اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پرسش و پاسخ تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه متغییر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط hose in نمایش پست ها
    در صورت ممکن محبت کنید خودتون توضیح اجمالی بدید
    پل دیود شاتکی هم درک نکردم منظور چی هست متشکرم​
    شما به وصل کردن 4 تا دیود 1N4007 یه پل دیود میسازید.
    پل دیود شاتکی هم همینه منتها بجای دیود معمولی ، باید از دیود های شاتکی استفاده کنید.
    این لینک تاپیک هست، به نقشه پست 5 و کاری که در بخش خروجی انجام داده دقت کنید:
    https://www.eca.ir/forums/forum/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%8A%D A%A9/%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%84%D9%88%DA%AF-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%B9/%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%D9%8A%D9%87/76679-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1-%DA%A9%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9-%D8%AA%D8%BA%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D 9%87%DB%8C
    د

دیدگاه

• hose in
      hose in دیدگاه ثبت کرد
      Editing a comment
      ممنون هستم خیلی محبت کردید
      طوری که متوجه شدم یک خازن 4700 پیکوفاراد را با یک مقاومت 10 اهم 3 وات سری کردن و با ابتدا و انتهای ثانویه موازی کردن
      پایه وسط ثانویه هم از زمین مدار جدا شده
      ابتدا و انتهای ثانویه را به پل دیود متصل کردن
      آیا درست متوجه شدم؟

مهندس جان دیود شاتکی معمولی با آمپر بالا موجود ندارم که بتونم پل دیود درست کنم

ولی دیود سه پایه که متعلق به خود پاور هست زیاد دارم آیا با همین سه پایه ها هم میتونم پل دیود درست کنم؟
      اگر امکانپذیر هست لطفا روشش را بهم بگید پایه ها را چطور متصل کنم
      جدیدترین ویرایش توسط hose in; ۱۹:۳۴ ۱۴۰۳/۰۲/۲۷.

در صورت ممکن محبت کنید خودتون توضیح اجمالی بدید
    پل دیود شاتکی هم درک نکردم منظور چی هست متشکرم​
    در پاسخ کامنت که گذاشتید:
    بله درست متوجه شدید.
    در بین دوبل دیود هایی که دارید، اگر دیود آند مشترک هم دارید کار ساده تر میشه.
    بررسی کنید تا متناسب با دیود های شما روش بگم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

در پاسخ کامنت که گذاشتید:
      بله درست متوجه شدید.
      در بین دوبل دیود هایی که دارید، اگر دیود آند مشترک هم دارید کار ساده تر میشه.
      بررسی کنید تا متناسب با دیود های شما روش بگم.
      با سپاس چک کردم ولی آند مشترک ندارم
      از همین جنس دیود سه پایه که متعلق به پاور هست کاتد مشترک میباشند محبت کنید و روش اتصال همین را بفرمایید چطور متصل کنم که تبدیل به پل دیودی بشوند

ضمنا یک دسته سیم از ترانس چاپر بیرون اومده که بصورت کلاف به همدیگه تابیده و به زمین مدار متصل شده .آیا منظور از پایه وسط ثانویه ترانس همین دسته سیمها میباشند؟
      جدیدترین ویرایش توسط hose in; ۱۶:۲۷ ۱۴۰۳/۰۲/۳۰.

دیدگاه

با سپاس چک کردم ولی آند مشترک ندارم
        از همین جنس دیود سه پایه که متعلق به پاور هست کاتد مشترک میباشند محبت کنید و روش اتصال همین را بفرمایید چطور متصل کنم که تبدیل به پل دیودی بشوند

ضمنا یک دسته سیم از ترانس چاپر بیرون اومده که بصورت کلاف به همدیگه تابیده و به زمین مدار متصل شده .آیا منظور از پایه وسط ثانویه ترانس همین دسته سیمها میباشند؟
        بله رشته سیم که از ترانس بیرون اومده همون سر وسط هست که بعضی مواقع بهش سیم CT هم میگن.
        این تصویر هم پل دیود شاتکی با ۳ دوبل دیود کاتد مشترک هست:
        جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۱:۱۰ ۱۴۰۳/۰۳/۰۲. دلیل: تصحیح خطای فنی

دیدگاه

بله رشته سیم که از ترانس بیرون اومده همون سر وسط هست که بعضی مواقع بهش سیم CT هم میگن.
          این تصویر هم پل دیود شاتکی با ۳ دوبل دیود آند مشترک هست:
          مهندس جان واقعا ممنون هستم
          البته دیودهای بنده کاتد مشترک هستند ولی تصویری هم که منتقل کردید بسیار ارزشمند میباشد

