اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] استفاده از LED TOOL

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش استفاده از LED TOOL

نوشته اصلی توسط deadmaster
    ممنونم
    بعد این ال ای دی تولز تعداد ال ای دی ها رو نمیده درسته؟!آ‌
    چجوری میشه فهمید چقدر ال ای دی داخل متنه ؟!؟؟آ‌
    عرض کنم که من راهی بلد نیستم
    ولی چیزی که آدم های این کاره میزنن اینه که
    طول متن رو ضرب در 4 یا 5 کنید
    طول خط دور نوشته بدست میاد
    بعد با استفاده از فاصله LED ها میتونید بفهمید تقریبا چند LED دارید
    من خودم تست نکردم حقیقتش!
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
      عرض کنم که من راهی بلد نیستم
      ولی چیزی که آدم های این کاره میزنن اینه که
      طول متن رو ضرب در 4 یا 5 کنید
      طول خط دور نوشته بدست میاد
      بعد با استفاده از فاصله LED ها میتونید بفهمید تقریبا چند LED دارید
      من خودم تست نکردم حقیقتش!
      برای شمارش تعداد ال ای دی ها کل ال ای دی ها رو با ماوس انتخاب کنید اون پایین مینویسه چندتا Object انتخاب شده! البته قبلش خطوط دور متن رو پاک کنید

دیدگاه

مشکل با کرک LED Tool5

با سلام خدمت اساتید

دوستان من در مراحل کرک این نرم افزار بد قلق متاسفانه به مشکل خوردم. قبلا رو یه سیستم دیگه تست کردم مشکل نداشت اما رو سیستم خودم در مرحله ای که JEN رو پیدا می کنه و یه گزینه بالای اون رو انتخاب می کنه متاسفانه بالای گزینه ای که دستمون انتخاب می کنن با قرمز نوشته jL در صورتی که مال من هیچی نداره و از این مرحله به بعد درست اجرا نمیشه.
        کسی از این نرم افزار سر در میاره لطفا کمک کنه ممنون میشم.
        چرا ناراحتی پاتریک!
        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        محصولات

دیدگاه

پاسخ : مشکل با کرک LED Tool5

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
          با سلام خدمت اساتید

دوستان من در مراحل کرک این نرم افزار بد قلق متاسفانه به مشکل خوردم. قبلا رو یه سیستم دیگه تست کردم مشکل نداشت اما رو سیستم خودم در مرحله ای که JEN رو پیدا می کنه و یه گزینه بالای اون رو انتخاب می کنه متاسفانه بالای گزینه ای که دستمون انتخاب می کنن با قرمز نوشته jL در صورتی که مال من هیچی نداره و از این مرحله به بعد درست اجرا نمیشه.
          کسی از این نرم افزار سر در میاره لطفا کمک کنه ممنون میشم.

سلام
          بهترین روش برای گرفتم جواب اینه که کرل ایکس4 با LEDTOOLs 5 نصب کنید با وین هگز کد رو بدست بیارید بعد کرل ایکس6 با LEDTOOLS 5 رو نصب کنید و همون سریال رو وارد کنید.

از این روش همه جواب گرفتن.
          موفق باشید.
          "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
          ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
          ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
          پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

پاسخ : مشکل با کرک LED Tool5

نوشته اصلی توسط mo2_star

سلام
            بهترین روش برای گرفتم جواب اینه که کرل ایکس4 با LEDTOOLs 5 نصب کنید با وین هگز کد رو بدست بیارید بعد کرل ایکس6 با LEDTOOLS 5 رو نصب کنید و همون سریال رو وارد کنید.

