اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

اقای دادگستر من این قطعات رو دارم
    که بصورت ماتریس LED 1024 "8*8 لحیم شده به طوری که منفی در سطر و مثبت ستون ستون ها رو تشکیل می دهند و
    meg16
    meg32
    1024led
    CON1 LPT D25
    CON2 D9
    CON3 PS2
    IC1 ATMEGA128
    IC2 24C256
    IC3 MAX232
    IC4 DS1307
    IC5 74HC573(16)

IC7 7805
    IC8 LM75
    R1,R2,R3 1.8K

R4,R5,R6 3.3K
    R7,R8 3.9K
    R9,R10 10K
    R11,R12 1.2K
    X1 16M
    X2 32.K
    D1 1N4007
    D2 LED
    D3,D4,D5 1N4148
    C1,C2,C3,C4,C5 2.2UF/25V
    C6 100UF/25
    C7 220UF/25
    C8 2200UF/25V
    S1 BAT
    MMC (
    if33v
    2803
    رو دارم ببین به تابلوی شما نزدیکه
    منظورم لحیم شدن سطر وستون LEDهاست

دیدگاه

سلام
      جناب کمالی من که منظور شما رو متوجه نشدم.!
      ولی قطعات تابلوی من تعداد زیادی 74hc595 و مقاومت و بافر های 74hc541 + یکسری رگولاتور و قطعات جانبی.!
      قومی متفکرند اندر ره دین
      قومی بگمان فتاده در راه یقین
      میترسم از آن که بانگ آید روزی
      که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

اقای دادگستر بزارید ببینیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamali9783
          اقای دادگستر بزارید ببینیم
          چشم اونم سورس پروتلش رو قرار میدم
          قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

سلام بههمه دوستان
            فایل شبه ساز پروتیوس تابلوی 16*32 پیکسل (استاتیک) آماده شد.!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            فرکانس میکرو 16MHz تنظیم شده و از میکروکنترلر Atmega128 استفاده شده.
            بجای فایل Hex* از فایل Cof* استفاده شده که با Pause کردن پروتیوس برنامه قابل دیباگ کردن است. :NO:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            برای تبدیل فایل گیف و تنظیم نرم افزار استاد بزرگ "جناب تفرشی" مطابق شکل زیر عمل کنید. :NO:

برای ساخت فایل (mmc*) از نرم افزار شکل زیر استفاده کنید. :NO:

لیک آموزش و دانلود http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41854.15 :arrow:
            در پست قبلی فلوچارت تابلوی 80*32 را قرار دادم.
            همانطور که گفته شد از روش استاتیک و به ازای هر 8 LED یه IC استفاده شده.
            سیستم تبدیل کد "سطری" و تقسیم بندی تابلو به صورت 32 *8 (در این شبیه ساز) است.!
            لینک فلوچارت http://wdl.persiangig.com/pages/down.../Flowchart.pdf :arrow:
            لینک پست http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55267.555 :arrow:
            ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            دانلود شبیه ساز :NO:
            http://mrhadi.persiangig.com/ZIP/32....%20Display.rar
            ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            از دوستان تقاضا میکنم اول به طور کامل Avr Dos که شامل توضیحات دستورات MMC است رو مرور کنند.
            برای راحت تر شدن مفهون سیستم کد خوانی فایل Bin* از نرم افزار Winhex استفاده کنید.
            در حال حاظر بر روی MMC کدویژن کار میکنم به محض جواب گرفتن ، شبیه سازی رو به زبان C آماده میکنم.
            موفق باشید.

قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

سلام به همه دوستان و هادی عزیز.
              هادی جان کارت واقعا عالیه.
              دوستان گاه باشند که هرکسی نقشه و برنامه نویسی رایگان رو به اشتراک نمی زاره و کار آقای دادگستر واقعا تشکر لازم داره.
              پس به افتخارش. :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
              با تشکر.
              http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان
                راستش من خیلی شدید دوست دارم تابلو رو یاد بگیرم.منتها این درس و دانشگاه نمیزاره.در ضمن نرم افزار سپاهان رو هم دارم.میخواستم بدونم در مورد این نزم افزار نظرتون چیه؟و ایا اینکه به درد میخوره یا نه؟و اینکه حداکثر تا چه سایزی رو ساپورت میکنه؟

