اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پرسش و پاسخ تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه متغییر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام وقت بخیر . من میخوام برای ساب ووفر رقص نور بذارم و میخوام از ولتاژ ساب ووفر زیاد استفاده نکنه . ی رله میخوام بذارم که که زمانی امپلی فایر ولتاژی به ساب میده رله تحریک بشه و چراغو روشن کنه منتها ولتاژی که به ساب میرسه وابسته به اهنگه و یک مرتبه ۱۰ ولت میده یک مرتبه ۵ ولت یا ۳۰ ولت یا ۳۵ ولت یا... ولتاژش کو زیاد میده بنظرتون با رله خاصی میشه رقص نور راه انداخت یا چیز دیگه ایی به ذهنتون میرسه
    ممنون میشم راهنمایی کنید​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tanha7 نمایش پست ها

الف)
      https://eshop.eca.ir/-%D9%88%D9%84%D...4-cx0143a.html
      آیا این که در قسمت مشخصات ماژول معرفی‌شده در لینک فوق، «محدوده اندازه گیری جریان 0 الی 10 آمپر» ذکر شده است، قابل اعتماد است؟

ب) شما کدام‌یک از ولتمترـ‌آمپرمترهای ای‌سی‌ای (ECA) را برای اندازه‌گیری جریانهای زیر 5 میلی‌آمپر تأیید می‌کنید؟
      تا جایی که به یاد دارم ، قبلا ماژول نمایشگر مورد نظر را بررسی کرده بودم و حداقل جریان 2 میلی آمپر یا 1 میلی آمپر را اندازه میگرفت.
      البته این نکته را هم به یاد داشته باشید که بیشتر منبع تغذیه متغییر های بازاری نمیتوانند زیر 10 میلی آمپر جریان کشی را نشان دهند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
        تا جایی که به یاد دارم ، قبلا ماژول نمایشگر مورد نظر را بررسی کرده بودم و حداقل جریان 2 میلی آمپر یا 1 میلی آمپر را اندازه میگرفت.
        1. هنوز دارید ماژولی را که لینکش را گذاشتم؟
        2. در صورتی که می‌توانید، لطفاً به پرسش نهایی پست 54 پاسخ دهید.
        جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۲۰:۳۷ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲.

دیدگاه

1. هنوز دارید ماژولی را که لینکش را گذاشتم؟
          2. در صورتی که می‌توانید، لطفاً به پرسش نهایی پست 54 پاسخ دهید.
          1- متاسفانه خیر.
          2- بله GND همان محل وصل شدن سیم های مشکی رو برد پاور است ، ولی INPUT و OUTPUT نباید به هم وصل شوند ، چون در اینصورت آمپرمتر و مدار محدود کننده جریان کار نمیکند.

دیدگاه

2- بله GND همان محل وصل شدن سیم های مشکی رو برد پاور است ، ولی INPUT و OUTPUT نباید به هم وصل شوند ، چون در اینصورت آمپرمتر و مدار محدود کننده جریان کار نمیکند.
            پس مطلبی که در پست 25 موضوع اصلی گفتید («پایانه مشخص شده با INPUT باید به GND برد پاور وصل شود. پایانه مشخص شده با OUT در واقع خروجی 0 ولت یا همان خروجی GND هست که باید به سیم خروجی 0ولت منبع تغذیه وصل شود»​) آیا به این معنی است که یک سیم از GND برد پاور به INPUT برد محدودکننده‌ی جریان می‌آید، و سیم دیگری از OUT برد محدودکننده‌ی جریان به کانکتور 0ولت (مشکی) منبع تغذیه می‌رود؟

دیدگاه

پس مطلبی که در پست 25 موضوع اصلی گفتید («پایانه مشخص شده با INPUT باید به GND برد پاور وصل شود. پایانه مشخص شده با OUT در واقع خروجی 0 ولت یا همان خروجی GND هست که باید به سیم خروجی 0ولت منبع تغذیه وصل شود»​) آیا به این معنی است که یک سیم از GND برد پاور به INPUT برد محدودکننده‌ی جریان می‌آید، و سیم دیگری از OUT برد محدودکننده‌ی جریان به کانکتور 0ولت (مشکی) منبع تغذیه می‌رود؟
              دقیق و صحیح متوجه شدید.

