اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

مهندس تفرشی واقعا من خودم میتونم این پلاگینی رو که میگید بنویسم؟چطور؟یه کم توضیح میدین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pars-micro
      مهندس تفرشی واقعا من خودم میتونم این پلاگینی رو که میگید بنویسم؟چطور؟یه کم توضیح میدین؟
      اگه برنامه نویس باشید بله که می تونید.
      ولی فعلا این امکان وجود نداره.
      احتمالا تا چند ماه آینده عملی میشه.
      http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

سلام دوستان عزیز.
        یک پروژه تابلو روان با دات ماتریکس می ذارم براتون.
        البته قبلا اینو دیده بودین ولی این ورژن تغییراتی کرده که بهتر از قبل شده.
        زبان برنامه نویسی C هست در محیط CodeVision.
        میکروی استفاده شده هم AVR می باشد.

دانلود

http://fattahtafreshi.persiangig.com/Programs/Matrix-AVR-CV/Matrix-AVR-CV.zip

دیدگاه

سلام آقای دادگستر
          تقریبا همه قسمت های برنامه ای رو که لطف کرده بودید فهمیدم اما قسمت چک کردن سایز رو خوب نفهمیدم اگه میشه یه توضیح کامل در مورد این قسمت بدید :
          Open "Gif.bin" For Binary As #ff
          Get #ff , Arr(1) , , 4
          Arr(1) = Arr(1) * Arr(2)
          '------------------------ Czech size (pixel) -----------------------------------
          If Size <> Arr(1) Then

یه سوال دیگه :
          نکته خاصی وجود داره که همیشه از آخرین ال ای دی دیتا هارو شروع به فرستادن میکنید (m32.7)
          نمیشه ترتیب رو عوض کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پراو
            سلام آقای دادگستر
            تقریبا همه قسمت های برنامه ای رو که لطف کرده بودید فهمیدم اما قسمت چک کردن سایز رو خوب نفهمیدم اگه میشه یه توضیح کامل در مورد این قسمت بدید :
            Open "Gif.bin" For Binary As #ff
            Get #ff , Arr(1) , , 4
            Arr(1) = Arr(1) * Arr(2)
            '------------------------ Czech size (pixel) -----------------------------------
            If Size <> Arr(1) Then

یه سوال دیگه :
            نکته خاصی وجود داره که همیشه از آخرین ال ای دی دیتا هارو شروع به فرستادن میکنید (m32.7)
            نمیشه ترتیب رو عوض کرد ؟
            سلام
            متغیر arr(4) as Word بک آرایه 4 تایی 16 بیتی است.
            البته نیازی نیست که 4 تایی باشد ، من فراموش کردم اصلاحش کنم
            در اصل باید 2 تایی باشد.!
            در نرم افزار جناب فتاح سایز با 4 بایت تعریف شده ، بنابراین باید 2 بایت ، 2بایت خوانده شود.
            دستور فوق از آدرس اول تا آدرس 4 کدهای سایز را میخواند.!
            فرمت خوندن بایتی است ، پس 2 بایت اول را درون (1)Arr قرار میدهد و 2 بایت دوم هم درون (2)Arr قرار میدهد.
            خب حالا ما 2 متغیر 16 بیتی داریم.
            از حاصلضرب سطر در ستون تعداد پیکسل ها بدست میاید.!
            آرایه اول * آرایه دوم = آرایه اول
            ================================================== =============
            درمورد ارسال از انتها:
            کاملا مشخصه که در شیفت رجیستر ها اگر از بیت صفر دیتا را انتفال بدهید بصورت معکوس در پین های خروجی ظاهر میشود.!
            اون به دلیل شیفت خوردن اطلاعات است.!
            در مورد آرایه ها به همین صورت است ، شما باید از آخر اطلاعات را خوانده و ارسال کنید که پس از طی شیفت های مورد نظر اطلاعات آخر در آخر
            ظاهر شود و اطلاعات اول هم در اول
            موفق باشید.
            قومی متفکرند اندر ره دین
            قومی بگمان فتاده در راه یقین
            میترسم از آن که بانگ آید روزی
            که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

