فک میکنم کلا مدارتون رو اشتباه بستین چون با این مقادیر مقاومت ها ترانزیستور حتی گرم هم نمیشه . . . . چون جریانی از کلکتورش نمیکشیم همش در حد چند میلی ولته . . . مثل خروجی گوشی و لپ تاپ
      موفق باشید
      سلام
      مدار کاملا درست بسته شده و درست هم کار میکنه
      ترانزیستور 2 -3 روزه داره کار میکنه و روزی هم 7-8 ساعت روشنه و مشکلی پیش نیاورده با یه آمپلی فایر 7377 و 2 تا ووفر 30 وات بستمش خوب کار میکنن ولی مشکل اینه که 7377 هم وحشتناک موقع بیس زدن داغ میکنه و وقتی صدا رو قطع میکنم هدسینگش سرد میشه
      ترانزیستور هم مشکلی پیش نمیاره و تحمل دماش بالاس
      بازم ممنونم
      موفق باشید

دیدگاه

سلام

وقت بخیر
        من مدارو ساختم با tip 41c ولی وقتی وصلش میکنم اصلا هیچ صدایی نمیده بیرون به امپلی هم زدمشا ولی اصلا صدا نمیده بیرون ی صدای خیلی کم خیلی ریز ک باید سرتو به بلندگو بچسبونی بشنوی با ولوم هم دستکاری کردم تاثیر نداشته جای اون مقاومت 1مگا ی دونه 1.2 فقط انداختم نکنه مشکل اینه؟ طرف ی مگا نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein7921 نمایش پست ها
          سلام

وقت بخیر
          من مدارو ساختم با tip 41c ولی وقتی وصلش میکنم اصلا هیچ صدایی نمیده بیرون به امپلی هم زدمشا ولی اصلا صدا نمیده بیرون ی صدای خیلی کم خیلی ریز ک باید سرتو به بلندگو بچسبونی بشنوی با ولوم هم دستکاری کردم تاثیر نداشته جای اون مقاومت 1مگا ی دونه 1.2 فقط انداختم نکنه مشکل اینه؟ طرف ی مگا نداشت
          سلام
          پایه های ترانزیستور رو چک کنید احتمالا جا بجا بستین
          پایه هارو از دیتاشیت و عکسش ببینید و ببندیدش 1.2 مگا فک نمیکنم اون قدر تاصیری داشته باشه باید کار کنه چون با یه 100 کیلو موازی هستش
          موفق باشی
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

درستش کردم مهندس ولی ی مشکلی هست صدای بیس تولید شده کمه ک احتمال میدم از امپلیفایر باشه چون 18 وات مونو هست و ی مشکل اساسی تر فیلتر اونقدر پایین گذر نیست صدای اهنگ هم میاد تو سابووفر مشکل از چی هست به نظرتون؟

و اینکه ایا مداری هست ک بشه به خروجی امپلیفایر وصل کرد تا بیس رو فیلتر کنه؟ مثلا برای ضبط ماشین از ی بلندگو سیم بگیریم و بدیم به مدار و از خروجی مدار بیس فیلتر شده رو دریافت کنیم

عذر میخام طولانی شد

دیدگاه

درستش کردم مهندس ولی ی مشکلی هست صدای بیس تولید شده کمه ک احتمال میدم از امپلیفایر باشه چون 18 وات مونو هست و ی مشکل اساسی تر فیلتر اونقدر پایین گذر نیست صدای اهنگ هم میاد تو سابووفر مشکل از چی هست به نظرتون؟

و اینکه ایا مداری هست ک بشه به خروجی امپلیفایر وصل کرد تا بیس رو فیلتر کنه؟ مثلا برای ضبط ماشین از ی بلندگو سیم بگیریم و بدیم به مدار و از خروجی مدار بیس فیلتر شده رو دریافت کنیم

