اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

سلام آقای دادگستر
    چند تا سوال در مورد دو کتابخانه mmc و avr_dos داشتم :
    1- چرا در کتابخانه ای وی آر داس تعداد فایلی رو که همزمان میشه باز کرد رو دو تا معرفی کردید ؟ مگر یه فایل "Gif.bin" بیشتر داریم Const Cfilehandles = 2
    2- در کتابخانه mmc مگر سخت افزاری ارتباط spi رو پیکره بندی نکردیم پس چرا در قسمت پیکره بندی نرم افزاری دوباره پایه ها رو بهش معرفی میکنیم :
    #else ' Config here SPI pins, if not using HW SPI

' --------- Start of Section for Soft-SPI --------------------------------------

' Chip Select Pin => Pin 1 of MMC/SD
    Config Pinb.0 = Output
    Mmc_cs Alias Portb.0
    Set Mmc_cs

' MOSI - Pin => Pin 2 of MMC/SD
    Config Pinb.2 = Output
    Set Pinb.2
    Mmc_portmosi Alias Portb
    Bmmc_mosi Alias 2

' MISO - Pin => Pin 7 of MMC/SD
    Config Pinb.3 = Input
    Mmc_portmiso Alias Pinb
    Bmmc_miso Alias 3

' SCK - Pin => Pin 5 of MMC/SD
    Config Pinb.1 = Output
    Set Pinb.1
    Mmc_portsck Alias Portb
    Bmmc_sck Alias 1

' --------- End of Section for Soft-SPI ----------------------------------------

3-و باز هم در این کتابخانه در قسمت انتهایی چند خط زرد رنگ زیر نسبت به سورس کتابخانه بسکام اضافه شده علت چیست ؟
    ' ========== End of user definable range =======================================

' Error
    Const Cperrdrivereset = 225 ' Error response Byte at Reset command
    Const Cperrdriveinit = 226 ' Error response Byte at Init Command
    Const Cperrdrivereadcommand = 227 ' Error response Byte at Read Command
    Const Cperrdrivewritecommand = 228 ' Error response Byte at Write Command
    Const Cperrdrivereadresponse = 229 ' No Data response Byte from MMC at Read
    Const Cperrdrivewriteresponse = 230 ' No Data response Byte from MMC at Write
    Const Cperrdrive = 231
    Const Cperrdrivenotsupported = 232 ' return code for DriveGetIdentity, not supported yet

Waitms 1 ' Wait some time before initialising MMC/SD
    Dim Gbdriveerror As Byte ' General Driver Error register
    Dim Gbdriveerrorreg As Byte ' Driver load Error-Register of HD in case of error
    Dim Gbdrivestatusreg As Byte ' Driver load Status-Register of HD on case of error
    Dim Gbdrivedebug As Byte
    $lib "MMC.LIB" ' link driver library
    $external _mmc
    Spcr.1 = 0
    Spcr.1 = 1
    Spcr.0 = 1
    Gbdriveerror = Driveinit() ' Init MMC/SD Card

4-فکر میکنم حافظه های mmc کمی از مد افتاده شدند و بهتره از sd استفاده بشه . اگه درست فکر میکنم ترجیحا چه مدل از sd شما کار میکنید و نتیجه داده ؟

دیدگاه

سلام
      دوست من کتابحانه AVR -Dos رو من ننوشتم ، سوادمم انقدر جواب نمده که بخوام همچین حرکتی بزنم
      اینکه تعداد فایل باز شده همزمان را 2 عدد تنظیم شده هم را نمیدمنم.!
      ================================================== ============
      در مورد پیکربندی سخت افزاری و نرم افزاری هم مشخصه که Const MMC_Soft=0 که بسته به 0 و 1 بودن این ثابت ،، سخت افزاری و نرم افزاری بودن مشخص میشه - خب در نرم افزاری بودن شما میتونید از پورت و پینی برای ارتباط با MMC استفاده کنید.! بری همین دوباره تعریف شده.!
      اون 4 خط رزد شده هم مربوط به تنظیمات SPI سخت افزاری میباشد که همانطور گه مشخص شده و در Atmega 128 سرعت برقراری ارتباط 2 برابر میشود. البته اینکه زرد شده من نمیدونم دلیلش چیه ولی احتمال میدم میکرو شما این بیت را ندارد.!
      ================================================== ================================
      اما در مورد MMC و SD :
      بسکام رو من تست کردم (mmc 512Mb جواب داده ) و 2Gb Sd بیشتر جواب نمیده.! کلا زیاد قوی نیست.!
      کدویژن کتابخونه خیلی قوی داره من تا 8Gb مموری SD رو تست کردم جواب داده ولی نسبت به بسکام کد زیادی تولید میکنه و حجم فلش و رم میکرو و اشغال میکنه.! :arrow:
      موفق باشید.!
      قومی متفکرند اندر ره دین
      قومی بگمان فتاده در راه یقین
      میترسم از آن که بانگ آید روزی
      که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

