سلام
یه فیلتر پایین گذر طراحی کردم که با تغذیه تک کار می کنه با قطعاتی که داره در حد خودش عالیه با یه هزینه خیلی کم میشه درستش کرد.
منم گفتم بزارمش اینجا تا همه بتونن استفاده کنن
اینم مدار:
ترانزیستور NPN می تونه 2N3904 یا TIP41 یا2SC815Y یا...باشه رگولاتور 7812رو هم می تونید 7810 یا 7808بزارید (واسه ولتاژ کار کمتر)من واسه ماشین 7810رو پیشنهاد می کنم
این مدار رو توی ماشین توی خونه تستش کردم هیچ مشکلی نداره
سوالی داشتید در خدمتم
"موفق باشید"
سلام مهندس خوب هستین؟
عذر میخوام خازن های c9 و 10 به چه منظور اضافه شدند
سلام مهندس من این مدار رو ساختم و به یک آمپلی فایر کلاس d با توان 25 وات وصل کردم ساب ووفر نداشتم به دو تا باند 8 اهم که نهایت قدرتش 25 وات هست وصل کردم ورودی هم از خروجی آمپلی فایر ظبت ماشین گرفتم وقتی گین فیلتر تنظیمه و گین آمپلی هم بالاعه باید صدای ظبت رو تا بالای 20 ببرم تا یه بیس نه چندان قابل قبولی داشته باشم روی همین ولوم باند ها هم پخ پخ میکنن باید صدا رو کم کنم تا باند ها پخ پخ نکنن مشکل از چیه به نظرت؟ اگه بخوای برات فیلم کوتاه هم میفرستم تغذیه که استفاده میکنم سوئیچینگه که بعدا اگه مدار کامل درست شد روی ماشین میذارم راستی هر دو مدار رو توی جعبه فلزی که منفی به جعبه وصله گذاشتم هیچ نویزی نداره فقط پخ پخ رو گوشی هم تست کردم بازم همینه نظرت چیه؟ راستی ترانزیستور رو به 2n 2222 تغییر دادم میتونه مشکل از این باشه
سلام به همگی اقا من این مدارو بستم ولی فقط تا به برق
وصلش میکنم 1.5 امپر برق میکشه چندبارم مدار رو چک کردم اتصالی نداره اون خازن 470 که از مدار خارج میکنم امپر نمیکشه
سلام به همگی اقا من این مدارو بستم ولی فقط تا به برق
وصلش میکنم 1.5 امپر برق میکشه چندبارم مدار رو چک کردم اتصالی نداره اون خازن 470 که از مدار خارج میکنم امپر نمیکشه
اگه این طور هست که میگید پس مشکل از خازنه
یه خازن دیگه امتحان کنید
میتونید مقدار کمتری هم قرار بدید خیلی حساس نیست
دوستان گرامی من از این مدار می خوام برای یک آمپلی فایر 400 وات ترانزیستوری که متصل می شه به یک ساب هکتور 12 اینچ استفاده کنم. نقشه دقیقا همونی هست که در پست اول ذکر شده؟ دقیقا همون رو بسازم یا تغییراتی ایجاد شده؟
فقط اینکه پلیر من برد فلش خور هست که سیم خروجیش سه تایی استریو هست اما ورودی این مدار دوتایی هست برای ساب که مونو هست. باید این سه تا سیم رو چطور به این برد متصل کنم؟
من این مدار فیلتر پایین گذر رو دادم بیرون برام ساختن. اما وقتی سر راه آمپلی فایر قرار می دم صدای قطع می شه. یعنی وقتی ورودی صدا از برد فلش خور رو می دم به مدار و از خروجی مدار صدا رو می دم به آمپلی فایر دیگه از ساب صدایی بیرون نمیاد.
اما وقتی مدار رو حذف می کنم و برد فلش خور رو مستقیم وصل می کنم به آمپلی صدا به خوبی از ساب پخش می شه . ( سازنده این برد هم می گه من دقیقا طبق نقشه عمل کردم )
این تصویر کامل مدار فیلتر پایین گذر هست که ساختند برام. چیزی کم نداره به نظرتون؟ مشکلی نداره؟
من به نظر خودم دو تا ایراد داره که به جای رگولاتور 7810 مدل 7809 گذاشته و دیود هم انگار نگذاشته. مشکل از اینها هست به نظرتون؟
من این مدار فیلتر پایین گذر رو دادم بیرون برام ساختن. اما وقتی سر راه آمپلی فایر قرار می دم صدای قطع می شه. یعنی وقتی ورودی صدا از برد فلش خور رو می دم به مدار و از خروجی مدار صدا رو می دم به آمپلی فایر دیگه از ساب صدایی بیرون نمیاد.
اما وقتی مدار رو حذف می کنم و برد فلش خور رو مستقیم وصل می کنم به آمپلی صدا به خوبی از ساب پخش می شه . ( سازنده این برد هم می گه من دقیقا طبق نقشه عمل کردم )
این تصویر کامل مدار فیلتر پایین گذر هست که ساختند برام. چیزی کم نداره به نظرتون؟ مشکلی نداره؟
من به نظر خودم دو تا ایراد داره که به جای رگولاتور 7810 مدل 7809 گذاشته و دیود هم انگار نگذاشته. مشکل از اینها هست به نظرتون؟
سلام
بزن به آمپلی و اون مقاومت متغیر رو بچرخون ببین صداش درمیاد؟
سلام
بزن به آمپلی و اون مقاومت متغیر رو بچرخون ببین صداش درمیاد؟
کار نمی کنه متاسفانه
اون کسی که دادم برام ساخته هم می گه من دقیق طبق نقشه ساختم و با طراح مطرح کنید! آقای مهندس احمدی هم نیستنانگار توی انجمن سر نمی زنن
---- یک پرسش مبتدیانه: نمی شه فیلتر ساب اسپیکرهای کامپیوتر رو برداریم و بزاریم روی این؟ ( ساب ووفر 12 اینچ هکتور و آمپلی 400 وات ترانزیستوری )
جدیدترین ویرایش توسط nasimparsi; ۲۰:۳۸ ۱۳۹۷/۰۷/۱۹.
کار نمی کنه متاسفانه
اون کسی که دادم برام ساخته هم می گه من دقیق طبق نقشه ساختم و با طراح مطرح کنید! آقای مهندس احمدی هم نیستنانگار توی انجمن سر نمی زنن
---- یک پرسش مبتدیانه: نمی شه فیلتر ساب اسپیکرهای کامپیوتر رو برداریم و بزاریم روی این؟ ( ساب ووفر 12 اینچ هکتور و آمپلی 400 وات ترانزیستوری )
سلام
میشه فیلتر اسپیکر هارو باز کنید اما این فیلتری که براتون گذاشتم خودش خیلی خوب داره کار میکنه بدیدش تست کنه قطعات رو شاید خراب باشه یه قطعه ای
من شکم به رگولاتور میره
موفق باشید
دیدگاه