اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

نوشته اصلی توسط هادی دادگستر
    ببینید دوستان اول میریم سر اینکه شما چطوری متوجه بشید که طول کد شما که درون 1 رشته هست چقدره :
    1) اگه قرار باشه رشته در حافظه فلش میکرو تعریف شود . خب مشخصا طولش هم برای شما مشخصه.
    2) اگه قرار باشه از MMC بخونید ، بعد از اینکه متن شما به فایل(هرنوع فایلی) تبدیل شد با دستور خاصی انتهای فایل چک میشه و شما هم هر بار به اندازه سایز تابلو اطلاعات رو میریزید رو رم و نمایش میدید.!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اما اینکه از "آخر کد تولید شده" بله درسته ولی این موضوع مشکلی ایجاد نمیکنه مگر اینکه شما بخواید جمله بلند بنویسید و از روش حلقه های تودرتو متن رو روی تابلو شیفت بدید در این صورت مشکل ساز میشه.! البته یه روش دیگه ای هم هست که میشه اسکن را سطری انجام داد ولی کد هارو ستونی ارسال کرد که خیلی مشکل میشه ، من یک بار انجام دادم ولی دردسرش زیاده :read:
    ولی من پیشنهاد بجای این کار ها از انیمیشن استفاده کنید راحت تر میتونید با کد ها ارتباط برقرار کنید و تابلو بسازید
    خوب این چه کاریه با تعریف یک define مشکل حله . یا اینکه جمله از اول کد بده تا آخر . مثلا من اومدم یک جمله بلند بنویسم با این مشکل بر خوردم.
    با تعریف یک define برنامه نویسیشم کمتر میشه . نرم افزار هم برای سطر و هم برای ستون گزینه انتخاب داره خوب یک گزینه هم برای اول آخر داشته باشه عالی میشه

دیدگاه

با سلام.
      دوستان عزیزی که با کدهای Matrix Coder مشکل دارن باید بگم که این نرم افزار دیگه پدیت نمیشه.
      ولی نرم افزار Image to Code جدید متن را هم ساپورت میکنه و اسکنهای مختلفی را پشتیبانی می کنه.
      پس منتظر باشد تا تکمیل بشه.
      http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

سلام دوستان خوبم
        من این تایپیکو کامل خوندم.. واقعا عالی بود. به خصوص آقای تفرشی که نرم افزاراشون کولاک کردن...
        من چند روز پیش اولین تابلوم رو درست کردم .. فیلمشو هم اینجا گذاشتم.. البته قابل مقایسه با کارای شما نیست چون ما هنوز آماتوریم !! این تابلو 8 در 40 هست..
        دوستان اینبار میخوام یه تابلو با 16 در 64 درست کنم. کسی مدار شبیه سازی و برنامه اماده داره؟ اگر مموری هم بخوره دیگه چه بهتر ؟ (البته تست شده و عملی باشه)
        ممنون

این فیلم تابلو

http://wdl.persiangig.com/pages/down...1-16-25-45.mp4

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tamim1
          سلام دوستان خوبم
          من این تایپیکو کامل خوندم.. واقعا عالی بود. به خصوص آقای تفرشی که نرم افزاراشون کولاک کردن...
          من چند روز پیش اولین تابلوم رو درست کردم .. فیلمشو هم اینجا گذاشتم.. البته قابل مقایسه با کارای شما نیست چون ما هنوز آماتوریم !! این تابلو 8 در 40 هست..
          دوستان اینبار میخوام یه تابلو با 16 در 64 درست کنم. کسی مدار شبیه سازی و برنامه اماده داره؟ اگر مموری هم بخوره دیگه چه بهتر ؟ (البته تست شده و عملی باشه)
          ممنون

این فیلم تابلو

http://wdl.persiangig.com/pages/down...1-16-25-45.mp4
          دوست عزیز عالی بود.
          با چه نرم افزاری کدها رو ساختید؟
          یک توضیح کلی بدید.
          مرسی.