عذر میخام طولانی شد
              سلام
              این یک مدار فیلتر پایین گذر هستش که خروجی صدای پخش کننده رو بهش میدید و ازخروجی مدار صدای فیلتر شده رو دریافت میکنید. برای ووفر 18 وات توان کمی هستش و احتمالا آمپلی فایرتون با آی سی tda2030 ساخته شده.
              اگر مقادیر رو اشتباه گذاشته باشید (مثلا مقدار خازن و مقاومت هارو ) صدا بهم میریزد . شما باید دقیقا مقادیر رو درست انتخاب کنید.
              درمورد ضبط ماشین هم بگم که نهایت خروجی ضبط ماشین در مدل های فابریکی و متفرقه صدای خروجی بیشتر از 15 وات یا نهایت 20 وات هست .
              اما در مدل پخش ها پایونیر و ..... صدای خروجی به 45 وات هم میرسد. در مورد فیلتر صدا باید از فیلتر های پسیو استفاده کنیدکه عنصر اصلی این فیلتر ها سلف و خازن و مقاومت هستش و تقویت کننده ترانزیستوری مثل مدار آقای احمدی نداره و مستقیم خروجی آمپلی فایر به فیلتر پسیو و در خروجی فیلتر پسیو صدای فیلتر شده رو دریافت خواهید کرد که یک مقدار ضعیف است (البته بسته به توان آمپلی فایر) بهتره از همون فیلتر های پایین گذر اکتیو استفاده کنید و خروجی صدای فیلتر رو به یک پری آمپلی فایر مثل آی سی های 4553 و..... استفاده کنید.
              موفق باشید

دیدگاه

سلام
                این یک مدار فیلتر پایین گذر هستش که خروجی صدای پخش کننده رو بهش میدید و ازخروجی مدار صدای فیلتر شده رو دریافت میکنید. برای ووفر 18 وات توان کمی هستش و احتمالا آمپلی فایرتون با آی سی tda2030 ساخته شده.
                اگر مقادیر رو اشتباه گذاشته باشید (مثلا مقدار خازن و مقاومت هارو ) صدا بهم میریزد . شما باید دقیقا مقادیر رو درست انتخاب کنید.
                درمورد ضبط ماشین هم بگم که نهایت خروجی ضبط ماشین در مدل های فابریکی و متفرقه صدای خروجی بیشتر از 15 وات یا نهایت 20 وات هست .
                اما در مدل پخش ها پایونیر و ..... صدای خروجی به 45 وات هم میرسد. در مورد فیلتر صدا باید از فیلتر های پسیو استفاده کنیدکه عنصر اصلی این فیلتر ها سلف و خازن و مقاومت هستش و تقویت کننده ترانزیستوری مثل مدار آقای احمدی نداره و مستقیم خروجی آمپلی فایر به فیلتر پسیو و در خروجی فیلتر پسیو صدای فیلتر شده رو دریافت خواهید کرد که یک مقدار ضعیف است (البته بسته به توان آمپلی فایر) بهتره از همون فیلتر های پایین گذر اکتیو استفاده کنید و خروجی صدای فیلتر رو به یک پری آمپلی فایر مثل آی سی های 4553 و..... استفاده کنید.
                موفق باشید

بله درسته متوجه هستم ولی درمورد مدار با ای سی 4553 ولتاژ دوبل میخاد ک نمیشه به ماشین وصلش کرد تا اونجا ک من متوجه شدم بله درسته tda 2030 هست ایسی ک تست بود و درمورد خازن تمام مقادیر را درست گذاشتم حتی مقاومت هم 1 مگا کردم گفتم شاید از اون باشه صدا پایین گذر نیست و صدای اهنگ میاد همه چیز اوکی هست درمورد مدار نمیدونم مشکل چیه مدارم چ مشکلی داره ایا مداری هست ک با ایسی باشه و فقط پایین گذر باشه و ولتاژ دوبل نخواد؟

دیدگاه

بله درسته متوجه هستم ولی درمورد مدار با ای سی 4553 ولتاژ دوبل میخاد ک نمیشه به ماشین وصلش کرد تا اونجا ک من متوجه شدم بله درسته tda 2030 هست ایسی ک تست بود و درمورد خازن تمام مقادیر را درست گذاشتم حتی مقاومت هم 1 مگا کردم گفتم شاید از اون باشه صدا پایین گذر نیست و صدای اهنگ میاد همه چیز اوکی هست درمورد مدار نمیدونم مشکل چیه مدارم چ مشکلی داره ایا مداری هست ک با ایسی باشه و فقط پایین گذر باشه و ولتاژ دوبل نخواد؟
                  سلام
                  در فیلتر های اکتیو به دلیل اینکه صدا ضعیف میشود احتیاج به یک پیش تقویت کننده هست.
                  بعضی از آهنگ ها صداشون داخل بیس میاد . حالا شما یه ویدیو برای من میزارید از کارکرد فیلتر و آمپلی فایر؟
                  ببینید اگر بخواید مدارات فیلتر رو بدون تقویت کننده درست کنید حتما آمپلی فایرتون باید پری داشته باشه. مخصوصا در صدای بیس که سیگنال ضعیف میشود.
                  همه ی مدارات دارای تقویت کننده هستند . حتی این مداری که آقای احمدی گذاشتند تقویت کننده دارد . تقویت خروجی صدای فیلتر هم به عهده ی ترانزیستور c945 یا.... هست. ساختن فیلتر های پسیو کار راحتی هم نیست احتیاج به محاسبات دارد.
                  موفق باشید

