اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پرسش و پاسخ تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه متغییر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

بنظر میرسه قبلا دیده باشم.
    برای کاربرد های معمولی کافی هست.
    اما همون‌طور که گفته شد ، این روش ولتاژ محدود داره ، مدار حفاظتی غیر فعال میشه،احتمال اختلال وجود داره و البته نمیشه تنظیم جریان و ولتاژ دقیق اضافه کرد
    سلام
    در این روشی که شما توضیح دادید اگر اتصال کوتاه بشه چه اتفاقی رخ میده؟
    اگر جریان مصرفی آروم آروم بالا بره و از حد توان پاور بالاتر بره چه اتفاقی رخ میده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahddi2 نمایش پست ها

سلام
      در این روشی که شما توضیح دادید اگر اتصال کوتاه بشه چه اتفاقی رخ میده؟
      اگر جریان مصرفی آروم آروم بالا بره و از حد توان پاور بالاتر بره چه اتفاقی رخ میده؟
      در آموزشی که مطرح کردم ، همونطور که گفته شد دارای حفاظت اتصال کوتاه و اضافه بار هست.
      البته در اصل بستگی داره مدار محدود کننده رو چطور تنظیم کرده باشید ، که من روی 7 آمپر تنظیم کردم و جریان خروجی از این مقدار بالاتر نمیره.

دیدگاه

متاسفانه احتمال اینکه بتوانم از پشت برد مونتاژ شده تصویری بفرستم بسیار کم است ، زیرا برد مونتاژ شده روی برد پاور محکم کاری شد.
        از تجربه، مهارت، و آزمون و خطا که بگذریم،
        کم‌دردسرترین و سرراست‌ترین راه برای انتقال «نقشه‌ی (شماتیک) مدار» به «برد سوراخدار» چیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tanha7 نمایش پست ها

از تجربه، مهارت، و آزمون و خطا که بگذریم،
          کم‌دردسرترین و سرراست‌ترین راه برای انتقال «نقشه‌ی (شماتیک) مدار» به «برد سوراخدار» چیست؟
          متوجه منظور سوال شما نیستم.

دیدگاه

• hose in
            hose in دیدگاه ثبت کرد
            Editing a comment
            با درود
            مهندس جان در پست 38 فرمودید قرار بوده تصاویر باکیفیت از برد سوراخدار برای کنترل جریان هم منتقل کنید

ولی گویا برد را محکم کاری و فیکس کردید

همین که شکل قطعات و روش اتصال اونها را روی برگه کاغذ هم رسم کنید که دوستان تازه کار بدون سعی و خطا و مشکل بتونن متصل کنند خیلی کار بزرگی میکنید و تاپیک هم کاملتر میشه
            گمونم منظور دیگر دوستان هم از تصاویر واضح از پشت فیبرسوراخدار همین بوده

متشکر

متوجه منظور سوال شما نیستم.
          نقطه‌ی آغاز، «طراحی مدار» است که در ذهن طراح الکترنیک شکل می‌گیرد. سپس مدار طراحی‌شده، در نقشه‌ای تصویری رسم می‌شود، که به آن «نقشه‌ی مدار» (circuit diagram​) گفته می‌شود. سپس مدار، روی برد اجرا می‌شود. شما در یکی از پستهای تاپیک اصلی، نقشه‌ی مدار کنترل‌کننده‌ی جریان را قرار دادید. در پست دیگری، مطرح کردید که مدار را روی برد سوراخ‌دار اجرا کرده‌اید، و تصاویر برد سوراخ‌دار مذکور را قرار دادید.
          روشن است که نقشه‌ی مدار را نمی‌توان «عیناً» روی برد سوراخ‌دار اجرا کرد.اساساً نقشه‌های مدار، برای اجرا روی برد نیستند.

آیا شما صرفاً با استفاده از تجربه و مهارتتان، اجرای «مدار» روی برد سوراخدار را انجام می‌دهید؟
          یا از روشی و مراحلی برای اجرای «مدار» روی برد سوراخدار پیروی می‌کنید؟ اگر بله، آیا می‌توانید روش و مراحل و ... را آموزش دهید؟
          جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۴:۴۰ ۱۴۰۲/۱۱/۲۲.

دیدگاه

نقطه‌ی آغاز، «طراحی مدار» است که در ذهن طراح الکترنیک شکل می‌گیرد. سپس مدار طراحی‌شده، در نقشه‌ای تصویری رسم می‌شود، که به آن «نقشه‌ی مدار» (circuit diagram​) گفته می‌شود. سپس مدار، روی برد اجرا می‌شود. شما در یکی از پستهای تاپیک اصلی، نقشه‌ی مدار کنترل‌کننده‌ی جریان را قرار دادید. در پست دیگری، مطرح کردید که مدار را روی برد سوراخ‌دار اجرا کرده‌اید، و تصاویر برد سوراخ‌دار مذکور را قرار دادید.
            روشن است که نقشه‌ی مدار را نمی‌توان «عیناً» روی برد سوراخ‌دار اجرا کرد.اساساً نقشه‌های مدار، برای اجرا روی برد نیستند.

