اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پرسش و پاسخ تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه متغییر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

سلام
    عزیز کلیپ هایی که ایشون میزاره با جزئیات بیشتر هندی ها انجام دادن کافیه ی سرچ تو یوتیوب بزنی، توانا هستند مهندس هستند برتر هستند درست ولی جنبه تبلیغاتی داره، بنده خدا اینارو میزاره که بخری ازش مبحث کامل رو، حق هم هست ،ولی چیزی که مهندس گذاشته هندی نیست بنظرم ارزش داره ، من وقت داشته باشم حتما انجام میدم خیلی مفید و کاربردی هست و بسیار ممنونم بابت وقتی که گذاشتن
    به اینکار می گن رپورتاژ آگهی
    به نظر من اینکار درست نیست که در رپورتاژ آگهی، اطلاعات نادرست به خلق الله غالب کنی
    البته برای خودش هم خوب نیست چون برای جذب مشتری هم شده باشه باید در آگهی اطلاعات درست قرار بده که ملت برای خرید آموزش اصلی طالب بشن

دیدگاه

امشو شه لیپک ل لینونه.
      جدیدترین ویرایش توسط Windows_xp; ۲۳:۱۹ ۱۴۰۲/۱۰/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Windows_xp نمایش پست ها
        امشو شه لیپک ل لینونه.
        خیلی خوبه، ی اتصال کوتاه بمب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

بله سر وسط ترانس رو از گراند قطع کرده.
          اون پل دیود برای افزایش جریان خروجی هست که باعث فشار بیشتر به اولیه میشه.
          با درود
          مهندس جان در پست آخر بابت توضیحات محدود کننده جریان گفتید
          پایانه مشخص شده با INPUT باید به GND برد پاور وصل شود.
          پایانه مشخص شده با OUT در واقع خروجی 0 ولت یا همان خروجی GND هست که باید به سیم خروجی 0ولت منبع تغذیه وصل شود.​
          محبت کنید در رابطه
          با GND برد پاور و همچنین خروجی 0 ولت یا همان خروجی GND که اشاره کردید بیشتر توضیح بدید
          و یا اگر مقدور باشه موقعیت تصویریش را هم در مدار مشخص کنید
          متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahddi2 نمایش پست ها
            به اینکار می گن رپورتاژ آگهی
            به نظر من اینکار درست نیست که در رپورتاژ آگهی، اطلاعات نادرست به خلق الله غالب کنی
            البته برای خودش هم خوب نیست چون برای جذب مشتری هم شده باشه باید در آگهی اطلاعات درست قرار بده که ملت برای خرید آموزش اصلی طالب بشن
            ترجیح میدم و تقاضا میکنم که در این تاپیک از دیگران بدگویی نکنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hose in نمایش پست ها

با درود
              مهندس جان در پست آخر بابت توضیحات محدود کننده جریان گفتید

محبت کنید در رابطه
              با GND برد پاور و همچنین خروجی 0 ولت یا همان خروجی GND که اشاره کردید بیشتر توضیح بدید
              و یا اگر مقدور باشه موقعیت تصویریش را هم در مدار مشخص کنید
              متشکرم
              یکبار پست 5 تاپیک اصلی رو کامل و با دقت بخونید.
              در پست 5 در مورد این موضوع توضیح ساده و مختصر دادم.

دیدگاه

...
                در جمله‌ی آخر پست 25 تاپیک «تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه متغییر+توضیحات»، اشاره کرده‌اید: «میتونید مدار رو به شکل دلخواه مونتاژ کنید ، من از فیبر سوراخدار استفاده کردم.»

آیا می‌توانید، در همان پست 25، عکسهایی روشن و واضح از مدار مونتاژشده روی فیبر سوراخدار مذکور قرار دهید؟
                جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۸:۳۳ ۱۴۰۲/۱۰/۲۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tanha7 نمایش پست ها

در جمله‌ی آخر پست 25 تاپیک «تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه متغییر+توضیحات»، اشاره کرده‌اید: «میتونید مدار رو به شکل دلخواه مونتاژ کنید ، من از فیبر سوراخدار استفاده کردم.»

آیا می‌توانید، در همان پست 25، عکسهایی روشن و واضح از مدار مونتاژشده روی فیبر سوراخدار مذکور قرار دهید؟
                  اتفاقا قرار بود سر فرصت اضافه شود.

دیدگاه

...
                    در سطر 5 پست 25 تاپیک اصلی گفته‌اید: «در نقشه بالا ، از 1 عدد آیسی TL072 استفاده شده». اما در تصویر نقشه 2 عدد TL072 مشاهده می‌شود.

دیدگاه

در سطر 5 پست 25 تاپیک اصلی گفته‌اید: «در نقشه بالا ، از 1 عدد آیسی TL072 استفاده شده». اما در تصویر نقشه 2 عدد TL072 مشاهده می‌شود.
                      دقیقا در مدار از یک عدد آیسی TL072 استفاده شده که خود شامل 2 آپ امپ میباشد.

دیدگاه

دقیقا در مدار از یک عدد آیسی TL072 استفاده شده که خود شامل 2 آپ امپ میباشد.
                        سلام
                        مهندس ممنون بابت اموزش از شانسم عین همین پاور رو دارم کافیه طبق عکس پیش برم آموزش زیاد هست ولی همشون ولتاژ بالای ۱۴ پروتکت پاور رو غیر فعال میکردند که با ی اتصال کوتاه پاور به فنا میرفت

دیدگاه

سلام
                          طبق توضیحات پست 5 و شماتیک کنترل جریان، باید 0 ولت برد رو به -12 وصل کنیم؟؟
                          جدیدترین ویرایش توسط mahdivali6; ۰۱:۵۶ ۱۴۰۲/۱۰/۳۰.

دیدگاه

اتفاقا قرار بود سر فرصت اضافه شود.
                            سپاس‌ از این که در پست 27، عکسهایی از روی برد کنترل جریان قرار دادید.

آیا می‌توانید از زیر این برد هم عکس واضحی قرار دهید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdivali6 نمایش پست ها
                              سلام
                              طبق توضیحات پست 5 و شماتیک کنترل جریان، باید 0 ولت برد رو به -12 وصل کنیم؟؟
                              به طور واضح در همون پست ۵ توضیح داده شد که 0V همان GND هست .
                              و ربطی به -12 ولت نداره.

دیدگاه

سپاس‌ از این که در پست 27، عکسهایی از روی برد کنترل جریان قرار دادید.

آیا می‌توانید از زیر این برد هم عکس واضحی قرار دهید؟
                                متاسفانه احتمال اینکه بتوانم از پشت برد مونتاژ شده تصویری بفرستم بسیار کم است ، زیرا برد مونتاژ شده روی برد پاور محکم کاری شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X