سلام ممنون که جواب دادید.نه هیچی نمیشه.فقط وقتی دکمه ران رو میزنم یه پنجره وا میشه که توش سیاهه و بلافاصله محو میشه.میشه لینکی قرار بدید که بتونم ال ای دی تول 4 یا 5 یا 6 رو دانلود کنم؟هر جایی میگردم نیست
والا ویندوز عوض کردم لینک ندام ولی میگم پیدا شد قرار میدم واستون
میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
به اندازه یه سیگار نبودی!
سلام
ببخشید میشه کسایی که فیلم آموزش کرک رو دارن یه جا دیگه غیر از 4share پلود کنند.
(من طبق یه آموزش دیگه با winhex که میرم (کورل x4 و led tool 5) یه کد پیدا میکنم ولی میگه اشتباهه؟)
اگه کسی این فیلم رو داره لطفا پلود کنه
با تشکر.
"زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....
سلام دوستان.
والا ما هر چی پست بود زیر رو کردیم نتونستم جوابم رو بگیرم.
شرمنده اگه پست تکراری بود.
من CorelDRAWX5 رو نصب کردم.بعد LEDTool6_X6 رو هم روی اون نصب کردم.و پیام زیر رو میده.البته LEDTool6_X5 قبلش نصب کرم ولی همین پیام باز اومد.
ممنون میشم جواب منو بدید.
سلام دوستان.
والا ما هر چی پست بود زیر رو کردیم نتونستم جوابم رو بگیرم.
شرمنده اگه پست تکراری بود.
من CorelDRAWX5 رو نصب کردم.بعد LEDTool6_X6 رو هم روی اون نصب کردم.و پیام زیر رو میده.البته LEDTool6_X5 قبلش نصب کرم ولی همین پیام باز اومد.
ممنون میشم جواب منو بدید.
سلام ممنون که جواب دادید.نه هیچی نمیشه.فقط وقتی دکمه ران رو میزنم یه پنجره وا میشه که توش سیاهه و بلافاصله محو میشه.میشه لینکی قرار بدید که بتونم ال ای دی تول 4 یا 5 یا 6 رو دانلود کنم؟هر جایی میگردم نیست
سلام دوستان من کرل X4 رو نصب کردم و LEDTool5 رو هم نصب کردم(به توصیه دوستان که برای کرک راحت تر است)
حالا اصن LEDTool اجرا نمیشه و ارور run time error '5' رو میده باید چی کنم؟
کلا گویا این نرم افزار رو مخ همه بره !!!!!!!!!!!
من با winhex طبق اموزش پیش رفتم باره اولی که جستجو میکنم عکس اول و بعد از زدن f3 تصویر دوم میاد ولی من چیزی که در هر جستجو احتمال میدادم کد اکتیو کردن باشه رو زدم کار نکردن لطفا شما نگاه کنیده
ممنون
من با winhex طبق اموزش پیش رفتم باره اولی که جستجو میکنم عکس اول و بعد از زدن f3 تصویر دوم میاد ولی من چیزی که در هر جستجو احتمال میدادم کد اکتیو کردن باشه رو زدم کار نکردن لطفا شما نگاه کنیده
ممنون
تازه کجاشو دیدی؟ این که اولشه! :biggrin:
خودم یکی دو ماه باهاش درگیر بودم
4تا ورژن کورل دانلود کردم تا بالاخره درست شد
ورژن کورل و ال ای دی تولز درسته؟
چون این مشکل معمولا زمانی پیش میاد که ورژن اینا درست نباشه
ممنون
دوست گرامی
از طریق snd امتحان کنید راحتره وین هگز خیلی سخته
corel 5 و ledtool 5 رو دارم کار میکنم
بالاخره نفهمیدیم کدوم راحتره!! در هر حال snd رو هم کار کردم ، تو اموزش همیشه برنامه runing هست تا ok پیغام اخطار رو بده ، ولی واسه من خیلی سریع هنوز کاری انجام ندادم میرسه به یه خط و puse میشه !!!
منم خیلی وقته درگیرشم اولش نیست !!!
دیدگاه