آیا شما صرفاً با استفاده از تجربه و مهارتتان، اجرای «مدار» روی برد سوراخدار را انجام می‌دهید؟
            یا از روشی و مراحلی برای اجرای «مدار» روی برد سوراخدار پیروی می‌کنید؟ اگر بله، آیا می‌توانید روش و مراحل و ... را آموزش دهید؟
            فکر کنم منظور سوال شما این است که چگونه نقشه فنی مدار را به شکل عملی روی فیبر سوراخدار سوار میکنم.
            حقیقت تجربه ​​​​یا آموزش خاصی لازم نیست ، تنها کاری که میکنم این هست که اشکال مختلف مونتاژ را تجسم میکنم و کوچک ترین و بهینه ترین آن را انتخاب و اجرا میکنم.
            البته نرم افزار های مخصوص طراحی مونتاژ روی فیبر سوراخدار هم وجود دارد که میتوانید از آنها هم استفاده کنید.
            در پاسخ به جناب hosein ، در فرصت مناسب اضافه میکنم.

دیدگاه

مدارهایی مانند این محدودکننده‌ی جریان، اجزاء زیادی ندارند و می‌توان با روشهای دستی (از جمله، فیبر سوراخدار) آنها اجرا کرد.
              اما مدارهای پیچیده بهتر است با پی‌سی‌بی اجرا شوند.
              قیمت خدمات مراکزی که سفارش پی‌سی‌بی می‌گیرند، معمولاً برای پی‌سی‌بی در تعداد کم نمی‌صرفد.
              آیا شما دوستان، سفارش‌گیرنده‌ای می‌شناسید که قیمتهایش برای پی‌سی‌بی تعداد کم بصرفد؟
              جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۰:۰۰ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸. دلیل: قرار دادن ویرگول بین «دوستان» و «سفارش‌گیرنده‌ای».

دیدگاه

مدارهایی مانند این محدودکننده‌ی جریان، اجزاء زیادی ندارند و می‌توان با روشهای دستی (از جمله، فیبر سوراخدار) آنها اجرا کرد.
                اما مدارهای پیچیده بهتر است با پی‌سی‌بی اجرا شوند.
                قیمت خدمات مراکزی که سفارش پی‌سی‌بی می‌گیرند، معمولاً برای پی‌سی‌بی در تعداد کم نمی‌صرفد.
                آیا شما دوستان، سفارش‌گیرنده‌ای می‌شناسید که قیمتهایش برای پی‌سی‌بی تعداد کم بصرفد؟
                متاسفانه چنین جایی نمیشناسم ، البته به سختی به یاد دارم که قبلا شخصی میگفت در پاساژ امجد تهران مغازه ای وجود دارد که PCB در تعداد کم و آزمایشی با قیمت پایین سفارش قبول میکند و چاپ میکند.
                در هر حال ، به صرفه ترین روش ساخت PCB در خانه است.

دیدگاه

...
                  در پست 5 تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه متغییر+توضیحات، گفته بودید: «محل GND یا 0V :محل وصل شدن سیم های مشکی روی برد پاور»

در پست 25 گفتید:
                  «پایانه مشخص شده با INPUT باید به GND برد پاور وصل شود.
                  پایانه مشخص شده با OUT در واقع خروجی 0 ولت یا همان خروجی GND هست که باید به سیم خروجی 0ولت منبع تغذیه وصل شود.​»

منظورتان از «GND برد پاور»، همان «محل وصل شدن سیم های مشکی روی برد پاور» است. درست است؟
                  بنابراین INPUT و OUT به یکجا وصل می‌شوند. درست است؟
                  جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۶:۳۱ ۱۴۰۲/۱۲/۱۷.

دیدگاه

...
                    1. در پست 25 تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه متغییر+توضیحات، درباره‌ی خازنها فقط ظرفیت و نوع آنها را مطرح کرده‌اید، و چیزی درباره‌ی ولتاژ آنها نگفته‌اید. حداقل ولتاژ هریک از خازنهای این مدار چقدر می‌تواند باشد؟

2. در پست 13، گفته‌اید: «با مقاومتی با توان بالاتر ( حداقل 1 وات ) و 330 اهم الی 1 کیلو اهم جایگزین کنید».
                    آیا مقاومت 1.5 کیلو اهم 1وات نیز مجاز است؟

3. نیز در پست 13 گفته‌اید: «من از مقاومت 10 اهم 1 وات استفاده کردم (مقاومت 22 اهمی بهتر هست )».
                    آیا 27 اهمی 1 وات هم خوب است؟
                    جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۷:۵۷ ۱۴۰۲/۱۲/۱۷.

