اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

نوشته اصلی توسط akbar1033
    باسلا خدمت اقای تفرشی
    اقا واقعا کارتون حرف نداره
    ولی یه سوال نسخه غیر دمو نرم افزار gif to cod رو چجوری واز کجا میتونیم بخریم
    یه چیز دیگه میشه خروجی کد رو هگز هم باشه چون من ازکدهگز یه کپی میگیرم توفایل تکست بعد باmmcکه این فایل رو توش کپی کردم میخونم یه نگاه به اینا بندازین[ftp=ftp://s2.picofile.com/file/7600288595/74595%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88.rar.html]http://s2.picofile.com/file/7600288595/74595%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88.rar.html[/ftp]
    در ضمن خواهشا ببینید اشکال این چیه
    [ftp=ftp://s3.picofile.com/file/7600292040/mmc02.rar.html]http://s3.picofile.com/file/7600292040/mmc02.rar.html[/ftp]

سلام دوست عزیز.
    مرسی و ممنون.
    برای نسخه اصلی ایمیل بزنید.
    خروجی نرم افزار روی هگز هم هست ولی یه جورایی مخفیه. :biggrin:
    شما سعی کنید فقط از خروجیه باینری استفاده کنید.
    چون سرعت پردازش بالاتر و حجم کد تولید شده کمتر میشه.
    این مدارها هم من دیدم مشکل خاصی ندیدم.
    در این رابطه از آقای دادگستر سوال کنید.
    http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

باسلام خدمت اقای دادگستر
      اقا میشه یه نگاه به برنامه دومی بندازین دارم به صورت سکتوری اطلاعات رو ازmmcمیخونم ولی نمیدونم چرا ازهر سکتور فقط نصفش رو میخونه ممنون میشم اگه پاسخ بدین

دیدگاه

باسلام خدمت اقای دادگستر
        اقا میشه یه نگاه به برنامه دومی بندازین دارم به صورت سکتوری اطلاعات رو ازmmcمیخونم ولی نمیدونم چرا ازهر سکتور فقط نصفش رو میخونه ممنون میشم اگه پاسخ بدین
        سلام
        من از برای استفاده از MMC از توابع FAT استفاده میکنم ، تجربه خواندن اطلاعات بصورت سکتوری را ندارم :sad:
        به هرحال یه نگاهی میندازم شاید بتونم مشکل را پیدا کنم
        در ضمن لینک دانلود مشکل داره من نتونستم دانلود کنم
        قومی متفکرند اندر ره دین
        قومی بگمان فتاده در راه یقین
        میترسم از آن که بانگ آید روزی
        که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی دادگستر
          سلام
          من از برای استفاده از MMC از توابع FAT استفاده میکنم ، تجربه خواندن اطلاعات بصورت سکتوری را ندارم :sad:
          به هرحال یه نگاهی میندازم شاید بتونم مشکل را پیدا کنم
          در ضمن لینک دانلود مشکل داره من نتونستم دانلود کنم
          باسلام
          اول ممنون ازاینکه زود جواب دادین
          لینک دانلود راستش ازش یه کپی بگیرین بعد واسه سرچ http//رو پاک کنید حالا سرچ کنین میره لینک دانلود
          راستش نمیدونم چرا هرچی فایل اپلودمیکنم اینجوری میشه

یعنی باید بشه این
          s3.picofile.com/file/7600292040/mmc02.rar.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
            سلام به دوستان عزیز.
            بنا به درخواست برخی دوستان نرم افزار Matrix Coder را پدیت کردم.
            قابلیت برعکس کردن متن وجود داره که برای فارسی نویسی روی تابلو به کار میاد.

دانلود

http://fattahtafreshi.persiangig.com/Programs/MXCODERNEW/MXCODERNEW.zip
            با سلام،

لطفا به این برنامه هم امکان تغییر Bit-Order رو هم اضافه بفرمائید.