دیدگاه

مهندس HS1386 ​ وقت عالی بخیر
                ضمن تشکر بابت زحمات جنابعالی
                من از این پاور برای کوره القایی دارم لستفاده میکنم از اونجاییکه جریان پاور بابت کوره خیلی مناسب نیست تمایل دارم همین پاور را تقویت کنم
                ترانزیستورهای پاور کامپیوتر من 13007 بود که با 13009 اصلی و جنس مرغوب تعویض کردم ولی در نهایت جریاندهی فرق زیادی نکرده

روی 12 یا 24 ولت افت ولتاژ زیادی را دارم
                مثلا اگر روی 12 ولت تنظیم باشه حین جریان کشی با کوره القایی ولتاژ تا 9 و 10 ولت افت پیدا میکنه

محبت کنید بفرمایید بابت تقویت کلی مدار باید چیکار انجام بدم ؟

خازن های ورودی ترانزیستورها سلف خروجی و یا هر تغییر دیگری اگر نیاز هست بفرمایید بنده انجام میدم و تصویر را هم منتقل میکنم
                فقط میخوام منبع زیر بار کم نیاره
                بابت تغذیه کوره روی 24 ولت در حدود 15 آمپر باشه بسیار عالی هست
                محبت کنید بفرمایید چه اقداماتی را آماده نمایم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hose in نمایش پست ها
                  مهندس HS1386 ​ وقت عالی بخیر
                  ضمن تشکر بابت زحمات جنابعالی
                  من از این پاور برای کوره القایی دارم لستفاده میکنم از اونجاییکه جریان پاور بابت کوره خیلی مناسب نیست تمایل دارم همین پاور را تقویت کنم
                  ترانزیستورهای پاور کامپیوتر من 13007 بود که با 13009 اصلی و جنس مرغوب تعویض کردم ولی در نهایت جریاندهی فرق زیادی نکرده

روی 12 یا 24 ولت افت ولتاژ زیادی را دارم
                  مثلا اگر روی 12 ولت تنظیم باشه حین جریان کشی با کوره القایی ولتاژ تا 9 و 10 ولت افت پیدا میکنه

محبت کنید بفرمایید بابت تقویت کلی مدار باید چیکار انجام بدم ؟

خازن های ورودی ترانزیستورها سلف خروجی و یا هر تغییر دیگری اگر نیاز هست بفرمایید بنده انجام میدم و تصویر را هم منتقل میکنم
                  فقط میخوام منبع زیر بار کم نیاره
                  بابت تغذیه کوره روی 24 ولت در حدود 15 آمپر باشه بسیار عالی هست
                  محبت کنید بفرمایید چه اقداماتی را آماده نمایم
                  پاور شما از اول همینطور بود یا بعد تغییرات اینطوری شده؟
                  در نظر داشته باشید اکثر پاور های ATX بر خلاف توان ادعایی، در حدود ۲۰۰ الی ۲۵۰ وات توان واقعی دارن.
                  و خب ۲۴ ولت ۱۵ آمپر میشه ۳۶۰ وات که بالاتر از توان جوابدهی اکثر پاور های معمول هست.
                  البته با یک سری تغییرات میشه در ۱۲ ولت در حد ۲۰ آمپر کشید.
                  ​​​​​
                  ​​​​​

