اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ گوشی روی موتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژ گوشی روی موتور

سلام توی این چند دقیقه تست کردم جریان از460به440کاهش یافت فکر کنم سرعت شارژش خوب باشه دما هم خوبه فعلا در حال تست هستم نتیجه رو هم اخر اعلام می کنم
    فقط یادت باشه یه فن کوچیک هم واسه رگولاتور بزاری تا خنک بشه وجریان رو کاهش نده.....یکم جریان کم شده بعد ازبالا رفتن دما

اضافه شده در تاریخ :
    دما رو با فن کاهش دادم ولی جریان بیشتر نشد به خاطر این که گوشی شارژ شده جریان کم شده ولی شما حتما یک فن بزار
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
      دما رو با فن کاهش دادم ولی جریان بیشتر نشد به خاطر این که گوشی شارژ شده جریان کم شده ولی شما حتما یک فن بزار
      داداش میرم هم وسایل مداری هک ساختید رو بگیرم و هم LM2575رو بگیر اگه دماش پایینه بود عالی میشه با LM2575 هردوش رو میسازم و نتیجه مدار دومی را تا شب بهت میگم.درضمن واسه اینکه یدونه فرستنده واسه اون مدار گیرنده بزاری که.تو 1 ثانیه سویچ کنه نه تند تند
      Just God

دیدگاه

سلام اقا حسین من امروز دوتا مدار تست میکنم ببینم کدومش عالی تره بهتون شماتیک و وسایل رو میزارم بسازید تا فردا صبح میگم نتیجه رو
        Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosin2a
          من از تمامی دوستان تشکر میکنم که دارن زحمت میکشن تا به من کمک کنن.....واقعا شرمندم.....امیدوارم بتونم براتون جبران کنم.....
          اولا خواهش
          دوما همه دوست دارن یه همچین چیزی داشته باشن من خیلی روش کار کردم یعنی هنوز دارم روش کار می کنم یک هفتس کار روشارژر رو دارم انجام میدم خیلی تایپیک زدن ودیدم ولی مداراتشون پیچچیدس واسه من نمی صرفه من دنبال مدارات ساده وانالوگ هستم مطمئن باشید تا به نتجیه نرسیم این کاررو تموم نی کنیم
          نوشته اصلی توسط ghaderi00
          سلام اقا حسین من امروز دوتا مدار تست میکنم ببینم کدومش عالی تره بهتون شماتیک و وسایل رو میزارم بسازید تا فردا صبح میگم نتیجه رو
          اوکی پس شما تست کن راستی نگران دمای رگو لاتور نباشید من باقرار دادن یک فن تونستم سرد نگهش دارم یک فن هیتسینک دار کوچیک بزارید واسش عالیه من روی تب فور هم تست می کنم اون مدارlm2575رو هم بزارید
          موفق باشی

اضافه شده در تاریخ :
          سلام داداش تبریک بالاخره شارژ شد
          من چند تا توصیه می کنم شما حتما یه هیت سینک کوچیک ویه فن بزار چون وقتی باطری موبایل خالی باشه خیلی داغ میشه من با فن پاور کامپیوتر و هیت سینک پاور تونستم سرد سرد نگهش دارم....
          جریان خروجیش هم بالاست با اون ترانزیستور اگه کسی یهمنبع تغذیه متغییر با LM317سازه این مدار بری کارش عالیه
          همینو بساز اگه می خوای اون مدار رو هم تست کن
          همگی موفق باشید
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام داداش تبریک بالاخره شارژ شد
            من چند تا توصیه می کنم شما حتما یه هیت سینک کوچیک ویه فن بزار چون وقتی باطری موبایل خالی باشه خیلی داغ میشه من با فن پاور کامپیوتر و هیت سینک پاور تونستم سرد سرد نگهش دارم....
            جریان خروجیش هم بالاست با اون ترانزیستور اگه کسی یهمنبع تغذیه متغییر با LM317سازه این مدار بری کارش عالیه
            همینو بساز اگه می خوای اون مدار رو هم تست کن
            همگی موفق باشید
            اره میخوام تست کنم با نرم افزار پی دی اف یا هرچی بازش کن اولین مدار که تو صفحه دوم هس
            http://s3.picofile.com/file/8201529726/LM2576_D.PDF.html
            Just God

دیدگاه

اره میخوام تست کنم با نرم افزار پی دی اف یا هرچی بازش کن اولین مدار که تو صفحه دوم هس
              http://s3.picofile.com/file/8201529726/LM2576_D.PDF.html
              مدار خوبی به نظر میاد به نظر من اینم خوب کار می کنه شایدم بهتر.....اینی که من دارم تست می کنم سرعت شارژش خوبه
              موفق باشی
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

مدار خوبی به نظر میاد به نظر من اینم خوب کار می کنه شایدم بهتر.....اینی که من دارم تست می کنم سرعت شارژش خوبه
                موفق باشی
                من تستش کنم خوب بود بهتون میگم البته هردوتاشو میسازم ببینم کدوم بهتره راستی یه سوال.جریان زیاد واسه گوشی مشکل سازه یانه.منکه شنیده بودم هرچی امپر بالا باشه زود باتری شارز میشه
                Just God