اگر محبت بفرمایید تصویری هم از روش اتصال پل دیودی توسط دیودهای کاتد مشترک ((دوبل دیود کاتد مشترک)) ارسال بفرمایید بینهایت ممنون شما میشوم

دیدگاه

مهندس جان واقعا ممنون هستم
            البته دیودهای بنده کاتد مشترک هستند ولی تصویری هم که منتقل کردید بسیار ارزشمند میباشد

اگر محبت بفرمایید تصویری هم از روش اتصال پل دیودی توسط دیودهای کاتد مشترک ((دوبل دیود کاتد مشترک)) ارسال بفرمایید بینهایت ممنون شما میشوم
            عکس که فرستادم مال کاتد مشترک هست و اشتباها نوشتم آند مشترک.

دیدگاه

دوست عزیز من منبع تغذیم شبیه شماس منتهی قطعات بیشتری داره و مقداری کیفیتش بهتره ولی چهارچوب یکی هس من دوتا شاتکی پنج و سه ولت رو حذف کردم موند دوتا دیود موازی که برا دوازده ولت هس و پایه اند مشترکشونو پیگیری کردم به دوتا دیود رسید هردو دیود به مقاومت سری شدن انگار البته باید بیشتر بررسی کنم الان اگر دوتا باشن دوتاشم از مدار خارج کنم یا یکی ?تشکر فراوان انشاله که خودمونو نترکونیم XD

دیدگاه

دوست عزیز من منبع تغذیم شبیه شماس منتهی قطعات بیشتری داره و مقداری کیفیتش بهتره ولی چهارچوب یکی هس من دوتا شاتکی پنج و سه ولت رو حذف کردم موند دوتا دیود موازی که برا دوازده ولت هس و پایه اند مشترکشونو پیگیری کردم به دوتا دیود رسید هردو دیود به مقاومت سری شدن انگار البته باید بیشتر بررسی کنم الان اگر دوتا باشن دوتاشم از مدار خارج کنم یا یکی ?تشکر فراوان انشاله که خودمونو نترکونیم XD

دیدگاه

عکس پاور

تا حذف دوتا دیود پیش رفتم
                  Caption

مقامتو مشکوکه؟

عکسارو اپلود کردم از گوگل درایو
                  مقداری خلوت شد

جدیدترین ویرایش توسط LINUX2017; ۱۷:۴۵ ۱۴۰۳/۰۴/۱۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط LINUX2017 نمایش پست ها

با سلام، فعلا که دیود ۳.۳ و ۵ ولت رو حذف کردید کفایت میکنه.
                    عکس هایی هم که گذاشتید نیاز به دسترسی دارن و عمومی نیست.

دیدگاه

درود
                      جهت قابل تنظیم کردن ولتاژ خروجی یک پاور کامپیوتر طبق متد اعلام شده در پست:
                      درود، بنا به درخواست دوستان تصمیم گرفته شد که آموزش تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه متغییر ، به زبان ساده و تشریحی در انجمن قرار بگیره. دلایلی مثل فراوان بودن ، در دسترس بودن ، توان خروجی بالا ، انعطاف پذیری بیشتر نسبت به دیگر منبع تغذیه های سویچینگ ، باعث شده که پاور کامپیوتر ( مخصوصا دست دو ) به گزینه مناسبی برای تبدیل به

تا پست شماره 22# جلو رفتم لیکن بعد از روشن کردن پاور ولتاژ های 12+ ولت و 12- ولت در خروجی ظاهر نشد در عوض 3+ و 3- ولت خروجی دارد که با تنظیم پتانسیومترها هم هیچ تغییری نمیکند.روی پایه های 1 ، 2، 3 آی سیKA7500 ( TL494 ) بترتیب 2.8 ، 0.6 و 4.2 ولت وجود دارد ولتاژ استند بای 5+ ولت و ولتاژ پاور گود 0.6- موجود هستند. لطفا در این خصوص راهنمایی فرمایید. ضمنا پاور در ابتدای کار سالم بوده و تمامی ولتاژها را ارائه میکرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                        درود
                        جهت قابل تنظیم کردن ولتاژ خروجی یک پاور کامپیوتر طبق متد اعلام شده در پست:
                        درود، بنا به درخواست دوستان تصمیم گرفته شد که آموزش تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه متغییر ، به زبان ساده و تشریحی در انجمن قرار بگیره. دلایلی مثل فراوان بودن ، در دسترس بودن ، توان خروجی بالا ، انعطاف پذیری بیشتر نسبت به دیگر منبع تغذیه های سویچینگ ، باعث شده که پاور کامپیوتر ( مخصوصا دست دو ) به گزینه مناسبی برای تبدیل به