( ضمنا، تکلیف فروش نرم افزار رو هم روشن کنید، همه منتظرند، مشکل خاصی در این مورد هست؟! :mrgreen: )
            مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

دوست عزیز برنامه Matrix Coder رایگان هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
                دوست عزیز برنامه Matrix Coder رایگان هست.
                این رو که میدونم! تنها کمبودش هم نداشتن امکان تغییر Bit-Order هستش که اگر اضافه بشه عالی میشه....

منظورم اون یکی بود که هنوز تکلیف فروشش رو روشن نکردید :

نوشته اصلی توسط aivhl
                با سلام،

آخرین نسخه ارائه شده ( 2.1 beta ) از نظر من کامله و تمام نیازها رو برآورده میکنه، البته بدلیل اینکه عبارت Demo رو در گوشه سمت راست بالای تصویر حک میکنه، از نظر من غیر قابل استفاده هستش و تا حالا از اون استفاده نکردم! شاید بعد از استفاده از اون، مواردی برای تکمیل و یا اصلاحش به نظرم برسه.... :mrgreen:

در هر صورت، با همت شما و پیشنهادات و نظرات سایر دوستان، برنامه کامل و خوبی شده و من مایل هستم که یک نسخه از اون رو در حالت غیر دمو داشته باشم، لطفا جزئیات، قیمت و غیره رو برام PM کنید.

با تشکر - نوربخش راد

:-/ :-?? :question: :question: :question: :question:
                مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

باسلام
                  از اقای دادگستر خواهش میکنم به من کمک کنند تابنده متوجه شم
                  اقا ای کد باینری که تولید میشه فرقش با هگز چیه
                  E038262638E00000
                  این کد هگز حرفAهست
                  E038262638E00000
                  این هم باینریش با یک چیز اضافه0X00000000
                  ایا فقط فرقش در موقع استفادس یعنی زمانی که تو حافظه فلش میکرومیزاری مجبوری مثلا **** که ابتداشDATA&H26
                  بزاری ولی برای MMCدیگه باینری یا هگزبه دردت میخوره درسته یا نه
                  حالا بنده واسه خوندن از توMMCازهگز کپی میگیرم بعد میریزم توMMCبعد دوتادوتااز رشته جدامیکنم چون هگز دوتاش26مثلا میشه یک بایت بعد میدم به خروجی حالا اگه از باینری کپی بگیرم ایا اون چیزاضافه رو ایادارم
                  0X000000000) یا حذف میشه در ضمن شما از MMCاطلاعات رو چجوری میخونید توابع FATچجوریه
                  من اینجوری میخونم
                  Dim Dat(512) As Byte
                  Dim Adres As Long
                  Adres = 1
                  Do

Open "akbar.TXT" For Binary As #1

Get #1 , Dat(1) , Adres , 512

Close #1
                  adres=adres+512
                  Loop
                  حالا چه فرقیه بین این با توابع فت
                  در ضمن این روش استاتیک که شما با74595درست کردین من چند سال پیش با 74573طراحی کرده بودم بعد گفتم شاید غیر اصولیه گذاشتم کنار البته روش شما عالیه من اونجا مثبت ledهارو به مثبت وصل کرده بودم منفی ها رو به خروجی لچ
                  اگر هم امکان داره یک مثال با باینری مثلا حرف aرو بریزید توmmcبعد با روشfatبخونیدبزارید اینجا تا ما استفاده کنیم
                  در ضمن ازشما واقای تفرشی عزیز بسیار ممنونم که این همه درجهت بالا بردن دانش ایرانی سنگ تموم گذاشتید