دیدگاه

پاور شما از اول همینطور بود یا بعد تغییرات اینطوری شده؟
                    در نظر داشته باشید اکثر پاور های ATX بر خلاف توان ادعایی، در حدود ۲۰۰ الی ۲۵۰ وات توان واقعی دارن.
                    و خب ۲۴ ولت ۱۵ آمپر میشه ۳۶۰ وات که بالاتر از توان جوابدهی اکثر پاور های معمول هست.
                    البته با یک سری تغییرات میشه در ۱۲ ولت در حد ۲۰ آمپر کشید.
                    ​​​​​
                    ​​​​​
                    متشکرم
                    مهندس جان پاور ایرادی نداره بطور طبیعی به میزان وات واقعی خودش جریان میده
                    درواقع بهتره بگیم انتظار من بیشتر از حد واقعی پاور هست و میخوام پاور را به این منظور آماده کنم کسب تجربه ای هم خواهد بود
                    محبت کنید در این زمینه راهنمایی کنید
                    در پاسخ گفتید
                    با یک سری تغییرات میشه در ۱۲ ولت در حد ۲۰ آمپر کشید
                    محبت کنید تغییرات را بفرمایید
                    اگر نیاز به تغییر سیم پیچ ترانس و یا تعویض سلف هم داشته باشه امر بفرمایید آماده میکنم
                    البته من روی 24 ولت به این آمپر نیاز دارم
                    در نهایت اگر چاره ای وجود نداشته باشه دو تا پاور را با همدیگه سری میکنم

ممنون هستم

دیدگاه

متشکرم
                      مهندس جان پاور ایرادی نداره بطور طبیعی به میزان وات واقعی خودش جریان میده
                      درواقع بهتره بگیم انتظار من بیشتر از حد واقعی پاور هست و میخوام پاور را به این منظور آماده کنم کسب تجربه ای هم خواهد بود
                      محبت کنید در این زمینه راهنمایی کنید
                      در پاسخ گفتید
                      محبت کنید تغییرات را بفرمایید
                      اگر نیاز به تغییر سیم پیچ ترانس و یا تعویض سلف هم داشته باشه امر بفرمایید آماده میکنم
                      البته من روی 24 ولت به این آمپر نیاز دارم
                      در نهایت اگر چاره ای وجود نداشته باشه دو تا پاور را با همدیگه سری میکنم

ممنون هستم
                      تغییری که لازم هست، به طور خلاصه این هست که دوبل دیود شاتکی خط ۱۲ ولت خود پاور رو در بیارید و بجاش پل دیود شاتکی جایگزین کنید.
                      و لازمه که سر وسط ترانس هم قطع بشه.
                      و خروجی منفی پل دیود به عنوان GND استفاده بشه.
                      البته این هم در نظر داشته باشید که این مورد روش من نیست و روشی هست که تعدادی از دوستان بدست آوردن و نتیجه گرفتن.
                      و جریان خروجی رو حدود ۲ برابر کرده.
                      ترجیحا سلف و خازن خروجی هم تقویت کنید کیفیت کار بالا میره.

دیدگاه

تغییری که لازم هست، به طور خلاصه این هست که دوبل دیود شاتکی خط ۱۲ ولت خود پاور رو در بیارید و بجاش پل دیود شاتکی جایگزین کنید.
                        و لازمه که سر وسط ترانس هم قطع بشه.
                        و خروجی منفی پل دیود به عنوان GND استفاده بشه.
                        البته این هم در نظر داشته باشید که این مورد روش من نیست و روشی هست که تعدادی از دوستان بدست آوردن و نتیجه گرفتن.
                        و جریان خروجی رو حدود ۲ برابر کرده.
                        ترجیحا سلف و خازن خروجی هم تقویت کنید کیفیت کار بالا میره.
                        درود مهندس عزیز
                        مهندس جان دیود دوبل شاتکی MBR30100​ دارم و میتونم جایگزین دیود خود پاور کنم
                        منظور شما از دوبل دیود شاتکی را بعنوان جایگزین متوجه نشدم در این صورت یه نمونه را معرفی کنید

مورد بعد اینکه فرمودید
                        این مورد روش من نیست و روشی هست که تعدادی از دوستان بدست آوردن و نتیجه گرفتن.و جریان خروجی رو حدود ۲ برابر کرده.​
                        مهندس جان یعنی بدون تغییر یا تعویض در ترانزیستورهای 13007 یا 13009 جریان خروجی را دوبرابر کردن؟