در نرم افزار جناب فتاح سایز با 4 بایت تعریف شده ، بنابراین باید 2 بایت ، 2بایت خوانده شود.
              یعنی هر فریم 4 بایت است؟
              دلیل خاصی داره که با استفاده از دو بلوک 8*32 اطلاعات را خوانده و ارسال میکنیم ؟
              ببخشید از این همه سوال که برای شما بدیهیه و برای من تازه وارد گنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پراو
                یعنی هر فریم 4 بایت است؟
                ببخشید از این همه سوال که برای شما بدیهیه و برای من تازه وارد گنگ
                سلام
                ببنید من سایز کلی انمیشن رو گفتم که در ابتدای برنامه با 4 بایت مشخص شده.! :NO: :NO:

همانظور که در تصویر میبینید ، فسمت مربوط به سایز تیک خورده است ، یعنی در ابتدای فایل بین ، سایز انمیشن مشخص میشود.!
                ================================================== =========================
                در این تصویر هم مشخص است ، به 4 بایت اول توجه کنید. :NO: :NO:

اگر این کد هارو به دسیمال تبدیل کنیم داریم:
                hex(0020)-->Dec=32 hex(0010)--->dec=16
                Const Size = 512 -----> 32*16=512
                امیدوارم متوجه شده باشید
                قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پراو
                    نه.
                    من تابلو رو به دو قسمت تقسیم کردم.!
                    در ابعاد بزرگ امکان اینکه تابلو رو بصورت یه تیکه بستن وجود ندارد. چون هر شیفت رجیستر فرکانس را در خروجی کاهش میدهد.(تقسیم فرکانس)
                    بنابراین تابلو رو تقسیم به بلوک های کوچکتر میکنند این مشکل را برطرف کنند..!
                    قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
                      اگه برنامه نویس باشید بله که می تونید.
                      ولی فعلا این امکان وجود نداره.
                      احتمالا تا چند ماه آینده عملی میشه.
                      سلام جناب تفرشی خسته نباشید
                      من یه سوالی در مورد ساختار اون برنامتون دارم
                      اون قسمتی از نرم افزار که تابلو رو شبیه سازی میکنه(preview ) چیه؟ یعنی یه پیکچر باکسه یا یه شی گرافیکیه؟ مثلا اون خونه های قرمز رنگ که هر کدوم نشون دهنده یک ال ای دی هست چه ساختاری داره؟ از طریق کتابخانه های گرافیکی یه مربع قرمز رنگ ساختین یا اینکه اصلا خودش یه عکس کوچیکه؟
                      دوم اینکه در اون قسمتی که سایز تابلو رو تغییر میدید، آیا این یکی از قابلیت های زبان هست که تعداد پیکسلهای اون فایل گیف رو تغییر میدید یا اینکه خودتون متودی طراحی کردید که این کارو انجام بده؟ چون برای من خیلی جالب و عجیبه که چطوری با تغییر اندازه تابلو اتوماتیک پیکسلها تغییر پیدا میکنه. مثلا وقتی سطر رو از 96 به 97 تغییر میدید بر چه اساس فلان پیکسل تغییر پیدا میکنه؟ خیلی عجیبه!
                      من مدتیه که کلا الکترونیک رو فعلا رها کردم و فعلا رفتم به سمت #C وحالا میفهمم که واقعا شما کار سنگین و دقیقی رو انجام دادید.
                      موفق باشید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr.Yaghoubi
                        سلام جناب تفرشی خسته نباشید
                        من یه سوالی در مورد ساختار اون برنامتون دارم
                        اون قسمتی از نرم افزار که تابلو رو شبیه سازی میکنه(preview ) چیه؟ یعنی یه پیکچر باکسه یا یه شی گرافیکیه؟ مثلا اون خونه های قرمز رنگ که هر کدوم نشون دهنده یک ال ای دی هست چه ساختاری داره؟ از طریق کتابخانه های گرافیکی یه مربع قرمز رنگ ساختین یا اینکه اصلا خودش یه عکس کوچیکه؟
                        دوم اینکه در اون قسمتی که سایز تابلو رو تغییر میدید، آیا این یکی از قابلیت های زبان هست که تعداد پیکسلهای اون فایل گیف رو تغییر میدید یا اینکه خودتون متودی طراحی کردید که این کارو انجام بده؟ چون برای من خیلی جالب و عجیبه که چطوری با تغییر اندازه تابلو اتوماتیک پیکسلها تغییر پیدا میکنه. مثلا وقتی سطر رو از 96 به 97 تغییر میدید بر چه اساس فلان پیکسل تغییر پیدا میکنه؟ خیلی عجیبه!
                        من مدتیه که کلا الکترونیک رو فعلا رها کردم و فعلا رفتم به سمت #C وحالا میفهمم که واقعا شما کار سنگین و دقیقی رو انجام دادید.
                        موفق باشید...
                        سلام دوست عزیز.ممنون.
                        من برای شبیه سازی از یک کتابخانه پردازش تصویر استفاده کردم.
                        ساختار LED ها چیزی نیست جز نمایش پیکسلها.
                        البته واقعا زمان زیادی برد تا این قسمت تکمیل شد.
                        برای تغییر سایز اتوماتیک باید از خاصیت Stretch استفاده کنید.
                        فکر می کنم C# اینو داره.

