اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار فیلتر پایین گذر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه]مدار فیلتر پایین گذر

اقا جسارتا ایندولوم گین چه شکلی هست یکی ی عکسی لینکی بزاره منم ببینمش ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan4115 نمایش پست ها
      اقا جسارتا ایندولوم گین چه شکلی هست یکی ی عکسی لینکی بزاره منم ببینمش ممنون
      سلام ولوم گین مثل بقیه ولوم هاست

این هم یه نمونه
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
        سلام ولوم گین مثل بقیه ولوم هاست

این هم یه نمونه
        درود بر مهندس
        ضاهرش که مثل همون ولوم معمولی هست
        از اینا دوبلشم هست
        جدیدترین ویرایش توسط jahan4115; ۱۵:۱۰ ۱۳۹۷/۰۲/۰۳.

دیدگاه

با سلام خدمت مهندس احمدی
          آقا منظورتون از تغذیه تک چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yasin136n نمایش پست ها
            با سلام خدمت مهندس احمدی
            آقا منظورتون از تغذیه تک چیه؟
            سلام
            دونوع تغذیه داریم تک و دوبل
            دوبل دارای -12 و گراند و +12 هستش

ولی تغذیه تک فقط دارای گراند و +12 ولت هست

در تغذیه ی دوبل خط -12 نسبت به گراند -12 ولت هست و نسبت به +12 میشه 24 ولت

موفق باشید
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام مهندس خوب هستین؟
              عذر میخوام خازن های c9 و 10 به چه منظور اضافه شدند

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
              سلام
              یه فیلتر پایین گذر طراحی کردم که با تغذیه تک کار می کنه با قطعاتی که داره در حد خودش عالیه با یه هزینه خیلی کم میشه درستش کرد.
              منم گفتم بزارمش اینجا تا همه بتونن استفاده کنن
              اینم مدار:

ترانزیستور NPN می تونه 2N3904 یا TIP41 یا2SC815Y یا...باشه رگولاتور 7812رو هم می تونید 7810 یا 7808بزارید (واسه ولتاژ کار کمتر)من واسه ماشین 7810رو پیشنهاد می کنم
              این مدار رو توی ماشین توی خونه تستش کردم هیچ مشکلی نداره
              سوالی داشتید در خدمتم
              "موفق باشید"
              سلام مهندس خوب هستین؟
              عذر میخوام خازن های c9 و 10 به چه منظور اضافه شدند

دیدگاه

سلام مهندس من این مدار رو ساختم و به یک آمپلی فایر کلاس d با توان 25 وات وصل کردم ساب ووفر نداشتم به دو تا باند 8 اهم که نهایت قدرتش 25 وات هست وصل کردم ورودی هم از خروجی آمپلی فایر ظبت ماشین گرفتم وقتی گین فیلتر تنظیمه و گین آمپلی هم بالاعه باید صدای ظبت رو تا بالای 20 ببرم تا یه بیس نه چندان قابل قبولی داشته باشم روی همین ولوم باند ها هم پخ پخ میکنن باید صدا رو کم کنم تا باند ها پخ پخ نکنن مشکل از چیه به نظرت؟ اگه بخوای برات فیلم کوتاه هم میفرستم تغذیه که استفاده میکنم سوئیچینگه که بعدا اگه مدار کامل درست شد روی ماشین میذارم راستی هر دو مدار رو توی جعبه فلزی که منفی به جعبه وصله گذاشتم هیچ نویزی نداره فقط پخ پخ رو گوشی هم تست کردم بازم همینه نظرت چیه؟ راستی ترانزیستور رو به 2n 2222 تغییر دادم میتونه مشکل از این باشه

دیدگاه

سلام به همگی اقا من این مدارو بستم ولی فقط تا به برق
                  وصلش میکنم 1.5 امپر برق میکشه چندبارم مدار رو چک کردم اتصالی نداره اون خازن 470 که از مدار خارج میکنم امپر نمیکشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan4115 نمایش پست ها
                    سلام به همگی اقا من این مدارو بستم ولی فقط تا به برق
                    وصلش میکنم 1.5 امپر برق میکشه چندبارم مدار رو چک کردم اتصالی نداره اون خازن 470 که از مدار خارج میکنم امپر نمیکشه
                    اگه این طور هست که میگید پس مشکل از خازنه
                    یه خازن دیگه امتحان کنید
                    میتونید مقدار کمتری هم قرار بدید خیلی حساس نیست
                    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