دیدگاه

سلام
                    در فیلتر های اکتیو به دلیل اینکه صدا ضعیف میشود احتیاج به یک پیش تقویت کننده هست.
                    بعضی از آهنگ ها صداشون داخل بیس میاد . حالا شما یه ویدیو برای من میزارید از کارکرد فیلتر و آمپلی فایر؟
                    ببینید اگر بخواید مدارات فیلتر رو بدون تقویت کننده درست کنید حتما آمپلی فایرتون باید پری داشته باشه. مخصوصا در صدای بیس که سیگنال ضعیف میشود.
                    همه ی مدارات دارای تقویت کننده هستند . حتی این مداری که آقای احمدی گذاشتند تقویت کننده دارد . تقویت خروجی صدای فیلتر هم به عهده ی ترانزیستور c945 یا.... هست. ساختن فیلتر های پسیو کار راحتی هم نیست احتیاج به محاسبات دارد.
                    موفق باشید
                    سلام مجدد داداش خسته نباشی ببخشید مزاحمتم میشم هی دمت گرم

من ویودو میذارم در اسرع وقت چشم اول امپلی رو بسازم براش میخام با 2 تا 2SC5200 بسازم و ی درایور براش اما الان ی چیز بهتر به ذهنم خطور کرد

گفته شده تو مدار از ترانزیستور npn استفاده بشه میشه از همین ترانزیستور برای فیلتر بیسم استفاده کرد؟؟؟؟ به نظرم ک خیلی قوی میاد و با کیفیت میشه خیلی اما ولتاژ ورودیش میره بالا اونموقع به نظر شما ارزششو داره؟

دیدگاه

عذر میخام طولانی شد
                      سلام
                      صدای اهنگ میاد چون فرکانس یکی بالا هستش واسه این که صدای بیس کمتر بشه C7 و C3 رو مقدارشو 1 میکرو فاراد بزارید و تست کنید
                      واسه این که صدای بدون بیس بگیری حالا واسه مید رنج یا تیوتر میتونی یه خازن در حد 10 میکرو یا 47 میکرو سر راه بلندگو قرار بدی بیس کاملا حذف میشه . . .
                      موفق باشی
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام وقت بخیر
                        میشه لطفا یه مدار با آی*سی هم بذارید که منبع دوبل نخواد؟ چون من از یکی از فروشگاههای آنلاین که میشناسیدش! فیلتر پایین گذر خریدم و آی*سی داشت با اینکه منبهش تک بود ولی شماره روی آی*سی رو تراشیده بودن!
                        عکسش رو بذارم میتونید راهنماییم کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Zana.gh نمایش پست ها
                          سلام وقت بخیر
                          میشه لطفا یه مدار با آی*سی هم بذارید که منبع دوبل نخواد؟ چون من از یکی از فروشگاههای آنلاین که میشناسیدش! فیلتر پایین گذر خریدم و آی*سی داشت با اینکه منبهش تک بود ولی شماره روی آی*سی رو تراشیده بودن!
                          سلام
                          همین مداری که مهندس احمدی گذاشتن با ولتاژ تک 12 ولت DC کار میکنه.
                          موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Zana.gh نمایش پست ها
                            سلام وقت بخیر
                            درود
                            عکسش رو بگذارید میتوانیم راهنمایی بکنیم؟!!!!

دیدگاه

سلام
                              همین مداری که مهندس احمدی گذاشتن با ولتاژ تک 12 ولت DC کار میکنه.
                              موفق باشید.
                              بله میدونم ولی اگه دقت کنید نوشتم با آی سی
                              چون میخوام بشه فرکانس قطعشو کم و زیاد کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
                                درود
                                عکسش رو بگذارید میتوانیم راهنمایی بکنیم؟!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X