اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ گوشی روی موتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژ گوشی روی موتور

نوشته اصلی توسط hosin2a
    من از تمامی دوستان تشکر میکنم که دارن زحمت میکشن تا به من کمک کنن.....واقعا شرمندم.....امیدوارم بتونم براتون جبران کنم.....
    داداش انجام وظیفه هس.درضمن منم دارم واسه خودم هم میسازم چون رو دوچرخه باتری موتور انداختم
    Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi00
      داداش من از تو میپرسم اگه میدونستم نمیگفتم یدونه گوشی ساده نوکیا نداری من چن تا گوشی قدیمی دارم رو اونا امتحان میکنم.ولی نمیدونم تو گئشی های هوشمند چه سنسوری دارم خدایی من اعصابم خورد شد با رگلاور پیچ گوشتی رو انداختم رو رگلاتو7805 اتصالی شد 12 ولت مستقیم رفت تو گوشی اس4 ولی نمدونم چرا شارز کردن متوقف شد و چیزی نشد باز با شارز خودش زدم دیدم داره شارز میکنه
      خخخخخ
      خدارو شکر که نسوزوندی منم با یک گوشی جی ال ایکس پکیده تست کردم بعدش می خواستم تب فور بزنم بهش ترسیدم بسوزه فک کنم اینا محافظ دارن واسه یک ثانیه ولی نباید اینجوری شه حتی یک لحظه چون ممکنه اتفاقی که نباید بیفته میفته حواست باشه اتصالی نکن چیزی رو
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
        سلام
        همون مدار اولی که دادید عالیه یه هیتسینک پاور واسه رگولاتور ویه هیت سینک کوچیک هم واسه ترانزیستور 1دقیقه گزاشتم خوب کار کرد هم دما خوبه هم جریان :wow:بالاخره تونستیم درستش کنیم مداری که می خواستیم :nice: :bye :bye :job:
        داداش میگم اول بزار ببین گوشی رو شارز میکنه یانه :angry: :angry: :angry:
        Just God

دیدگاه

خخخخخ
          خدارو شکر که نسوزوندی منم با یک گوشی جی ال ایکس پکیده تست کردم بعدش می خواستم تب فور بزنم بهش ترسیدم بسوزه فک کنم اینا محافظ دارن واسه یک ثانیه ولی نباید اینجوری شه حتی یک لحظه چون ممکنه اتفاقی که نباید بیفته میفته حواست باشه اتصالی نکن چیزی رو
          خدا پدر کسی که این محافظ رو گزاشته رحمت کنه وگرنه الان گوشیم به فنا میرفت.ولی من با اس4 بیشتر امتحان میکنم چون شارزر واسع اونه که دارم درس میکنم
          Just God

دیدگاه

داداش میگم اول بزار ببین گوشی رو شارز میکنه یانه :angry: :angry: :angry:
            اعصاب خورد نکن گوشی که نصفه بیشتر شارژ داره زدم خوب بود اخه باید پیشش بشینم تا اتفاقی نیفته یکم حوصله می خواد ولی فک کنم کار کنه چون اون دوستمون گفتند تا80درجه تجمل دما داره پس نباید مشکلی باشه
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

خدا پدر کسی که این محافظ رو گزاشته رحمت کنه وگرنه الان گوشیم به فنا میرفت.ولی من با اس4 بیشتر امتحان میکنم چون شارزر واسع اونه که دارم درس میکنم
              اول با گوشی پکیده تست کن مشکلات رو برطرف کن اخر برو سراغ اون اول کار نکن اونو .....می سوزه
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اره زیر500میلی نباید مشکلی پیش بیاد
                ولی بالای 500میلی امپر چی؟؟؟؟؟؟
                منم می خوام یه همچین تستی رو بکنم فقط با چی از جریان زیاد بکشم؟؟؟؟؟
                کی گفته زیر 500 یا بالای 500 مشکلی باید پیش بیاد؟ چطوری حساب کردی؟ هیتسینگ دار ؟ بدون هستسینگ؟ ولتاژ ورودی چند حساب کردی؟
                یه بار دیگه این خطو بخون لطفا:

رگولاتور هم داغ کنه کنفیکون نمیشه این ای سی های رگولاتور خطی تا 80 درجه به راحتی کار میکنه ولی اگه دست بهش بزنی دستت میسوزه! 85 درجه هم که بشه خودش جریان رو کم میکنه تا حرارت رو روی 85 درجه نگه داره. میتونید از هیت سینگ استفاده نکنید و ببندیش به بدنه موتورت موتورم که همیشه در حال حرکته دما کم میشه....