دیدگاه

سلام آقای دادگستر
                  این دو تا دستور رو خوب نفهمیدم :
                  Get #ff , Arr(1) , , 4 چی کار میکنه و چرا بین دو تا کاما خالیه ؟
                  Block1 = M1(i).index مثلا : Block1 = M1(32).7 چه کاری رو انجام میده ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پراو
                    سلام آقای دادگستر
                    این دو تا دستور رو خوب نفهمیدم :
                    Get #ff , Arr(1) , , 4 چی کار میکنه و چرا بین دو تا کاما خالیه ؟
                    Block1 = M1(i).index مثلا : Block1 = M1(32).7 چه کاری رو انجام میده ؟
                    سلام
                    دستور اول به از یه آدرس مشخص تا آدرس انتها اطلاعات را میخونه و درون آرایه قرار میدهد.!
                    وقتی بین دو کاما خالی باشه یعنی آدرس شروع را پیش فرض 1 در نطر میگیره و تا آدرس 4 اطلاعات را میخونه.
                    خود دستور عملیات اضافه کردن شماره آرایه رو انجام میده.
                    آرایه arr از نوع word و دو بایتی و 2 عدد است ، بنابرایین دستور GET که بایت به بایت اطلاعات را میخواند از آدرس 1 تا آدرس 4 ، 4 بایت اطلاعات را خوانده و ما 2 آرایه 16 بیتی داریم
                    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                    دستور دوم:
                    آرایه M تعداد 32 عدد است
                    از M1 تا M32 متغیر داریم
                    ""Block1 = M1(i).index""
                    Block1 یک بیت است ، متغیر I خونه مورد نظر از M انتخاب میشود ، Index هم بیت مورد نظر را در Block قرار میده.!
                    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                    پیشنهاد میکنم بحث آرایه ها و رشته ها را در کتاب C یا ++C مهندس جعفر نژاد قمی را مطالعه کنید
                    قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

داش هادی دست درد نکنه
                      من تابلوم 16*64 هستیش
                      این مدل ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

من یه نرم افزار دارم با همه امکانات تا 64*256 هم جواب میده.چطوره؟؟؟؟؟؟؟///

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamali9783
                          داش هادی دست درد نکنه
                          من تابلوم 16*64 هستیش
                          این مدل ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          سلام
                          دوست من اینجا فروشگاه یا بایگانی نرم افزار نیست :arrow:
                          من و دوست خوبم جناب فتاح و سایر دوستان این جا جمع شدیم تا از اطلاعات همدیگه بهره ببریم.!
                          اگه من آموزش و یا سورس برنامه هارو قرار میدم صرفا جهت آموزش داره تا بنحوی یک کمک کوچیک کرده باشم.!
                          اینکه اینجا درخواست سورس آماده کنیم درست نیست.
                          پیشنهاد میکنم از اطلاعات استفاده کنید تا خودتون یک تابلو بسازید
                          قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به ک

سلام جناب تفرشی
                            من یه اطلاعاتی دارم ولی کافی نیست.به نضر من یه نرم افزار مرجع نیاز داریم تا بتونه هر سخت افزاری که میخوایم رو ساپورت کنه حتی در حد RGB .من میخوام نرم افزار نویسی رو یاد بگیرم راهنمایی میخوام
                            مهندس داد گستر شما هم کمک کنید
                            تشکر.................................

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به ک

نوشته اصلی توسط pars-micro
                              سلام جناب تفرشی
                              من یه اطلاعاتی دارم ولی کافی نیست.به نضر من یه نرم افزار مرجع نیاز داریم تا بتونه هر سخت افزاری که میخوایم رو ساپورت کنه حتی در حد RGB .من میخوام نرم افزار نویسی رو یاد بگیرم راهنمایی میخوام
                              مهندس داد گستر شما هم کمک کنید
                              تشکر.................................
                              سلام دوست عزیز.
                              شما به سایتهای برنامه نویسی سری بزنید.
                              نرم افزار من به صورت پلاگین می تونه برای هر سخت افزاری کد تولید کنه.
                              ولی هنوز آماده نشده.
                              یعنی به این صورت که پلاگین رو خودتون هم می تونید بنویسید.
                              دیگه نیازی به تغییر کل نرم افزار نیست.
                              http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به ک

داش هادی سلام من که سورس اماده نخواستم من فقط طرز کار خواستم که خودتون گفتیددارید اگه یادتون باشه
                                موفق باشید
                                ببخشید اگه ناراحت شدید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X