دیدگاه

قطعات مورد نیاز+لینک خرید :
                      ماژول ولت متر-آمپر متر پنلی https://eshop.eca.ir/-%D9%88%D9%84%D...%A8%DB%8C.html

در لینک فوق، در قسمت مشخصات درج شده که ابتدای طیف آمپرمتر 0.05A است؛ و در نظرات، کاربری به نام حافظ شیرمحمدلی، درباره‌ی آمپرمتر این ماژول گفته است: «آمپر متر ماژول زیر ۸۰ میلی آمپر تشخیص نمیده».

1. آیا ماژولی سراغ ندارید که جریانهای پایینتر (ترجیحاً زیر 5 میلی‌آمپر) را تشخیص دهد؟​
                      2. آیا این که در قسمت مشخصات ماژول زیر درج شده است که «محدوده اندازه گیری جریان 0 الی 10 آمپر»، قابل اعتماد است؟

دیدگاه

1. در پست 25 تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه متغییر+توضیحات، درباره‌ی خازنها فقط ظرفیت و نوع آنها را مطرح کرده‌اید، و چیزی درباره‌ی ولتاژ آنها نگفته‌اید. حداقل ولتاژ هریک از خازنهای این مدار چقدر می‌تواند باشد؟

2. در پست 13، گفته‌اید: «با مقاومتی با توان بالاتر ( حداقل 1 وات ) و 330 اهم الی 1 کیلو اهم جایگزین کنید».
                        آیا مقاومت 1.5 کیلو اهم 1وات نیز مجاز است؟

3. نیز در پست 13 گفته‌اید: «من از مقاومت 10 اهم 1 وات استفاده کردم (مقاومت 22 اهمی بهتر هست )».
                        آیا 27 اهمی 1 وات هم خوب است؟
                        ۱، با توجه به اینکه مدار پست ۲۵ با ۵ ولت کار میکند میتوان از هر خازن با ولتاژ بالای ۱۰ ولت استفاده کرد.
                        ۲-میتوانید استفاده کنید اما مقدار بهتر است در محدوده ذکر شده باشد.
                        ۳-مشکلی ندارد.

دیدگاه

در لینک فوق، در قسمت مشخصات درج شده که ابتدای طیف آمپرمتر 0.05A است؛ و در نظرات، کاربری به نام حافظ شیرمحمدلی، درباره‌ی آمپرمتر این ماژول گفته است: «آمپر متر ماژول زیر ۸۰ میلی آمپر تشخیص نمیده».

1. آیا ماژولی سراغ ندارید که جریانهای پایینتر (ترجیحاً زیر 5 میلی‌آمپر) را تشخیص دهد؟​
                          2. آیا این که در قسمت مشخصات ماژول زیر درج شده است که «محدوده اندازه گیری جریان 0 الی 10 آمپر»، قابل اعتماد است؟
                          https://eshop.eca.ir/-%D9%88%D9%84%D...4-cx0143a.html
                          ماژول نمایشگری که من استفاده کردم از نوع ارزان بود و با قیمت ۸۰ هزار تومن خریدم.
                          ​​​​​​پس اینکه نتواند زیر ۸۰ میلی آمپر را تشخیص دهد عجیب نیست.
                          ماژولی که لینک آن را گذاشتید از نوع گرانتر است و دقت بالاتری دارد و میتواند جریان های میلی آمپری را هم نمایش دهد.

دیدگاه

ماژول نمایشگری که من استفاده کردم از نوع ارزان بود و با قیمت ۸۰ هزار تومن خریدم.
                            ​​​​​​پس اینکه نتواند زیر ۸۰ میلی آمپر را تشخیص دهد عجیب نیست.
                            ماژولی که لینک آن را گذاشتید از نوع گرانتر است و دقت بالاتری دارد و میتواند جریان های میلی آمپری را هم نمایش دهد.
                            الف)
                            https://eshop.eca.ir/-%D9%88%D9%84%D...4-cx0143a.html
                            آیا این که در قسمت مشخصات ماژول معرفی‌شده در لینک فوق، «محدوده اندازه گیری جریان 0 الی 10 آمپر» ذکر شده است، قابل اعتماد است؟

ب) شما کدام‌یک از ولتمترـ‌آمپرمترهای ای‌سی‌ای (ECA) را برای اندازه‌گیری جریانهای زیر 5 میلی‌آمپر تأیید می‌کنید؟
                            جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۰۷:۵۶ ۱۴۰۲/۱۲/۱۸.

دیدگاه

سلام
                              با اجازه مهندس hs1386
                              برای کسانی که مفهوم نیست سخته ، با هزینه ی پفک میشه پاور کامپیوتر رو صفر تا ۳۵ ولت ۱۰ امپر متغیر کرد، ی ماژول افزاینده ۱۵۰ وات از فروشگاه سایت بگیرید با ی کلید ۳ حالته، اول پاور رو تا ۱۴ ولت توسط ای سی که آموزش هست متغیر کنید، بعد خروجی رو بدید به ماژول... محافظت و اتصال کوتاه هم که خود پاور داره ، کلید ۳ حالته هم برای اینه اگه تا ۱۴ ولت جریان بالا لازم دارید حتما باید سوییچ بشه غیر این نیازی نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X