دیدگاه

باسلام
                    از اقای دادگستر خواهش میکنم به من کمک کنند تابنده متوجه شم
                    اقا ای کد باینری که تولید میشه فرقش با هگز چیه
                    E038262638E00000
                    این کد هگز حرفAهست
                    E038262638E00000
                    این هم باینریش با یک چیز اضافه0X00000000
                    ایا فقط فرقش در موقع استفادس یعنی زمانی که تو حافظه فلش میکرومیزاری مجبوری مثلا **** که ابتداشDATA&H26
                    بزاری ولی برای MMCدیگه باینری یا هگزبه دردت میخوره درسته یا نه
                    حالا بنده واسه خوندن از توMMCازهگز کپی میگیرم بعد میریزم توMMCبعد دوتادوتااز رشته جدامیکنم چون هگز دوتاش26مثلا میشه یک بایت بعد میدم به خروجی حالا اگه از باینری کپی بگیرم ایا اون چیزاضافه رو ایادارم
                    0X000000000) یا حذف میشه در ضمن شما از MMCاطلاعات رو چجوری میخونید توابع FATچجوریه
                    من اینجوری میخونم
                    سلام
                    من فکر کنم قبلا این موضوع رو توضیح دادم.!
                    به هرحال .. ببینید هیچ فرقی بین کد های شده نیست.!
                    به فرض مثال وقتی نرم افزار رو تنظیم میکنیدکه کد با فرمت C یا Bascom یا Pascal ، این کد ها هیج فرقی با هم ندارند فقط شکل ظاهریشون تغییر کرده.
                    برای اینکه بتونید از کد ها استفاده کنید معمولا آنها را در حافظه فلش Cpu کپی میکنن.!
                    یا اینکه کد ها رو کپی میکنن داخل فایل Txt بعد اونها رو میخونن ، که اینکار منطقی نیست.
                    خب حالا خود نرم افزار امکانی رو فراهم کرده که کد های انمیشین رو بصورت یک فایل یا تنظیمات متنوع در اختیار گذاشته.
                    قالب ظاهری فایل با پسوند Bin.* است . ولی کدهای Hex در آن جای گرفته اند.
                    فقط کافیه که این فایل در MMC کپی کنید و اسفاده کنید.
                    روش خوندن اطلاعات بستگی به نوع طراحی تابلو میباشد که خیلی متنوع است و از حوصله بحث خارج است.
                    در کل برای مفهوم شدن کد های این فایل میتونید از نرم افزار WinHex استفاده کتید و به تحلیل کد ها بپردازید.
                    در مورد توابع Fat هم سوءتفاهم شده چون من هم از همین دستورات برای باز کردن فایل استفاده میکنم
                    موفق باشید :read:
                    قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

باسلام
                      اقا ولی من متوچه نشدم چون یه فایل با پسوند هگز که توmmcذخیره کردم بعد از خوندن همون هگز رو میخونه ولی یه فایل با پسوند باینری یه چیز دیگه البته با winhexهردو فایل رو باز کردم ولی همونجا هم دیدم که اطلاعاتی که در گوشه سمت راست نرم افزار winhexهستش از توmmcخونده میشه که برای پسوند هگز همون هگز ولی برای پسوند باینری یه چیز دیگه حالا من نمیدونم چیه ایا باید تبدیلش کنم اگه اره حالا این چیه وچجوری تبدیل میشه خواهش میکنم کمکم کنید .شرمنده از اینکه این همه دیر مطلب رو میگیرم

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به ک

باسلام
                        اقا ولی من متوچه نشدم چون یه فایل با پسوند هگز که توmmcذخیره کردم بعد از خوندن همون هگز رو میخونه ولی یه فایل با پسوند باینری یه چیز دیگه البته با winhexهردو فایل رو باز کردم ولی همونجا هم دیدم که اطلاعاتی که در گوشه سمت راست نرم افزار winhexهستش از توmmcخونده میشه که برای پسوند هگز همون هگز ولی برای پسوند باینری یه چیز دیگه حالا من نمیدونم چیه ایا باید تبدیلش کنم اگه اره حالا این چیه وچجوری تبدیل میشه خواهش میکنم کمکم کنید .شرمنده از اینکه این همه دیر مطلب رو میگیرم
                        سلام دوست عزیز.
                        اشکال شما اینه که ساختار فایلها رو نمیدونید.شما کاری به این نداشته باشید که پسوند فایل چیه.
                        تمام فایلهای کامپیوتری از کدهای ASCII ساخته شده اند.کدهای اسکی هم همون کاراکترها هستند.
                        هر کاراکتر یعنی یک عدد بین 0 تا 255.
                        مثلا کاراکتر A یعنی 65 یا کاراکتر a یعنی 97.
                        اینجا را ببینید.
                        http://www.asciitable.com/

وقتی که با نرم افزار خروجی BIN می گیرید آن فایل شامل ده ها یا صد ها کاراکتر هست.
                        هر کاراکتر هم یک عدد هست.
                        پس خیلی راحت می تونید بخونیدش و ازش استفاده کنید و نیازی به کپی کردن HEX ندارید.