دوستان گرامی من از این مدار می خوام برای یک آمپلی فایر 400 وات ترانزیستوری که متصل می شه به یک ساب هکتور 12 اینچ استفاده کنم. نقشه دقیقا همونی هست که در پست اول ذکر شده؟ دقیقا همون رو بسازم یا تغییراتی ایجاد شده؟

دیدگاه

سلام من این مدار رو دادم ساختن برام

فقط اینکه پلیر من برد فلش خور هست که سیم خروجیش سه تایی استریو هست اما ورودی این مدار دوتایی هست برای ساب که مونو هست. باید این سه تا سیم رو چطور به این برد متصل کنم؟

دیدگاه

درود. دوستان لطفا راهنمایی کنید.

من این مدار فیلتر پایین گذر رو دادم بیرون برام ساختن. اما وقتی سر راه آمپلی فایر قرار می دم صدای قطع می شه. یعنی وقتی ورودی صدا از برد فلش خور رو می دم به مدار و از خروجی مدار صدا رو می دم به آمپلی فایر دیگه از ساب صدایی بیرون نمیاد.

اما وقتی مدار رو حذف می کنم و برد فلش خور رو مستقیم وصل می کنم به آمپلی صدا به خوبی از ساب پخش می شه . ( سازنده این برد هم می گه من دقیقا طبق نقشه عمل کردم )

این تصویر کامل مدار فیلتر پایین گذر هست که ساختند برام. چیزی کم نداره به نظرتون؟ مشکلی نداره؟

من به نظر خودم دو تا ایراد داره که به جای رگولاتور 7810 مدل 7809 گذاشته و دیود هم انگار نگذاشته. مشکل از اینها هست به نظرتون؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nasimparsi نمایش پست ها
                            درود. دوستان لطفا راهنمایی کنید.

من این مدار فیلتر پایین گذر رو دادم بیرون برام ساختن. اما وقتی سر راه آمپلی فایر قرار می دم صدای قطع می شه. یعنی وقتی ورودی صدا از برد فلش خور رو می دم به مدار و از خروجی مدار صدا رو می دم به آمپلی فایر دیگه از ساب صدایی بیرون نمیاد.

اما وقتی مدار رو حذف می کنم و برد فلش خور رو مستقیم وصل می کنم به آمپلی صدا به خوبی از ساب پخش می شه . ( سازنده این برد هم می گه من دقیقا طبق نقشه عمل کردم )

این تصویر کامل مدار فیلتر پایین گذر هست که ساختند برام. چیزی کم نداره به نظرتون؟ مشکلی نداره؟

من به نظر خودم دو تا ایراد داره که به جای رگولاتور 7810 مدل 7809 گذاشته و دیود هم انگار نگذاشته. مشکل از اینها هست به نظرتون؟

سلام
                            بزن به آمپلی و اون مقاومت متغیر رو بچرخون ببین صداش درمیاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
                              سلام
                              بزن به آمپلی و اون مقاومت متغیر رو بچرخون ببین صداش درمیاد؟
                              کار نمی کنه متاسفانه
                              اون کسی که دادم برام ساخته هم می گه من دقیق طبق نقشه ساختم و با طراح مطرح کنید! آقای مهندس احمدی هم نیستنانگار توی انجمن سر نمی زنن

----
                              یک پرسش مبتدیانه: نمی شه فیلتر ساب اسپیکرهای کامپیوتر رو برداریم و بزاریم روی این؟ ( ساب ووفر 12 اینچ هکتور و آمپلی 400 وات ترانزیستوری )
                              جدیدترین ویرایش توسط nasimparsi; ۲۰:۳۸ ۱۳۹۷/۰۷/۱۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nasimparsi نمایش پست ها
                                کار نمی کنه متاسفانه
                                اون کسی که دادم برام ساخته هم می گه من دقیق طبق نقشه ساختم و با طراح مطرح کنید! آقای مهندس احمدی هم نیستنانگار توی انجمن سر نمی زنن

----
                                یک پرسش مبتدیانه: نمی شه فیلتر ساب اسپیکرهای کامپیوتر رو برداریم و بزاریم روی این؟ ( ساب ووفر 12 اینچ هکتور و آمپلی 400 وات ترانزیستوری )
                                سلام
                                میشه فیلتر اسپیکر هارو باز کنید اما این فیلتری که براتون گذاشتم خودش خیلی خوب داره کار میکنه بدیدش تست کنه قطعات رو شاید خراب باشه یه قطعه ای
                                من شکم به رگولاتور میره
                                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X