خودم زردرنگ نوشتم تا شما ببینید
        منظورم اینه که وقتی من از توی sample بسکامم mmc رو باز میکنم نسبت به کتابخونه ای که شما گذاشتید اون چند خط زرد رنگ رو کم داره !
        فکر کنم مربوط به ورژن بسکام باشه
        در مورد سه خط زیر هم اگه مقدوره توضیح بدید :
        $swstack = 64
        $hwstack = 128
        $framesize = 128

دیدگاه

این سه خط هم مربوط به تنظیم پشته و Sram میباشد.!
          برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر سر بزنید.! :NO: :NO:
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=31789.0
          قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جابر گرجی
            جناب تفرشی اما ظاهرا ایملهاتون رو هم یا نمیخونید یا شایدم نمیرسه بدستتون. من هم بارها برای خرید نرم افزار ایمیل زدم ولی هنوز جواب نهایی نگرفتم. لطف بفرمایید یکم وقتتون رو هم برای ما بذارید. تشکر فراوان. مرسی :smile:
            من فکر می کنم بیشتر وقتم را برای شما و بچه ها گذاشتم.
            در حال حاضر حال مساعدی ندارم.
            مرسی.
            http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

با سلام مجدد
              داشتم برنامه رو برای مگا 32 مینوشتم وقتی کامپایل میکنم در قسمت کتابخانه داس به کمبود فضای sram ارور میده راهی برای برطرف کردن این موضوع وجود داره ؟ یا باید کلا دور مگا 32 ر وخط بکشم :
              Dim Abfilehandles(c_filehandlessize) As Byte به این قسمت در کتابخانه داس گیر میده :
              error:22 line:120 out of sram space, in file : config_avr-dos.bas