دیدگاه

باسلام
                          دوست من چرا مسئله رو شلوغ میکنی.؟
                          خروجی برنامه فتاح عزیز فایل باینری هست که داده های درون آن اعداد در مبتای 16 (HEX) هست.
                          نیازی نیست شما خودتون پسوند رو تغییر بدید.! البته تفییر پسوند هم مشکلی ایجاد نمیکنه فقط ظاهر فایل تغییر میکنه . اطلاعات داخلی پابرجا میماند.
                          شما فقط فایل رو کپی کن داخل مموری و راحت بخونش.
                          من واقعا نمیدونم مشکل شما کجاست و پست هایی که نوشتید واقعا برای من گنگ هستش.!
                          پیشنهاد میکنم نمونه برنامه های این انجمن رو مرور کنید شاید مشکلتون برطرف بشه.
                          قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

یه موضوع بی ربط : :eek: :eek:
                            یه ساعت با این تابلو LED ثابت ها درست کردم بد نیست.!
                            تو این پست هست :NO: :NO:
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...1576#msg421576
                            :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                            قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی دادگستر
                              دوست من چرا مسئله رو شلوغ میکنی.؟
                              خروجی برنامه فتاح عزیز فایل باینری هست که داده های درون آن اعداد در مبتای 16 (HEX) هست.
                              نیازی نیست شما خودتون پسوند رو تغییر بدید.! البته تفییر پسوند هم مشکلی ایجاد نمیکنه فقط ظاهر فایل تغییر میکنه . اطلاعات داخلی پابرجا میماند.
                              شما فقط فایل رو کپی کن داخل مموری و راحت بخونش.
                              من واقعا نمیدونم مشکل شما کجاست و پست هایی که نوشتید واقعا برای من گنگ هستش.!
                              پیشنهاد میکنم نمونه برنامه های این انجمن رو مرور کنید شاید مشکلتون برطرف بشه.
                              تشکر از اقایان تفرشی ودادگستر عزیز
                              اقا من به بیراهه رفته بودم چون قبلا یادگرفتم ازهگز کپی بگیرم بعد بخونمش وبعد دوتا دوتا جدا کنم
                              تو جوابی که اقای تفرشی دادن مشکل رو پیدا کردم یعنی کداسکی نه چیز دیگه من فکرمیکردم فایل باینری کد هگز رو میده ولی متوجه شدم که معادل کد اسکی مثلا همونی که اقای تفرشی فرمودنA=65و...
                              همین رو گرفتم مستقیم دادم به پورت میکرو مثلا یک حرف Aرو با فرمت باینری ذخیره کردم بعدش هم خوندم درست نشون داد
                              نمیدونم چجوری از شما تشکر کنم باور کنید بعضی وقتها کوچکترین مشکل چنان بزرگ میشه که ادم گیج میشه
                              باز هم ممنونم البته مطمین باشید باز هم مزاحم میشم تا یه تابلو با MMCدرست کنم

دیدگاه

باسلام
                                اقا یه سوال داشتم .تو خروجی کد باینری توسط giftocode کدهای مربوط به طول وعرض وتعداد فریمها مگه اول برنامه وdelayها اخر برنامه نیست ولی کد تولیدی واسه من نداره ایا بایدتو قسمت فرمت باینری تو نرم افزار باید تنظیمات انجام بشه لطفا اگه امکان داره یه جوری که بشه با عکس نشون بدید
                                بعد میشه این فایل باینری رو ر زمان خوندن یکدفعه به اندازه 512بایت خوندش وتویه رشته 512تایی گذاشت یا نه
                                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X