اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط mak3798
    دوستان من یه تابلو با 3500 تا ال ای دی دارم تقریبا 15 آمپر جریان می خوام پاور کامپیوتری که روش برای 12 ولت نوشته 22 آمپر به کارم میاد؟
    بخاطر فلاشرش می خوام از پاور کامپیوتر استفاده کنم
    ممنون
    نوشته اصلی توسط احسان نوری
    اگر محاسبات بصورت اصولی و صحیح انجام شده باشد.انشاالله مشکلی نخواهد بود. :agree:

موفق باشید
    بستگی به نوع پاورتون داره،با ی پاور گرین 200 تومنی، مشکلی نیس.
    ولی ازین پاور دست دوم تعمیری ها، 4A گرفتین خدا رو شکر کنین...

تابلوتونو چطوری بستین که 15 آمپر میکشه؟؟ عمو میگه الان اگه کار ما بود، 5A بیشتر نمی کشید... :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا ارغوانی
      بستگی به نوع پاورتون داره،با ی پاور گرین 200 تومنی، مشکلی نیس.
      ولی ازین پاور دست دوم تعمیری ها، 4A گرفتین خدا رو شکر کنین...

تابلوتونو چطوری بستین که 15 آمپر میکشه؟؟ عمو میگه الان اگه کار ما بود، 5A بیشتر نمی کشید... :biggrin:

با سلام و احترام
      نحوه محاسبه جریان در یک تابلو به گفته بعضی از دوستان با این روش آیا درسته یا نه؟

تعداد کل ال ای دی ها در تابلو تقسیم بر 3 ( با توجه به اینکه سه تا سه تا سری شده باشند) بعد با توجه به مقاومتی که استفاده شده تقسیم بر همان مقدار جریان
      مثلا : 1000 عدد ال ای دی تقسیم بر 3 میشه : 333 و اگه جریان هر ال ای دی رو 20 میلی آمپر در نظر بگیریم پس این عدد333 ضرب در 20 میشه که درمیاد : حدود 6 آمپر که اگه از یک پاور سوئیچینگ 7 یا 8 آمپر هم استفاده بشه به گفته دوستان خیلی بهتره

حالا این روش درسته یا اشکالاتی داره؟؟؟

دیدگاه

من سه تا سه تا سری می کنم
        جریانم 12 میلی به هر ال ای دی میدم
        خب 3500 تا تقسیم بر 3 میشه 1200
        1200 ضربدر 12 میلی میشه 15 آمپر!
        واسه شما چطوری میشه 5 آمپر؟

دیدگاه

دوستان چی میشه 2 ولتی ها رو 5تا 5تا سری کنیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
            منم از همین فرمول استفاده میکنم
            3500 تقسیم بر 3 میشه 1166
            1166 ضرب در 12 میشه 13992 یا به عبارتی حدود 14 آمپر
            حالا چطوری شده 5 آمپر ما هم متوجه نشدیم
            اگه میشه دوستان بیشتر توضیح بدن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
              دوستان چی میشه 2 ولتی ها رو 5تا 5تا سری کنیم؟
              فکر نکنم اتفاق خاصی بیوفته

اگه جریان رو 11 میلی در نظر بگیری مقاومت استانداردش میشه 180 اهم

ولی احتمالا اگه مشکلی برای یک دسته پیش بیاد 5 عدد ال ای دی خاموش میشه و این خیلی بدنما تر از 3 عدد ال ای دی هستش