دیدگاه

سلام دوستان من تازه میخوام شروع کنم که تابلو بسازم میخواستم بدونم که استادان عزیز پشت ال ای دی ها رو چجوری به هم وصل میکنن. برد چاپ میکنن یا پایه های ال ای دی رو به هم لحیم میکنن
                از آقای تفرشی بابت نرم افزارای خوبشون و آقای دادگستر برای آموزشاشون تشکر میکنم
                ممنون که به پیشرفت کشور کمک میکنین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پراو
                  با سلام مجدد
                  داشتم برنامه رو برای مگا 32 مینوشتم وقتی کامپایل میکنم در قسمت کتابخانه داس به کمبود فضای sram ارور میده راهی برای برطرف کردن این موضوع وجود داره ؟ یا باید کلا دور مگا 32 ر وخط بکشم :
                  Dim Abfilehandles(c_filehandlessize) As Byte به این قسمت در کتابخانه داس گیر میده :
                  error:22 line:120 out of sram space, in file : config_avr-dos.bas
                  سلام
                  باید دقت کنی ببینی برنامه ای که نوشتی به چقدر فضای رم احتیاج داره..!
                  مثلا اگه از آرایه ها زیاد اسفاده کرده باشی باید فضای پشته را زیاد کنی البته در حد مقدار Sram.!
                  تو کدویژن که خودش پیغام میده و در تنظیمات هم Data stack Size رو میشه زیاد کرد(البته نباید بیشتر از مقدار Sram باشـــــه)
                  برای بسکام من زیاد سر در نیاوردم همیشه این تنظیمات رو لحاظ میکنم(Atmega128)
                  کد:
                  $regfile "m128def.dat"
                  $crystal = 16000000
                  $swstack = 64
                  $hwstack = 128
                  $framesize = 128
                  قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamali.mj
                    سلام دوستان من تازه میخوام شروع کنم که تابلو بسازم میخواستم بدونم که استادان عزیز پشت ال ای دی ها رو چجوری به هم وصل میکنن. برد چاپ میکنن یا پایه های ال ای دی رو به هم لحیم میکنن
                    از آقای تفرشی بابت نرم افزارای خوبشون و آقای دادگستر برای آموزشاشون تشکر میکنم
                    ممنون که به پیشرفت کشور کمک میکنین.
                    سلام
                    بستگی به نوع طراحی شما داره.!
                    اکثرا برد چاپ میکنن ، بعضی ها ، هم برد میزنن هم پایه ها رو از پشت خم میکنن و روی هم لحیم میکنن
                    قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی دادگستر
                      سلام
                      باید دقت کنی ببینی برنامه ای که نوشتی به چقدر فضای رم احتیاج داره..!
                      مثلا اگه از آرایه ها زیاد اسفاده کرده باشی باید فضای پشته را زیاد کنی البته در حد مقدار Sram.!
                      تو کدویژن که خودش پیغام میده و در تنظیمات هم Data stack Size رو میشه زیاد کرد(البته نباید بیشتر از مقدار Sram باشـــــه)
                      برای بسکام من زیاد سر در نیاوردم همیشه این تنظیمات رو لحاظ میکنم(Atmega128)
                      کد:
                      $regfile "m128def.dat"
                      $crystal = 16000000
                      $swstack = 64
                      $hwstack = 128
                      $framesize = 128
                      احتمالا برای برنامه هایی از این قبیل که به کتابخانه داس نیاز داره تقریبا با این حجم برنامه استفاده از مگا 32 غیر ممکنه
                      خیلی حیف شد :angry:

دیدگاه

ممنون که به این زودی جواب دادین
                        یه سوال دیگه داشتم. این ال ای دی های کلاهی که تو فروشگاه همین سایت گذاشته واسه تابلو روان چطوره؟

دیدگاه

من یک تابلو روان با پروتیوس درست کردم که وقتی یه کد دلخواه به برنامه میدم (مثلا 0xfe) تابلو درست نشون میده ولی وقتی آرایه ای که با نرم افزار جناب تفرشی ساختم رو رو پرت میریزم درست نشون نمیده.
                          اینم برنامه به همراه فایل پروتیوس. ممنون میشم راهنمایی کنید. البته قسمت تایمر فعلا ربطی به تابلو نداره. با کدویژن هم هست
                          http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://mohamadjavadka.persiangig.com/other/mamali.rar

دیدگاه

یه انیمیشن با سویش درست کردم بعدش تبدیلش به فایل باینری با نرم افزار جناب تفرشی کردم حالا این فایل باینری رو چه طوری در شبیه سازی پروتئوس داخل mmc قرار بدم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamali.mj
                              ممنون که به این زودی جواب دادین
                              یه سوال دیگه داشتم. این ال ای دی های کلاهی که تو فروشگاه همین سایت گذاشته واسه تابلو روان چطوره؟
                              این نوع LED ها بیشتر برای تابلو های ثابت بکار میروند.!
                              دید مستقیم خوب دارند و از کنار خوب دیده نمیشه بنابراین برای تابلو روان پیشنهاد نمیشه
                              قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پراو
                                یه انیمیشن با سویش درست کردم بعدش تبدیلش به فایل باینری با نرم افزار جناب تفرشی کردم حالا این فایل باینری رو چه طوری در شبیه سازی پروتئوس داخل mmc قرار بدم ؟؟؟
                                سلام
                                من از شما توقع بیشتری داشتم.!
                                در پست های قبل نرم افزار ساخت فایل های MMC برای شبیه سازی معرفی شد.!
                                برای این منظور فایل خود را به وسیله "رم ریدر" داخل مموری بریزید ، بعد با نرم افزار فوق (USB Image Too) از درایو Backup بگیرید و با پسوند
                                MMC.* در آدرس دلخواه ذخیره کنید.!
                                حال در پروتیوس آدرس فایل را به MMC بدهید.!
                                قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X