دیدگاه

ممنون
            راستش من که آقای تفرشی تازه کارم... فونتشو با فست ال سی دی نوشتم...

همانطوری هم گفتم الان دنبال یه برنامه اماده هستم که عرض(سطراش) 16 باشه...
            اگر هم مموری بخوره بهتره ؟
            میتونید منو کمک کنید و یه برنامه اماده با فیل شبیه سازیش رو بهم بدید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tamim1
              ممنون
              راستش من که آقای تفرشی تازه کارم... فونتشو با فست ال سی دی نوشتم...

همانطوری هم گفتم الان دنبال یه برنامه اماده هستم که عرض(سطراش) 16 باشه...
              اگر هم مموری بخوره بهتره ؟
              میتونید منو کمک کنید و یه برنامه اماده با فیل شبیه سازیش رو بهم بدید ؟
              توی صفحه اول برنامه نمونه هست.
              برای avr و pic.
              حتما ببینید.

دیدگاه

آقا فتاح شرمنده ولی یک define هم نمیتونید به نرم افزارتون اضافه کنید مشکل ما هم حل بشه .
                فقط اول کدی که میدخ تعدادش بده بس

دیدگاه

ببخشید جناب تفرشی اگر یه متن بلند باشه طول متنو شما چطوری تشخیص میدید ؟راهنمایی کنید ما هم همینکارو کنیم
                  { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jonbakhsh
                    آقا فتاح شرمنده ولی یک define هم نمیتونید به نرم افزارتون اضافه کنید مشکل ما هم حل بشه .
                    فقط اول کدی که میدخ تعدادش بده بس
                    یعنی شما فقط طول متنو می خواین؟

دیدگاه

سلام
                      بله
                      متن من ثابت نیست
                      برا عوض کردنش باید بشمارم
                      چون سطونی سخت افزار بستم باید کد هارو از آخر به اول بخونم :mrgreen:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

جناب تفرشی اگه بیشتر راجع به اسکن کردن عکس داخل نرم افزار و نحوه ذخیره سازیشو به صورت "بین " تو ضیح بدین ممنون میشم ...!
                        :question:

دیدگاه

آقا فتاح عزیز من یه مشکل تو نرم افزار image to code دیدم که شاید من اشتباه میکنم
                          من یه gif 20*72 گذاشتم که ببینم جواب میده برنامتون یا نه. ولی دیدم فقط سایز استاندارد رو خوب نشون میده
                          حالا اگه کسی بخواد که یه سطر رو حذف کنه درست جواب نمیده. حالا بررسی کنید شاید اشکال از منه. منون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamali.mj
                            آقا فتاح عزیز من یه مشکل تو نرم افزار image to code دیدم که شاید من اشتباه میکنم
                            من یه gif 20*72 گذاشتم که ببینم جواب میده برنامتون یا نه. ولی دیدم فقط سایز استاندارد رو خوب نشون میده
                            حالا اگه کسی بخواد که یه سطر رو حذف کنه درست جواب نمیده. حالا بررسی کنید شاید اشکال از منه. منون
                            ببخشید فک کنم مشکل از من بود. نرم افزار مشکلی نداره

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

نوشته اصلی توسط میثمـ...
                              جناب تفرشی اگه بیشتر راجع به اسکن کردن عکس داخل نرم افزار و نحوه ذخیره سازیشو به صورت "بین " تو ضیح بدین ممنون میشم ...!
                              :question:
                              دوست عزیز فکر می کنم که واضح باشه.ولی در کل باید یک Help درست کنم برای نرم افزار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
                                دوست عزیز فکر می کنم که واضح باشه.ولی در کل باید یک Help درست کنم برای نرم افزار.
                                با سلام،

ضمن تشکر از برنامه خوبی که نوشته اید، میخواستم ببینم که این برنامه کی از حالت دمو خارج میشه؟
                                و اصلا قراره که از دمو خارج بشه یا که نه، نسخه غیر دمو فروشی هستش؟
                                مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X