البته نظر شخصی بود شاید اشتباه باشه
              موفق باشید

دیدگاه

اونجوری که دوستان تو پست های مختلف گفتن توی هر متر از دور نوشته 120-130 تا ال ای دی میخوره که تقریبا میشه هر 8 میلیمتر یک ال ای دی 5 میل
                من اینجا تو شهرستان وقتی قیمت میگیرم هیچ کس قیمت رو بر اساس تعداد ال ای دی نمیده! و همه میگن متری کار میکنیم و هر متر با مدار 38000-42000 تومان یعنی تقریباً میشه هر ال ای دی 320 تومان که ظاهراً خیلی کمه ولی حدثی که من میزنم اینه که اینا دور ال ای دی رو به مشتری بیشتر اعلام میکنن! آخه امکان محاسبه کردنش واسه مشتری هم وجود نداره مثلاً طرف یه کار پشت شیشه مغازش زده بود تقریباً 150 در 40 سانت با فونت تیتر میگفت این دورش مثلاً شده 10-11 متر ولی من اومدم همونو تو خونه نوشتم با همون ابعاد شد 8 متر!
                از یکیشون پرسیدم هر متر چند تا ال ای دی میشه؟ گفت مشخص نمیشه! هیچ کسی بهت راست نمیگه ولی تقریباً هر یک سانتیمتر میشه یک ال ای دی!!! :eek:
                فقط یک نفر رو پیدا کردم که بر اساس تعداد ال ای دی قیمت بده که اونم گفت هر ال ای دی 500 تومان با مدارش oo:
                جاهای دیگه هم ازین کارا میکنن؟ شما چجوری قیمت میدین؟ اگه یکی قیمت رو متری بخواد چقدر قیمت میدین بهش؟
                مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdieee
                  اونجوری که دوستان تو پست های مختلف گفتن توی هر متر از دور نوشته 120-130 تا ال ای دی میخوره که تقریبا میشه هر 8 میلیمتر یک ال ای دی 5 میل
                  من اینجا تو شهرستان وقتی قیمت میگیرم هیچ کس قیمت رو بر اساس تعداد ال ای دی نمیده! و همه میگن متری کار میکنیم و هر متر با مدار 38000-42000 تومان یعنی تقریباً میشه هر ال ای دی 320 تومان که ظاهراً خیلی کمه ولی حدثی که من میزنم اینه که اینا دور ال ای دی رو به مشتری بیشتر اعلام میکنن! آخه امکان محاسبه کردنش واسه مشتری هم وجود نداره مثلاً طرف یه کار پشت شیشه مغازش زده بود تقریباً 150 در 40 سانت با فونت تیتر میگفت این دورش مثلاً شده 10-11 متر ولی من اومدم همونو تو خونه نوشتم با همون ابعاد شد 8 متر!
                  از یکیشون پرسیدم هر متر چند تا ال ای دی میشه؟ گفت مشخص نمیشه! هیچ کسی بهت راست نمیگه ولی تقریباً هر یک سانتیمتر میشه یک ال ای دی!!! :eek:
                  فقط یک نفر رو پیدا کردم که بر اساس تعداد ال ای دی قیمت بده که اونم گفت هر ال ای دی 500 تومان با مدارش oo:
                  جاهای دیگه هم ازین کارا میکنن؟ شما چجوری قیمت میدین؟ اگه یکی قیمت رو متری بخواد چقدر قیمت میدین بهش؟
                  من خودم توی شهرستان قیمت تعداد میدم
                  هر ال ای دی 350 با قاب و پاور و فلاشر!
                  توی تهران اکثرا متری میفروشن
                  اونی که گفتید احتمالا فاصله ال ای دی هاشو زیاد میزاره به نظر من همون تعداد قیمت بدید نه متری اینطوری هم نونی که در میارید معلومه هم مشتری بهتر میفهمه چه خبره!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
                    من خودم توی شهرستان قیمت تعداد میدم
                    هر ال ای دی 350 با قاب و پاور و فلاشر!
                    توی تهران اکثرا متری میفروشن
                    اونی که گفتید احتمالا فاصله ال ای دی هاشو زیاد میزاره به نظر من همون تعداد قیمت بدید نه متری اینطوری هم نونی که در میارید معلومه هم مشتری بهتر میفهمه چه خبره!
                    نه من تابلوهاشون رو دیدم اکثراً همون 2 یا 3 میل فاصله میدن بین ال ای دی ها اگه 5 میل فاصله بدن که خیلی زشت میشه کارشون
                    از چه ال ای دی استفاده میکنی؟ چندمیخری؟ فلاشر چند کانال؟ منظورت از قاب چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzad1533

با سلام و احترام
                      نحوه محاسبه جریان در یک تابلو به گفته بعضی از دوستان با این روش آیا درسته یا نه؟

تعداد کل ال ای دی ها در تابلو تقسیم بر 3 ( با توجه به اینکه سه تا سه تا سری شده باشند) بعد با توجه به مقاومتی که استفاده شده تقسیم بر همان مقدار جریان
                      مثلا : 1000 عدد ال ای دی تقسیم بر 3 میشه : 333 و اگه جریان هر ال ای دی رو 20 میلی آمپر در نظر بگیریم پس این عدد333 ضرب در 20 میشه که درمیاد : حدود 6 آمپر که اگه از یک پاور سوئیچینگ 7 یا 8 آمپر هم استفاده بشه به گفته دوستان خیلی بهتره

حالا این روش درسته یا اشکالاتی داره؟؟؟
                      نوشته اصلی توسط mak3798
                      نوشته اصلی توسط behzad1533
                      منم از همین فرمول استفاده میکنم
                      3500 تقسیم بر 3 میشه 1166
                      1166 ضرب در 12 میشه 13992 یا به عبارتی حدود 14 آمپر
                      حالا چطوری شده 5 آمپر ما هم متوجه نشدیم
                      اگه میشه دوستان بیشتر توضیح بدن
                      جریان کاری رو موقع محاسبات و... کلآ 11 میلی فرض می کنیم واسه هر شاخه.
                      عمومن 2ولتی ها 6تایی و 3ولتی ها 4تایی. یک مقاومت کوچک برای هر 2 مسیر/شاخه بسته ب جنس الیدی.
                      تابلو مستقیم به سویچینگ وصل میشه، جریان مقاومت هر 2شاخه(10 یا 12 تا الیدی) همون 22 میلی هست.
                      ولی:
                      وقتی کار جمع میشه و فلاشر و ... همه تکمیل هستن، جریان کل کار به دلایل نامعلوم تا نصف میاد پایین. oo:
                      در کل چند بار گفتم به دوستان، تابلو که تموم شد، ی مولتی متر میزنین سر راه تغذیه کل تابلو، وقتی کل کار روشنه، جریان مصرفی واقعی رو بهتون میده.
                      تو کارای ما، غیر از Ever، برای بقیه 1000 تایی 1 آمپر میکشه. نور هم عالیه.
                      این تابلوی در مغازه س:

2500 تا الیدی، 2.5 آمپر مصرف کل. 2سال هم داره کار می کنه... دوست داشتین آدرس میدم بیاین با هم جریان بگیریم. :biggrin:

دیدگاه

جریان کاری رو موقع محاسبات و... کلآ 11 میلی فرض می کنیم واسه هر شاخه.
                        عمومن 2ولتی ها 6تایی و 3ولتی ها 4تایی. یک مقاومت کوچک برای هر 2 مسیر/شاخه بسته ب جنس الیدی.
                        تابلو مستقیم به سویچینگ وصل میشه، جریان مقاومت هر 2شاخه(10 یا 12 تا الیدی) همون 22 میلی هست.
                        ولی:
                        وقتی کار جمع میشه و فلاشر و ... همه تکمیل هستن، جریان کل کار به دلایل نامعلوم تا نصف میاد پایین. oo:
                        در کل چند بار گفتم به دوستان، تابلو که تموم شد، ی مولتی متر میزنین سر راه تغذیه کل تابلو، وقتی کل کار روشنه، جریان مصرفی واقعی رو بهتون میده.
                        تو کارای ما، غیر از Ever، برای بقیه 1000 تایی 1 آمپر میکشه. نور هم عالیه.
                        این تابلوی در مغازه س:

2500 تا الیدی، 2.5 آمپر مصرف کل. 2سال هم داره کار می کنه... دوست داشتین آدرس میدم بیاین با هم جریان بگیریم. :biggrin:
                        داداش جسارتا " چلــــنـــیـــوم " درسته نه " چـــنـــلــیــوم "
                        * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
                        * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
                        *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
                        حضرت علی(ع)
                        آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

داداش جسارتا " چلــــنـــیـــوم " درسته نه " چـــنـــلــیــوم "
                          داداش چلنیوم بین تابلوسازا اصطلاح شده، وگرنه چنلیوم از کانال میاد. همون Channel.
                          Chalen که معنی نداره که...

دیدگاه

داداش چلنیوم بین تابلوسازا اصطلاح شده، وگرنه چنلیوم از کانال میاد. همون Channel.
                            Chalen که معنی نداره که...
                            نه عزیز :mrgreen:

چلنیوم اسم اون ورقی هست که دور تا دور حروف شکل داده میشه !(جنسش به یه چیزی بین آلومینیوم و استیل هست) !
                            این فلز پایه اش آلومینیوم هست و مشخصه هاش اینه که :

1.ضد زنگ
                            2.عدم تغییر پذیری فرم در گذر زمان
                            3.براق و شفاف
                            4. ...
                            * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
                            * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
                            *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
                            حضرت علی(ع)
                            آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نه عزیز :mrgreen:

چلنیوم اسم اون ورقی هست که دور تا دور حروف شکل داده میشه !(جنسش به یه چیزی بین آلومینیوم و استیل هست) !
                              این فلز پایه اش آلومینیوم هست و مشخصه هاش اینه که :

1.ضد زنگ
                              2.عدم تغییر پذیری فرم در گذر زمان
                              3.براق و شفاف
                              4. ...
                              نمیدونم والّا.
                              کار من فقط تو قسمت LED یه. اطلاعاتم از بقیه به صفر میل میکنه. بقیه ش کار عمو هاس.
                              ولی غیر از ما، جاهای دیگه هم دیدم چنــلیوم مینویسن. چلــنیوم هم می نویسن.
                              زیاد مساله یی نیس حالا ...

دیدگاه

علیرقم تمام بحثایی که راجع به استفاده از ترانزیستور یا ماسفت شده هنوز نفهمیدم کدومش بهتره! :angry:
                                اگه جریان هر کانال 2.5 آمپر باشه از چی استفاده کنیم بهتره؟ با چه مقاومت پیشگذاری؟
                                اگه TIP122 رو با یه مقاومت 1کیلو به میکرو وصل کنم چقدر ولتاژ روش افت میکنه؟
                                اگه از ماسفت ها استفاده کنم حتماً باید واسه تحریکش از یه BJT هم استفاده کنم؟ اگه از BJT استفاده نکنم ومستقیم وصلش کنم به میکرو چقدر ولتاژ روش افت میکنه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...