از این روش همه جواب گرفتن.
            موفق باشید.
            تنها راهش هم همینه
            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

از دوستان کسی هست که اموزش بده که بدون نرم افزار ledtools بشه ال ای دی ها رو بر روی حروف چیندشون....؟؟؟؟
              در این تایپیک بیشتر در مورد کرک نرم افزار توضیح داده شده تا اموزش خود نرم افزار....لطفا اموزش ساختشو بیان کنید...با تشکر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid-d
                از دوستان کسی هست که اموزش بده که بدون نرم افزار ledtools بشه ال ای دی ها رو بر روی حروف چیندشون....؟؟؟؟
                در این تایپیک بیشتر در مورد کرک نرم افزار توضیح داده شده تا اموزش خود نرم افزار....لطفا اموزش ساختشو بیان کنید...با تشکر...
                اگه تونستم تا امشب یک اموزش قرار میدم حالشو ببری.. :biggrin: :smile: :read: :nerd: :nice:
                "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid-d
                  در این تایپیک بیشتر در مورد کرک نرم افزار توضیح داده شده تا اموزش خود نرم افزار
                  سلام
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=70578.msg450794#msg450794

منم خوشم اومده هر کی هر چی میگه فورا این لینک رو میدم!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                    سلام
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=70578.msg450794#msg450794

منم خوشم اومده هر کی هر چی میگه فورا این لینک رو میدم!!!
                    مسعود چرا طعنه میزنی؟ :mrgreen: اصن داغون شدم
                    میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                    به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

مسعود چرا طعنه میزنی؟ :mrgreen: اصن داغون شدم
                      طعنه کجا بود؟ :icon_razz:
                      جدی میگم خب :biggrin:

دیدگاه

وااااااااااااااااااااای بالاخره موفق شدم ledtool رو فعال کنم اونم ledtool6 واقعا ازتون ممنونم بابت فیلم :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده

موقع نصب کورل گزینه های زیادی برای نصب وجود دارد که بیشتر کاربران به علت بی نیازی به موارد فوق و یا برای سرعت بخشیدن به عملیات نصب ، آن گزینه ها را انتخاب نمی کنند. ممکنه در مورد شما هم چنین اتفاقی افتاده باشه. همچنین بستگی به شماره سریال و نوع کرکی که خود کورل را با آن فعال کرده اید نیز دارد.

من کورل را از ورژن X4 و از مجموعه نرم افزاری لرد نصب کردم و LED TOOL به راحتی پس از دانلود ، نصب شد.
                          شما وقتی ماکرو ال ای دی تولز رو انتخاب می کنی به جای زدن کلید run کلید edite روبزن بعد یه صفحه text میاد که داخلش چند تا دستور هست که تو کامل کل تون دستوری رو که میگه باید سرویس پک نصب باشه رو پاک کن بعد save کن و دوباره led tools رو run کن. هوراااااااااا موفق شدیم باز شد :d

دیدگاه

سلام.خسته نباشید.من کورلم ایکس فوره و ویندوزم ایکس پی سرویس پک 3.از همین تاپیک ال ای دی تولز 4 رو دانلود کردم.نصب شد.حالا وقتی میرم به ران ماکرو ال ای دی تولز میاد وقتی انتخاب میکنم و دکمه ران رو میزنم ال ای دی تولز اجرا نمیشه.کسی میدونه از چیه؟تورو خدا من واقعا به این پلاگین احتیاج دارم لطفا کمکم کنید.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط am-in
                              سلام.خسته نباشید.من کورلم ایکس فوره و ویندوزم ایکس پی سرویس پک 3.از همین تاپیک ال ای دی تولز 4 رو دانلود کردم.نصب شد.حالا وقتی میرم به ران ماکرو ال ای دی تولز میاد وقتی انتخاب میکنم و دکمه ران رو میزنم ال ای دی تولز اجرا نمیشه.کسی میدونه از چیه؟تورو خدا من واقعا به این پلاگین احتیاج دارم لطفا کمکم کنید.ممنون
                              ارور میده؟ چی میشه دقیقا ؟
                              میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                              به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

ارور میده؟ چی میشه دقیقا ؟
                                سلام ممنون که جواب دادید.نه هیچی نمیشه.فقط وقتی دکمه ران رو میزنم یه پنجره وا میشه که توش سیاهه و بلافاصله محو میشه.میشه لینکی قرار بدید که بتونم ال ای دی تول 4 یا 5 یا 6 رو دانلود کنم؟هر جایی میگردم نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X