مهندس جان اگر دو تا 13007 یا 13009 را با همدیگه موازی ببندم و به مدار متصل کنم آیا در کیفیت و توان خروجی تاثیری میزاره یاخیر ؟حقیقتا نمیخوام کلیت مدار تحط فشار باشه
                        قبلا یه پاور را سوزوندم دیگه نمیخوام پاور را تحط فشار قرار بدم
                        میخوام بطور کامل و اصولی پاور را تقویت کنم و در کنارش کسب تجربه ای هم باشه البته در صورتی که شما هم صلاح بدونید و تمایل به پیگیری داشته باشید
                        در این صورت بسیار ممنون خواهم شد

ضمنا نمیدونم منظور از سر وسط ترانس کدام پایه هست و اینکه در بخش اولیه یا ثانویه میباشد لطفامقداری مبتدیانه تر بفرمایید بتونم تشخیص بدم و خرابکاری نکنم این پاور هم بسوزه
                        ممنون
                        جدیدترین ویرایش توسط hose in; ۰۰:۵۶ ۱۴۰۳/۰۲/۲۰.

دیدگاه

درود مهندس عزیز

مهندس جان دیود دوبل شاتکی MBR30100​ دارم و میتونم جایگزین دیود خود پاور کنم
                          منظور شما از دوبل دیود شاتکی را بعنوان جایگزین متوجه نشدم در این صورت یه نمونه را معرفی کنید

مورد بعد اینکه فرمودید

مهندس جان یعنی بدون تغییر یا تعویض در ترانزیستورهای 13007 یا 13009 جریان خروجی را دوبرابر کردن؟

مهندس جان اگر دو تا 13007 یا 13009 را با همدیگه موازی ببندم و به مدار متصل کنم آیا در کیفیت و توان خروجی تاثیری میزاره یاخیر ؟حقیقتا نمیخوام کلیت مدار تحط فشار باشه
                          قبلا یه پاور را سوزوندم دیگه نمیخوام پاور را تحط فشار قرار بدم
                          میخوام بطور کامل و اصولی پاور را تقویت کنم و در کنارش کسب تجربه ای هم باشه البته در صورتی که شما هم صلاح بدونید و تمایل به پیگیری داشته باشید
                          در این صورت بسیار ممنون خواهم شد

ضمنا نمیدونم منظور از سر وسط ترانس کدام پایه هست و اینکه در بخش اولیه یا ثانویه میباشد لطفامقداری مبتدیانه تر بفرمایید بتونم تشخیص بدم و خرابکاری نکنم این پاور هم بسوزه
                          ممنون
                          در مورد سوال اولتون:
                          دقت کنید که گفتم پل دیود شاتکی و نه دوبل دیود شاتکی.
                          یعنی باید با دوبل دیود، پل دیود شاتکی بسازید.
                          فکر کنم در بقیه موارد هم ابهام دارید،
                          آموزش افزایش جریان در یکی از تاپیک ها بود، جستجو کنید و اگر پیدا نکردید اطلاع بدید
                          ​​​​​​.
                          ترانزیستور های سویچ اولیه معمولا به شکل کارخانه ای قویتر از نیاز قرار میگیرن و معمولا نیازی به تقویت نیست.

دیدگاه

حقیقتا هر چه گشتم آدرس تاپیک مورد اشاره را پیدا نکردم

صمنا محبت کنید در رابطه با ساخت پل دیود شاتکی هم یه توضیح بدید داخل فروشگاه ها که چنین قطعه ای پیدا نکردم

دیدگاه

حقیقتا هر چه گشتم آدرس تاپیک مورد اشاره را پیدا نکردم

صمنا محبت کنید در رابطه با ساخت پل دیود شاتکی هم یه توضیح بدید داخل فروشگاه ها که چنین قطعه ای پیدا نکردم
                              جالبه من هم الان هرچقدر میگردم تاپیک مورد نظر رو پیدا نمیکنم!
                              ولی بحث قدیمی نبود/حدودا مال ۶ ماه قبل.

دیدگاه

جالبه من هم الان هرچقدر میگردم تاپیک مورد نظر رو پیدا نمیکنم!
                                ولی بحث قدیمی نبود/حدودا مال ۶ ماه قبل.
                                در صورت ممکن محبت کنید خودتون توضیح اجمالی بدید
                                پل دیود شاتکی هم درک نکردم منظور چی هست متشکرم​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...