دیدگاه

سلام
                          میشه یه تابلو روان با فایل پروتیوس و بسکام بذارین هر چی درست می کنم یا دانلود می کنم با نرم افزار اقای تفرشی کار نمی کنه الان یک هفتس می گردم ولی نیست که نیست فقط اینو پیدا کردم که اینم درست کار نمی کنه :sad:

کد:
                          http://ir2up.ir/up15/8788a9eb521.zip

دیدگاه

با سلام،

جناب تفرشی، من یه درخواستی از شما داشتم، مبنی بر اضافه کردن چند امکان جزئی به برنامه تون تا بشه از این برنامه خوب و کاربردی، برای LCD های گرافیکی هم استفاده کرد.

درخواست خودم رو با توضیحات، چند وقت پیش برای شما PM کردم، اما متاسفانه از شما هیچ جواب مثبت و یا منفی ای دریافت نشد! واقعا از این کم لطفی جنابعالی دلگیر شدم! حداقل PM میدادید و میگفتید که این کار رو نمیخواید انجام بدید .......
                            مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                              با سلام،

جناب تفرشی، من یه درخواستی از شما داشتم، مبنی بر اضافه کردن چند امکان جزئی به برنامه تون تا بشه از این برنامه خوب و کاربردی، برای LCD های گرافیکی هم استفاده کرد.

درخواست خودم رو با توضیحات، چند وقت پیش برای شما PM کردم، اما متاسفانه از شما هیچ جواب مثبت و یا منفی ای دریافت نشد! واقعا از این کم لطفی جنابعالی دلگیر شدم! حداقل PM میدادید و میگفتید که این کار رو نمیخواید انجام بدید .......
                              سلام دوست عزیز.
                              من برای LCD های گرافیکی مثل KS0108 کد نوشتم و تقریبا داره تموم میشه.
                              از شما هیچ PM به من نرسیده.خودتون می دونید و دیدین که همه سوالها رو تقریبا جواب دادم.
                              حالا اگر درخواستی دارین PM ندین همینجا مطرح کنید تا دوستان دیگه هم ببینن.
                              با تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
                                سلام دوست عزیز.
                                من برای LCD های گرافیکی مثل KS0108 کد نوشتم و تقریبا داره تموم میشه.
                                از شما هیچ PM به من نرسیده.خودتون می دونید و دیدین که همه سوالها رو تقریبا جواب دادم.
                                حالا اگر درخواستی دارین PM ندین همینجا مطرح کنید تا دوستان دیگه هم ببینن.
                                با تشکر.
                                جناب تفرشی اما ظاهرا ایملهاتون رو هم یا نمیخونید یا شایدم نمیرسه بدستتون. من هم بارها برای خرید نرم افزار ایمیل زدم ولی هنوز جواب نهایی نگرفتم. لطف بفرمایید یکم وقتتون رو هم برای ما بذارید. تشکر فراوان. مرسی :smile:
                                هر سری یه فکری داره! :read:
                                ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X