دیدگاه

اول با گوشی پکیده تست کن مشکلات رو برطرف کن اخر برو سراغ اون اول کار نکن اونو .....می سوزه
                  داداش شما مدار رو تکمیل کردید خوب شما امتحان کنید اگه جواب داد که هیچ جواب نداد یدونه مدار دارم میخوام اونو بسازم با LM2575 که خروجی 5 ولت با 1امپر میده و خیلی از این عالیه ولی اگه دیدیم مدار قبلی درس کار میکنه نمیسازم مدار جدید رو همون قبلی رو درس میکنمولطفا امتحان کنید ببند 100 درصد باتری پر میشه یا الکی درحال شارز مینویس گوشیی :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                  Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    کی گفته زیر 500 یا بالای 500 مشکلی باید پیش بیاد؟ چطوری حساب کردی؟ هیتسینگ دار ؟ بدون هستسینگ؟ ولتاژ ورودی چند حساب کردی؟
                    یه بار دیگه این خطو بخون لطفا:
                    داداش خروجی این من مدارشو دارم خروجی حداقل یک امپر میده که عالیه
                    Just God

دیدگاه

داداش اون باتری 3.7 ولت باجریان کمتر از 400میلی امپر میخواد خب ولی گوشی حداقل 5ولت حداقل حداقل 500 میلی امپر میخواد.وقتی با اون گوشی رو شارز کنی رگلاتور میشه تنور نون پزی :mrgreen:
                      فعلا که خوب بوده............مدار افزاینده جریان نداری که رگو لاتور داغ نشه؟؟؟؟؟
                      دوستان کسی ترانزیستوری نمی شناسه که بشه باهاش جریان رگولاتور رو افزایش داد؟؟؟؟؟
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

داداش شما مدار رو تکمیل کردید خوب شما امتحان کنید اگه جواب داد که هیچ جواب نداد یدونه مدار دارم میخوام اونو بسازم با LM2575 که خروجی 5 ولت با 1امپر میده و خیلی از این عالیه ولی اگه دیدیم مدار قبلی درس کار میکنه نمیسازم مدار جدید رو همون قبلی رو درس میکنمولطفا امتحان کنید ببند 100 درصد باتری پر میشه یا الکی درحال شارز مینویس گوشیی :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                        رگولاتور78XXجریانش1.5امره اون وقت110میلی استفاده میشه من با اون مداری که تست کردم اتصالی کردم جریانی خروجیامپر بود که460یا470میلی امپرش استفاده می شه
                        منظور کل حرفم این بود که کل جریان استفاده نمیشه جریان باید بالا باشه نمی دونم چرا اینجوریه
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

فعلا که خوب بوده............مدار افزاینده جریان نداری که رگو لاتور داغ نشه؟؟؟؟؟
                          دوستان کسی ترانزیستوری نمی شناسه که بشه باهاش جریان رگولاتور رو افزایش داد؟؟؟؟؟
                          داداش برو دیتا شیت LM25775 بگیر اولین مدار تو اون هس با ولتاز ورودی 9تا40 ولت و خروجی 5ولت 1امپرومیگم شما اونو تست کنید یعنی بزن یه نیم ساعت گوشی رو شارز کنه دیدی باتری پر میشه نیازی به LM2575 نیست.اگه الکی شارز میکنه بریم سراغ LM2575
                          Just God

دیدگاه

داداش برو دیتا شیت LM25775 بگیر اولین مدار تو اون هس با ولتاز ورودی 9تا40 ولت و خروجی 5ولت 1امپرومیگم شما اونو تست کنید یعنی بزن یه نیم ساعت گوشی رو شارز کنه دیدی باتری پر میشه نیازی به LM2575 نیست.اگه الکی شارز میکنه بریم سراغ LM2575
                            من همون مداری که دادید تست می کنم تا ش خبرش رو می دم چون باید کنارش بنشینم تا مشکلی پیش نیاد اون lm2575رو صبر کن بعد از این که من تست کردم شما تست کن
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

من همون مداری که دادید تست می کنم تا ش خبرش رو می دم چون باید کنارش بنشینم تا مشکلی پیش نیاد اون lm2575رو صبر کن بعد از این که من تست کردم شما تست کن
                              باشه فقط بزن بین باتری گوش رو پر میکنه یانه منتظرتم
                              Just God

دیدگاه

باشه فقط بزن بین باتری گوش رو پر میکنه یانه منتظرتم
                                داداش تا ساعت3 تست کن زود چون میخوام ساعت3 برم وسایل رو بخرم
                                Just God

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X