دیدگاه

داداش ما نمیوتنیم با 12 ولت یدونه شارز بسازیم خوب شارز کنه شما پنل چه جوری شارز میکنید ها داداش میتونی مدار اون پنل خورشیدی رو بزاری ما درس کنیم بجای ورودی که خورجی پنل بهش وصل میشه ما با رگلاتور به باتری وصل کنیم
                  سلام
                  ببین دادا اون پنل خودش 4 ولته یه مداری داره که ولتاژو به 3.7 میرسونه و تمام شارژ آسان و به صرفه .
                  بعدشم در جامعه چین کار نشد نداره اگه داره بگو .... :agree: :agree: :agree: :agree: :agree:
                  http://s6.picofile.com/file/8203114218/12333.gif
                  http://hamidelectronic.mihanblog.com

دیدگاه

من تستش کنم خوب بود بهتون میگم البته هردوتاشو میسازم ببینم کدوم بهتره راستی یه سوال.جریان زیاد واسه گوشی مشکل سازه یانه.منکه شنیده بودم هرچی امپر بالا باشه زود باتری شارز میشه
                    اره سرعت زیاد میشه واسیب می رسه به باطری ولی فکر نکنم گوشی بیشتر500میلی مصرف کنه
                    من تستم تموم شد بدون هیچ مشکلی من ازش راضیم... :nice:

اضافه شده در تاریخ :
                    نوشته اصلی توسط v_hamid97
                    سلام
                    ببین دادا اون پنل خودش 4 ولته یه مداری داره که ولتاژو به 3.7 میرسونه و تمام شارژ آسان و به صرفه .
                    بعدشم در جامعه چین کار نشد نداره اگه داره بگو .... :agree: :agree: :agree: :agree: :agree:
                    بله......چین که هیچ......اصلا حرفش رو نزن واسه ارزون شدن کار از قطعات پکیده استفاده میشه هرچند چین سه تا بقه واسه جنس هاش داره درجه یک درجه دو درجه سه
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

داداش علی کمک کن دیگه یدونه مدار گیرنده و فرستنده بزار ساده حداقل از ای سی 555 استفاده شده باشه
                      Just God

دیدگاه

داداش علی کمک کن دیگه یدونه مدار گیرنده و فرستنده بزار ساده حداقل از ای سی 555 استفاده شده باشه
                        چطوره یه تاپیک واسش بزنی؟من زدم تایه جایی رسیدم فقط با ایسی کار می کرد واون مدار ترانزیستوری بارله فقط رله حذف میشد فقط می شد مدار رو با اون مادون قرمز روشن می شدولی با یه پایه های دیگر ای سی خاموش می شد ولی من می خواستم با همون خاموش بشه نشد ولش کردم وگر نه قرار بود کولر خونمون رو باش سوئیچ کنم.....
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

چطوره یه تاپیک واسش بزنی؟من زدم تایه جایی رسیدم فقط با ایسی کار می کرد واون مدار ترانزیستوری بارله فقط رله حذف میشد فقط می شد مدار رو با اون مادون قرمز روشن می شدولی با یه پایه های دیگر ای سی خاموش می شد ولی من می خواستم با همون خاموش بشه نشد ولش کردم وگر نه قرار بود کولر خونمون رو باش سوئیچ کنم.....
                          داداش من اون ترانزیستور tip2955 خریدم ولتاز نوشته 5 ول مال شما هم 5 ولتی بود
                          Just God

دیدگاه

داداش من اون ترانزیستور tip2955 خریدم ولتاز نوشته 5 ول مال شما هم 5 ولتی بود
                            سلام
                            من گرفتم اون ترانزیستور روش نوشتهMJE2955با چند تا شمما ره واسم شرکت سازنده چیز دیگه ای ننوشته.......
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                              من گرفتم اون ترانزیستور روش نوشتهMJE2955با چند تا شمما ره واسم شرکت سازنده چیز دیگه ای ننوشته.......
                              داداش لطفا کن پایه هاشو واسم مشخص کن.درضمن مال من شبیه رگلاتور هس
                              Just God

دیدگاه

داداش لطفا کن پایه هاشو واسم مشخص کن.درضمن مال من شبیه رگلاتور هس
                                سلام
                                اره دیگه ترانزیستور ماسفت هم شبیه رگولاتوره.......چون باید قدرتشون زیاد باشه این شکلی می سازن قدرت بالاتر میره سراغ ترانزیستور های قابلمه ای اگه شکلش مثل ترانزیستور معمولی باشه جریان خروجی کم میشه وترانزیستور منفجر میشه
                                پایه ی1بیس پایه ی2کلکتور وپایه3امیتر با مولتی متر تست کن می فهمی اگه نمی دونی من بهت می گم این یه ترانزیستورPNPهستش
                                Proudly @real_ahmadi
                                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X