تا پست شماره 22# جلو رفتم لیکن بعد از روشن کردن پاور ولتاژ های 12+ ولت و 12- ولت در خروجی ظاهر نشد در عوض 3+ و 3- ولت خروجی دارد که با تنظیم پتانسیومترها هم هیچ تغییری نمیکند.روی پایه های 1 ، 2، 3 آی سیKA7500 ( TL494 ) بترتیب 2.8 ، 0.6 و 4.2 ولت وجود دارد ولتاژ استند بای 5+ ولت و ولتاژ پاور گود 0.6- موجود هستند. لطفا در این خصوص راهنمایی فرمایید. ضمنا پاور در ابتدای کار سالم بوده و تمامی ولتاژها را ارائه میکرد.
                        با درود،
                        به نظر میرسه به پایه ۱ آیسی ۴۹۴ قطعه فیدبک مزاحمی وصل هست که باعث فیدبک اشتباه شده.
                        پیشنهاد میکنم قطعات متصل به پایه ۱ رو از روی برد پاور حذف کنید ( مطابق پست های تاپیک ) و ولوم و مقاومت های مربوطه رو مطابق شماتیک در تاپیک وصل کنید.

دیدگاه

با درود،
                          به نظر میرسه به پایه ۱ آیسی ۴۹۴ قطعه فیدبک مزاحمی وصل هست که باعث فیدبک اشتباه شده.
                          پیشنهاد میکنم قطعات متصل به پایه ۱ رو از روی برد پاور حذف کنید ( مطابق پست های تاپیک ) و ولوم و مقاومت های مربوطه رو مطابق شماتیک در تاپیک وصل کنید.
                          درود
                          کلیه قطعات سابق که روی پایه 1 وجود داشتند طبق دستور العمل حذف شده اند، فقط قطعاتی که طبق پستهای 19 (دیود زنر 24 ولت) ، پست 20 (مقاومت 100 اهم و خازن 47 نانو) و پست 21 ( پتانسومترهای 10 کیلو و 500 اهم مقاومتهای 4.7 کیلو و 470 و 68 اهم) قرار دارند و ولتاژها با انجام این روش اعلام شده اند. تنها شکی که من دارم مقادیر مقاومت و خازن پست 20 است که خود شما ذکر کرده اید ممکن است مجبور به تغییر آنها باشیم ولی مقادیر را اعلام نکرده اید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها

درود
                            کلیه قطعات سابق که روی پایه 1 وجود داشتند طبق دستور العمل حذف شده اند، فقط قطعاتی که طبق پستهای 19 (دیود زنر 24 ولت) ، پست 20 (مقاومت 100 اهم و خازن 47 نانو) و پست 21 ( پتانسومترهای 10 کیلو و 500 اهم مقاومتهای 4.7 کیلو و 470 و 68 اهم) قرار دارند و ولتاژها با انجام این روش اعلام شده اند. تنها شکی که من دارم مقادیر مقاومت و خازن پست 20 است که خود شما ذکر کرده اید ممکن است مجبور به تغییر آنها باشیم ولی مقادیر را اعلام نکرده اید.
                            تغییر مقادیر قطعات پست ۲۰ نمیتونه باعث چنین مشکلی بشه، مگر اینکه خازن اتصال کوتاه باشه.
                            شاید دیود زنر ها رو برعکس جا زدید.
                            مقاومت و خازن بین پایه ۲ و ۳ آیسی رو طبق دستورات تاپیک تغییر دادید؟
                            چیزی که مشخص هست ، این که پایه ۱ آیسی ۴۹۴ توسط قطعه ای ناخواسته/سوخته به خط + وصل شده و باعث عملکرد ناصحیح فیدبک میشه.
                            در صورت امکان تصویر قرار بدید ، شاید بهتر بشه راهنمایی کرد.
                            ​​​​​

دیدگاه

درود، دیود زنر و سایر مقادیر دقیقا طبق متد اعلام شده نصب شده اند روش کار را چند بار چک کرده ام تصویر در لینک زیر آپلود شده است:
                              1-
                              2-
                              جدیدترین ویرایش توسط nimdar; ۱۷:۲۳ ۱۴۰۳/۰۵/۱۰.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X